PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل مچ نشدن usb modem. با لپ تاب

feri131
26-07-2015, 00:54
با سلام..من به دلیلی میخوام از یه کارت شبکه usb modem. روی لپ تابم استفاده کنم...میدونم خود لپ تاب کارت شبکه داره..ولی اصلا چنین چیزی امکان پذیر هست چون وقتی مودم رو به لپ تاب وصل میکنم هیچ چیزی نمیاد و حتی از طریق نرم افزارشم نمیتونم درایواشو نصب کنم چون اصلا مودمو نمیشناسه....اینم بگم که مودم سالمه. و لپتابم مدلش ایسوس n550. و مودم tp.link 727. و ویندوز 8.1...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

vissoto
26-07-2015, 09:06
سلام

ویندوز 8.1 به صورت خودکار این کارت شبکه ها را می شناسد و نیازی به نصب درایور نیست . (مگر این که بخواهید از قابلیت هایی مانند اکسس پوینت نرم افزاری استفاده کنید)

چک کنید نام این کارت شبکه Wi- Fi در قسمت کارت شبکه ها در ویندوز اضافه نشده است ؟ (علاوه بر کارت شبکه خود لب تاپ)
به آدرس Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center بروید و سمت چپ Change adapter settings را بزنید.

feri131
26-07-2015, 09:41
سلام

ویندوز 8.1 به صورت خودکار این کارت شبکه ها را می شناسد و نیازی به نصب درایور نیست . (مگر این که بخواهید از قابلیت هایی مانند اکسس پوینت نرم افزاری استفاده کنید)

چک کنید نام این کارت شبکه Wi- Fi در قسمت کارت شبکه ها در ویندوز اضافه نشده است ؟ (علاوه بر کارت شبکه خود لب تاپ)
به آدرس Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center بروید و سمت چپ Change adapter settings را بزنید.
ممنون از پاسختون ولی اصلا اونجا هم نمیاره و فقط کارت شبکه لپ تابو نشون میده...اصلا وقتی مودو وصل میکنم نه چراغش روشن میشه نه علامتی توی قسمت نوتیفیکشن میاد..انگار سوخته..در صورتی که با یه سیستم که کارت شبکه نداشت و ویندوزش 8.1 بود تست کردم و وقتی وصل کردم بلافاصله ویندوز شناختش..نمیدونم شاید لپ تابه،اینطوری میشه

vissoto
26-07-2015, 09:47
ممنون از پاسختون ولی اصلا اونجا هم نمیاره و فقط کارت شبکه لپ تابو نشون میده...اصلا وقتی مودو وصل میکنم نه چراغش روشن میشه نه علامتی توی قسمت نوتیفیکشن میاد..انگار سوخته..در صورتی که با یه سیستم که کارت شبکه نداشت و ویندوزش 8.1 بود تست کردم و وقتی وصل کردم بلافاصله ویندوز شناختش..نمیدونم شاید لپ تابه،اینطوری میشه

گویا لب تاپ شما پورت USB 2 ندارد . در سیستم های دیگر هم با پورت USB 3 امتحان کنید ؛ اگر با پورت USB 3 وصل نشد ؛ احتمالا با USB 3 مشکل دارد.

feri131
26-07-2015, 09:57
گویا لب تاپ شما پورت USB 2 ندارد . در سیستم های دیگر هم با پورت USB 3 امتحان کنید ؛ اگر با پورت USB 3 وصل نشد ؛ احتمالا با USB 3 مشکل دارد.
درسته usb 2 نداره...

vissoto
26-07-2015, 10:06
درسته usb 2 نداره...

البته مطمئن نیستم که مشکل از USB 3 باشه . ولی شما این موضوع را در سیستم و یا لب تاپ هایی که پورت USB 2 و USB3 دارند چک کنید.

feri131
26-07-2015, 10:15
متسفانه فعلا سیسنمی در دسترسم نیست...ولی نتیجه رو میگم
توی دفترچهشم نوشته Provides USB 2.0 interface