مشاهده نسخه کامل
: مشکل نساختن کانکشن مودم
mohebronaldo
21-07-2015, 07:16
دوستان عزیز سلام.الان چند روزه یه مودم گرفتم از دوستم میخواستم با اینترنت کار کنم.یهو دیدم اصن مودم وصل نمیشه به نت بعدش چک کردم دیدم کارت شبکه نصب هست ولی نمیشه کانکشن مودم ساخت یعنی میرم تو استارت و connect to رو میزنم باید یه کانکشن بیاد که باهاش کانکت بشم اما نمیاد.چیکار باید بکنم دوستان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل مودم چی هست ؟
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
mohebronaldo
21-07-2015, 14:10
مدل مودم چی هست ؟
تو سیستم دوستم تست کردم کانکت میشه رو.سیستم من نمیشه
دوست من مدل مودمتون رو بفرمایید
mohebronaldo
22-07-2015, 05:54
دوست من مدل مودمتون رو بفرمایید
Qualcomm هست مودم فک نکنم مشکل داشته باشه. از روزی که درایور کارت گرافیکم پرید دیگه نمیشه کانکشن ساخت.میبینی که سفید شده جاش
mohebronaldo
22-07-2015, 05:54
چون روی ویندوز ایکس پی دوستم تست کردم آوردم خونه تو پی سی خودم اینجوری شد.با بلوتوث هم نمیتونم به نت وصل بشم رو کارت شبکه بلوتوث کلیک میکنم ارور میده.زمانی شد که میرفتم تو کنترل پنل بعد.دیوایس منیجر کارت گرافیکم علامت خطر میزد.زمانی که خوب بود مشکل نداشت.چند بارم پاک کردم نصب کردم بازم علامت خطر میزنه روش.چاره کار چیه دوست عزیز
چون روی ویندوز ایکس پی دوستم تست کردم آوردم خونه تو پی سی خودم اینجوری شد.با بلوتوث هم نمیتونم به نت وصل بشم رو کارت شبکه بلوتوث کلیک میکنم ارور میده.زمانی شد که میرفتم تو کنترل پنل بعد.دیوایس منیجر کارت گرافیکم علامت خطر میزد.زمانی که خوب بود مشکل نداشت.چند بارم پاک کردم نصب کردم بازم علامت خطر میزنه روش.چاره کار چیه دوست عزیز
به نظرم شما احتمالن درایور مادربورد رو نصب نکردید و احتمالن هم درایور کارت گرافیک رو .سی دی مادربرد رو توی درایو سی دی بزارید و هر چی اومد ok کنید.بعد از تمام شدنش ریستارت میشه.بعد همینکارو با سی دی کارت گرافیک انجام بدید.
mohebronaldo
22-07-2015, 12:09
به نظرم شما احتمالن درایور مادربورد رو نصب نکردید و احتمالن هم درایور کارت گرافیک رو .سی دی مادربرد رو توی درایو سی دی رم بزارید و هر چی اومد ok کنید.بعد از تمام شدنش ریستارت میشه.بعد همینکارو با سی دی کارت گرافیک انجام بدید.
دوست عزیز سیستمم خیلی قدیمی هست.آنبرد هست گرافیکم.کارت گرافیک ندارم از رو سی دی نصب کردم و از تو دیوایس منیجر بازم اینجوریه.یه بار کلن از سیستم درایور رو آنیستال کردم دوباره نصب میکنم بازم علامت خطر میزنه
mohebronaldo
22-07-2015, 12:11
به نظرم شما احتمالن درایور مادربورد رو نصب نکردید و احتمالن هم درایور کارت گرافیک رو .سی دی مادربرد رو توی درایو سی دی بزارید و هر چی اومد ok کنید.بعد از تمام شدنش ریستارت میشه.بعد همینکارو با سی دی کارت گرافیک انجام بدید.
منظورتون از درایور مادربرد چیه
دوست عزیز سیستمم خیلی قدیمی هست.آنبرد هست گرافیکم.کارت گرافیک ندارم از رو سی دی نصب کردم و از تو دیوایس منیجر بازم اینجوریه.یه بار کلن از سیستم درایور رو آنیستال کردم دوباره نصب میکنم بازم علامت خطر میزنه
وقتی سی دی مادربرد رو توی درایو سی دی قرار میدی معمولن یه گزینه هست که تمام درایورهای مربوط به مادربرد رو با هم نصب میکنه.شما یه بار کلن تمام درایورها رو نصب کن نه فقط کارت گرافیک رو.
در عین حال وقتی مودم رو وصل میکنید باید توی دیوایس منیجر modem مشخص باشه.کلن نگاه کنید چندتا علامت زردرنگ توی دیوایس منیجر هست
منظورتون از درایور مادربرد چیه
منظورم درایوری هست که تمام سخت افزارهای روی مادربرد رو نصب میکنه. یه سی دی که همراه مادربرد هست.البته در واقع چندتا درایور با هم هست که روی یک سی دی هست.
mohebronaldo
22-07-2015, 13:16
منظورم درایوری هست که تمام سخت افزارهای روی مادربرد رو نصب میکنه. یه سی دی که همراه مادربرد هست.البته در واقع چندتا درایور با هم هست که روی یک سی دی هست.
آره متوجه شدم ولی میزنم اون زیر میرنه اتو ستاپ پکیج چند ساعت واسادم آخرم هنگ میکنه راه دیگه نیست.آخه سیم کارت بسته اینترنتیم داره تموم میشه میخوام سریع استفادش کنم
mohebronaldo
22-07-2015, 13:20
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشاهده میکنی اینم عکسش
mohebronaldo
22-07-2015, 13:37
تو این عکس ها واضح میشه دید.قبلا تو استارت میرفتم و تو کانکشن تو میرفتم بلوتوث کانکشن نتورک بود زیرش چند تا کانکشن ساخته بودم با گوشی های مختلف کانکشن مودم هم بود میزدم روش و کانکت میزدم وصل میشدم.یه شماره بود اون رو تو دیال وارد.میکردم سریع وصل میشد.یه مانیتور تو تسکبار میومد سند و ریسایو داشت الان کانکشنا پاک شدن از روزی که درایور کارت گرافیک پرید اینا هم از کار افتادن.به نظر شما راهی هست
همه چی غیر از کارت گرافیک خوب به نظر میرسه.امکان داره ویندوز مشکل پیدا کرده باشه.
