PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خلاصی از شر ویروس شورت کات در سیستم

red17
22-07-2015, 17:33
با سلام من مدت یه سال سیستمم الوده به شورت کات شده بود هرچی تو سایتای معتبر و غیرو میگشتم همه یه راه حل میدادن که برای من کاربردی نبود ببخشید که به اون مراحل اشاره نمیکنم چون مهم نیستند شما با دنبال کردن اون مراحل به هیچ نتیجه ای نمیرسین برا من که اینجور بود از اخر به یک نرم افزار رسیدم که جواب داد همه حالات اسکنش رو زدم و هر چی یافت پاک کردم و سیستمم نه فلش چون همه جا راه کار برا فلش میدن در صورتی که وقتی سیستم الوده باشه بازم فلش جدید بزنی الوده میشهبا این نرم افزار مشکلم حل شد امیدوارم برا شما هم جواب بده RogueKiller.v10.5.8.0

sarinaj
24-08-2015, 14:30
با سلام من مدت یه سال سیستمم الوده به شورت کات شده بود هرچی تو سایتای معتبر و غیرو میگشتم همه یه راه حل میدادن که برای من کاربردی نبود ببخشید که به اون مراحل اشاره نمیکنم چون مهم نیستند شما با دنبال کردن اون مراحل به هیچ نتیجه ای نمیرسین برا من که اینجور بود از اخر به یک نرم افزار رسیدم که جواب داد همه حالات اسکنش رو زدم و هر چی یافت پاک کردم و سیستمم نه فلش چون همه جا راه کار برا فلش میدن در صورتی که وقتی سیستم الوده باشه بازم فلش جدید بزنی الوده میشهبا این نرم افزار مشکلم حل شد امیدوارم برا شما هم جواب بده RogueKiller.v10.5.8.0

سلام ولی بازهم ویروس پاک نشد

sarinaj
27-08-2015, 15:41
لطفا راهنمایی کنید

jimrako
27-08-2015, 16:24
لطفا راهنمایی کنید از برنامه ی رایگان usbFix استفاده کنین ! زمان استفاده از برنامه یه لحظه کامپیوتر شما قفل میکنه و صقحه مشکی میشه . نترسید ! این قسمتی از کار برنامه هست ! آموزش برنامه هم توی اینترنت موجوده .

sarinaj
27-08-2015, 16:48
از برنامه ی رایگان usbFix استفاده کنین ! زمان استفاده از برنامه یه لحظه کامپیوتر شما قفل میکنه و صقحه مشکی میشه . نترسید ! این قسمتی از کار برنامه هست ! آموزش برنامه هم توی اینترنت موجوده .
ممنون ولی اگه ممکنه لینک دانلودشو برام بذارید
من خودم توی این سایت دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کردم ولی کار نمیکنه

jimrako
28-08-2015, 23:26
ممنون ولی اگه ممکنه لینک دانلودشو برام بذارید من خودم توی این سایت دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کردم ولی کار نمیکنه از این لینک میتونید استفاده کنید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

red17
17-02-2016, 21:49
فلش اگه الوده باشه وقتی با نرم افزار سیستمو درست کردی اگه باز فلشو بزنی خب سیستم الوده میشه وشما قبلش فلشو فرمت کن بعد از این نرم افزار استفاده کن