مشاهده نسخه کامل
: >>** فروش اکانت افزایش سرعت دانلود + تبدیل اینترانت به اینترنت + تست رایگان **<<
and-roid2
16-07-2015, 11:36
به نام خــدا
ادرس سایت: ------.ir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حتما برایتان پیش امده که سرعت دانلودتان از سرور های داخلی مانند میهن دانلود یا... در بازه های مختلف بالا باشه ولی از سرور خارجی مانند مایکروسافت,اپل یا... بسیار پایینتر باشد.
و یا ان دسته از کاربرانآسیــاتــک هستید که سرعت شبانتون از سرور داخلی بدون محدودیت هست و قصد دارید سرعتتان از سرور خارجی نیز افزایش پیدا کند....
پیشنهاد ما استفاده از سرویس افزایش سرعت دانلود میباشد.
نحوه کارکرد این سرویس به این شکل است که ابتدا از طریق یک کانکشن آماده VP.N یا پراکــسی به سرور داخل ایران متصل شده که دارای پورت 1گیگابیتی میباشد و ارسال و دریافت شما از طریق همین سرورهای داخل ایران که به آن متصل شده اید انجام خواهد شد که در نتیجه می توانید همانند سرورهای داخلی با سرعت بالا از سرورهای خارجی نیز دانلود نمایید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
همچنین سرویس ما دارای قابلیتی میباشد که کاربران اینترانت براحتی میتوانند با اتصال به سرویس ما, سرویس خود را تبدیل به اینترنت بکنند.
=======================
از مهمترین ویژگی سرویس ما قیمت بسیار مناسب و از همه مهمتر ترافیک نامحدود ماهیانه میباشد...این یک شعار نیست! شما میتوانید با یک جستوجوی ساده در گوگل و مشاهده تعرفه های فروشندگان دیگر تفاوت ما با انها را مشاهده نمایید.:n01:
همچنین از دیگر ویژگی سرویس ما توجه ویژه به کاربران اسیاتک میباشد.
کاربران اسیاتک که سرویس شبکه ملی اطلاعات را خریداری نموده اند براحتی و بدون مشکل میتوانند به سرویس ما متصل شده و به اینترنت دسترسی کامل داشته باشند.
------------------
نمونه تست سرعت از سرور خارجی:
============
اکانت تست بصورت vp.n:
دانلود کانکشن
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
user:test
pass:test2
نکته:
در صورت استفاده مکرر از اکانت تست،IP استفاده کننده بلاک می شود.
کاربران شبانه دار اسیاتک حتما به سرور اول یا سوم(اسیاتک) وصل شوند.
+
نمونه لینک دانلود سرور خارجی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید=================
اکانت 1 ماهه با حجم نامحدود - تک کاربره >> 9500 تومان
اکانت 1 ماهه با حجم 15 گیگ - 2 کاربره >> 4500 تومان
اکانت 1 ماهه با حجم 30 گیگ - 2 کاربره >> 6500 تومان
اکانت 1 ماهه با حجم 60 گیگ - 2 کاربره >> 8000 تومان
اکانت 1 ماهه با حجم 100 گیگ - 2 کاربره >> 10000تومان
اکانت 1 ماهه با حجم 200 گیگ - 2 کاربره >> 15000تومان
جهت خرید به سایت مراجعه نمایید:
تاکید میکنم قیمت ما را با سایر فروشندگان مقایسه کنید:n01:
+
توجه کنید با این روش اصلا فیلتر براتون باز نمیشه و در اصل به سرور ایران متصل میشید که در نتیجه مثل داخل ایران هست.
=======================
برای تمدید اکانت از طریق پنل کاربری اقدام کنید:
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])------------------------------
پنل گزارش مصرف:
panel.------.ir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راه های ارتباطی:
تلگرام
goo.gl/5nnbix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سیستم تیکتینگ پنل کاربری:
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])موفق باشید.
Aryaeiboy
16-07-2015, 12:30
آقا مهدی به شدت تایید می شن :n01:
and-roid2
16-07-2015, 12:46
آقا مهدی به شدت تایید می شن :n01:
ممنون رامین جان.لطف داری:n40:
mohsen19x
16-07-2015, 14:23
اکانت تست eroor 807 میده
zxzxcvcv
16-07-2015, 15:38
اکانت تست eroor 807 میده
رمزش رو باید اینطور وارد کنید :
test2 بدون فاصله
Zeitgeist
16-07-2015, 16:01
پورت اینترنت سرور چقدر پهنای باند (سرعت) داره؟
پورت اتصال سمت اینترنت رو میگم، نه پورت خود سرور و داخل دیتاسنتر که بخواد 100mps یا 1gbps یا بیشتر و کمتر باشه.
آیا bandwidth management اجرا کردید و هر یوزر مقدار خاصی پهنای باند (سرعت) بهش میرسه یا پورت رو به صورت اشتراکی گذاشتید و هر یوزری که بیشتر زورش بکشهف بیشتر سرعت بهش میرسه (و نهایتاً اگر oversell بکنید، باعث افت کیفیت شدید بشه)؟!
نامحدود رو سرعتشو محدود میکنید یا اگر بیش از یک حدی انتقال اطلاعات داشته باشه میبندیدش؟
and-roid2
16-07-2015, 16:50
پورت اینترنت سرور چقدر پهنای باند (سرعت) داره؟
پورت اتصال سمت اینترنت رو میگم، نه پورت خود سرور و داخل دیتاسنتر که بخواد 100mps یا 1gbps یا بیشتر و کمتر باشه.
آیا bandwidth management اجرا کردید و هر یوزر مقدار خاصی پهنای باند (سرعت) بهش میرسه یا پورت رو به صورت اشتراکی گذاشتید و هر یوزری که بیشتر زورش بکشهف بیشتر سرعت بهش میرسه (و نهایتاً اگر oversell بکنید، باعث افت کیفیت شدید بشه)؟!
نامحدود رو سرعتشو محدود میکنید یا اگر بیش از یک حدی انتقال اطلاعات داشته باشه میبندیدش؟
پورت اینترنت فعلا ۱۰۰مگ هست.البته اگه کم بیاد تا ۱۰۰۰ مگ ارتقا میدن...
فعلا محدودیت برای کسی نمیزاریم ولی اگه پورت پر بشه محدودیت سرعت هر کاربر میشه ۱۰ مگ.
سعی میکنیم با تهیه سرور جدید این محدودیتو نزاریم...:n01:
Abolfazl-Star
16-07-2015, 17:41
موفق باشی مهدی جان :n02:
به کارم اومد مزاحمت میشم :n10:
منتظرم ساعت 2 بشه تست کنم :n31:
and-roid2
16-07-2015, 20:27
منتظرم ساعت 2 بشه تست کنم :n31:
دوست عزیز اکانت تست پروکســی رو هم بهتون دادم تست کنید و نتجیشو اینجا اعلام کنید.
فقط توجه کنید سرعت سرور خارجی کاملا بستگی به سرعت سرور داخلیتون داره...:n01:
دوست عزیز اکانت تست پروکســی رو هم بهتون دادم تست کنید و نتجیشو اینجا اعلام کنید.
فقط توجه کنید سرعت سرور خارجی کاملا بستگی به سرعت سرور داخلیتون داره...:n01:
ممنون از اکانت ... تنظیماتش رو دست کردم که تست کنم
سرعت من از سرور داخل 1.1 مگ هست :n10:
انصافا قیمتت خیلی خوبه نسب به جاهای دیگه
یک جا دیدم طرف زده بود گیگی 3 هزار تومن:n04:
منم امشب تست میکنم اگر خوب بود حتما میگیرم
Zeitgeist
16-07-2015, 21:29
پورت اینترنت فعلا ۱۰۰مگ هست.البته اگه کم بیاد تا ۱۰۰۰ مگ ارتقا میدن...
فعلا محدودیت برای کسی نمیزاریم ولی اگه پورت پر بشه محدودیت سرعت هر کاربر میشه ۱۰ مگ.
سعی میکنیم با تهیه سرور جدید این محدودیتو نزاریم...:n01:
به نظرم شما سرعت پورت سرور داخل دیتاسنتر و ارتباطش با شبکه ی ملی اطلاعات رو فرمودید، نه پورت سمت اینترنت رو. در سرورهای خارجی هم همینطوره، یه پورت سرور هست که 10mbps, 100mbps, 1gbps, 10gbps (بیت) هست و یعنی "در داخل دیتاسنتر" سرعت ارتباط شما با دیگر کلاینت های داخل همان شبکه ی دیتاسنتر، اون مقداره (و اگر دیتاسنتر، متصل به شبکه ی محلی یا اینترانت کشوری/منطقه ای باشه، سرعت انتقال اطلاعات بین سرور و اینترانت کشوری/منطقه ای میتونه تا این حد برسه اگر بکشه خط مقصد که در ایران نمیشه چون اینترنت کابلی/فیبر خانگی نداریم و ADSL نهایتاً در بهترین شرایط میتونه به 24 مگابیت بر ثانیه (2.86 مگابایت برثانیه) برسه سرعت دانلودش و آپلود هم 1 مگابیت (120 کیلوبایت)). سرعت پورت اینترنتی که به سرور اختصاص داده شده، بستگی به کشور و دیتاسنتر داره و فکر نکنم توی ایران بالای 10-20 مگ بدن، اونم با قیمت های بالا میدن و محدود تا جایی که اطلاع دارم.
مگر اینکه دارید ماهیانه 20 میلیون تومان پول برای پهنای باند اینترنتتون میدید؟! هر STM1 (لینک 155 مگابیت بر ثانیه) در ایران به قیمت حدود 25 میلیون تومان فروخته میشه توسط ارتباطات زیرساخت تا جایی که میدونم!
لطفاً بپرسید که لینک اینترنت (International Network شبکه ی جهانی) که به سرورتون اختصاص دادن و شما به هر کاربر میدید چقدره. برای تست هم میتونید یه دانلود از سرورهای Opera یا Microsoft بگذارید، بدون رمزنگاری و بر پورت tcp:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیتاسنتر رو هم بگید.
باسپاس
and-roid2
16-07-2015, 21:52
به نظرم شما سرعت پورت سرور داخل دیتاسنتر و ارتباطش با شبکه ی ملی اطلاعات رو فرمودید، نه پورت سمت اینترنت رو. در سرورهای خارجی هم همینطوره، یه پورت سرور هست که 10mbps, 100mbps, 1gbps, 10gbps (بیت) هست و یعنی "در داخل دیتاسنتر" سرعت ارتباط شما با دیگر کلاینت های داخل همان شبکه ی دیتاسنتر، اون مقداره (و اگر دیتاسنتر، متصل به شبکه ی محلی یا اینترانت کشوری/منطقه ای باشه، سرعت انتقال اطلاعات بین سرور و اینترانت کشوری/منطقه ای میتونه تا این حد برسه اگر بکشه خط مقصد که در ایران نمیشه چون اینترنت کابلی/فیبر خانگی نداریم و ADSL نهایتاً در بهترین شرایط میتونه به 24 مگابیت بر ثانیه (2.86 مگابایت برثانیه) برسه سرعت دانلودش و آپلود هم 1 مگابیت (120 کیلوبایت)). سرعت پورت اینترنتی که به سرور اختصاص داده شده، بستگی به کشور و دیتاسنتر داره و فکر نکنم توی ایران بالای 10-20 مگ بدن، اونم با قیمت های بالا میدن و محدود تا جایی که اطلاع دارم.
مگر اینکه دارید ماهیانه 20 میلیون تومان پول برای پهنای باند اینترنتتون میدید؟! هر STM1 (لینک 155 مگابیت بر ثانیه) در ایران به قیمت حدود 25 میلیون تومان فروخته میشه توسط ارتباطات زیرساخت تا جایی که میدونم!
لطفاً بپرسید که لینک اینترنت (International Network شبکه ی جهانی) که به سرورتون اختصاص دادن و شما به هر کاربر میدید چقدره. برای تست هم میتونید یه دانلود از سرورهای Opera یا Microsoft بگذارید، بدون رمزنگاری و بر پورت tcp:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیتاسنتر رو هم بگید.
باسپاس
پهنای باند داخلی سرور 1گیگابیت و پهنای باند خارجی فعلا 100 مگابیت هست که در صورت کم بودن درخواست میدیم تا 1000مگابیت افزایش دهند.
اگر شما نگران این هستی که کیفیت بخاطر افزایش کاربر افت بکنه, ما با اضافه کردن سرور جدید مشکلو سعی میکنیم برطرف کنیم و گزینه دیگر هم این هست که سرعت هر کاربر روی 10مگابیت لیمیت میشود.
در حال حاظر سرعت برای تمام کاربران باز میباشد.
+
سرعتی که با سرور خارجی گرفتیم بین 10 تا 12 مگابایت میباشد و در صورت نیاز افزایش میابد.