یه راه هست که فایلهای اصلی ویندوز رو دوباره کپی میکنه.باید اول سی دی ویندوز xp رو توی سی دی رم قرار بدید.بعد برید توی قسمت RUN یا cmd و این دستور رو وارد کنید:
sfc /scannow
بعد کپی کردن فایلها شروع میشه.احتمالن چندتا ok هم میخواد.
کارش که تموم شد ریستارت کنید.البته نمیدونم اینکار مشکل رو حل میکنه یا نه.
mohebronaldo
23-07-2015, 12:46
همه چی غیر از کارت گرافیک خوب به نظر میرسه.امکان داره ویندوز مشکل پیدا کرده باشه.
یه راه هست که فایلهای اصلی ویندوز رو دوباره کپی میکنه.باید اول سی دی ویندوز xp رو توی سی دی رم قرار بدید.بعد برید توی قسمت RUN یا cmd و این دستور رو وارد کنید:
sfc /scannow
چشم دوست عزیز سی دی ویندوز رو میگیرم امتحان میکنم خبر میدم
چشم دوست عزیز سی دی ویندوز رو میگیرم امتحان میکنم خبر میدم
راستش خیلی وقت پیش از این دستور استفاده کردم.الان که دوباره امتحان کردم دیدم احتیاجی به سی دی نداره.البته یه حالتهایی داره که سی دی میخاد.ولی واسه scannow نمیخاد.
mohebronaldo
24-07-2015, 00:17
راستش خیلی وقت پیش از این دستور استفاده کردم.الان که دوباره امتحان کردم دیدم احتیاجی به سی دی نداره.البته یه حالتهایی داره که سی دی میخاد.ولی واسه scannow نمیخاد.
نمیدونم چرا یهو اینجوری شد.میشه ویندوز نصب کنم کاری کرد که درایو c فقط پوشه نصب ویندوز و پروگرام فایل پاک بشه بقیه پوشه ها بمونه.حالا فهمیدی مشکل از کجاست که نه میشه کانکشن وصل شدن به نت ساخت و از بلوتوث به نت وصل شد.آیکن بلوتوث از تسکبار جدیدنم حذف شده و میخوام یه فایل از پی سی بلوتوث کنم به گوشی نمیشه اصلا.نمیدونم چه بلایی یهو سر سیستم اومد
نمیدونم چرا یهو اینجوری شد.میشه ویندوز نصب کنم کاری کرد که درایو c فقط پوشه نصب ویندوز و پروگرام فایل پاک بشه بقیه پوشه ها بمونه.حالا فهمیدی مشکل از کجاست که نه میشه کانکشن وصل شدن به نت ساخت و از بلوتوث به نت وصل شد.آیکن بلوتوث از تسکبار جدیدنم حذف شده و میخوام یه فایل از پی سی بلوتوث کنم به گوشی نمیشه اصلا.نمیدونم چه بلایی یهو سر سیستم اومد
دستور sfc رو اجرا کردی یا خودبخودی اینجوری شده؟الان وضعیت کارت گرافیک چجوره؟میشه کانکشن ساخت یا نه؟اگه اینا درست شده باشه زیاد نگران بلوتوث نباش.بلوتوث رو میشه برگردوند.
mohebronaldo
24-07-2015, 07:02
دستور sfc رو اجرا کردی یا خودبخودی اینجوری شده؟الان وضعیت کارت گرافیک چجوره؟میشه کانکشن ساخت یا نه؟اگه اینا درست شده باشه زیاد نگران بلوتوث نباش.بلوتوث رو میشه برگردوند.
نه هنوز نمیشه کانکشن ساخت گزینش خاموشه
اگه میخوای ویندوز نصب کنی بهتره محتویات سی دی رو بریزی توی یه پوشه روی هارد.بعد بری روی فایل setup توی پوشه کلیک کنی.از روی سی دی هم میشه اینکارو کرد ولی از روی هارد به نظرم بهتره. بطور پیشفرض ویندوز روی حالت Upgrade نصب میشه.البته بالای صفحه ای که باز میشه گزینه upgrade هست که نباید تغییرش بدی. یعنی همونجور که میخواستی فقط فایلهای مربوط به windows و program files عوض میشه.
mohebronaldo
24-07-2015, 20:24
اگه میخوای ویندوز نصب کنی بهتره محتویات سی دی رو بریزی توی یه پوشه روی هارد.بعد بری روی فایل setup توی پوشه کلیک کنی.از روی سی دی هم میشه اینکارو کرد ولی از روی هارد به نظرم بهتره. بطور پیشفرض ویندوز روی حالت Upgrade نصب میشه.البته بالای صفحه ای که باز میشه گزینه upgrade هست که نباید تغییرش بدی. یعنی همونجور که میخواستی فقط فایلهای مربوط به windows و program files عوض میشه.
سی دی ویندوزم رو دادم به دوستم.این کارو بکنم هیچی از فایل های داخل درایو c پاک نمیشه فقط میخوام پوشه پروگرام فایل و ویندوز پاک بشه بقیه هیچ.آخه فایل هاش همه مهمن
سی دی ویندوزم رو دادم به دوستم.این کارو بکنم هیچی از فایل های داخل درایو c پاک نمیشه فقط میخوام پوشه پروگرام فایل و ویندوز پاک بشه بقیه هیچ.آخه فایل هاش همه مهمن
اینطوری چیزی پاک نمیشه.فقط فایلهای مربوط به ویندوز upgrade میشن.ولی ممکنه با اینکار هم مسئله اصلی یعنی درست شدن درایور گرافیک و کانکشن حل نشه.در نهایت واسه اطمینان بیشتر بهتره ویندوز رو کلن نصب کنی.اما امتحان کردن این هم ضرری نداره.
