ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل نویز ADSL

bigarash
19-07-2015, 22:36
سلام
من یه مودم بی سیم دارم که یه گوشه ی خونس، تلفن خونه هم یه گوشه ی دیگه، رو هر دوشون اسپلیتر دارم ولی نویز شدیدی که رو خط هست قطع نمیشه، وقتی تلفن رو پیش مودم میزارم و اسپلیتر رو وصل می کنم نویز قطع میشه ولی جدا از هم انگار ممکن نیس!
راهی هست که بتونم از شر این نویز لعنتی راحت بشم؟

paveej
20-07-2015, 01:32
منظورتون از نویز چیه؟شما با صدای خش خش که روی خط هست مشکل دارین یا اینکه میخواین کیفیت اینترنت بهتر باشه؟

bigarash
20-07-2015, 12:53
منظورتون از نویز چیه؟شما با صدای خش خش که روی خط هست مشکل دارین یا اینکه میخواین کیفیت اینترنت بهتر باشه؟

بله منظورم همون صدای خش خش بود!

paveej
20-07-2015, 16:39
اسپلیتری که واسه گوشی تلفن گذاشتی کیفیتش خوب نیست ولی اسپلیتر مودمت خوبه.
یه راه حل ساده اینه که اسپلیتر مودم رو که بهتره بزاری واسه گوشی و مودم رو بدون اسپلیتر یا با اسپلیتر بی کیفیت وصل کنی.اصلن چون کنار مودمت گوشی وصل نمیکنی احتیاجی به اسپلیتر نداره .
اگه جعبه اسپلیتر رو باز کنی متوجه میشی که توی خود مدار اسپلیتر خط تلفن مستقیم به قسمت مودم وصله و یه مدار ساده بین قسمت گوشی وخط تلفن هست که از یه خازن و یه سیم پیچ تشکیل شده.اگه هم بخوای میتونی با عوض کردن سیم پیچ اسپلیتر بی کیفیت رو تبدیل به یه اسپلیتر خوب بکنی.
توی گوگل سرچ کن "ساخت مدار اسپلیتر" تا توضیحات بهتری بدست بیاری.
این سایت هم توضیحاتش خوبه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

bigarash
20-07-2015, 22:52
اسپلیتری که واسه گوشی تلفن گذاشتی کیفیتش خوب نیست ولی اسپلیتر مودمت خوبه.
یه راه حل ساده اینه که اسپلیتر مودم رو که بهتره بزاری واسه گوشی و مودم رو بدون اسپلیتر یا با اسپلیتر بی کیفیت وصل کنی.اصلن چون کنار مودمت گوشی وصل نمیکنی احتیاجی به اسپلیتر نداره .
اگه جعبه اسپلیتر رو باز کنی متوجه میشی که توی خود مدار اسپلیتر خط تلفن مستقیم به قسمت مودم وصله و یه مدار ساده بین قسمت گوشی وخط تلفن هست که از یه خازن و یه سیم پیچ تشکیل شده.اگه هم بخوای میتونی با عوض کردن سیم پیچ اسپلیتر بی کیفیت رو تبدیل به یه اسپلیتر خوب بکنی.
توی گوگل سرچ کن "ساخت مدار اسپلیتر" تا توضیحات بهتری بدست بیاری.
این سایت هم توضیحاتش خوبه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واقعا ممنونم ازتون، چک میکنم نتیجه رو اینجا میزارم!