خوب دوستان طبق تست هایی که من انجام دادم واقعا کار می کنه !! :n04: ( البته سرعت من در سرور داخل بالاست )
لینکی که خودشون دادن یا یه سری سایت ها مثل راد یو جوان در حالت عادی سرعتشون پایینه ( چون سرور خارج هستن ) ولی بعد از کانکت شدن به این سرویس سرعت رفت بالا :n05:
البته اینم اضافه کنم که بعضی سایت ها اگر تک فایل بزارید به بالاترین سرعت شما نمیرسه به خاطر همین باید چندتا فایل همزمان بزارید روی دانلود تا سرعتتون به بالاترین حد خودش برسه
and-roid2
17-07-2015, 03:30
خوب دوستان طبق تست هایی که من انجام دادم واقعا کار می کنه !! :n04: ( البته سرعت من در سرور داخل بالاست )
لینکی که خودشون دادن یا یه سری سایت ها مثل راد یو جوان در حالت عادی سرعتشون پایینه ( چون سرور خارج هستن ) ولی بعد از کانکت شدن به این سرویس سرعت رفت بالا :n05:
البته اینم اضافه کنم که بعضی سایت ها اگر تک فایل بزارید به بالاترین سرعت شما نمیرسه به خاطر همین باید چندتا فایل همزمان بزارید روی دانلود تا سرعتتون به بالاترین حد خودش برسه
در رابطه با مشکل کندی سرعتی که شما ذکر کردید همانطور هم که در پ.خ گفتم این افت سرعت برمیگرده به سرور اون سایتی که شما ازش دانلود میکنی. اگر سرورش قوی و یا خلوت باشه به همان اندازه ای که شما از سرور داخلی سرعت دریافت میکنید به همان اندازه هم از سرور خارجی میتوانید سرعت دریافت کنید.:n01:
باتشکر:n16:
امین1356
17-07-2015, 11:04
با سلام،
بنده قصد نا امید کردنتونو ندارم ولی با توجه به تجربه ای که بنده با این دیتاسنتر داشتم و با توجه به آی پی که دارین بعد از 100 گیگ استفاده پورت سرور مجازی شما رو بشدت محدود خواهد کرد.
انشاءالله که این اتفاق برای شما نیوفته.
با تشکر
and-roid2
17-07-2015, 11:48
با سلام،
بنده قصد نا امید کردنتونو ندارم ولی با توجه به تجربه ای که بنده با این دیتاسنتر داشتم و با توجه به آی پی که دارین بعد از 100 گیگ استفاده پورت سرور مجازی شما رو بشدت محدود خواهد کرد.
انشاءالله که این اتفاق برای شما نیوفته.
با تشکر
سلام
ما از قبل با فروشنده سرور توافق کردیم که مصرفمون بالاست و اونا هم گفتن که محدودیت و... رو سرور نمیزارن... از این بابت نباید مشکلی پیش بیاد:n16:
siyavash_wanted
17-07-2015, 12:42
سلام
من از آسیاتک سرویس 10 مگ (شهاب) دارم و سرعت در دانلود شبانه محدود می شه
دیشب امتحان کردم ولی روی سرعت تاثیری نداشت
راه حلی نداره؟
17-07-2015, 12:50
سلام دوست عزیز من اکانت تست رو امتحان کردم .
ولی هیچ تغییری ندیدم .
وقتی با یوزر تست وصل میشم و روی یه لینک دانلود کلیک میکنم با همون سرعت خودم دانلود میکنه اصلا افزایش سرعتی ندیدم .
لینک های زیادی تست کردم .
:n29:
and-roid2
17-07-2015, 13:25
سلام
من از آسیاتک سرویس 10 مگ (شهاب) دارم و سرعت در دانلود شبانه محدود می شه
دیشب امتحان کردم ولی روی سرعت تاثیری نداشت
راه حلی نداره؟
زمانی سرویس ما برای شما تاثیر گذار هست که سرعت سرور داخلی شما محدود نباشه.
reza_meybod
17-07-2015, 15:26
داشمون تایید شدس ، فدایی داری :n12::n16:
and-roid2
17-07-2015, 17:25
داشمون تایید شدس ، فدایی داری :n12::n16:
مخلصتم رضا جان:n40:
arashsard
17-07-2015, 22:41
تشکر ... به نظرم خیلی عالیه ...
ho3in2012
17-07-2015, 23:22
آقا مهدی به شدت تایید میشن :n16:
کارش درسته
یکدونه نامحدود خریداری شد .... خیلی سریع برام فعال کردن
سرویس عالی کار می کنه
sasanxxx
18-07-2015, 19:11
خیلی خوبه . امیدوارم همیشه کار بده
and-roid2
19-07-2015, 10:39
بزودی با راه اندازی سایت امکان پرداخت اینترنتی هم فراهم میشود....:n01:
Hossein_Bahal
19-07-2015, 19:44
منم اکانت رو از ایشون تهیه کردم و از کیفیتش راضی هستم .
سرعت دانلود از سرورهای خارجی رو برام مثل سرعت سرورهای داخلی بالا برد .
من ۲ مگ بی کیفیت از مخابرات دارم تو کیفیت شبکه، پینگ، وبگردی و دانلود من تاثیر داره ؟
and-roid2
19-07-2015, 20:22
من ۲ مگ بی کیفیت از مخابرات دارم تو کیفیت شبکه، پینگ، وبگردی و دانلود من تاثیر داره ؟
از اکانت تستی که در پست اول قرار دادم استفاده نمایید ببینید تاثیر دارد یا خیر.
از اکانت تستی که در پست اول قرار دادم استفاده نمایید ببینید تاثیر دارد یا خیر.
برای گوشی و تبلت تست ندارید ؟
ho3in2012
19-07-2015, 21:14
برای گوشی و تبلت تست ندارید ؟
شما یه کانکشن VP.N تو گوشیتون بسازید
و آدرس سرور را 185.49.86.90 بزارین
و با یوزر و پسورد تو پست اول تاپیک کانکت بشین
and-roid2
19-07-2015, 21:28
دوستان عزیز توجه کنید علاوه بر روش اتصال vpn از طریق prox.y نیز میتوانید به سرویس ما متصل شوید.
جهت دریافت اکانت تست prox.y اینجا اعلام کنید.
با گوشی که نشد با ویندوز ارور ۸۰۷ میده !
Dragon Love
19-07-2015, 22:11
دوست عزیز میخوام اکانت بخرم ولی اکانت تست رو امتحان کردم اصلا سرعتی تغییر نکرد که داخلی چه خارجی .
اگه تضمین میدین که تغییر میکنه و میتونم با سرعت شما دانلود کنم اکانت خریداری میشه .
:n16:
djbehnam73
20-07-2015, 01:59
این همون سرویس کاهش پینگ یا در اصل وی پــی ان قانونی هست ؟
and-roid2
20-07-2015, 08:53
این همون سرویس کاهش پینگ یا در اصل وی پــی ان قانونی هست ؟
همون vpn قانونی هست که مشکل افت سرعت سرور خارجی رو برطرف میکنه.
Dragon Love
20-07-2015, 22:26
دوست عزیز میخوام اکانت بخرم ولی اکانت تست رو امتحان کردم اصلا سرعتی تغییر نکرد که داخلی چه خارجی .
اگه تضمین میدین که تغییر میکنه و میتونم با سرعت شما دانلود کنم اکانت خریداری میشه .
and-roid2
21-07-2015, 10:07
اگه اکانت تست جواب نداده قطعا اکانت پولی هم تاثیر نداره.
در پست 1 موارد کاربرد این اکانت رو توضیح دادم.
یه چیز عجیب
وقتی من اکانت تست شما رو استفاده میکنم سرعت دانلودم تو IDM همون همیشگی ولی سرعتم تو قسمت آمار DU Meter دو برابر میشه. چرا اینجوری؟ من سرعت دانلودم تو IDM همون قبلی:n29:
and-roid2
24-07-2015, 04:33
یه چیز عجیب
وقتی من اکانت تست شما رو استفاده میکنم سرعت دانلودم تو IDM همون همیشگی ولی سرعتم تو قسمت آمار DU Meter دو برابر میشه. چرا اینجوری؟ من سرعت دانلودم تو IDM همون قبلی:n29:
شما از طریق bridge به اینترنت وصل میشید؟درسته؟
این بخاطر این هست که این نرم افزار وقتی شما از طریق bridge وصل میشید و بعدش به vpn کانکت میشید سرعت هر جفتش رو جمع میکنه و بخاطر همین سرعت رو دو برابر نشون میده!
سلام
من تازه عضو شدم نمیتونم به شما پیغام خصوصی بفرستم. لطف میکنید روش ارتباطی دیگری مثل ایمیل و تلگرام برای من پیغام خصوصی کنید که ازتون سرویس بخرم؟ یا اگر که سیستم فروش اتوماتیک دارید، به من در پیغام بگید.
باتشکر
{sahand}
24-07-2015, 18:03
قیمت که عالیه، ولی برای من متاسفانه ارور 720 میده، مشخصات پراکسی تست رو لطف میکنین؟
and-roid2
24-07-2015, 19:18
قیمت که عالیه، ولی برای من متاسفانه ارور 720 میده، مشخصات پراکسی تست رو لطف میکنین؟
پ.خ شد
باتشکر
روی سرویس های Adsl نامحدود مخابرات تاثیر داره ؟
and-roid2
24-07-2015, 23:37
سلام
من تازه عضو شدم نمیتونم به شما پیغام خصوصی بفرستم. لطف میکنید روش ارتباطی دیگری مثل ایمیل و تلگرام برای من پیغام خصوصی کنید که ازتون سرویس بخرم؟ یا اگر که سیستم فروش اتوماتیک دارید، به من در پیغام بگید.
باتشکر
سلام
پ.خ کردم...
روی سرویس های Adsl نامحدود مخابرات تاثیر داره ؟
از اکانت تست استفاده کنید.
and-roid2
24-07-2015, 23:40
دوستان عزیز سایت ما راه اندازی شد و هم اکنون میتوانید بصورت اینترنتی پرداخت نمایید و آنی اکانت را تحویل بگیرید:
سلام لطفا اکانت تست prox.y رو پ.خ کنید. ممنون
and-roid2
25-07-2015, 08:20
سلام لطفا اکانت تست prox.y رو پ.خ کنید. ممنون
پ.خ شد......
and-roid2
25-07-2015, 08:23
دوستان عزیز توجه کنید اکانتهای نامحــدود به تعدادی محدودی برای فروش ارائه میشوند.
mahdi1209
25-07-2015, 16:14
سلام
اکانت تست pr0x را میدید؟؟
VPN اررور 711 میده
با تشکر
and-roid2
25-07-2015, 17:37
سلام
اکانت تست pr0x را میدید؟؟
VPN اررور 711 میده
با تشکر
سلام
vpn مشکلی نداره.همین کانکشنی که در پست اول هست رو دانلود کردید؟
+
اکانت تست پروکـــسی برای شما ارسال شد
mahdi1209
26-07-2015, 00:35
یه اکانت از ایشون خریداری شد.
پشتیبانی در حد لالیگا.
سرعتم عالیه مرسی:n40:
and-roid2
26-07-2015, 00:44
یه اکانت از ایشون خریداری شد.
پشتیبانی در حد لالیگا.
سرعتم عالیه مرسی:n40:
تشکر دوست عزیز
امیدوارم از سرویس همیشه راضی باشی:n40:
با سلام
میتونید اسم چند تا شرکت ارایه دهنده سرویس اینترانت ملی رو بنویسید
و اینکه شما کدوم رو پیشنهاد میکنید
and-roid2
26-07-2015, 12:38
با سلام
میتونید اسم چند تا شرکت ارایه دهنده سرویس اینترانت ملی رو بنویسید
و اینکه شما کدوم رو پیشنهاد میکنید
سلام
تنها شرکتی که بصورت رسمی اطلاع دارم ارائه میده فعلا اسیاتک هست که تعرفه هاشو میتونید از اینجا مشاهده کنید:
مخابرات بعضی استانها هم این سرویس رو ارائه میده و باید از مخابرات شهرتون از تعرفه هاش حویا شوید
George Shelly
26-07-2015, 23:31
من الان می خوام 10 گیگ فعلا بخرم اما تو صفحه پرداخت نمی تونم سرویس مورد نظرمو انتخاب کنم !!
and-roid2
27-07-2015, 11:03
من الان می خوام 10 گیگ فعلا بخرم اما تو صفحه پرداخت نمی تونم سرویس مورد نظرمو انتخاب کنم !!
در حال حاظر اکانت 10گیگ برای فروش نداریم و فعلا نامحدود موجود هست.
تا امشب سعی میکنم قرار بدم.
and-roid2
29-07-2015, 13:40
کاهش قیمت اکانت نامحدود به 12000 تومان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
and-roid2
29-07-2015, 23:23
up............
برای کاربران های وب هم ارائه میدین؟
and-roid2
30-07-2015, 08:27
برای کاربران های وب هم ارائه میدین؟
بله دوست عزیز.
قبل از خرید از اکانت تست استفاده کنید تا قبلش ببینید تاثیری در سرویس شما دارد یا خیر.
اکانت ۱۰ گیگ یا برنزی برای خرید فعال نیست ؟
and-roid2
30-07-2015, 14:00
اکانت ۱۰ گیگ یا برنزی برای خرید فعال نیست ؟
پ.خ شد....