میشه ویندوز رو روی یه درایو غیر از C هم نصب کرد.اگه حداقل سه گیگ از یک درایوت آزاد باشه میتونی روی اون درایو ویندوز xp نصب کنی.
در عین حال اگه با کامپیوتر کار خاصی داری و نمیتونی مثلن چند روز بدون کامپیوتر باشی بهتره با یه کسی که واردتر باشه ویندوز رو نصب کنی.چون ممکنه هر چیزی پیش بیاد.مثلن ممکنه کامپیوتر بالا نیاد و بعد مجبور بشی با سی دی یه ویندوز جدید نصب کنی.
mohebronaldo
25-07-2015, 00:09
اینطوری چیزی پاک نمیشه.فقط فایلهای مربوط به ویندوز upgrade میشن.ولی ممکنه با اینکار هم مسئله اصلی یعنی درست شدن درایور گرافیک و کانکشن حل نشه.در نهایت واسه اطمینان بیشتر بهتره ویندوز رو کلن نصب کنی.اما امتحان کردن این هم ضرری نداره.
میشه ویندوز رو روی یه درایو غیر از C هم نصب کرد.اگه حداقل سه گیگ از یک درایوت آزاد باشه میتونی روی اون درایو ویندوز xp نصب کنی.
نه جا ندارم متاسفانه درایو هم 2 تا دارم تا ته پره کلن 300 مگ جا دارم راه نداره یه کاری کنم program file و windows پاک بشه بقیه پاک نشن
نه جا ندارم متاسفانه درایو هم 2 تا دارم تا ته پره کلن 300 مگ جا دارم راه نداره یه کاری کنم program file و windows پاک بشه بقیه پاک نشن
300 مگ خیلی کمه.میشه ویندوز جدید رو طوری نصب کرد که درایوت فرمت نشه و فایلهات پاک نشن اما واسه نصب ویندوز دست کم دو گیگ جا باید داشته باشی.
البته بازم میشه ویندوز نصب کرد.منتها قبلش باید پوشه ویندوز و program files دیلیت بشن. اونوقت یه مقدار حجم آزاد میشه که به گمونم حدود دو سه گیگ میشه. اگه بخوای اینکارو بکنی باید از طریق یه سی دی بوت ویندوز 98 اینکارو بکنی.یه چیزی شبیه cmd هست.البته یه راه حل دیگه هم اینه که از طریق سی دی زنده ویندوز اینکارو بکنی. کار سختی نیست ولی توی این شرایط که کامپیوترت در وضعیت خوبی نیست ممکنه اگه بخوای واسه اولین بار با اینا کار کنی دردسرساز باشه.
این سی دی ویندوز Live که گفتم خیلی چیز به درد بخوریه.انواع مختلفش هست.یکیش ERD Commander هست که ورژنهای مختلفی داره.یه فایل iso هست که باید روی سی دی رایت بشه.بعد وقتی سی دی رو بذاری توی سی دی رم و سیستم رو ریستارت کنی با همین سی دی کامپیوتر میاد بالا.توی گوگل سرچ کنی
" دانلود ERD Commander" پیدا میکنی.
mohebronaldo
26-07-2015, 07:19
این سی دی ویندوز Live که گفتم خیلی چیز به درد بخوریه.انواع مختلفش هست.یکیش ERD Commander هست که ورژنهای مختلفی داره.یه فایل iso هست که باید روی سی دی رایت بشه.بعد وقتی سی دی رو بذاری توی سی دی رم و سیستم رو ریستارت کنی با همین سی دی کامپیوتر میاد بالا.توی گوگل سرچ کنی
" دانلود ERD Commander" پیدا میکنی.
مرسی از راهنمایی خوبتون
mohebronaldo
29-07-2015, 11:53
وضع سرعت اینجا داغونه الان بسته دارم نمیشه دانلود کرد
mohebronaldo
29-07-2015, 11:54
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اینجا کاری نمیشه کرد که به کل درایو c پاک نشه و پروگرام فایل و پوشه ویندوز پاک شه
mohebronaldo
29-07-2015, 12:04
سی دی ویندوز ام آر تی سرویس پک 3 بهم دادن میخواستم ستاپ رو باز کنم ارور میده
mohebronaldo
29-07-2015, 12:37
sfc /scannow
شاید به خاطر گرافیکه که بلوتوث کار نمیکنه و فایل سند نمیکنه و کانکشن نمیسازه
mohebronaldo
29-07-2015, 13:00
اینم وضعیت کارت گرافیک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اینجا کاری نمیشه کرد که به کل درایو c پاک نشه و پروگرام فایل و پوشه ویندوز پاک شه
توی این مرحله باید Enter رو بزنی.بعد وارد مرحله بعد میشه که سه گزینه اول میخواد درایو فرمت یا تبدیل به NTFS بشه.ولی گزینه آخرش هیچ تغییری نمیده.اگه گزینه Leave the current filesystem رو بزنی تغغییر نمیکنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ولی چون پوشه به اسم ویندوز وجود داره توی مرحله بعد ازت میپرسه اسم پوشه ای که میخوای ویندوز رو توی اون بریزه چی باشه. یه اسم دلخواه مینویسی و بعد تموم.ولی نمیدونم روی 800 مگ میتونه نصب کنه یا نه.امتحان کن.اگه نشه یه پیغام میده که حجم کافی نیست .
احتیاجی به امتحان کردن نیست.من یه فایل بکاپ ویندوز xp دارم که تقریبا بعد از نصب ویندوز درست کردم.حجمش حدود 1.3 گیگ هست.با این حساب روی 800 مگ نمیشه نصب کرد.
