مشاهده نسخه کامل
: cd های آموزش برنامه نویسی
Alire7_a
15-09-2006, 10:00
دوستان
همونطور که میدونید شرکتهای مختلف اقدام به تهیه سیدیهای آموزش زبان برنامه نویسی کردند
حالا میخوام اینجا دوستایی که هر عنوان از این سیدیهارو از هر شرکتی تست کردند اینجا توضیح بدهند تا به بقیه در انتخاب کمک شه و مزیتها و نقاط ضعفشونم بگن
این بحث صرفنظر از اینه که آیا کتاب مفیدتره یا سیدی یا کلاس و ....
با تشکر
ALIBOZORG
15-09-2006, 12:09
من سي دي هاي زيادي گرفتم و به نظرم هادي سيستم بهتر از بقيه ست
Alire7_a
15-09-2006, 21:16
من سي دي هاي زيادي گرفتم و به نظرم هادي سيستم بهتر از بقيه ست
میشه بفرمایین کدوم عناوین رو از هادی سیستم امتحان کرده اید؟
Alire7_a
16-09-2006, 14:35
کسی دیگه سیدیهای آموزش برنامه نویسی رو امتحان نکرده؟
hamid_xp
17-09-2006, 21:56
سلام . فکر کنم هادی سیستم دیگه ورشکست شد . جون من یه بار یکی از محصولاتش رو میخواستم گفتن دیگه هادی بی هادی!
خوب بگذریم به نظر من سی دی های ایرانی همچین کیفیت خوبی ندارن چون خیلی محدودن و یه جورایی سمبل کردن .
اما من چندتا سی دی آموزشی خارجی از total training و appdev رو دانلود کردم تازه فهمیدم آموزش یعنی چی. این آموزش وی بی
از appdev بود یه آموزش دیگه هم برای sql server 2005 گرفتم خوب بود . راستی معمولا این مجموعه ها همراه با sample و ایبوک که همه تو یه مجموعه هست.
حالا بریم سر نرم افزار های آموزشی ایرانی. والا من تاحالا ندیدم آموزشی به همراه کتاب سی دی آموزشی و فایلهای کمکی باشه .
( حالا اگه هست منو ضایع نکنیدها!) .
نتیجه به نظر من ایرانی ها تو این زمینه خیلی ضعیفند .
راستی هر کی خواست بگه چندتا لینک از اینا براتون برای دانلود بذارم . هر کی هم توان دانلود نداره به من pm تا کمکش کنم.
[/QUOTE]والا من تاحالا ندیدم آموزشی به همراه کتاب سی دی آموزشی و فایلهای کمکی باشه . [QUOTE]
hamid_xp جان من كتاب آموزش گام به گام ويژوال بيسيك را دارم با سي دي وفايل كمكي نوشته مايكل هالورسن ارسي هم هست
hamid_xp
22-09-2006, 12:46
والا من تاحالا ندیدم آموزشی به همراه کتاب سی دی آموزشی و فایلهای کمکی باشه .
hamid_xp جان من كتاب آموزش گام به گام ويژوال بيسيك را دارم با سي دي وفايل كمكي نوشته مايكل هالورسن ارسي هم هست
خوب دوست عزیز اینی که شما گفتید همونیه که منم گفتم . ببینید یه یه شخصی اومده و یه سی دی آموزشی خارجی رو یا فارسی کرده یا همونطوری گذاشته لای یه کتاب ترجه شده و سی دی سمپلش هم از همون اصل کتابه.
حالا بماند سر ترجمه چقدر فارسی را پاس بداریم گذاشتن که از اصل مطلب دور بشیم .
بازم میگم به نظر من سی دی های ایرانی همچین کیفیت خوبی ندارن چون خیلی محدودن و یه جورایی سمبل کردن .
ممنون.
mohsennowruzi
24-09-2006, 10:02
راستی هر کی خواست بگه چندتا لینک از اینا براتون برای دانلود بذارم . هر کی هم توان دانلود نداره به من pm تا کمکش کنم.
دوست عزيز سلام
اگه برات ممكنه لينكهاشون رو بزار تا دانلود كنيم
لطفا لینک دانلود رو بگذارید
siavash533
18-03-2007, 09:09
با سلام به دوست عزیز hamid-xp
من هم با نظرت در مورد هادی سیستم موافقم.
خواستم خواهش کنم اگر در مورد سی دی های اموزشی لینکی یا امکانات دیگری داری لطفا مطرح کن.ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.