حامد سپهر
31-07-2015, 19:50
سلام. لطفا اکانت تست پـروکـسی رو پ.خ کنید. و یک سوال هم داشتم، اگه اکانت بخرم حتما باید از کانکشنی که گذاشتید استفاده کنم یا از ------ هم میتونم استفاده کنم؟
and-roid2
31-07-2015, 19:59
سلام. لطفا اکانت تست پـروکـسی رو پ.خ کنید. و یک سوال هم داشتم، اگه اکانت بخرم حتما باید از کانکشنی که گذاشتید استفاده کنم یا از ------ هم میتونم استفاده کنم؟
سلام
اکانت تست برای شما پ.خ شد
+
از هر جفتش میتونید استفاده کنید.
ولی ما اکانت پروکـــسی رو بنا به درخواست کاربر بهش میدیم .
من از شما سرویس دوکاربدره نامحدود رو خریداری کردم و بسیار خوبه
منتهی شرکت های ارایه کننده اینترانت کلا" نرخ ها رو بردند بالا
یعنی اینترنت از اینترانت ارزونتره
اگه شما سرویسی رو مناسب میدونید برای بنده معرفی کنید
and-roid2
01-08-2015, 19:05
من از شما سرویس دوکاربدره نامحدود رو خریداری کردم و بسیار خوبه
منتهی شرکت های ارایه کننده اینترانت کلا" نرخ ها رو بردند بالا
یعنی اینترنت از اینترانت ارزونتره
اگه شما سرویسی رو مناسب میدونید برای بنده معرفی کنید
باعث افتخاره که از سرویس ما راضی هستی.:n01:
بله.متاسفانه همینی هست که شما میفرمایید.
من برای شما یه پیشنهاد خوب دارم...شما اگه یه اینترنت 2مگ نامحدود واقعی میخوای سرویس 2مگ اینترانت 80 تومنی اسیاتک بگیر.(داخل سایت زده حداقل 160 گیگ ولی یکی از دوستانم داره تا 300-400 گیگ هم باهاش دانلود کرده و محدود نشده!)
and-roid2
02-08-2015, 13:22
up..........
سلام. یکی از کاربرای آسیاتک قبلا میگفت که سرویس شهاب با تایم شبانه رایگان گرفته و تو تایم رایگان با یک اکانت اینترنتش تبدیل میشه به اینترانت و میتونه تو همون تایم دانلود رایگان ولی با سرعت بالا داشته باشه. یک عکس هم گذاشته بود اگه اشتباه نکنم سرعت دانلودش تا 700-800 میرفت. که البته تو حالت عادی سرعت دانلود سرویس شهاب تو تایم رایگان حدود 250 کیوبایت در ثانیه است. چند نفر هم میگفتن آسیاتک بالاخره جلوی این کارو میگیره چون همه رو میارن به این کار.
میخواستم بدونم این سرویس شما هم همون سرویسه که اون بنده خدا استفاده میکرد؟ و اینکه به نظرت شرکت میتونه جلوی این کارو بگیره؟
برای تورنت هم کاربرد داره؟
and-roid2
02-08-2015, 14:28
سلام. یکی از کاربرای آسیاتک قبلا میگفت که سرویس شهاب با تایم شبانه رایگان گرفته و تو تایم رایگان با یک اکانت اینترنتش تبدیل میشه به اینترانت و میتونه تو همون تایم دانلود رایگان ولی با سرعت بالا داشته باشه. یک عکس هم گذاشته بود اگه اشتباه نکنم سرعت دانلودش تا 700-800 میرفت. که البته تو حالت عادی سرعت دانلود سرویس شهاب تو تایم رایگان حدود 250 کیوبایت در ثانیه است. چند نفر هم میگفتن آسیاتک بالاخره جلوی این کارو میگیره چون همه رو میارن به این کار.
میخواستم بدونم این سرویس شما هم همون سرویسه که اون بنده خدا استفاده میکرد؟ و اینکه به نظرت شرکت میتونه جلوی این کارو بگیره؟
سلام
من خودم سرویس شهاب دارم. سرعت دانلود در شبانه از سرور داخلی 1.3 مگابایت هست ولی از سرور خارجی 250
با اکانت سرعت سرور خارجیم مثل داخلی افزایش پیدا میکنه و به 1.3مگابایت میرسه...
------
بله اسیاتک میتونه جلوی اینکارو بگیره...اگه سرور داخلی رو محدود کنه اکانت تو شبانه رایگان تاثیری نداره
برای تورنت هم کاربرد داره؟
بله کاربرد دارد..
بهتره قبل از خرید از اکانت تست استفاده کنید تا در صورت کیفیت خوب برای تورنت ,اکانت بخرید.
Tombstone1
02-08-2015, 20:08
برای دوستانی که نیمه شب به بعد از محدودیت ها و Limit های عجیب و غریب ISP های مختلف در ایران رنج می برند، این سرویس به شدت توصیه میشود
اکثر شرکت های اینترنتی، سرعت سرور های خارج از کشور را در ساعات رایگان محدود میکنند که با این سرویس کاملا این مشکل برطرف میشه و سرعت سرور خارج همانند داخل میشه و عملا لیمیت از روی نت شما با استفاده از این سرور برداشته میشه
فروشنده این سرویس هم کاملا شناخته شده و مورد تایید دوستان هست و با خیال راحت میتونید خریداری کنید. کیفیت سرور هم طبق تست بنده بسیار ایده آله و با حداقل افت کیفیت همراهه
مزیت مهم این سرویس در حال حاضر وجود سرویس نامحدود با قیمتی بسیار مناسب نسبت به سایر فروشندگان هست که حداقل بعید میدونم بتونید همچین سرویسی رو با ترافیک نامحدود در کل نت پیدا کنید
:n12:
سلام دوستان
and-roid2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گرامی
با ADSL مخابرات به کانکشن PPTP شما با اکانت تست که تو پست اول هست نتونستم وصل بشم این ایراد بسته شدن PPTP کلی مخابرات هست ؟
and-roid2
03-08-2015, 07:57
سلام دوستان
and-roid2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گرامی
با ADSL مخابرات به کانکشن PPTP شما با اکانت تست که تو پست اول هست نتونستم وصل بشم این ایراد بسته شدن PPTP کلی مخابرات هست ؟
سلام
احتمال زیاد pptp در isp شما بسته شده.
اما مشکلی نیست.شما میتونی از طریق روش پروکـــسی که براتون پ.خ کردم به سرویس وصل شوید.
باتشکر
supermax15
03-08-2015, 08:12
سلام من سرعت سرور داخلیم حداکثر 875 میره و سرور خارج 250
الان من تست رو امتحان کردم سرعت سرور خارجی رو برد روی 620 حداکثر(چند تا فایل همزمان تست کردم باز 620 اخرشه)
اگه اکانت بخرم سرعت روی 875 میره ؟
این پراکسی چی هس چ فرقی میکنه ؟
and-roid2
03-08-2015, 08:19
سلام من سرعت سرور داخلیم حداکثر 875 میره و سرور خارج 250
الان من تست رو امتحان کردم سرعت سرور خارجی رو برد روی 620 حداکثر(چند تا فایل همزمان تست کردم باز 620 اخرشه)
اگه اکانت بخرم سرعت روی 875 میره ؟
این پراکسی چی هس چ فرقی میکنه ؟
سلام
سرعت سرور خارجی بستگی به اون سروری داره که ازش دانلود میکنید...سعی کنید سرور های قوی و قدرمتند استفاده کنید تا حداکثر سرعت رو به شما بده.
شما از این لینک استفاده کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرقی بین اکانت تست و پولی از لحاظ سرعت نیست...
پراکــسی برای ان دسته از کاربرانی هست که سرعت کامل از vpn نتونستن بگیرن(مثل کاربران صبانت) و یا اینکه اتصالشون از طریق vpn توسط isp بسته شده باشه.
اکانت تست پراکسی هم برای شما ارسال کردم.تست کنید و نتیجه رو اینجا اعلام کنید.
supermax15
03-08-2015, 09:01
سلام
سرعت سرور خارجی بستگی به اون سروری داره که ازش دانلود میکنید...سعی کنید سرور های قوی و قدرمتند استفاده کنید تا حداکثر سرعت رو به شما بده.
شما از این لینک استفاده کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرقی بین اکانت تست و پولی از لحاظ سرعت نیست...
پراکــسی برای ان دسته از کاربرانی هست که سرعت کامل از vpn نتونستن بگیرن(مثل کاربران صبانت) و یا اینکه اتصالشون از طریق vpn توسط isp بسته شده باشه.
اکانت تست پراکسی هم برای شما ارسال کردم.تست کنید و نتیجه رو اینجا اعلام کنید.
اقا حل شد با بروکسی حداکثر سرعت رو میگیره :n12:
انصافا عجب روش خفی هس اینترانت واسه دانلود از سرور خارج خوراک دانلود شبانس
Georges St-Pierre
03-08-2015, 12:35
سلام , اکانت کاهش پینگ نمیارید ؟
and-roid2
03-08-2015, 13:23
سلام , اکانت کاهش پینگ نمیارید ؟
سلام
در اینده سرویس کاهش پینگ هم ارائه میدیم
and-roid2
04-08-2015, 08:54
تعداد اکانتهای نامحدود در حال تمـــام شدن است.
پس از اتمام اکانت نامحدود شروع به فروش اکانتهای حجمی میکنیم و برای مدتی فروش اکانت نامحدود به جهت حفظ کیفیت سرور نداریم....
دوستانی که اکانت نامحدود نیاز دارند هر چه زودتر اقدام کنید.
من اکانت 1 ماهه با حجم 30 گیگ میخولم ولی در سایت فقط اجازه خرید نامحدود داده میشه چرا؟
and-roid2
04-08-2015, 16:52
من اکانت 1 ماهه با حجم 30 گیگ میخولم ولی در سایت فقط اجازه خرید نامحدود داده میشه چرا؟
بدلیل اینکه فعلا فروش اکانت نامحدود داریم.
--------------------
پ.خ رو چک کنید.
باتشکر
and-roid2
04-08-2015, 20:09
اکانتهای محدود اضافه شد:
دوستان آسیاتکی ؛آسیاتک این سرور را هم بست.الکی اکانت نخرید.من اکانت تستش را امتحان کردم ارور 807 میده.یه سوال اونایی که اکانت خریدن با بسته شدن سرور پولشون چی میشه؟
and-roid2
05-08-2015, 20:07
دوستان آسیاتکی ؛آسیاتک این سرور را هم بست.الکی اکانت نخرید.من اکانت تستش را امتحان کردم ارور 807 میده.یه سوال اونایی که اکانت خریدن با بسته شدن سرور پولشون چی میشه؟
دوست عزیز چرا الکی جو میدی؟
من خودم امروز تست کردم مشکلی نبود! اسیاتک هم دارم....
اگه یک درصد vpn بسته بشه از طریق پروکـــسی هم میشه وصل شد!خواستی اکانت تست هم بهت میدم تست کن.
در ضمن بغیر از خودم کاربر اسیاتک هم دارم که از اکانت استفاده میکنن و اگر مشکلی بود تا الان اینجا اعلام کرده بودند!
چرا بت بر میخوره.درسته صبح وصل میشد ولی 1 ساعت پیش تستش کردم ارور 807 میده یعنی پورت را بستن الانم 807 میده.اسیاتک سرور پینگ پاس و گادپینگ را هم قبلا بسته بود هر موقعه هم یه سرور جدید جای/زین کردن بعد از چند روز دوباره بستنش!در مورد ------ میشه بیشتر توضیح بدی.نرم افزار خاصی میخاد یا عینه وی پی انه؟اگه میشه اکانت تست ------ را برام بفرست چون وی پی ان ارور 807 را میده
and-roid2
05-08-2015, 20:39
چرا بت بر میخوره.درسته صبح وصل میشد ولی 1 ساعت پیش تستش کردم ارور 807 میده یعنی پورت را بستن الانم 807 میده.اسیاتک سرور پینگ پاس و گادپینگ را هم قبلا بسته بود هر موقعه هم یه سرور جدید جای/زین کردن بعد از چند روز دوباره بستنش!در مورد ------ میشه بیشتر توضیح بدی.نرم افزار خاصی میخاد یا عینه وی پی انه؟
دوست عزیز وقتی بر اساس اطلاعات ناقص و خودسر اومدی میگی الکی اکانت نخرید و یا زمانی که خود شما اکانت نخریدی نگران هزینه اکانت دیگران هستی توقع داری بهم بر نخوره؟!
اکانت هیچ مشکلی نداره و پورتش بسته نشده:
یه سرچ ساده در گوگل کنید ارور 807 رو به شما میگه چگونه برطرف کنید.
---------------------
اگه احیانا مشکلی برای سرور یا... پیش بیاد ما هزینه مشترک رو بسته با میزان استفادش میدیم.
+
اکانت تست پروکـــسی براتون پ.خ کردم.نتیجشو اینجا اعلام کنید
موفق باشید
دوست عزیز وقتی بر اساس اطلاعات ناقص و خودسر اومدی میگی الکی اکانت نخرید و یا زمانی که خود شما اکانت نخریدی نگران هزینه اکانت دیگران هستی توقع داری بهم بر نخوره؟!
اکانت هیچ مشکلی نداره و پورتش بسته نشده:
یه سرچ ساده در گوگل کنید ارور 807 رو به شما میگه چگونه برطرف کنید.
