مشاهده نسخه کامل
: لپ تاپ MSI GE62 965 یا lenovo y5070 2015 ؟؟
دوستان من یک چند وقته درگیر انتخاب لپ تاپ گیمینگ هستم و فعلا دو لپ تاپ رو پسند کردم اگر میشه دوستانی که تخصص دارن
یک مقایسه کامل از این دو برام بزارن!
بعد یک سوال دارم کارت گرافیک lenovo y5070 که gtx 960 m و چهار گیگه در بازیها عملکردش بهتره و فریمش بیشتره یا msi ge 62 که گرافیکش gtx 965m؟
این لپ تاپ msi ge62 گرافیکش دو گیه یا چهارگیگ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید!
supermax15
21-07-2015, 02:07
اگه بودجشو داری 100 در 100
MSI GE62 هم قوی تره و و کولینگ بهتری داره
ممنون دوست عزیز
دوستان دیگه هم اگر میتونند راهنماییم کنند و به سوالام پاسخ بدند.
Alireza.M67
26-07-2015, 14:08
دوستان من یک چند وقته درگیر انتخاب لپ تاپ گیمینگ هستم و فعلا دو لپ تاپ رو پسند کردم اگر میشه دوستانی که تخصص دارن
بعد یک سوال دارم کارت گرافیک lenovo y5070 که gtx 960 m و چهار گیگه در بازیها عملکردش بهتره و فریمش بیشتره یا msi ge 62 که گرافیکش gtx 965m؟
سلام...
ببینید این دو تا لپتاپی که شما دارید میگید از نظر قیمت قابل مقایسه نیستن .
مدل ام اس آی چیزی حدود 700 هزارتومن گرون تره.
در مورد کارت گرافیک ها هم قطعا 965 بهتر از 960 هست. شما کاری به اون رم 2 گیگ و 4 گیگش نداشته باشید.
شما اگر بودجه خرید رو دارید ام اس آی رو بگیرید اما اگر ندارید خیالتون از بابت لنوو هم راحت باشه چون برعکس اطلاعاتی که بعضی ها متاسفانه به اشتباه در اختیار کاربران قرار میدن بسیار لپ تاپ خوب و کارآمدیه.
c9he2012
27-07-2015, 20:09
با تشکر از دوستمون که این سوالو کرد منم تو این مورد یه مشکلی داشتم من تو بازیه gta v توی لپتاپم که gtx 860m داره وقتی تنظیمات مناسبو برای 30 فریم تنظیم میکنم بیشتر از دو گیگ از گرافیک استفاده میکنه حالا من میخوام لپتاپ ge62 بگیرم به نظر شما دو گیگ این لپتاپ مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ چون این لپتاپ gtx 965m داره و مطمئنن خیلی میتونه قوی تر از gtx 860m و میتونه بیشتر از دو گیگ جزئیاتو اجرا کنه به نظر شما دو گیگ کم نیست ؟
گرافیک کدوم قوی تره ؟ ام اس ای 2 هست ولی اونیکی 4-6
محمد7966
14-12-2015, 22:56
گرافیک کدوم قوی تره ؟ ام اس ای 2 هست ولی اونیکی 4-6
شما برید تو این سایت و مدل کارت گرافیکا رو بزنید اونجا مقایسه میکنه
البته اگر مدل کارت گرافیکا رو داشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما برید تو این سایت و مدل کارت گرافیکا رو بزنید اونجا مقایسه میکنه
البته اگر مدل کارت گرافیکا رو داشته باشه
از نظر مدل درست ولی چرا ام اس ای فقط 2 گیگ گذاشته رو این سیستم بعضی سایتها دیدم اخرین کانفیگش نهایت 4 تا بود درحالی که سیستم های پایین تر حداقل 4 هستن:n36:
محمد7966
15-12-2015, 00:49
از نظر مدل درست ولی چرا ام اس ای فقط 2 گیگ گذاشته رو این سیستم بعضی سایتها دیدم اخرین کانفیگش نهایت 4 تا بود درحالی که سیستم های پایین تر حداقل 4 هستن:n36:
هر دو گرافیک 2 گیگن
مقایسه رو هم ببینید ام اس ای بالاتره
شاید اونا ddr5 نباشن
باید ببینید اونا هم ddr5 ?
در هرصروت 965m بالاتره
تصحیح میکنم 965m بالاتره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.