PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم نصب درایور کارت صدا

kamelia98
17-07-2015, 14:06
سلام دوستان.
سیستم عامل یک کامپوتر رو عوض کردم و ویندوز xp نصب کردم ولی متاسفانه این سیستم سی دی نصب درایور کارت صدا نداره.کارت صدای این سیستم غیر onboard است.یعنی کارت صدای onboard دچار مشکل شده بود و یک کارت صدای غیر onboard نصب کردن که این کارت صدا z-cyber مدل 2008 است.هر کاری کردم نتونستم درایور این کارت صدا رو نصب کنم.حتی با استفاده از نرم افزار all drivers هم نشد، قبلا این کارو کرده بودم و جواب داد اما اینبار هر کاری کردم نشد.دوستان ممنون میشم ی راه حلی رو بهم پیشنهاد بدین تا بتونم درایور کارت صدا رو نصب کنم.

EXTREME
17-07-2015, 14:19
سلام دوستان.
سیستم عامل یک کامپوتر رو عوض کردم و ویندوز xp نصب کردم ولی متاسفانه این سیستم سی دی نصب درایور کارت صدا نداره.کارت صدای این سیستم غیر onboard است.یعنی کارت صدای onboard دچار مشکل شده بود و یک کارت صدای غیر onboard نصب کردن که این کارت صدا z-cyber مدل 2008 است.هر کاری کردم نتونستم درایور این کارت صدا رو نصب کنم.حتی با استفاده از نرم افزار all drivers هم نشد، قبلا این کارو کرده بودم و جواب داد اما اینبار هر کاری کردم نشد.دوستان ممنون میشم ی راه حلی رو بهم پیشنهاد بدین تا بتونم درایور کارت صدا رو نصب کنم.

اگر از نرم افزارهای آنلاین موفق نشدید از درایور پک استفاده کنید...

donkeyoxte
17-07-2015, 14:19
شما با برنامه driver booster امتحان کن ببین پیدا میکه

+

رو ایکون my compiuter کلیک راست کن و manage بزن و تو پنجره باز شده کارت گرافیک کلیک راست کن و update بزن ببین میشه

kamelia98
20-07-2015, 13:39
اگر از نرم افزارهای آنلاین موفق نشدید از درایور پک استفاده کنید...
مرسی دوست عزیز.از درایور پک استفاده کردم ولی متاسفانه نشد.:n03:

kamelia98
20-07-2015, 13:40
شما با برنامه driver booster امتحان کن ببین پیدا میکه

+

رو ایکون my compiuter کلیک راست کن و manage بزن و تو پنجره باز شده کارت گرافیک کلیک راست کن و update بزن ببین میشه

مرسی دوست عزیز ولی چرا کارت گرافیک!؟؟

donkeyoxte
20-07-2015, 13:56
مرسی دوست عزیز ولی چرا کارت گرافیک!؟؟

منظورم همون کارت صدا بود