---------------------
اگه احیانا مشکلی برای سرور یا... پیش بیاد ما هزینه مشترک رو بسته با میزان استفادش میدیم.
+
اکانت تست پروکـــسی براتون پ.خ کردم.نتیجشو اینجا اعلام کنید
موفق باشید
سلام.بازم که ناراحتی!بزار بهت بگم من نه تنها از اون دو سایت بلکه از سایتای دیگه هم خرید داشتم و استفاده میکردم ولی آسیاتک تمام سرورا را می بست.در مورد ارور 807 یا 809 باید بهت بگم اطلاعاتم کامله و نیازی نیست شما منو راهنمایی کنی یا تهمت بزنی اطلاعاتم ناقصه .وقتی این دو ارور بده یعنی پورتا را اسیاتک بسته حالا تو بیا بگو برو یه سرچ تو گوگل کن راحل داره.من تمام این کار را هم اون سایتا گفتن و هم خودم بلدم.شما هم اینقد نگران 12 تومن نباش وقتی پورت بسته اس مشخص من اعلام میکنم یا د/یران باید اعلام کنن.در مورد ------ وصل شد و جواب داد اما وسط کار خود نرم افزار ساکس ارور epهمون 64 بیت را میده راه حل که انجین 64 بیت قرار بدم را انجام دادم اما بازم ارور میده و باعث قفل شدن و بستن مروگرم میشد.بازم میگم با ------ جواب داد.
در ضمن سایتای دیگه مثه شما همه شماره تماس گذاشتن ولی سایت شما هیچ شماره تماسی نذاشته.وظیفه شماست شماره تماستون را قرار بدید.این کار باعث اعتمادسازی بین شما و مشتزیا میشه
and-roid2
05-08-2015, 21:57
سلام.بازم که ناراحتی!بزار بهت بگم من نه تنها از اون دو سایت بلکه از سایتای دیگه هم خرید داشتم و استفاده میکردم ولی آسیاتک تمام سرورا را می بست.در مورد ارور 807 یا 809 باید بهت بگم اطلاعاتم کامله و نیازی نیست شما منو راهنمایی کنی یا تهمت بزنی اطلاعاتم ناقصه .وقتی این دو ارور بده یعنی پورتا را اسیاتک بسته حالا تو بیا بگو برو یه سرچ تو گوگل کن راحل داره.من تمام این کار را هم اون سایتا گفتن و هم خودم بلدم.شما هم اینقد نگران 12 تومن نباش وقتی پورت بسته اس مشخص من اعلام میکنم یا د/یران باید اعلام کنن.در مورد ------ وصل شد و جواب داد اما وسط کار خود نرم افزار ساکس ارور epهمون 64 بیت را میده راه حل که انجین 64 بیت قرار بدم را انجام دادم اما بازم ارور میده و باعث قفل شدن و بستن مروگرم میشد.بازم میگم با ------ جواب داد.
در ضمن سایتای دیگه مثه شما همه شماره تماس گذاشتن ولی سایت شما هیچ شماره تماسی نذاشته.وظیفه شماست شماره تماستون را قرار بدید.این کار باعث اعتمادسازی بین شما و مشتزیا میشه
دوست گرامی یه نگاه به پست اولت بنداز بعد بگو چرا ناراحتم! هر فروشنده دیگه ای که بود هم ناراحت میشد.
بنده جسارت نکردم که شما اطلاعاتی ندارید!منظورم این بود شما بدون اینکه از صحت محدود کردن پورت و جواب ندادن روی اسیاتک و سوال نکردن از بنده اومدی مستقیم در تاپیک اعلام کردی کسی اکانت نخره..غیر از اینه؟
بالاخره منم مثل شما اسیاتک دارم و چندتا مشتری هم دارم که اونا هم اسیاتکی هستن...اگر مشکلی بود در این تاپیک قطعا اعلام میکردند.
حالا بگذریم...
در رابطه با اروری که شما دارید سه حالت داره: مشکل از سیستم شما باشه و یا اینکه از اکانت تست بیش از حد استفاده کرده باشید و ip شما بلاک شده باشه و یا کانکشن را دستی ساخته باشید و تنظیماتش اشتباه باشه.
---------------------------
در رابطه با سرور خدمت شما عرض کنم خودم تا حدود زیادی در جریانش هستم.
فروشندگان دیگر اگر توجه کنید اکثرا سرور زیرساخت و...(بغیر از اسیاتک) تهیه کردند و اسیاتک هم چند ماه پیش دسترسی کاربران اینترانتشو به این سرورا بست!
سرور ماهم از خود اسیاتک هست و تا الان مشکلی نبوده..اصلا یکی از دلایلی که ما از اسیاتک سرور تهیه کردیم: 1. بخاطر شبانه هست که محدودیت نداشته باشه. 2. بخاطر کاربران اینترانت هست که مشکل دسترسی داشتند.
حتی یکی از فروشندگان در تاپیک اعلام کرد که سرور 100گیگ رو رد کنه محدود میشه ولی تا الان بیش از 600گیگ مصرف شده و محدودیتی اعمال نشده.
بهر حال مشکلی باشه هزینه اکانت بر اساس میزان استفادتون برگشت داده میشه.
+
اینم شماره تماس خدمت شما: 09359371499
(تلگرام هستم)
سلام با تشکر از شما.همونجوری که گفته بودید من فایل دوم Server 1.ppx را ایمپورت کردم یعنی دستی کانکشن را نساختم ایرا د از خود ساکسه.
and-roid2
05-08-2015, 22:10
سلام با تشکر از شما.همونجوری که گفته بودید من فایل دوم Server 1.ppx را ایمپورت کردم یعنی دستی کانکشن را نساختم ایرا د از خود ساکسه.
شما تنظیمات رو بصورت دستی وارد کن درست میشه:
+
and-roid2
06-08-2015, 08:37
ویدیو افزایش سرعت اینترنت اسیاتک:
aref_Him_777
06-08-2015, 21:34
اکانت تست سرعت رو بالا نبرد . باید از پ راکس ی استفاده کنم؟ .... id yahoo aref_him_777
and-roid2
06-08-2015, 21:38
اکانت تست سرعت رو بالا نبرد . باید از پ راکس ی استفاده کنم؟ .... id yahoo aref_him_777
یاهو بهتون پیام دادم....
منتظرتون هستم.
اصلا قضیه ما انقدر قاطی پاتی شده موندیم توش
هیچ شرکتی حاضر به فروش اینترانت نیست
دوست عزیز یه سوال دارم
شما خودتون چجوری به اینترانت وصل شدین؟
and-roid2
06-08-2015, 23:42
اصلا قضیه ما انقدر قاطی پاتی شده موندیم توش
هیچ شرکتی حاضر به فروش اینترانت نیست
دوست عزیز یه سوال دارم
شما خودتون چجوری به اینترانت وصل شدین؟
اینترانت 256 نامحدود از اسیاتک داشتم.
با همین اکانت راحت به اینترنت تبدیلش کردم.
یعنی چی ؟
یعنی اینهمه یوزر به یه اکانت 256 وصل میشن
منظورم اینه شما از چه طریق با شبکه ملی اینترانت در ارتباط هستید
ahmadnesurf
07-08-2015, 05:37
سلام بر شما
من میخوام بخرم یه سوال داشتم فقط برای اسیاتک هست؟
و اینکه اکانت تستون کار نمیکنه اون v.p.n رو میگم
میشه یه تست برای پراکسی هم بدید خیلی ممنون
ahmadnesurf
07-08-2015, 05:53
یه سوال دیگه هم داشتم این اینترانت 256 نامحدود که میگید همین نامحدود ی نیست که تو خود سایت اسیاتک زده؟مرسی اگر میشه یه اکانت تست هم به من بدید
and-roid2
07-08-2015, 07:53
سلام بر شما
من میخوام بخرم یه سوال داشتم فقط برای اسیاتک هست؟
و اینکه اکانت تستون کار نمیکنه اون v.p.n رو میگم
میشه یه تست برای پراکسی هم بدید خیلی ممنون
سلام
خیر مختص اسیاتک نیست.
اکانت تست مشکلی نداره.چه اروری میگیرید؟
اکانت تست پراکــسی براتون پ.خ شد.
یه سوال دیگه هم داشتم این اینترانت 256 نامحدود که میگید همین نامحدود ی نیست که تو خود سایت اسیاتک زده؟مرسی اگر میشه یه اکانت تست هم به من بدید
همین شبکه ملی اطلاعات هست که در قسمت تعرفه های اسیاتک ارائه میشه:
روی موبایل و اندروید هم جواب میده؟
and-roid2
07-08-2015, 11:21
روی موبایل و اندروید هم جواب میده؟
بله.
تنظیمات را بصورت دستی وارد کنید:
pptp
server:Bitdownload.dataship.ir
user: test
pass: test2
بله.
تنظیمات را بصورت دستی وارد کنید:
pptp
server:Bitdownload.dataship.ir
user: testpass: test2
L2TPچی؟
-------
and-roid2
07-08-2015, 11:27
L2TPچی؟
-------
فقط pptp داریم.
از طریق پرکــسی هم امکان اتصال هست...اگه اکانت تست خواستید بگید براتون فعال کنم.
فقط pptp داریم.
از طریق پرکــسی هم امکان اتصال هست...اگه اکانت تست خواستید بگید براتون فعال کنم.
بفرستید اگه ممکنه
and-roid2
07-08-2015, 11:33
بفرستید اگه ممکنه
پ.خ شد......
hossein5423
07-08-2015, 13:11
من اکانت تست رو امتحان کردم اصلا به سرعت دانلود خودم اثری نداشت :n34:
and-roid2
07-08-2015, 16:55
من اکانت تست رو امتحان کردم اصلا به سرعت دانلود خودم اثری نداشت :n34:
دوست عزیز شما نباید توقع داشته باشید براتون معجزه کنه.
اگه سرعت دانلودتون از سرور خارجی در شب محدود میشه و سرور داخلی سرعتش باز باشه این اکانت تاثیر داره..(همینطور در روز اگه سرور داخلی سرعتش بیشتر از سرور خارجی باشه تاثیر داره)
و یا اگه کیفیت نت شما پایین باشه و نتونی بخوبی باهاش ویدیو انلاین مشاهده کنی با این اکانت مشکل شما حل میشه.
and-roid2
07-08-2015, 19:30
با سلام
اکانتهای 100گیگ و 200گیگ با قیمت مناسب اضافه شد:
ahmadnesurf
08-08-2015, 00:04
سلام دوباره کاهش پینگ هم هست؟یعنی میشه برای مقاصد غیر از دانلود هم استفاده کرد؟
and-roid2
08-08-2015, 04:51
سلام دوباره کاهش پینگ هم هست؟یعنی میشه برای مقاصد غیر از دانلود هم استفاده کرد؟
سلام
بیشتر برای دانلود استفاده میشه.
اما اگر پینگ بالایی دارید جهت کاهش پینگ هم میتونید ازش استفاده کنید.
اینترنت 2 مگ شگفت انگیز مخابرات = بزرگترین کلاهبرداری تاریخ. 4 برابر سرعت ملت رو اورده پایین مخابرات!!! بدون تغییر قیمت!!!
سرعت و پینگ مخابرات :
سرعت و پینگ مخابرات با پ.ر.و.ک.س..ی سایت بیت دانلود:
George Shelly
09-08-2015, 11:52
کلا همه سرورهایی که مخصوص تبدیل اینترانت به نت هست خیلی خراب شده من الان هم از respina دارم هم از ایشون خریدم جفتشون خرابه از لحاظ پینگ چون respina تو حالت عادی همیشه پینگش 140 هست با 4.2.2.4 و آسباتک هم 202 !
جفتشون زمانی که نرمال هست پینگشون با 4.2.2.4 تو بازی مثل بتلفیلد 4 برای من پینگو تا 130 میاره پایین اما وقتی پینگ با 4.2.2.4 از اون حدی که بالا گفتم بیشتر شه همه چی خراب میشه !
نمی دونم دقیقا چجوریه ولی وقتی یکی از این دو خراب شه اون یکی هم خراب میشه !
الان respina خرابه آسیاتک هم خرابه !
به خاطر ترافیک خیلی بالاست !
مثلا صبح جفتشون خیلی عالیه واسه بازی !
کلا یه چند هفته respina خیلی خوب بود اما دوباره شروع کرده به خراب شدن !
من انقدری که با این اکانتا پینگو آوردم پایین و باهاش بازی کردم اگر می خواستم پول اکانت کاهش پینگ واقعی بدم بالای 100 تومن میشد !
اما خوب پایدار نیست دیگه !
خوب همین الان پینگ دوباره برگشت رو 208 با آسیاتک می بینید که پینگ سرورهای بازی هم اومد پایین !
respina هم همینه منتها وقتی یکیشون خراب شه اون یکی هم خراب میشه !
البته چون چند هفته اخیر که من فقط respina استفاده میکردم خیلی با ثبات بود پینگ اما الان باز چند روزه خراب شده !
