مشاهده نسخه کامل
: کیفیت اینترنت وایرلس پارسی رسانه ؟
korosh.MD
24-07-2015, 19:58
سلام دوستان! میخواستم یک اشتراک وایرلس ( نقطه به نقطه ) تهیه کنم. به شرکت پارسی رسانه زنگ زدم که گفتن یکی از دکل هاشون نزدیک خونه ی ماست. تعرفه های مناسب و بازه دانلود شبانه خوبی دارند ( ۱-۸ شب ). میخواستم بدونم کسی از دوستان هست که از پلن های این شرکت استفاده کرده باشه و در مورد کیفیت سرویس ها و پشتیبانی بدونه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر پیشنهاد دیگه ای هم داشتید ممنون میشم بیان کنید.
مرسی
madjid_mng
25-07-2015, 12:10
سلام دوستان! میخواستم یک اشتراک وایرلس ( نقطه به نقطه ) تهیه کنم. به شرکت پارسی رسانه زنگ زدم که گفتن یکی از دکل هاشون نزدیک خونه ی ماست. تعرفه های مناسب و بازه دانلود شبانه خوبی دارند ( ۱-۸ شب ). میخواستم بدونم کسی از دوستان هست که از پلن های این شرکت استفاده کرده باشه و در مورد کیفیت سرویس ها و پشتیبانی بدونه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مرسی
سلام من از سرویس پارسی رسانه استفاده میکنم کیفیت سرویسشون راضی کننده هستش و قطعی هم نداره الان 6 ماهه اشتراک دارم باهاشون
madjid_mng
25-07-2015, 12:11
یادم رفت بگم من تا الان کاری با پشتیبانی نداشتم و تماس نگرفتم
korosh.MD
25-07-2015, 12:25
یادم رفت بگم من تا الان کاری با پشتیبانی نداشتم و تماس نگرفتم
ممنون از جوابتون. سرعت دانلودش در ساعات رایگان و غیررایگان چطوره ؟ سرعت اسمی رو میده ؟ سرعت رو بعد از مدتی مثل شاتل محدود نمیکنه ؟
و اینکه هر گیگ اضافه رو چند حساب میکنه ( برای سرویس ۲ مگ ) ؟
مرسی
madjid_mng
27-07-2015, 08:31
ممنون از جوابتون. سرعت دانلودش در ساعات رایگان و غیررایگان چطوره ؟ سرعت اسمی رو میده ؟ سرعت رو بعد از مدتی مثل شاتل محدود نمیکنه ؟
و اینکه هر گیگ اضافه رو چند حساب میکنه ( برای سرویس ۲ مگ ) ؟
مرسی
خواهش میکنم من سرویس طلایی دارم و دانلودش از سرعتی که گرفتم بیشتره در ساعات رایگان هم تقریبا همون ریت درخواستی خودمو داره ، در مورد گیگ اضافه هم هر گیگ 6000 تومنه
kalbasiho
27-09-2015, 16:42
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مرسی
متاسفانه شايد براي اطلاع دادن به شما دير شده باشه. ولي ميخواستم بگم پارس رسانه يكي از بدترين شركتهاي خدمات اينترنته. من توي منطقه اي(پونك-گلستان) هستم كه حدود 1 سال پيش براي خط ADSL مخابرات جا نداشت و مجبور شدم point to point پارسي رسانه رو بگيرم. چند بار كه اينترنت من قطع شده هيچكسي توي شركت جوابگو نيست و دايم امروز و فردا مي كنند هر بار اينترنت من براي چند روز قطع بوده. مثلا اين بار آخري اينترنت من يه هفته اي كه قطع شده هر روز زنگ زدم هر بار من پاس ميدند به نصابشون و بهونه هاي الكي ميارن. امروز زنگ زدم با مديرشون صحبت كنم كه پولم رو پس بگيرم، يه خانم منشي بسيار بي تربيت گذاشتند پشت خط كه ميگه "نصابمون خيلي مشغوله و نميرسه بياد كارتون رو حل كنه و اگه كاري نداريد قطع كنيد من مشتري دارم." خيلي خيلي عصبانيم:n34::n30:. تا حالا شركت خصوصي به اين بي درو پيكري نديده ام. ديگه شركتهاي خصوصي حتي شعار و ادعاي مشتري مداراي هم ندارن و مردم بيچاره بايد به هر سازي اونا ميزنند برقصند.
دوستان کسی از این شرکت هنوز سرویس وایرلس داره ؟ کیفت سرعت و پینگ چطوره ؟ ایا پشتیبانیش هنوز مشکل داره ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.