PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در استفاده از یه اکانت adsl در دو سیستم

ehsanpolis
18-07-2015, 00:01
با سلام خدمت اساتید محترم
من در مغازم یه خط ای دی اس ال از مخابرات دارم و میخام تو خونه هم ازش استفاده کنم اینم بگم که اکانت مخابرات خونم به دلیل بدهی قطع شده
مشکلم اینه که هر وقت تو خونه میخام کانکت بشم وص نمیشه که قبلا اینجوری نبود زنگ هم به پشتیبانی میزنم میگن مک خورده و هی این مشکل ادامه داره
برای جلوگیری از مک خوردن باید چکار کرد؟؟؟؟ممنون میشم جوابمو بدین

tajrobenik
18-07-2015, 04:51
با سلام خدمت اساتید محترم
من در مغازم یه خط ای دی اس ال از مخابرات دارم و میخام تو خونه هم ازش استفاده کنم اینم بگم که اکانت مخابرات خونم به دلیل بدهی قطع شده
مشکلم اینه که هر وقت تو خونه میخام کانکت بشم وص نمیشه که قبلا اینجوری نبود زنگ هم به پشتیبانی میزنم میگن مک خورده و هی این مشکل ادامه داره
برای جلوگیری از مک خوردن باید چکار کرد؟؟؟؟ممنون میشم جوابمو بدین

از همون مودم که در مغازه استفاده می کنید تو خونه استفاده کنید ... ببینید کانکت می شه یا نه ...

irangem.biz
18-07-2015, 07:30
حدود 3 ماهی میشه دیکه امکان اینکه از یک اکانت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در 2 نقطه استفاده بشه کمرنگ شده
چون قبلا استفاده زیادی می شد +کلاهبرداری

soroosh_cz
18-07-2015, 08:09
برای من که میشه هنوز، فقط هر دو اکانت نباید همزمان فعال باشن، یکی رو که قطع کنم، اون یکی وصل میشه راحت :n27:

ehsanpolis
19-07-2015, 00:34
از همون مودم که در مغازه استفاده می کنید تو خونه استفاده کنید ... ببینید کانکت می شه یا نه ...
سلام خدمت شما دوست عزیز
آره وص میشه ولی تا که اینو مودم خونه رو میزنم کلا قطع میشه و دوباره باید زنگ بزنم پشتیبانی تا مکشو بردارن:n28:

tajrobenik
19-07-2015, 16:21
سلام خدمت شما دوست عزیز
آره وص میشه ولی تا که اینو مودم خونه رو میزنم کلا قطع میشه و دوباره باید زنگ بزنم پشتیبانی تا مکشو بردارن:n28:

البته شاید این روشی که می گم کار درستی نباشه اما خوب می شه ...
مودم دوم رو مک رو تغییر داد و مثل مودم اول گذاشت! اگه این امکان رو مودم داشته باشه...
البته این کار یک تداخل هست امکان داره کلا خط ای دی اس ال رو به خاطر این کار قطع کنن...