بعد از بالا رفتن پینگ ( 280) !!
and-roid2
09-08-2015, 16:12
کلا همه سرورهایی که مخصوص تبدیل اینترانت به نت هست خیلی خراب شده من الان هم از respina دارم هم از ایشون خریدم جفتشون خرابه از لحاظ پینگ چون respina تو حالت عادی همیشه پینگش 140 هست با 4.2.2.4 و آسباتک هم 202 !
جفتشون زمانی که نرمال هست پینگشون با 4.2.2.4 تو بازی مثل بتلفیلد 4 برای من پینگو تا 130 میاره پایین اما وقتی پینگ با 4.2.2.4 از اون حدی که بالا گفتم بیشتر شه همه چی خراب میشه !
نمی دونم دقیقا چجوریه ولی وقتی یکی از این دو خراب شه اون یکی هم خراب میشه !
الان respina خرابه آسیاتک هم خرابه !
به خاطر ترافیک خیلی بالاست !
مثلا صبح جفتشون خیلی عالیه واسه بازی !
کلا یه چند هفته respina خیلی خوب بود اما دوباره شروع کرده به خراب شدن !
من انقدری که با این اکانتا پینگو آوردم پایین و باهاش بازی کردم اگر می خواستم پول اکانت کاهش پینگ واقعی بدم بالای 100 تومن میشد !
اما خوب پایدار نیست دیگه !
خوب همین الان پینگ دوباره برگشت رو 208 با آسیاتک می بینید که پینگ سرورهای بازی هم اومد پایین !
respina هم همینه منتها وقتی یکیشون خراب شه اون یکی هم خراب میشه !
البته چون چند هفته اخیر که من فقط respina استفاده میکردم خیلی با ثبات بود پینگ اما الان باز چند روزه خراب شده !
بعد از بالا رفتن پینگ ( 280) !!
سرور دیتاسنترش اسیاتکه. از سرور های اسیاتک برای دانلود استفاده میشه پینگ خوبی هم معمولا ندارن.
سرور های تبیان و پارس پک که پهنای باندشون قیمت بالایی هم داره برای کاهش پینگ استفاده میشن
ببینید اکانتهای افزایش سرعت دانلود همانطور که از اسمشان پیداست جهت دانلود استفاده میشود.
به همین جهت نمیشه ازشون زیاد بعنوان کاهش پینگ استفاده نمود.
زیرا تایمهایی هست که کاربران وقتی دانلودی باهاش بکنند پینگ طبیعتا بالا میره و یا اگر زیرساخت rout اینترنت اون سرور رو عوض کنه ممکنه پینگ بالاتر و یا پایینتر هم بیاد.
در کل زیاد بهش تضمینی نیست....
شما اگر پینگ خیلی براتون مهمه و بازی انلاین زیاد انجام میدید باید از سرویس کاهش پینگ استفاده کنید تا این مشکلات رو نداشته باشید...
ما در تلاش هستیم تا سرور جدیدی جهت کاهش پینگ هم اضافه کنیم.
باتشکر
George Shelly
09-08-2015, 17:26
بله همین طوره اما من خیلی وقته دارم با همین اکانتها بازی می کنم بالای صدها ساعت !
البته فقط ترافیک نیست چون از زیرساخت میاد معمولا خیلی اختلال داره مثل پورت و ... ولی هیچ وقت تا این حد بد نبوده به لحاظ پینگ من هر روز خیلی بازی کنم به غیر از یکی دوساعت معمولا پینگم 140 بود با 4.2.2.4 ولی چند روزیه کلا خرابه که مسلما این سیستم فیلترینگ جدید هم خیلی موثره !
اکانت کاهش پینگم دارم ولی چون مصرفم تو بازی خیلی بالاست نمی تونم هر روز بخرم !
امیدوارم سرور جدید کاهش پینگ قیمتش خوب باشه !
and-roid2
09-08-2015, 20:18
بله همین طوره اما من خیلی وقته دارم با همین اکانتها بازی می کنم بالای صدها ساعت !
البته فقط ترافیک نیست چون از زیرساخت میاد معمولا خیلی اختلال داره مثل پورت و ... ولی هیچ وقت تا این حد بد نبوده به لحاظ پینگ من هر روز خیلی بازی کنم به غیر از یکی دوساعت معمولا پینگم 140 بود با 4.2.2.4 ولی چند روزیه کلا خرابه که مسلما این سیستم فیلترینگ جدید هم خیلی موثره !
اکانت کاهش پینگم دارم ولی چون مصرفم تو بازی خیلی بالاست نمی تونم هر روز بخرم !
امیدوارم سرور جدید کاهش پینگ قیمتش خوب باشه !
شما مطمئن باش سرویس کاهش پینگ قرار باشه ارائه بدیم همانند سرویس افزایش سرعت قیمتهامون نسبت به سایر فروشندگان کمتر خواهد بود.
باتشکر
یکساله یا شش ماهه هم میدید چیزی؟
بعد قطعی وصلی چرا زیاده؟ من الان خیلی وابسته ام به سرویس شما به خاطر غیرقابل استفاده بودن اینترنت مخابرات. لطفا قطعی و وصلی رو بیارید پایین.
and-roid2
09-08-2015, 22:32
یکساله یا شش ماهه هم میدید چیزی؟
بعد قطعی وصلی چرا زیاده؟ من الان خیلی وابسته ام به سرویس شما به خاطر غیرقابل استفاده بودن اینترنت مخابرات. لطفا قطعی و وصلی رو بیارید پایین.
فعلا 1ماهه برای فروش داریم...برنامه ای برای زمان بیشتر نداریم.
مطمئن هستید؟یکی از کاربران که اینترانت داره و مدام بهش وصل هست ازش پرسیدم گفت مشکلی نداره و فقط یبار عصر قطعی داشت.
خودم هم تست کردم قطعی و وصلی ازش به ندرت دیدم.
George Shelly
10-08-2015, 00:55
قطعی نداره بیشتر خیلی نوسان داره خیلی زیاد !
اونم دست شما نیست که ما توقع داشنه باشیم درست شه!!!
ولی سعی کنید کیفیت خوب باشه چون کمک می کنه به وفاداری کاربر !!
and-roid2
10-08-2015, 08:22
قطعی نداره بیشتر خیلی نوسان داره خیلی زیاد !
اونم دست شما نیست که ما توقع داشنه باشیم درست شه!!!
ولی سعی کنید کیفیت خوب باشه چون کمک می کنه به وفاداری کاربر !!
شما با پروکـــسی وصل میشی یا vpn ؟
مطمئن باشید کیفیت برامون خیلی مهمه...به همین جهت ما دنبال سرور جدید برای حفظ کیفیت و افزایش رضایت کاربران هستیم.
George Shelly
10-08-2015, 12:00
vpn مسلما !
مثلا ببینید از صبح تا الان نوسان کم بوده راحت دارم بازی می کنم ول یه موقع می بینید کلا اون روز خیلی خرابه مثل دیروز !
این دقیقا به خاطر محدودیت هایی هست که اعمال می کنن و به خاطر ترافیک و .. نیست !
پهنای باند زیرساخت خیلی مشکلات پورت و .. داره حالا تازه خوب شده اوایل سال نو 5 دقیقه نمی تونستم بازی کنم انقدر وحشتناک بود !
کلا اگر دنبال سرور جدید هستید فقط به فک یه چیز باشید بیشتر از دانلود و سرعت اونم پینگه من تمام اینترنت برام تو پینگ خلاصه میشه و میدونم خیلی ها هم مثل من هستن !
اگر پینگ خوب باشه من همیشه ازتون می گیرم چون خیلی زیاد بازی می کنم !!
and-roid2
10-08-2015, 12:51
vpn مسلما !
مثلا ببینید از صبح تا الان نوسان کم بوده راحت دارم بازی می کنم ول یه موقع می بینید کلا اون روز خیلی خرابه مثل دیروز !
این دقیقا به خاطر محدودیت هایی هست که اعمال می کنن و به خاطر ترافیک و .. نیست !
پهنای باند زیرساخت خیلی مشکلات پورت و .. داره حالا تازه خوب شده اوایل سال نو 5 دقیقه نمی تونستم بازی کنم انقدر وحشتناک بود !
کلا اگر دنبال سرور جدید هستید فقط به فک یه چیز باشید بیشتر از دانلود و سرعت اونم پینگه من تمام اینترنت برام تو پینگ خلاصه میشه و میدونم خیلی ها هم مثل من هستن !
اگر پینگ خوب باشه من همیشه ازتون می گیرم چون خیلی زیاد بازی می کنم !!
در حال حاظر دنبال هر دو سرور دانلود و کاهش پینگ هستیم.
سرور کاهش پینگ رو داریم پیگیری میکنیم تا اگر گزینه مناسبی پیدا کردیم تا 1-2روز اینده با قیمت مناسب و حجم بیشتر ارائه خواهیم داد.
سلام.یه سوال داشتم چرا سرور سایتتون از ایران به آلمان انتقال دادید اینجوری که کاربران اینترانت نمیتونند وارد سایت بشن و اکانت خریداری کنند.یه تجدید نظر کنید بهتر سایت را به سرورای داخلی برگردانید.باتشکر
سلام.یه سوال داشتم چرا سرور سایتتون از ایران به آلمان انتقال دادید اینجوری که کاربران اینترانت نمیتونند وارد سایت بشن و اکانت خریداری کنند.یه تجدید نظر کنید بهتر سایت را به سرورای داخلی برگردانید.باتشکر
and-roid2
10-08-2015, 16:18
سلام
سایت فروش از همون اول رو سرور المان بود.
در اینده سایت به سرور ایران منتقل میشه.
and-roid2
11-08-2015, 20:02
دوستانی که درخواست اکانت کاهش پینگ داشتن به تاپیک زیر مراجعه کنید:
and-roid2
12-08-2015, 10:36
اکانت های نامحدود فعلا تمام شد و به جهت حفظ کیفیت سرور تنها با شرایط زیر ارائه خواهیم داد:
کاربران اینترانت
کاربرانی که سرعت دانلودشان زیر 4 مگابیت میباشد.
کاربرانی که اکانت نامحدود نیاز دارند با داشتن این شرایط در تاپیک اعلام کنن و یا پ.خ بدهند.
-----------------------------
کاربرانی که اکانت نامحدود تهیه کرده بودند امکان تمدید اکانت بصورت نامحدود خواهند داشت.
aref_Him_777
12-08-2015, 18:51
دوستان من با پ راکس ی تست کردم سرعت دانلودم از سرور خارجی ۱ مگ شد (البته برا من سرعت هر فایل در حال دانلود ۲۰۰ بود که وقتی ۵ تا با هم گذاشتم دانلود شد ۱ مگ) . اکانت نامحدود دوباره کی میارید ؟ من میخوام بخرم:n06:
and-roid2
12-08-2015, 19:15
دوستان من با پ راکس ی تست کردم سرعت دانلودم از سرور خارجی ۱ مگ شد (البته برا من سرعت هر فایل در حال دانلود ۲۰۰ بود که وقتی ۵ تا با هم گذاشتم دانلود شد ۱ مگ) . اکانت نامحدود دوباره کی میارید ؟ من میخوام بخرم:n06:
سلام
اگه کسی تمدید نکنه دوباره موجود میشه.
در حال حاظر تموم شده.
البته سرور جدید اضافه بشه دوباره خواهیم فروخت
and-roid2
12-08-2015, 19:26
پشتبیانی انلاین در سایت اضافه شد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
George Shelly
12-08-2015, 22:38
سرور جدید دانلود ؟
از کجا ؟
راستی این سرویس پنل کاربری نداره ؟
- - - Updated - - -
سرور جدید دانلود ؟
از کجا ؟
and-roid2
12-08-2015, 22:50
سرور جدید دانلود ؟
از کجا ؟
تهیه نشده هنوز.
خیر
jabalbarez
13-08-2015, 01:25
سلام.من اسیاتک دارم.چرا برام کار نمیکنه.
از کجا بدونم سرعت شبانه از سرور داخلی محدودیت نداره؟
ممنون
and-roid2
13-08-2015, 08:12
سلام.من اسیاتک دارم.چرا برام کار نمیکنه.
از کجا بدونم سرعت شبانه از سرور داخلی محدودیت نداره؟
ممنون
سلام
این لینک رو در تایم رایگان تست کنید چقدر سرعت میده:
jabalbarez
13-08-2015, 09:26
سلام
این لینک رو در تایم رایگان تست کنید چقدر سرعت میده:
امتحان کردم.سرعتش در ساعت رایگان محدود هست.باید چکار کنم درست بشه؟ ممنون
فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk
and-roid2
13-08-2015, 09:34
امتحان کردم.سرعتش در ساعت رایگان محدود هست.باید چکار کنم درست بشه؟ ممنون
فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk
کاری نمیشه کرد. مگر اینکه اسیاتک محدودیت سرور داخلی رو در مرکزتون برداره.
and-roid2
14-08-2015, 12:11
قالبلیت تمدید اکانت برای کاربرانی که از قبل اکانت خریداری نموده اند در سایت فراهم شد:
B U L U T
14-08-2015, 14:03
برای مخابرات جواب نمیده
البته مال من نامحدوده 512 هست
سلام
برای اینترانت فقط باید از کانکشن v.p.n استفاده کرد یا با چروکسی هم میشه ؟
ویرایش: یه اکانت تست پر.اکسی ممنون میشم برام بفرستین
و یه سوال اگه مثلا سرویس پر.اکسی بخریم با همون یوزر و پس نمیتونم به v.p.n دسترسی داشته باشیم و از اونم استفاده کنیم؟
and-roid2
14-08-2015, 16:34
برای مخابرات جواب نمیده
البته مال من نامحدوده 512 هست
سرعت سرور داخلی و خارجی شما چقدر هست؟
سلام
برای اینترانت فقط باید از کانکشن v.p.n استفاده کرد یا با چروکسی هم میشه ؟
ویرایش: یه اکانت تست پر.اکسی ممنون میشم برام بفرستین
و یه سوال اگه مثلا سرویس پر.اکسی بخریم با همون یوزر و پس نمیتونم به v.p.n دسترسی داشته باشیم و از اونم استفاده کنیم؟
سلام
هر جفتش جواب میده.