در عین حال با اینکار دو تا ویندوز روی یک درایو نصب میشه که چندان مورد تایید ماکروسافت نیست.
mohebronaldo
29-07-2015, 21:16
توی این مرحله باید Enter رو بزنی.بعد وارد مرحله بعد میشه که سه گزینه اول میخواد درایو فرمت یا تبدیل به NTFS بشه.ولی گزینه آخرش هیچ تغییری نمیده.اگه گزینه Leave the current filesystem رو بزنی تغغییر نمیکنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ولی چون پوشه به اسم ویندوز وجود داره توی مرحله بعد ازت میپرسه اسم پوشه ای که میخوای ویندوز رو توی اون بریزه چی باشه. یه اسم دلخواه مینویسی و بعد تموم.ولی نمیدونم روی 800 مگ میتونه نصب کنه یا نه.امتحان کن.اگه نشه یه پیغام میده که حجم کافی نیست .
مال من نمیزنه از توی بوت سیستم میاد بالا.تو ویندوز ستاپ رو میزنم ارور میده
mohebronaldo
29-07-2015, 21:20
احتیاجی به امتحان کردن نیست.من یه فایل بکاپ ویندوز xp دارم که تقریبا بعد از نصب ویندوز درست کردم.حجمش حدود 1.3 گیگ هست.با این حساب روی 800 مگ نمیشه نصب کرد.
در عین حال با اینکار دو تا ویندوز روی یک درایو نصب میشه که چندان مورد تایید ماکروسافت نیست.
بخدا گیج شدم از روی نتظیمات مادربرد درست کردم از روی سی دی رام بالا بیاد ولی اینتر میزنم اون گزینه نمیاد چیکار کنم خسته شدم.دوست عزیز شرمنده وقت شمارو گرفتم
mohebronaldo
29-07-2015, 21:20
اصن گزینه ntfs یا fat 32 نمیاد.نمیدونم چرا
بخدا گیج شدم از روی نتظیمات مادربرد درست کردم از روی سی دی رام بالا بیاد ولی اینتر میزنم اون گزینه نمیاد چیکار کنم خسته شدم.دوست عزیز شرمنده وقت شمارو گرفتم
خواهش میکنم.دلیل اینکه نصب نمیشه کافی نبودن حجم آزاد درایو C هست.اینجور که نوشته حداقل حجم 1224 مگ هست.بنابراین واسه شما بعد از زدن Enter این پیغام رو میده
و نصب رو ادامه نمیده.
mohebronaldo
30-07-2015, 00:27
خواهش میکنم.دلیل اینکه نصب نمیشه کافی نبودن حجم آزاد درایو C هست.اینجور که نوشته حداقل حجم 1224 مگ هست.بنابراین واسه شما بعد از زدن Enter این پیغام رو میده
و نصب رو ادامه نمیده.
خب میگم که درایو هام همش پره توش چیزای مهم دارم به خاطر همین نمیشه خالیش کرد.کاری نمیشه کرد که بدون خالی کردن درایو program file و windows رو پاک کنم دوباره نصب کنم
mohebronaldo
30-07-2015, 00:31
و نصب رو ادامه نمیده.
چقدر باید خالیش کنم.دوستم سی دی ویندوز فابریک رو گم کرده بهش دادم.دنبال سی دی فابریک هستم.یکی که الان دارم MRT هست.تو محیط ویندوز سی دی رو باز میکنم ارور میده فایل windows xp proffessional setup
به نظرم اگه درایو رو خالی کنید بهتره.حجم فایلهاتون زیاد نیست.میشه روی سه تا dvd رایتشون کرد.یا روی یه فلش یا گوشی اگه جا داشته باشه بزارین.اینجوری خیالتون هم راحت تر میشه.
چقدر باید خالیش کنم.دوستم سی دی ویندوز فابریک رو گم کرده بهش دادم.دنبال سی دی فابریک هستم.یکی که الان دارم MRT هست.تو محیط ویندوز سی دی رو باز میکنم ارور میده فایل windows xp proffessional setup
حدود 500 مگ دیگه باید خالی بشه.یه 300 مگ هم واسه احتیاط میشه جمعن یه گیگ:n02: .سی دی ویندوزتون اگه بخواین از سی دی رم نصب کنید مشکلی نداره.
mohebronaldo
30-07-2015, 21:06
حدود 500 مگ دیگه باید خالی بشه.یه 300 مگ هم واسه احتیاط میشه جمعن یه گیگ:n02: .سی دی ویندوزتون اگه بخواین از سی دی رم نصب کنید مشکلی نداره.
باشه بهتون خبر میدم عزیز مرسی دست شما درد نکنه
mohebronaldo
07-08-2015, 19:23
دوست عزیز سلام ببخش مزاحم شدم
دوباره مشکل پشت مشکل.عکس هاش رو گذاشتم
mohebronaldo
07-08-2015, 19:24
mohebronaldo
07-08-2015, 19:26
اون گذینه اومد که هیچی پاک نشه فقط درایو c و program file و پوشه windows پاک نشه اومد میزنم در حال چک درایو سی میزنی بعد تا 99 میاد این ارور صفحه آبی میده
اون گذینه اومد که هیچی پاک نشه فقط درایو c و program file و پوشه windows پاک نشه اومد میزنم در حال چک درایو سی میزنی بعد تا 99 میاد این ارور صفحه آبی میده
ممکنه با چکدیسک مشکل حل بشه.توی cmd دستور
:chkdsk /f /r c
رو بنویس.بعد که اینو نوشتی یه سوال میپرسه که باید جوابش رو y بنویسی.بعد کامپیوتر رو ریستارت کن.قبل از اینکه وارد ویندوز بشه چکدیسک میکنه .البته نباید به صفحه کلید دست بزنی تا کارش تموم بشه.بعد که وارد ویندوز شد سی دی ویندوز رو بزار و ریستارت کن ببین چی میشه.
mohebronaldo
08-08-2015, 10:20
رو بنویس.بعد که اینو نوشتی یه سوال میپرسه که باید جوابش رو y بنویسی.بعد کامپیوتر رو ریستارت کن.قبل از اینکه وارد ویندوز بشه چکدیسک میکنه .البته نباید به صفحه کلید دست بزنی تا کارش تموم بشه.بعد که وارد ویندوز شد سی دی ویندوز رو بزار و ریستارت کن ببین چی میشه.
