ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره: انتخاب بین این دو لپ تاپ با پردازنده نسل پنجم برادول GE62 2QF Apache Pro و GE62 2QE Apache Pro ؟

pltv
18-07-2015, 19:54
درود دوستان

GE62 2QF Apache Pro:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-specification

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

GE62 2QE Apache Pro:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-specification

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مدل 2QF: دارای کارت گرافیگ gtx 970m با 3GB GDDR5 حافظه‌ی وی‌رم
مدل 2QE: دارای کانفیگ 4K هست (4K UHD wide-view display Optional) البته کارت گرافیگ آن gtx 965m با 2GB GDDR5 حافظه‌ی وی‌رم

دوستان به نظر شما کدام لپ تاپ ارزش خرید بالایی دارد؟ دلیل؟

سپاس

afshin b
18-07-2015, 20:00
به نظر من مدل 2QF صد در صد انتخاب بهتریه. دلیل: هم گرافیک بهتری داره و هم vram بیشتر، چون تو بازی های الان روی FHD دو گیگ کمه برای 4K که ۲ گیگ خیلی خیلی کمه. در مجموع باید این رو بدونین که با این گرافیک ها نمیشه 4k بازی کرد حتی با 980m
البته قیمت هاشون هم ملاکه که من اطلاعی ازشون ندارم.

pltv
18-07-2015, 20:17
به نظر من مدل 2QF صد در صد انتخاب بهتریه. دلیل: هم گرافیک بهتری داره و هم vram بیشتر، چون تو بازی های الان روی FHD دو گیگ کمه برای 4K که ۲ گیگ خیلی خیلی کمه. در مجموع باید این رو بدونین که با این گرافیک ها نمیشه 4k بازی کرد حتی با 980m
البته قیمت هاشون هم ملاکه که من اطلاعی ازشون ندارم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت مدل 2QF در آمازون 1,259.16 یورو درج کرده و قیمت 2QE در newegg.com تقریباً 1500 دلار درج شده
به نظرتون ماتریس مدل 2QF رو وارد ایران میکنه؟ چون در سایت که نگاه کردم خبری لپ تاپ آپاچی گیمینگ با پردازنده نسل پنجم برادول نبود ..