براتون ارسال شد...
+
برای اکانت محدود فقط میتونیم یکی از روش های اتصال رو به کاربر بدیم.اما برای نامحدود با هر دو روش میشه وصل شد.
B U L U T
14-08-2015, 16:43
سرعت سرور داخلی و خارجی شما چقدر هست؟
70 - 60 کیلوبایت
کسی چیزی مثل اینو برای مخابرات میشناسه (ارزون هم باشه)
and-roid2
14-08-2015, 17:03
70 - 60 کیلوبایت
کسی چیزی مثل اینو برای مخابرات میشناسه (ارزون هم باشه)
شما مشکل سرعت نداری در حال حاظر.اما غیر از مصرف دانلود جهت افزایش سرعت وبگردی میتونی از اکانت استفاده کنی.(البته اگه مشکل داشته باشی)
در حال حاظر قیمتهای ما پایینترین قیمت در بین فروشنگان میباشد.
B U L U T
14-08-2015, 17:08
شما مشکل سرعت نداری در حال حاظر.اما غیر از مصرف دانلود جهت افزایش سرعت وبگردی میتونی از اکانت استفاده کنی.(البته اگه مشکل داشته باشی)
در حال حاظر قیمتهای ما پایینترین قیمت در بین فروشنگان میباشد.
سرعت دانلود افزایش پیدا نمیکنه همون 70-60 کیلوبایت میمونه
and-roid2
14-08-2015, 17:10
سرعت دانلود افزایش پیدا نمیکنه همون 70-60 کیلوبایت میمونه
بله.در پست قبل گفتم سرعت شما مشکلی نداره که نیاز به اکانت باشه....
B U L U T
14-08-2015, 17:14
بله.در پست قبل گفتم سرعت شما مشکلی نداره که نیاز به اکانت باشه....
یعنی حتی برای افزایش سرعت هم نمیشه استفاده کرد
and-roid2
14-08-2015, 17:23
یعنی حتی برای افزایش سرعت هم نمیشه استفاده کرد
تنها در صورتی براتون جواب میداد که سرعت سرور داخلی شما بیشتر از خارجی باشه.
برای مثال خودم اسیاتک دارم و در شب سرعت دانلودم از سرور اپل 250KB میباشد ولی از سایت میهن دانلود یا سافت 98 سرعت بین 700تا 1.3مگابایت میباشد.
با وصل شدن به اکانت سرعت دانلود از سایت اپل که سرورش خارج از کشور میباشدهمانند سایتهای ایرانی میشود.
در این ویدیو مشخصه:
and-roid2
15-08-2015, 08:07
اکانت نامحدود به تعداد محــــدود در سایت قرار گرفت.
and-roid2
16-08-2015, 23:23
بدلیل مشکلی که برای سرور پیش امده پیگیر هستیم که مشکل از سمت سرور برطرف شود.
سرور جدید خریداری شده به محض اینکه بهمون تحویل بدن جایگزین سرور قبلی میشود.
باتشکر
ho3in2012
17-08-2015, 16:01
متاسفانه امکانش هست مشکلات تا امشب هم برطرف نشه
سرور های جدیدی تهیه شد ولی هیچ کدام کیفیت لازم برای ارایه اکانت رو نداشتند
پس تا زمان تهیه یک سرور قوی جدید صبور باشین
دوستانی که امشب برای دانلودشون به اکانت نیاز دارن به پشتیبانی سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یوزر و پسوردشونو ارسال کنن
تا یک اکانت موقت یکبار مصرف از یک سرور دیگه بهشون داده بشه تا دانلوداشون رو انجام بدن
باتشکر و احترام
vampire74
18-08-2015, 08:52
سلام
اکانت پراکسی رو لطفا برای من ارسال کنید
ممنون
and-roid2
18-08-2015, 19:39
سلام
ممنون
سلام
متاسفانه سرور فعلی مشکل داره و امکان ارائه تست پراکسی وجود ندارد.
به محض اینکه سرور جدید اماده شد براتون پ.خ میکنم
George Shelly
18-08-2015, 21:08
الان سرور قبلی هنوز up هست ؟
من هنوز از اکانت قبلی که از رسپنا داشتم برام مونده قبل از اینکه از شما بخرم عجیب کیفیتش عالی شده نمی دونم چیکار کردن اما مسلما اینطوری نمی مونه !
پینگش عالی تر از عالی شده !
سرعت صفحه هم عالی !
- - - Updated - - -
من هنوز از اکانت قبلی که از رسپنا داشتم برام مونده قبل از اینکه از شما بخرم عجیب کیفیتش عالی شده نمی دونم چیکار کردن اما مسلما اینطوری نمی مونه !
سرعت صفحه هم عالی !
and-roid2
18-08-2015, 21:23
سرعت صفحه هم عالی !
بله up هست. منتهی مشکل سرعت داره!
انشاءا... اگه مشکلی پیش نیاد یه سرور زیرساخت پیدا کردیم تست میکنیم کیفیتش خوب به کاربرا هم میدیم استفاده کنن.
ارور651:n28:
مشکل حل شد اما سرعت دانلود 100 کیلوبایت میرسه:n03:
حالا چجوری قطعش کنم:n02:
B U L U T
19-08-2015, 12:55
تنها در صورتی براتون جواب میداد که سرعت سرور داخلی شما بیشتر از خارجی باشه
یکی دوتا سرور داخلی معرفی کنید تا تست کنم ممنون
یکی دوتا سرور داخلی معرفی کنید تا تست کنم ممنون
سایت سا.فت 98
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سرور جدید کی اوکی میشه ؟؟
and-roid2
19-08-2015, 20:44
سلام
سرور جدید جایگزین شد.جهت استفاده از سرور جدید کانکشن زیر رو دانلود کنید:
+
کاربران اسیاتک که شبانه دارن ممکنه با اتصال به اکانت سرعتشون در شب همانند سرور خارجی در حالت معمولی لیمیت بشه که این محدودیت از سمت اسیاتک هست.لذا ازتون درخواست داریم صبر نمایید تا یک سرور مناسب برای اسیاتک پیدا کنیم.
باتشکر
George Shelly
20-08-2015, 07:23
این رسپینا خیلی خوبه کیفیتش البته جدیدا عالی تر هم شده !
واسه صفحه و بازی خیلی خوبه اما یه موقع هایی بدجور خراب میشه من الان حدودا 1 ساله اکانت های مختلف رسپینا رو دارم خیلی خوب بوده ولی یه موقع هایی قطعی هم داره و .....اما در کل خیلی خوبه !
همون طور که چند پست قبل هم گفتم من از اکانت قبلیم برام مونده بود قبل اینکه از شما بخرم الان خیلی سرعتش عالی شده کلا از اون قبلی خیلی بهتره اون قبلی یه کندی عجیبی داشت !
در هر صورت ممنون !
and-roid2
20-08-2015, 07:55
این رسپینا خیلی خوبه کیفیتش البته جدیدا عالی تر هم شده !
واسه صفحه و بازی خیلی خوبه اما یه موقع هایی بدجور خراب میشه من الان حدودا 1 ساله اکانت های مختلف رسپینا رو دارم خیلی خوب بوده ولی یه موقع هایی قطعی هم داره و .....اما در کل خیلی خوبه !
همون طور که چند پست قبل هم گفتم من از اکانت قبلیم برام مونده بود قبل اینکه از شما بخرم الان خیلی سرعتش عالی شده کلا از اون قبلی خیلی بهتره اون قبلی یه کندی عجیبی داشت !
در هر صورت ممنون !
این سرور جدید از لحاظ کیفیت خیلی عالیه. چه از لحاظ پینگ و چه از لحاظ سرعت وبگردی...
George Shelly
20-08-2015, 08:56
درسته الان پینگ من با سرور های بازی شده 95!
بیشترشون !
البته قبلا هم خوب بوده ولی دیگه 90 نبود !
حدودای 140 بود !
البته من بیشتر از یکسال تجربه کار بار رسپینا رو دارم !
بالا پایین زیاد داره اما چند روزه باز خیلی خوب شده !
قطعی هم بعضی موقع ها داره نمیشه گفت که نداره اما کمه !
ضمنا رسپینا پینگش با 4.2.2.4 همیشه 140 هست اگر کسی خرید مثلا دید شده 170 مطمئنا مشکل داره و برمیگرده روی 140 !
and-roid2
20-08-2015, 15:59
کاربرانی که از اسیاتک سرویس شبانه رایگان دارن و از ما اکانت خریده بودن user اکانتشون رو برام پ.خ کنند.
George Shelly
21-08-2015, 22:00
رسپینا همچنان خیلی عالی !
پینگ پایین عالی واسه بازی + سرعت بالا برای وب گردی !
قیمت هم که عالی تر !
and-roid2
21-08-2015, 23:17
سرور دوم مخصوص کاربران شبانه دار اسیاتک اماده شد.کاربرانی که اکانتشون رو برام پ.خ کردن به سرور اسیاتک از طریق پروکـــسی میتوانند وصل بشن:
لازم بذکر هست فقط کاربران اسیاتک میتوانند از این سرور استفاده نمایند.
باتشکر
and-roid2
23-08-2015, 22:56
سلام
ممنون
سلام
اکانت تست براتون پ.خ شد.
and-roid2
24-08-2015, 09:44
به مناسبت
ولادت امام رضا (علیه السلام) تا پایان روز چهارشنبه(4شهریور) اکانت های زیر با تخفیف ویژه ارائه میشوند:
یکماهه - تک کاربره - نامحدود >> 10000 تومان
یکماهه - 2 کاربره - 60 گیگ >> 8000 تومان
یکماهه - 2 کاربره - 100 گیگ >> 10000 تومان
یکماهه - 2 کاربره - 200 گیگ >> 15000تومان
--------------------------------------------------
پرداخت انلاین با کلیه کارت های عضو شتاب و تحویل آنی:
and-roid2
26-08-2015, 08:47
فروش ویژه فقط تا اخر امروز ادامه دارد........
vampire74
26-08-2015, 08:54
سلام
اکانت تست براتون پ.خ شد.
داداش من اکانت ازت خریدم، فقط تنظیمات رو میخوام، برای اکانت دارا هم همین تنظیمات هستش؟!
and-roid2
26-08-2015, 09:00
داداش من اکانت ازت خریدم، فقط تنظیمات رو میخوام، برای اکانت دارا هم همین تنظیمات هستش؟!
شما اسیاتک(شبانه رایگان) داری یا اینترانت؟
برای من ارور 720 میده چرا؟
یوزر
bitdl30g203
- - - Updated - - -
یوزر
bitdl30g203
ممنون میشم بررسی بفرمایید
and-roid2
26-08-2015, 16:23
یوزر
bitdl30g203
اکانت شما تست شد و مشکلی در اتصال ندارد! کانکشن جدید رو دریافت کردید یا با کانکشن قدیم وصل میشوید؟
===========
ERROR 721 , 720 : این ارور 2 دلیل دارد :
1. فایروال کامپیوتر شما روشن می باشد 2. شبکه داخلی و یا شرکت ارایه دهنده اینترنت شما، دسترسی به V–P–N رو از کار انداخته است
ابتدا فایروال سیستم + آنتی ویروس را غیر فعال کنید و دوباره امتحان کنید.
George Shelly
26-08-2015, 18:27
اینترانت امروز خیلی مشکل داره کلا از سمت رسپینا !
من یه اکانت دیگه رو هم تست کردم قطع بود !
الان مال شما هم قطعه !
and-roid2
26-08-2015, 19:28
اینترانت امروز خیلی مشکل داره کلا از سمت رسپینا !
من یه اکانت دیگه رو هم تست کردم قطع بود !
الان مال شما هم قطعه !
در حال حاظر مشکلی نداره.
چند ساعت پیش هم که کانکت بودم قطعی نداشت سرور.
George Shelly
26-08-2015, 19:43
خیلی عجیبه !
من اصلا نمی تونم کانک بشم !
نه تنها این یک جا دیگه هم همینو تست کردم اونم کانک نمیشه !
مطمئن که درسته ؟
and-roid2
26-08-2015, 20:17
خیلی عجیبه !
من اصلا نمی تونم کانک بشم !
نه تنها این یک جا دیگه هم همینو تست کردم اونم کانک نمیشه !
مطمئن که درسته ؟
چه اروری بهتون میده؟
George Shelly
26-08-2015, 20:23
.درست شد .......
