مشاهده نسخه کامل
: اصلاح یک کلمه!
درود و سلام
به نظرتون این جمله اشکال نداره؟؟؟؟؟ ما از کلاس نمونه سازی می کنیم. به نمونه ای از یک کلاس میگیم آبجکت. ما که از آبجکت نمونه سازی نمی کنیم!
Constructors are special functions that are called automatically when an object is instantiated.
They must have the same name as the class to which they belong and cannot have a return type.
Constructors are useful for initialization.
این هم نگفته object . می گه
instantiated که در اصطلاح خودمون همون instance هست! اون معنیش نمونه هست و اون یکی مثال. که در اینجا هم معنی اند و مشکلی وجود ندارد.
من هیچ مشکلی نمی بینم....
منظورش هم از Object این هست می گه هر چیزی(که بشود نمونه سازی کرد)! نه اون object که پایه ی شی گرایی هست.
موفق باشید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود و سلام چرا گفته...
Instantiate a MathTest object
MathTest math = new MathTest();
پست های 3 و 4 نفهمیدم چی شد!!! آلان باید چی بگم؟
جواب پست 3 که خوب معلوم است، گفتم.
ولی 4 رو نفهمیدم. اگه منظورتان این است که دارید مثال از نمونه گیری می زنید که خوب درست است.
پست های 3 و 4 نفهمیدم چی شد!!! آلان باید چی بگم؟
جواب پست 3 که خوب معلوم است، گفتم.
ولی 4 رو نفهمیدم. اگه منظورتان این است که دارید مثال از نمونه گیری می زنید که خوب درست است.
Instantiate a MathTest object
MathTest math = new MathTest();
میگه نمونه از آبجکت MathTest درصورتی که MathTest کلاس است نه آبجکت
این مورد را قبلا هم گفتم این object که می گه منظور اون object نیست. استفاده از لفظ object به جای class یک حالت کلی تری در تعریف ایجاد می کند. مثل این است که چنین بگوییم:
- نمونه گیری از عنصر math انجام می شود.
- نمونه گیری از کلاس math انجام می شود.
دقت کنید جمله ی اول حالت کلی تری نسبت به دومی دارد.چرا؟ ما از عناصر دیگری مثل struct ، enum هم می توانیم instance بگیریم. (گرچه استفاده ی عمومی ندارد...) امتحان کنید.
در ضمن فراموش هم نکنید که همه چیز در شی گرایی به object ختم می شود. یعنی پایه ی همه چیز. البته در اینجا مطمئنا منظور نویسنده این نبوده است.
(دلم می ماند اگر این را نگویم: قرآن نیست که هر کلمه تفسیر بخواهد. منظور و معانی مستقیم و واضح هستند.....)
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.