باشه.اولین بار وسط کپی کردن فایل ویندوز ارور داد cannot copy نمیدونم چرا اوایل نصب اینجوری میشه.وقتی اون گوشه مانیتور میزنه ویندوز ستاپ میاد این
mohebronaldo
08-08-2015, 10:24
یعنی من اون گذینه یعنی no change رو بزنم فقط درایو c و program file و windows پاک میشه.بقیه پوشه هام که توش اطلاعات هست میمونه دوست عزیز
mohebronaldo
08-08-2015, 10:46
این رو میزنم میگه invlid parametr.نمیتونین واضح بگین.بعدش chkdsk خالی زدم یه چی اومد داشت درصد پر میشد اون همونه یا نه
یعنی من اون گذینه یعنی no change رو بزنم فقط درایو c و program file و windows پاک میشه.بقیه پوشه هام که توش اطلاعات هست میمونه دوست عزیز
خیالت از این بابت راحت باشه.من قبلن امتحان کردم.
این رو میزنم میگه invlid parametr.نمیتونین واضح بگین.بعدش chkdsk خالی زدم یه چی اومد داشت درصد پر میشد اون همونه یا نه
درسته.ولی بدون اون پارامترها زیاد خوب نیست
روی درایو C کلیک راست کن .توی منو روی آخرین گزینه properties کلیک کن.توی قسمت Tools روی Check Now کلیک کن.تیکهای دو تا گزینه رو بزن و بعد روی Start کلیک کن.بعد چون درایو C هست میگه دفعه بعد که کامپیوتر رو روشن کردی انجام میدم که باید بزنی Yes که انجام بشه.
اینم همون کار چکدیسک رو انجام میده.
mohebronaldo
08-08-2015, 11:20
الان اول نصب این میاد.فک کنم سی دی خش داره وای[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohebronaldo
08-08-2015, 11:21
چی بگم والا مشکل پشت مشکل
خسته شدم بخدا با این سیستم قدیمی.داغون شدم هرچی پول داشتم دادم واسه آموزشگاه دیگه هیچی برام نمونده
mohebronaldo
08-08-2015, 11:22
الان دوباره سیستم ریست شد چک دیسک داره پر میشه نمیدونم مشکل حل میشه یا نه
mohebronaldo
08-08-2015, 11:45
الان دوباره 100 درصد شد checking drive c بعدش این ارور صفحه آبی داد
الان دوباره 100 درصد شد checking drive c بعدش این ارور صفحه آبی داد
توی این صفحه میگه که باید check disk بشه.البته قبلش میگه که آنتی ویروس رو Disable یا Uninstall کن که فکر نمیکنم فایده ای داشته باشه.ولی اگه امتحان کنی بد نیست.
زیر قسمت Check Now که توی پست قبل گفتم Defragment Now هست.روی اون کلیک کن و درایو C رو انتخاب کن و روی Defragment
کلیک کن.ممکنه حدود یه ساعت طول بکشه.کارش که تموم شد دوباره چکدیسک کن.
قبل یا بعد از چکدیسک برو توی System Restore و اونم خاموش کن.مسیرش اینه
روی آیکون Start کلیک کن.
Start-->All Programs-->Accessories-->System Tools -->System Restore
سمت چپ صفحه روی System Restore Settings کلیک کن و تیک Turn Off رو بزن و ok کن و Yes رو بزن.
mohebronaldo
08-08-2015, 22:27
قبل یا بعد از چکدیسک برو توی System Restore و اونم خاموش کن.مسیرش اینه
روی آیکون Start کلیک کن.
Start-->All Programs-->Accessories-->System Tools -->System Restore
سمت چپ صفحه روی System Restore Settings کلیک کن و تیک Turn Off رو بزن و ok کن و Yes رو بزن.
باشه فردا امتحان میکنم بهتون خبر میدم متشکرم
mohebronaldo
09-08-2015, 12:02
بازم این ارور داد وسط کار
نمیدونم چیه
بازم این ارور داد وسط کار
نمیدونم چیه
یه راه بهتر اینه که ویندوز جدید روی درایو D نصب کنی.فقط باید یه مقدار از فایلهای درایو D رو منتقل کنی روی C .اینطوری اصولی تر هم هست.ممکنه این ارور مربوط به درایو C باشه.
mohebronaldo
09-08-2015, 13:18
یه راه بهتر اینه که ویندوز جدید روی درایو D نصب کنی.فقط باید یه مقدار از فایلهای درایو D رو منتقل کنی روی C .اینطوری اصولی تر هم هست.ممکنه این ارور مربوط به درایو C باشه.
دیفرجمنت نکردم انجام میدم بهت خبر میدم
mohebronaldo
09-08-2015, 13:23
آخه تو درایو d هم فایل زیاد دارم 100 مگابایت بیشتر جا ندارم.بهت گفتم که دوست عزیز کلن من گرفتارت کردم مارو ببخش
mohebronaldo
10-08-2015, 14:40
این ارور صفحه آبی بعد از دیفرجمنت کردن هست
دوباره کارت گرافیک سیستم رو آنیستال کردم دوباره سرچ میزنی تو دیوایس منیجر میزنی پیدا میکنه خودش خوب نصب میکنه ولی سیستم رو ریست میکنم میاد بالا میرم تو دیوایس منیجر میبینم علامت خطر زده روش
احتمالن رم مشکل پیدا کرده.یه احتمال ضعیف هم اینه که سی دی ویندوزت مشکل داشته باشه.اگه با یه سی دی دیگه هم امتحان کنی بهتره.