من اکانت دانلود خریدم. روی موبابل هم می خوام داشته باشم چکار کنم؟
and-roid2
27-08-2015, 17:10
من اکانت دانلود خریدم. روی موبابل هم می خوام داشته باشم چکار کنم؟
در گوشی, تنظیمات vpn به این صورت باشه:
pptp
server: bitdownload.dataship.ir
در گوشی, تنظیمات vpn به این صورت باشه:
pptp
server: bitdownload.dataship.ir
کانکت نمیشه!
and-roid2
27-08-2015, 20:05
کانکت نمیشه!
تيك قسمت
Encryption
باید غیر فعال باشه.
این مشکل ارور 720 را تو ویندوز 8 چجوری برطرف کنم ؟ اکانت مشکل نداره رو ویندوز 7 جواب میده اما جدیدا 8 نصب کردم و همش ارور 720 میده
George Shelly
28-08-2015, 15:10
دوستانی که مخابرات دارن به خاطر کمبود ip از رومانی ip خریدن ( قضیه پارسال دوباره داره تکرار میشه ) و خیلی از یوزرها الان در اصل با ip رومانی کانکت میشن حتی طوری شده که تو سایت هایی که ip شما رو نشون میده برین میزنه ایران که fake هست و در اصل همون رومانی هست ! اینم شاهکار مخابرات هست !
من تو یه بازی انلاین مدیر سرور هستم وقتی جوین میشم به سرور واسه بازی اونجا راحت ip منو detect می کنه و میزنه رومانی اما تو سایت های شناسی ip میزنه ایران !
دلیل اینکه بعضی موقع ها به این اکانت ها وصل نمیشین اینه باید انقدر روترتون رو reset کنین تا ip ایران بگیرین .
vampire74
28-08-2015, 19:05
شما اسیاتک(شبانه رایگان) داری یا اینترانت؟
اینترانت دارم
and-roid2
28-08-2015, 19:10
این مشکل ارور 720 را تو ویندوز 8 چجوری برطرف کنم ؟ اکانت مشکل نداره رو ویندوز 7 جواب میده اما جدیدا 8 نصب کردم و همش ارور 720 میده
فایروالتون رو خاموش کردید بازم ارور میده؟
پروکـــسی بهتون بدم از طریق اون وصل بشید؟
اینترانت دارم
از طریق کانکشن vpn میتونید وصل بشید:
اگه هم میخواهید با پروکـــسی وصل بشید user و پسوردتون رو پ.خ کنید براتون اوکی کنم
and-roid2
28-08-2015, 19:53
به کاربرانی که اکانت BitDownload تهیه کردند 100مگ اکانت کاهش پینگ به عنوان هدیه تعلق میگیرد.
جهت دریافت اکانت BitGame(کاهش پینگ) در این تاپیک اعلام کنید.
vampire74
29-08-2015, 22:11
اگه هم میخواهید با پروکـــسی وصل بشید user و پسوردتون رو پ.خ کنید براتون اوکی کنم
ویپیان بعضی وقتا اذیت میکنه.
باید یا با پروکـــســی وصل بشیم یا ویپیان، یعنی نمیشه هر دوتا رو باهم داشته باشم؟
and-roid2
29-08-2015, 23:27
ویپیان بعضی وقتا اذیت میکنه.
باید یا با پروکـــســی وصل بشیم یا ویپیان، یعنی نمیشه هر دوتا رو باهم داشته باشم؟
مشخصات اکانتتون رو پ.خ بدید و یاز از طریق پشتیبانی سایت بهم پیام بدید پروکـــسی رو اوکی کنم براتون.
فایروالتون رو خاموش کردید بازم ارور میده؟
پروکـــسی بهتون بدم از طریق اون وصل بشید؟
میشه به من ------ بدین
یوزر
bitdl30g203
tahan4868
04-09-2015, 15:55
من لینک مدیا فایر که سرعت اش از 100 کیلو بیشتر نمیره با اکانت تست وصل کردم ولی فرق زیادی نکرد !
aref_Him_777
05-09-2015, 01:11
آقا کیفیت خوبه ... همیشه همین جوری باشه عالیه:n16:
and-roid2
05-09-2015, 08:59
من لینک مدیا فایر که سرعت اش از 100 کیلو بیشتر نمیره با اکانت تست وصل کردم ولی فرق زیادی نکرد !
این لینک رو تست کنید:
tahan4868
05-09-2015, 10:51
این لینک رو تست کنید:
سرعت دانلود این لینک رر حالت غادی و هنگام وصل کردن vpn بالاست...من هنگام دانلود لینک های آپلودباز و یا یوتیوب سرعت ام از 100 کیلو بیشتر نمیره !!!
and-roid2
05-09-2015, 11:10
سرعت دانلود این لینک رر حالت غادی و هنگام وصل کردن vpn بالاست...من هنگام دانلود لینک های آپلودباز و یا یوتیوب سرعت ام از 100 کیلو بیشتر نمیره !!!
با اکانت معمولی از اپلود باز دانلود میکنید؟
---------------
این لینک رو با اکانت تست دانلود کردم سرعت مشکلی نداره:
tahan4868
05-09-2015, 11:24
با اکانت معمولی از اپلود باز دانلود میکنید؟
---------------
این لینک رو با اکانت تست دانلود کردم سرعت مشکلی نداره:
من اکانت دارم الان یه لینک آپلودباز دانلود کردم سرعتم بالا بود ولی شب ها سرعت پایین میره تو روز هم گاهی وقتا سرعت کم میشه !
شاید هم مشکل از سرور خود آپلودباز باشه !
and-roid2
06-09-2015, 17:06
من اکانت دارم الان یه لینک آپلودباز دانلود کردم سرعتم بالا بود ولی شب ها سرعت پایین میره تو روز هم گاهی وقتا سرعت کم میشه !
شاید هم مشکل از سرور خود آپلودباز باشه !
مشکل از خود اپلود باز هست.شما از لینکهایی دانلود کن که در شب مشکل سرعت نداشته باشن و سرورشون قوی باشه.
siamak_mu
10-09-2015, 20:05
ارور 807 میده. روش پ_روک_سی لطفاً.
and-roid2
10-09-2015, 22:51
ارور 807 میده. روش پ_روک_سی لطفاً.
پ.خ شد....
سلام
من از کانکشن و اکانت تست پست اول استفاده کردم ولی سرعت دانلود هیچ فرقی نکرد! اگه امکان داره یه اکانت دیگه لطف کنید برای تست.
and-roid2
11-09-2015, 08:11
سلام
من از کانکشن و اکانت تست پست اول استفاده کردم ولی سرعت دانلود هیچ فرقی نکرد! اگه امکان داره یه اکانت دیگه لطف کنید برای تست.
سلام
اسیاتک دارید؟
کانکشن و سرور اول برای شبانه اسیاتک جواب نمیده....
اکانت تست سرور دوم جهت استفاده در شبانه اسیاتک براتون پ.خ شد.
The Dreadnaught
11-09-2015, 10:43
سلام
میشه پیغام خصوصی که فرستادم رو پاسخ بدید؟
سلام
اسیاتک دارید؟
کانکشن و سرور اول برای شبانه اسیاتک جواب نمیده....
اکانت تست سرور دوم جهت استفاده در شبانه اسیاتک براتون پ.خ شد.
اره برای افزایش سرعت دانلود شبانه از اسیاتک میخواستم.
امشب تستش میکنم مرسی
and-roid2
11-09-2015, 13:22
سلام
میشه پیغام خصوصی که فرستادم رو پاسخ بدید؟
سلام
پاسخ دادم.:n16:
اکانت تست به خوبی جواب داد! برای خرید باید از سایت اقدام کنم؟
مرسی
snj89000
12-09-2015, 03:21
دوست عزیز میشه یه اکانت تست هم برا من بفرستین آسیاتک دارم. ممنون
and-roid2
12-09-2015, 08:13
اکانت تست به خوبی جواب داد! برای خرید باید از سایت اقدام کنم؟
مرسی
user & pass اکانت خریداری شده را پ.خ کنید تا اکانت پروکــــسی(برای شبانه اسیاتک) تحویلتون بدم.
باتشکر
دوست عزیز میشه یه اکانت تست هم برا من بفرستین آسیاتک دارم. ممنون
پ.خ شد...
imanhalab
13-09-2015, 17:03
سلام بی زحمت یه تست هم واسه آسیاتک بهم بده ممنون.
- - - Updated - - -
سلام داداش منم اسیاتکی شدم یه تست برام بفرست ببینم شبی چجوریاس
shahroozm
13-09-2015, 17:54
سلام
میشه اکانت تست برام بفرستید
ممنون
and-roid2
13-09-2015, 19:30
با سلام
مشکل vpn سرور اسیاتک برطرف شد. کاربران اسیاتک که شبانه رایگان دارند کانکشن جدید را دانلود کنید:
دانلــــــــــود کانکشن
کاربرانی هم که سرویس پروکــــسی بهشون داده بودم از طریق vpn میتوانند به اکانتشون وصل بشند.
سلام داداش منم اسیاتکی شدم یه تست برام بفرست ببینم شبی چجوریاس
سلام
میشه اکانت تست برام بفرستید
ممنون
کانکشن جدید را دانلود کنید. اگر اسیاتکی هستید حتما به سرور اسیاتک وصل شوید که روی شبانه هم جواب دهد.
user:test
pass:test2
دانلــــــــــود کانکشن
and-roid2
13-09-2015, 21:22
ظاهرا پروتکل L2TP برای بعضی کاربران اسیاتک هنوز بسته هست. در صورتی که در 195 شکایت کردم برای من باز کردن.
کاربران اسیاتک با استفاده از برنامه SoftEther و یا open vpn هم میتوانید به سرور اسیاتک متصل شوند
دانلود برنامه SoftEther VPN Client:
+
دانلود برنامه open vpn:
-------------------------------
کاربرانی که اکانت نامحدود دارند و مشکل سرعت با سرور اول دارند user ــشون رو برام پ.خ کنند تا از سرور دوم بتوانند استفاده کنند.
shahroozm
13-09-2015, 23:18
مثل اینکه با شاتل هم مشکل داره چون من نتونستم کانکت بشم
and-roid2
13-09-2015, 23:23
مثل اینکه با شاتل هم مشکل داره چون من نتونستم کانکت بشم
از طریق SoftEther یا open vpn وصل بشید حتما کار میکنه
vampire74
14-09-2015, 22:18
آقا پ.رو.کسی برای این سرور جدید نمیزارید؟!
l2tp که بسته هستش. open vpn هم وصل میشه برای من ولی همون سایت های داخلی رو باز میکنه و SoftEther هم که سرعتش خیلی بالا و پایین میشه
ظاهرا سایتتون هم به مشکل خورده
The Dreadnaught
15-09-2015, 13:46
سرعت سرور رسپینا لیمیت شده؟!
به 512 هم نمیرسه با 8 تا کانکشن
and-roid2
15-09-2015, 15:55
آقا پ.رو.کسی برای این سرور جدید نمیزارید؟!
l2tp که بسته هستش. open vpn هم وصل میشه برای من ولی همون سایت های داخلی رو باز میکنه و SoftEther هم که سرعتش خیلی بالا و پایین میشه
ظاهرا سایتتون هم به مشکل خورده
پ.خ رو چک کنید
سرعت سرور رسپینا لیمیت شده؟!
به 512 هم نمیرسه با 8 تا کانکشن
بله.از سمت دیتاسنتر متاسفانه مشکل ایجاد شده.
سرور جدید خریداری شده. به محض اینکه اماده بشه در تاپیک اطلاع رسانی میشود.
SoheilExtreme
16-09-2015, 10:22
آیران پورت ۱ گیگابیت؟ لطفا منو نخندونید شما خودت خوب اینو میدونی که بالاترین سرعت در ایران تو دیتاسنتر افرانت ۱۰۰ مگابیت اون هم بصورت Share هست نه DED واقعا خنده دار بود حرفتون
and-roid2
16-09-2015, 12:47
آیران پورت ۱ گیگابیت؟ لطفا منو نخندونید شما خودت خوب اینو میدونی که بالاترین سرعت در ایران تو دیتاسنتر افرانت ۱۰۰ مگابیت اون هم بصورت Share هست نه DED واقعا خنده دار بود حرفتون
پورت 1گیگابیت برای سرور داخل کشور هست بصورت اشتراکی!
پورت سرور خارجی 100 مگ.
and-roid2
18-09-2015, 10:59
با سلام
سرور جدید جایگزین سرور قبلی رسپینا شد و مشکل سرعت در حال حاظر وجود ندارد.
ip: bitdownload.dataship.ir
1هفته خسارت بابت مشکلات اخیر به کاربران داده میشود.
user رو برام پ.خ کنید تا اعمال شود.
-------------------------
سایت فروش به جهت انتقال سرور با مشکل روبراه هست.جهت تمدید و یا خرید اکانت از طریق پ.خ در ارتباط باشید.
باتشکر
and-roid2
18-09-2015, 12:48
سرور جدید مخصوص کاربران اسیاتک اماده شد.
دانلود کانکشن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کاربران شبانه دار اسیاتک از این پس میتوانید از طریق pptp vpn کانکت شوند.
