مشاهده نسخه کامل
: خرید cpu & ram
hamid3369
20-07-2015, 18:35
سلام خدمت دوستان گرامی
یه من یه cpu اینتل 1.80 ghz دارم که ضعیفه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا میخوام این cpu بخرم بودجه فعلی زیاد کفایت نمیکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این cpu در سیستم من تغیراتی ایجاد میکنه یا خیر در ضمن 4 گیگ رم هم دارم ddr2
1376MAXIMUM
20-07-2015, 19:27
مشخصات کامل سیستم رو بدید کار بردتون رو هم بگید لطفا
ولی بله تفاوت میکنه ولی فکر نمیکدنم خیلی باشه سی پی یو جدید فقط در حد کار بری روزانه کفایت میکنه به نظرم بیشتر ازش نباید انتظار داشت
در کل بهتره اول مشخصات کل سیستم رو بگید و این که کار بردتون چیه و حد اکثر بودجه تا بهتر بشه گفت کجاش میلنگه که همون جا مشکلش برطرف بشه
قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید
سلام خدمت دوستان گرامی
یه من یه cpu اینتل 1.80 ghz دارم که ضعیفه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا میخوام این cpu بخرم بودجه فعلی زیاد کفایت نمیکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این cpu در سیستم من تغیراتی ایجاد میکنه یا خیر در ضمن 4 گیگ رم هم دارم ddr2
e7300 بیشتر از 2.5 برابر سی پی یو قبلیتون قوی تره و سرعت سیستم شما رو حتما بالاتر می بره و اگه به این زودی ها نمی تونید سیستم جدید تهیه کنید حتما e7300 رو بخرید
hamid3369
21-07-2015, 07:52
خیلی ممون از همه این مشخصات
ram 2gig ddr2 قصد دارم ۲gig اضافه کنم مجموع ۴ gig
man borad esc g31t ddr2
vga 1 gib ati hd readon 5450
hdd 1tb wd re
cpu 1.8 ghz
در ضمن میخوام بگین که از کیمیا انلاین خرید کنم یا مقداد کامبیوتر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1376MAXIMUM
21-07-2015, 09:00
فکر کنم کیمیا بهتر باشه ولی منتظر باش بقیه هم نظر بدن
در کل اگر لیون داره از لیون بگیر من تاییدش میکنم تا حالا ۲-۳ تا خرید داشتم ازش بد نبوده
صبر کنید بقیه دوستان هم نظر بدن من خیلی خرید انلاین نداشتم قطعه کامپیوتری و نمیشناسم
قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید
1376MAXIMUM
21-07-2015, 13:52
یادم رفت بگم برای کار روزانع و عادی با این ارتقاع خوب میشه و مشکلی نباید باشه تا ۲-۳ سال اینده رو رو هم به نظرم ۴ بزارید خوب میشه و اوکیه فعلا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.