میخواستم بدونم رم سیستمت چقدره.و چند تا رم روی سیستم داری.
mohebronaldo
10-08-2015, 19:13
احتمالن رم مشکل پیدا کرده.یه احتمال ضعیف هم اینه که سی دی ویندوزت مشکل داشته باشه.اگه با یه سی دی دیگه هم امتحان کنی بهتره.
میخواستم بدونم رم سیستمت چقدره.و چند تا رم روی سیستم داری.
رم 512 هست گرافیک 32 مگابایت و سی پی یو تک هسته ای 765 مگاهرتز هست فک کنم سی پی یوش همینه.آره شایدم از سی دی باشه اول نصب آخه نوشت cannot. copy file loading windows داد
رم 512 هست گرافیک 32 مگابایت و سی پی یو تک هسته ای 765 مگاهرتز هست فک کنم سی پی یوش همینه.آره شایدم از سی دی باشه اول نصب آخه نوشت cannot. copy file loading windows داد
امیدوارم ایراد از سی دی باشه.چون واسه رم کار خاصی نمیشه کرد.
البته یه کارایی مثل درآوردن و دوباره جا زدنش یا تغییر مکان دادنش شاید موثر باشه.در عین حال هم نمیشه مطمئن بود .باید یه جوری تست بشه.مثلن سیستم رو با یه رم سالم تست کنی ببینی مشکل برطرف میشه یا نه.فعلن بهتره با یه سی دی دیگه امتحان کنی ببینی چی میشه.
mohebronaldo
11-08-2015, 09:10
امیدوارم ایراد از سی دی باشه.چون واسه رم کار خاصی نمیشه کرد.
البته یه کارایی مثل درآوردن و دوباره جا زدنش یا تغییر مکان دادنش شاید موثر باشه.در عین حال هم نمیشه مطمئن بود .باید یه جوری تست بشه.مثلن سیستم رو با یه رم سالم تست کنی ببینی مشکل برطرف میشه یا نه.فعلن بهتره با یه سی دی دیگه امتحان کنی ببینی چی میشه.
من خودم سی دی اصلی داشتم پک خود ایکس پی سرویس پک 3 دادم به دوستم بهم نداد.باید ازش پس پگیرم بعدش امتحان کنم.اینو هم بدونین که اول نصب ارور های مختلف میده چند بارم هی سی دی رام صدا میخوره.خش هم داره فراوان.شایدم به خاطر سی دی هست منم این فکر رو میکنم
mohebronaldo
11-08-2015, 09:33
الان من خودم با سی دی ویندوز خودم نصب کنم اون گزینه آخر میاد یعنی no change رو میگم.اون هست یعنی
کار اصلی اون چیه بی زحمت میگین
الان من خودم با سی دی ویندوز خودم نصب کنم اون گزینه آخر میاد یعنی no change رو میگم.اون هست یعنی
کار اصلی اون چیه بی زحمت میگین
عملیات نصب ویندوز رو انجام میده بدون اینکه تغییری در سیستم فایل بوجود بیاره.یعنی بدون فرمت کردن درایوی که میخواین ویندوز توش نصب کنین.
mohebronaldo
12-08-2015, 10:43
عملیات نصب ویندوز رو انجام میده بدون اینکه تغییری در سیستم فایل بوجود بیاره.یعنی بدون فرمت کردن درایوی که میخواین ویندوز توش نصب کنین.
تشکر عزیز تست میکنم بهتون خبر میدم
mohebronaldo
13-08-2015, 10:20
الان این عکس ها چه معنی میده
میشه کمکم کنید چیکار کنم میترسم فایل هام پاک شن از درایو c.اون no change رو زدم این صفحه رو داد میشه کمک کنی دوست عزیز[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط میخوام پوشه Windows و Program File پاک شن.بقیه ها بمونن
الان همه چی نرماله.نگران نباش.چیزی پاک نمیشه.توی عکس آخر میگه اگه میخوای ویندوز تعمیر بشه کلید R رو بزن و اگه میخوای عملیات نصب ادامه پیدا کنه کلید Esc رو بزن.
بعد که از این مرحله رد بشی یه جا ازت شماره سریال میخاد که توی سی دی ویندوزت هست.یه فایل به اسم Serial .
بعدش یه سری چیزا مثل ساعت و زبان و اسم کامپیوتر واینجور چیزاس که همه رو بدون تغییر ok و next کن.موقع نصب درایور هم یه چیزایی میپرسه که اونام ok کن.ولی یه جا هست که میگه اسم پوشه ای که میخای ویندوز توش نصب بشه رو بنویس.دلیلش هم اینه که پوشه به اسم windows مربوط به ویندوز قبلی وجود داره.حالا هر چی بخوای میتونی اسمشو بزاری مثلن بزار windows2 که اینجوری پوشه ویندوز جدید هم مشخص باشه.
مشکلی نداره این
نصب کن همینجوری
توی عکس اول میگه اگه میخوای ویندوز جدید توی همون پوشه ویندوز قبلی ریخته بشه کلید L رو بزن.اگه هم میخوای توی یه پوشه جدید نصب بشه Esc رو بزن.که اگه Esc رو بزنی همونجور میشه که من گفتم و بعدش اسم پوشه ویندوز رو وارد میکنی و به نظرم بهتره.چون اینجوری ویندوز قبلی از بین نمیره و بعد هر وقت خواستی پوشه windows رو پاک کن
راستی وقتی که نصب تمام بشه و وارد ویندوز جدید بشی چون یوزر جدید واسه ویندوز تعریف شده فایلهایی که روی دسکتاپ و My Documents ویندوز قبلی بود دیده نمیشه.بعد باید یه کارایی انجام بدی که یوزر که قبلن بود توی ویندوز جدید شناخته بشه که بعد از اینکه نصب کردی میگم چیکار کنی.
mohebronaldo
13-08-2015, 17:50
الان همه چی نرماله.نگران نباش.چیزی پاک نمیشه.توی عکس آخر میگه اگه میخوای ویندوز تعمیر بشه کلید R رو بزن و اگه میخوای عملیات نصب ادامه پیدا کنه کلید Esc رو بزن.