به دلیل تعداد بالای اکانت ها انتقال اکانتهای کاربران اسیاتک زمانبر میباشد.
اگه تا شب مشکل برطرف نشد و نتواسنتید به سرور Asiatech وصل شوید پ.خ دهید.
در ضمن اتصال از طریق پروکـــسی به سرور جدید تا اطالاع ثانوی غیر فعال شد.
باتشکر
and-roid2
19-09-2015, 21:27
با سلام
به دلیل مشکلات سرویس دهنده هاست وب سایت کاملا منتقل شد.
ادرس جدید سایت:
-----------------
کاربران عزیز جهت تمدید اکانت از این بخش سایت اقدام به تمدید نمایند:
باتشکر
Mohammad.7225
20-09-2015, 19:06
ببخشید این امکان روی کدام پلان ها از آسیاتک کار میکنه؟؟ (اگه میشه به طور دقیق ذکر کنید، من تا حالا اینترانت نداشتم تجربه اش رو ندارم):n16:
پ.ن. همین الانش سرعتم خیلی بالاس (از سرور خارجی 1.8 تا 2 مگ متغیره) ولی میخوام سرویسم رو عوض کنم.
and-roid2
20-09-2015, 23:58
ببخشید این امکان روی کدام پلان ها از آسیاتک کار میکنه؟؟ (اگه میشه به طور دقیق ذکر کنید، من تا حالا اینترانت نداشتم تجربه اش رو ندارم):n16:
پ.ن. همین الانش سرعتم خیلی بالاس (از سرور خارجی 1.8 تا 2 مگ متغیره) ولی میخوام سرویسم رو عوض کنم.
سرویس های شبانه دار اسیاتک که سرعت سرور داخلیشون در لیمیت نباشه.
و اینترانت(جهت تبدیل اینترانت به اینترنت)
سلام دوست عزیز
من سرویس حجمی فن آوا دارم - تمام دانلودم هم از گوگل درایو هست
آیا سرویس شما روی افزایش سرعت تاثیری داره؟
and-roid2
21-09-2015, 15:18
سلام دوست عزیز
من سرویس حجمی فن آوا دارم - تمام دانلودم هم از گوگل درایو هست
آیا سرویس شما روی افزایش سرعت تاثیری داره؟
سلام
از اکانت تست استفاده کنید. تاثیر داشتن یا نداشتن اکانت در isp شما مشخص میشود.
باتشکر
سلام. من خیلی وقته تمدید نکردم. الان یه اکانت جدید گرفتم افزایش سرعت .
قبلا یه Proxifier داده بودید به من واسه وصل شدن. الان رمز و پسورد جدید وارد کردم داخلش وصل نمیشه.
در قسمت Address و Port چی باید نوشت؟
and-roid2
21-09-2015, 21:54
سلام. من خیلی وقته تمدید نکردم. الان یه اکانت جدید گرفتم افزایش سرعت .
قبلا یه Proxifier داده بودید به من واسه وصل شدن. الان رمز و پسورد جدید وارد کردم داخلش وصل نمیشه.
در قسمت Address و Port چی باید نوشت؟
سلام
اتصال از طریق پروکـــسی در حال حاظر دیگه ارائه نمیشود.
کانکشن جدید را از سایت دریافت کنید و به سرور رسپینا متصل شوید
باتشکر
سلام
اتصال از طریق پروکـــسی در حال حاظر دیگه ارائه نمیشود.
کانکشن جدید را از سایت دریافت کنید و به سرور رسپینا متصل شوید
باتشکر
اینترنتم مخابراته. اررور 807 میده کانکشن وی پی ان.
کدوم گزینه رو در فایل BitDownload .pbk باید انتخاب کرد برای سرویس افزایش سرعت؟ Asiatech server یا respina server ?
and-roid2
21-09-2015, 22:09
اینترنتم مخابراته. اررور 807 میده کانکشن وی پی ان.
کدوم گزینه رو در فایل BitDownload .pbk باید انتخاب کرد برای سرویس افزایش سرعت؟ Asiatech server یا respina server ?
فایروال انتی ویروس رو خاموش کنید و مجدد تست کنید.
با هر دو سرور این ارور رو میده؟
فایروال انتی ویروس رو خاموش کنید و مجدد تست کنید.
با هر دو سرور این ارور رو میده؟
پیغام خصوصی دادم.
hadi.EST
26-09-2015, 12:12
ایشون شخصی با حوصله و محترم هستند و گزینه های زیادی برای مشتری دارند بهشون تبریک میگم.
اکثر فروشندگان دیگر یا فقط پنل نمایندگی دارند که کاری ازشون بر نمیاد و یا به خاطر منافع شخصی مایل به راه انداختن کار یوزر نیستند.
دوستانی که با وی پی ان معمولی مشکل دارند به خاطر بسته بودن پورتها در سمت آی اس پی شون هست این افراد میتونند با open vpn یا softether و استفاده از پورتهای دیگه که هیچ وقت بسته نیست به راحتی و سرعت بالا به سرور متصل شوند.
با تشکر :n12:
and-roid2
26-09-2015, 17:48
ایشون شخصی با حوصله و محترم هستند و گزینه های زیادی برای مشتری دارند بهشون تبریک میگم.
اکثر فروشندگان دیگر یا فقط پنل نمایندگی دارند که کاری ازشون بر نمیاد و یا به خاطر منافع شخصی مایل به راه انداختن کار یوزر نیستند.
دوستانی که با وی پی ان معمولی مشکل دارند به خاطر بسته بودن پورتها در سمت آی اس پی شون هست این افراد میتونند با open vpn یا softether و استفاده از پورتهای دیگه که هیچ وقت بسته نیست به راحتی و سرعت بالا به سرور متصل شوند.
با تشکر :n12:
سپاس دوست عزیز.
نظر لطف شماست...:n40:
Ali110_Official
27-09-2015, 03:20
سلام
دوست عزیز تشکر فراوان برای این سرویس خوبتون
فقط دوتا سوال داشتم
۱.شما فرمودین چون ما به سرور ایران وصل هستیم سرعت ما افزایش پیدا می کنه
سرور شما که به خارج وصل میشه سرعتش میشه بفرمایید چقدره؟
۲.آیا این امکان وجود داره که سرویستون رو با ابزاری به جز open vpn استفاده کنیم؟
ترجیها درباره اینترانت پرسیدم
باز هم ممنون
and-roid2
27-09-2015, 10:01
سلام
دوست عزیز تشکر فراوان برای این سرویس خوبتون
فقط دوتا سوال داشتم
۱.شما فرمودین چون ما به سرور ایران وصل هستیم سرعت ما افزایش پیدا می کنه
سرور شما که به خارج وصل میشه سرعتش میشه بفرمایید چقدره؟
۲.آیا این امکان وجود داره که سرویستون رو با ابزاری به جز open vpn استفاده کنیم؟
ترجیها درباره اینترانت پرسیدم
باز هم ممنون
سلام
1. سرعت سرور خارجی بین 10 تا 20 مگابایت بر ثانیه میباشد.
2.بله.در حال حاظر از طریق vpn سرویس های ما قابل ارائه میباشد:
دانلود کانکشن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام در صورت امکان کانکشن open vpn تست را برای من ارسال کنید تا شب تستش کنم ممنوناگر غیر از وی پی ان هم روش دیگه ای هست بگید تا تست کنم
and-roid2
27-09-2015, 19:34
سلام در صورت امکان کانکشن open vpn تست را برای من ارسال کنید تا شب تستش کنم ممنوناگر غیر از وی پی ان هم روش دیگه ای هست بگید تا تست کنم
پ.خ شد....
dDarkKnight_12
30-09-2015, 08:25
درود ، اکانت تک کاربره یک ماهه نامحدود مخصوص آسیاتک خریدم اما یوزر پسورد رو میزنم به سرور وصل نمیشه
ویرایش: شرمنده ایراد از خودم بود درست شد ، سرعت دانلود رو افزایش داد از سرورهای پلی استیشن با سرعت یک مگ دانلود میکنه مرسی واقعا دستتون درد نکنه
اشتباهی یه اکانت رسپینا هم خریدم که به درد من نمیخوره چون آسیاتکی هستم. اگه کسی لازم داره و آسیاتکی نیست PM بده
and-roid2
02-10-2015, 14:31
up.........
سلام.من اکانتمو تمدید کردم اما هر چی میزنم میگه پسورد اشتباه است.هر چقدر صبر کردم پشتیبانی آنلاین بشه نشد!حالا من چی کار کنم
.لطفا یاهوتونو چک کنید
- - - Updated - - -
سلام.من اکانتمو تمدید کردم اما هر چی میزنم میگه پسورد اشتباه است.هر چقدر صبر کردم پشتیبانی آنلاین بشه نشد!حالا من چی کار کنم
.لطفا یاهوتونو چک کنید
and-roid2
05-10-2015, 17:37
.لطفا یاهوتونو چک کنید
سلام
بدلیل اینکه تمدید باید بصورت دستی صورت بگیره بین 5دقیقه الی 24ساعت زمان میبرد.
+
اکانت شما تمدید شد.
باتشکر
سلام
امروز سرعت دانلود برای من کم شده و اینترانت مخابرات هم دارم و مثل همون چند وقت پیش شده که سرعت سرور شما محدود شده بود.
and-roid2
06-10-2015, 14:52
سلام
امروز سرعت دانلود برای من کم شده و اینترانت مخابرات هم دارم و مثل همون چند وقت پیش شده که سرعت سرور شما محدود شده بود.
سلام
تا اخر هفته سرور جدید جایگزین میشود.
سلام و خسته نباشید
من از اسیا تک اشتراک 1 مگابیت دارم با دانلود شبانه رایگان از 2 تا 8 . در طول روز برای سرورهای داخلی سرعت دانلود خیلی عالی و بالا هستش و برای سرورهای خارجی اصلا خوب نیست و با کانکشن تست شما که تو انجمن گذاشتین در طول روز راحت میشه سرعت دانلود از سرورهای خارجی رو مانند داخلی زیاد و عالی کرد. حالا مشکل اینجاست تو تایم شبانه رایگان این کانکشن تست شما اصلا جواب نمیده و باعث افزایش سرعت نمیشه ! حالا راحی یا کانکشن دیگه ای برا تایم شبانه ندارین تا سرعت رو زیاد کنه . حالا اگه ممکنه اکانت تست سرور دوم (آسیا تک) و
اکانت تست پراکــسی
برا من بفرستید تا تست کنم ببینم برای تایم شبانه تاثیر داره یا نه ؟ با تشکر
پیغام خصوصی دادم نمیاد !
and-roid2
07-10-2015, 08:17
سلام و خسته نباشید
من از اسیا تک اشتراک 1 مگابیت دارم با دانلود شبانه رایگان از 2 تا 8 . در طول روز برای سرورهای داخلی سرعت دانلود خیلی عالی و بالا هستش و برای سرورهای خارجی اصلا خوب نیست و با کانکشن تست شما که تو انجمن گذاشتین در طول روز راحت میشه سرعت دانلود از سرورهای خارجی رو مانند داخلی زیاد و عالی کرد. حالا مشکل اینجاست تو تایم شبانه رایگان این کانکشن تست شما اصلا جواب نمیده و باعث افزایش سرعت نمیشه ! حالا راحی یا کانکشن دیگه ای برا تایم شبانه ندارین تا سرعت رو زیاد کنه . حالا اگه ممکنه اکانت تست سرور دوم (آسیا تک) و
اکانت تست پراکــسی
پیغام خصوصی دادم نمیاد !
سلام
لازمه اینکه در تایم شبانه سرعت شما با اکانت از سرور خارجی افزایش داشته باشد اینه که سرعتتون در شبانه از سرور داخلی محدود نباشد. واگر محدود باشد کاری از دست ما ساخته نیست.....
با کانکشن vpn که در سایت هست به سرور اول(اسیاتک) وصل شوید.
اگر سرعتتون در شبانه از سرور داخلی محدود نباشد این سرور(اسیاتک) جوابگوی شما خواهد بود.
باتشکر
- - - Updated - - -
سلام و خسته نباشید
اکانت تست پراکــسی
پیغام خصوصی دادم نمیاد !
سلام
لازمه اینکه در تایم شبانه سرعت شما با اکانت از سرور خارجی افزایش داشته باشد اینه که سرعتتون در شبانه از سرور داخلی محدود نباشد. واگر محدود باشد کاری از دست ما ساخته نیست.....
با کانکشن vpn که در سایت هست به سرور اول(اسیاتک) وصل شوید.
اگر سرعتتون در شبانه از سرور داخلی محدود نباشد این سرور(اسیاتک) جوابگوی شما خواهد بود.
باتشکر
and-roid2
08-10-2015, 00:26
سرور جدید جایگزین سرور رسپینا شد و مشکل سرعت برطرف گردید.
biomeadows
08-10-2015, 09:25
سلام
من دیروز یک اکانت افزایش سرعت دانلود 1 ماهه با حجم 10 گیگ خریداری کردم. ولی با نام کاربری و رمز عبور داده شده فقط می تونم به سرور رسپینا وصل شم و برای سرو آسیاتک قبول نمی کنه. لطفاً پیگیری کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.