مشاهده نسخه کامل
: ریست شدن تنظیمات درایورها در بایوس
سلام. روزبخیر
سیستمی دارم که هر بار موقع روشن کردن ازم میخواد f1 رو بزنم و برم تو تنظیمات بایوس سیستم.
توضیحی هم که میده مربوط به درایور دی وی دی رام و هاره.
وقتی میرم تو قسمت تنظیمات ساتا ها می بینم درایور دی وی دی رامم تو حالت دیزیبل قرار گرفته . اینیبل می کنم و بعد وارد ویندوزم میشه.
منتها هر بار بعد از ریست این اتفاق میوفته . و هر بار اون دی وی رام دیزیبل شده .
البته یه وقتایی هم مستقیم ویندوزم بالا میاد. ولی هر چنبار این اتفاق میوفته.
و مطمئن هم نیسم مشکل از دی وی دی رامه یا چیز دیگه ای!
ali_mohandes
20-07-2015, 13:01
سلام
وقتی خاموش می کنید ودفعه بعد روشن می کنید اینطوره؟؟؟؟
این مشکل واسه باطری مین هست باطری مادربورد رو عوض کنیدمشکل حل میشه
سلام. روزبخیر
سیستمی دارم که هر بار موقع روشن کردن ازم میخواد f1 رو بزنم و برم تو تنظیمات بایوس سیستم.
توضیحی هم که میده مربوط به درایور دی وی دی رام و هاره.
وقتی میرم تو قسمت تنظیمات ساتا ها می بینم درایور دی وی دی رامم تو حالت دیزیبل قرار گرفته . اینیبل می کنم و بعد وارد ویندوزم میشه.
منتها هر بار بعد از ریست این اتفاق میوفته . و هر بار اون دی وی رام دیزیبل شده .
با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کنید یک بار وقتی این مشکل پیش اومد سیستم رو خاموش کنید و اتصالات درایو رو بکنید ببینید بازم این ارور هست یا نه بهتره بایوس مین هم آپدیت بشه
اتصالات درایو به همراه هارد رو بررسی کنید کابل دیتا رو عوض کنید
هر دو سه بار که خاموش میشه این اتفاق میوفته.
باطری رو عوض کردم حل نشد.
با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کنید یک بار وقتی این مشکل پیش اومد سیستم رو خاموش کنید و اتصالات درایو رو بکنید ببینید بازم این ارور هست یا نه بهتره بایوس مین هم آپدیت بشه
اتصالات درایو به همراه هارد رو بررسی کنید کابل دیتا رو عوض کنید
اتصالات رو هم چک کردم کابل دیتا رو هم عوض کردم . یه چیز دیگه اینکه این پی سی نو هست و تازه خریداری شده. یعنی عمری هم نداشته باطریش. با اینحال عوضش کردم افاقه نکرد.
اتصالات رو هم چک کردم کابل دیتا رو هم عوض کردم . یه چیز دیگه اینکه این پی سی نو هست و تازه خریداری شده. یعنی عمری هم نداشته باطریش. با اینحال عوضش کردم افاقه نکرد.
بایوس رو آپدیت کردید؟
بایوس رو آپدیت کردید؟
نه. راسش تا حالا بایوس آپدیت نکردم.
اینکه یه سیستم تازه خریداری شده این اتفاق براش بیوفته اصلا طبیعیه؟
مگه نباید قطعاتش کامپتیبل و آک باشن ؟
نه. راسش تا حالا بایوس آپدیت نکردم.
اینکه یه سیستم تازه خریداری شده این اتفاق براش بیوفته اصلا طبیعیه؟
مگه نباید قطعاتش کامپتیبل و آک باشن ؟
بایوس رو آپدیت کنید اگر درست نشد ممکنه ایراد از پاور هم باشه با یک پاور دیگه سیستم رو تست کنید
بله میتونه این نوع مشکلات هم پیش بیاد
بایوس رو آپدیت کنید اگر درست نشد ممکنه ایراد از پاور هم باشه با یک پاور دیگه سیستم رو تست کنید
بله میتونه این نوع مشکلات هم پیش بیاد
آپدیت بایوس رو چطوری انجام بدم. تو سایت مادربورد سیستم؟
ببخشید یه سوال دیگه ای که مربوط به این مشکل نیست می تونم اینجا بپرسم یا یه پست جدید ایجاد کنم؟
آپدیت بایوس رو چطوری انجام بدم. تو سایت مادربورد سیستم؟
ببخشید یه سوال دیگه ای که مربوط به این مشکل نیست می تونم اینجا بپرسم یا یه پست جدید ایجاد کنم؟
میتونید بپرسید
مدل دقیق مینبورد رو بگید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.