بعد که از این مرحله رد بشی یه جا ازت شماره سریال میخاد که توی سی دی ویندوزت هست.یه فایل به اسم Serial .
بعدش یه سری چیزا مثل ساعت و زبان و اسم کامپیوتر واینجور چیزاس که همه رو بدون تغییر ok و next کن.موقع نصب درایور هم یه چیزایی میپرسه که اونام ok کن.ولی یه جا هست که میگه اسم پوشه ای که میخای ویندوز توش نصب بشه رو بنویس.دلیلش هم اینه که پوشه به اسم windows مربوط به ویندوز قبلی وجود داره.حالا هر چی بخوای میتونی اسمشو بزاری مثلن بزار windows2 که اینجوری پوشه ویندوز جدید هم مشخص باشه.
بعد از کپی کردن فایل های نصب ویندوز اولین گزینش به نام repair وجود داره.میخواستم ببینم اون به چه معنیه.بعدش گفتی r رو بزنم با گزینه no change چه فرقی میکنه.من میخوام هیچی از فایل هام پاک نشه فقط پوشه های مربوط به ویندوز پاک بشه همین
mohebronaldo
13-08-2015, 17:56
راستی وقتی که نصب تمام بشه و وارد ویندوز جدید بشی چون یوزر جدید واسه ویندوز تعریف شده فایلهایی که روی دسکتاپ و My Documents ویندوز قبلی بود دیده نمیشه.بعد باید یه کارایی انجام بدی که یوزر که قبلن بود توی ویندوز جدید شناخته بشه که بعد از اینکه نصب کردی میگم چیکار کنی.
اگه R رو بزنم بعد دیگه چیکار باید بکنم.دیگه چه گزینه ای میاد
mohebronaldo
13-08-2015, 18:04
من کلید esc رو میزنم صفحه دوم میاد.اگه r رو بزنم کدوم صفحه میاد راهنمایی میفرمایید
mohebronaldo
13-08-2015, 18:07
2.14 گیگ جا داره درایو c.به نظرت مشکل پیش نمیاد
من کلید esc رو میزنم صفحه دوم میاد.اگه r رو بزنم کدوم صفحه میاد راهنمایی میفرمایید
کلید R واسه تعمیر هست.اگه بزنی یه صفحه سیاه میاد شبیه DOS یا cmd.و یه تعداد دستورات داره که کارهای ساده و محدودی میشه باهاش انجام داد. درکل واسه مورد شما هیچ فایده ای نداره.اگه خواستی امتحان کن.اگه توی اون بنویسی help لیست دستوراتش رو مینویسه.آخرشم با دستور exit ریستارت میشه.
2.14 گیگ جا داره درایو c.به نظرت مشکل پیش نمیاد
درایو C به اندازه کافی جا داره.
mohebronaldo
13-08-2015, 18:46
کلید R واسه تعمیر هست.اگه بزنی یه صفحه سیاه میاد شبیه DOS یا cmd.و یه تعداد دستورات داره که کارهای ساده و محدودی میشه باهاش انجام داد. درکل واسه مورد شما هیچ فایده ای نداره.اگه خواستی امتحان کن.اگه توی اون بنویسی help لیست دستوراتش رو مینویسه.آخرشم با دستور exit ریستارت میشه.
درایو C به اندازه کافی جا داره.
به نظر شما من الان چیکار کنم یعنی همون no change رو بزنم
به نظر شما من الان چیکار کنم یعنی همون no change رو بزنم
یه چیزی همین الان یادم اومد.اگه کلید R رو بزنی ممکنه بجای نصب ویندوز ویندوز رو upgrade بکنه و دیگه وارد صفحه سیاه نشه.و در کل upgrade هم به نظرم خوب نیست.
به نظرم بهتره اول یه بکاپ از فایلهات بگیری.چون اگه به هر دلیلی فایلهات از بین بره برگردوندنشون کار سختی میشه.
mohebronaldo
13-08-2015, 19:14
یه چیزی همین الان یادم اومد.اگه کلید R رو بزنی ممکنه بجای نصب ویندوز ویندوز رو upgrade بکنه و دیگه وارد صفحه سیاه نشه.و در کل upgrade هم به نظرم خوب نیست.
به نظرم بهتره اول یه بکاپ از فایلهات بگیری.چون اگه به هر دلیلی فایلهات از بین بره برگردوندنشون کار سختی میشه.
اوکی الان منظورم اینه اگه R رو بزنم چی پیش میاد.اون No Change رو بزنم چی میشه
mohebronaldo
13-08-2015, 19:29
الان اون no change رو بزنم مگه مشکل ایجاد میشه تو ویندوز.فایل هام پاک میشه
mohebronaldo
13-08-2015, 19:29
بعد چطوری بک آپ بگیرم از فایل ها
بعد چطوری بک آپ بگیرم از فایل ها
منظورم اینه فایلهات رو یه جای دیگه هم ذخیره کن که با خیال راحت ویندوز نصب کنی.به هر حال من میگم که فایلهات پاک نمیشه ولی اگه پاک شد اونوقت چی:n02:
منم اگه بجای شما بودم فقط وقتی اینکارو میکردم که مطمئن باشم.
تازه معلوم نیست بعد از نصب ویندوز اون مشکل اصلی حل بشه.
mohebronaldo
14-08-2015, 10:45
منظورم اینه فایلهات رو یه جای دیگه هم ذخیره کن که با خیال راحت ویندوز نصب کنی.به هر حال من میگم که فایلهات پاک نمیشه ولی اگه پاک شد اونوقت چی:n02:
منم اگه بجای شما بودم فقط وقتی اینکارو میکردم که مطمئن باشم.
تازه معلوم نیست بعد از نصب ویندوز اون مشکل اصلی حل بشه.
یعنی بریزم تو فلش بعد این کارو کنم
باشه من فقط مشکلم گرافیکه وگرنه عوض نمیکردم
mohebronaldo
14-08-2015, 10:47
نمیدونم چرا کارت گرافیک اینجوری شد واسه خودش خودمم تعجب کردم
یعنی بریزم تو فلش بعد این کارو کنم
باشه من فقط مشکلم گرافیکه وگرنه عوض نمیکردم
به هر حال باید ویندوز عوض بشه که معلوم بشه ایراد از ویندوز نیست.
ولی نباید ریسک کنی و گرفتار یه مشکل دیگه بشی.واسه همین بهتره که فایلهات رو بریزی روی فلش بعد اینکارو بکنی.
mohebronaldo
15-08-2015, 16:59
سلام دوست عزیز خسته نباشید
اون no change رو زدم بازم پیغام صفحه آبی اومد
معنیش چیه.از کجا میشه فهمید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohebronaldo
15-08-2015, 16:59
دیگه این ارور رو داد دیگه ویندوز بالا نمیاد
پیغام عکس اول رو میده
دیگه این ارور رو داد دیگه ویندوز بالا نمیاد
پیغام عکس اول رو میده
میگه فایل hal.dll خراب شده.
دوباره سی دی ویندوز رو بزار ولی وقتی به اونجا رسیدی که میگه کلید R رو بزنه بزن ببین چی میشه.اگه آپگرید بشه و ارور هم نده که ویندوز تعمیر میشه.اگه هم شماره سریال خواست اینو بنویس
XP8BF-F8HPF-PY6BX-K24PJ-TWT6M
mohebronaldo
15-08-2015, 20:50
میگه فایل hal.dll خراب شده.
دوباره سی دی ویندوز رو بزار ولی وقتی به اونجا رسیدی که میگه کلید R رو بزنه بزن ببین چی میشه.اگه آپگرید بشه و ارور هم نده که ویندوز تعمیر میشه.اگه هم شماره سریال خواست اینو بنویس
XP8BF-F8HPF-PY6BX-K24PJ-TWT6M
اعصابم داغون شد زدم کلا درایو c رو فرمت کردم دیگه بابا.الان موقع فرمت شدن وقتی l رو بزنم دوباره اون صفحه مرگ ویندوز میاد
ارور های مختلف میده داره حالم خوب نیست دیگه هرکاری گفتی کردم
این عکس آخر وقتی میخواستم درایو c رو فرمت کنم اومد
نگران نباش.فعلن بزار وقتی حالت بهتر شد.الان هر کاری بکنی ممکنه اوضاع بدتر بشه.
mohebronaldo
16-08-2015, 08:39
نگران نباش.فعلن بزار وقتی حالت بهتر شد.الان هر کاری بکنی ممکنه اوضاع بدتر بشه.
آخر نصب 8 دقیقه مونده به نصب دیگه میمونه 1 ساعت واسادم چیزی نشد.دیگه راهی هست
آخر نصب 8 دقیقه مونده به نصب دیگه میمونه 1 ساعت واسادم چیزی نشد.دیگه راهی هست
یعنی توی صفحه نصب زده 8 دقیقه مونده ولی هیچکاری انجام نمیده؟
یه نیم ساعت صبر کن شاید جلو بره
اگه چیزی نشد ریستارت کن ولی سی دی ویندوز توی درایو سی دی نباشه.خودش دوباره میره توی همون مرحله.
mohebronaldo
16-08-2015, 09:08
اگه چیزی نشد ریستارت کن ولی سی دی ویندوز توی درایو سی دی نباشه.خودش دوباره میره توی همون مرحله.
نه دیگه عزیز.دوباره مراحل نصب از اول میاد
mohebronaldo
16-08-2015, 09:10
خودم هارد رو عوض کردم یه هارد دیگه گذاشتم.رم رو عوض کردم بازم مشکل ادامه داره
الان دوباره گذاشتم واسه نصب 13 مین دیگه مونده داره. Registering components میشه
mohebronaldo
16-08-2015, 09:14
من دارم ویندوز xp نصب میکنم ها
من دارم ویندوز xp نصب میکنم ها
چی شد.از هشت دقیقه رد شد یا بازم گیر کرد
mohebronaldo
16-08-2015, 14:10
چی شد.از هشت دقیقه رد شد یا بازم گیر کرد
نه گیر کرد بازم.دیگه چی کار کنم حالا
نه گیر کرد بازم.دیگه چی کار کنم حالا
دوباره از اول با سی دی نصب کن.با فرمت.
قبلش سی دی رو تمیز کن.اگه با شیشه پاک کن یا الکل باشه بهتره.
mohebronaldo
16-08-2015, 21:56
دوباره از اول با سی دی نصب کن.با فرمت.
قبلش سی دی رو تمیز کن.اگه با شیشه پاک کن یا الکل باشه بهتره.
دوست من این روش هارو بلدم باشه امتحان میکنم بهت میگم.با سی دی نصب میکنم دیگه سی دی اورجینال خود ایکس پی
mohebronaldo
16-08-2015, 21:59
رم و هارد و تعویض میکنم بازم همونجا گیر میکنه.سی دی ویندوز ایکس پی سرویس پک 1 هم دارم
mohebronaldo
18-08-2015, 00:19
مارو ببخش شمارو خسته کردیم عزیز شرمنده.اینم عکس جدید ارور امروز.هرکاری کردم بازم گیر میکرد اونجا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohebronaldo
28-08-2015, 05:08
چی شد دوست عزیز
چی شد دوست عزیز
من كه ديگه نميدونم چرا اينجوره:n41:
بايد بري پيش يكي كه وارد باشه ببينه چش شده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.