PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با مودم D-LINK 2740 U

Vandik
15-07-2015, 16:57
با سلام خدمت دوستان عزیز.
آقا ما دیروز مودم D-LINK 2740 U رو خریدیم و با CD درون جعبه کانفیگش کردیم.......تا این که بعد کانفیگ مشکلات شروع شد.....من با مودم قبلیم که سیمی بود سرعت دانلودم 120 بود و همه چی عالی بود ولی از وقتی که با این مودم می رم هم سرعت باز کردن سایت ها به شدت پایین اومده و هم هنگامی که یک دانلود رو آغاز می کنم سرعت از 120 شروع می شه و در عرض چند ثانیه به 12 می رسه و دیگه بالای 20 نمیاد......نکته ی عجیب اینجاست که وقتی با موبایل یا تبلت از طریق wifi کانکت می شم سرعت دانلود و باز کردن صفحات درسته و بالای 100 هست..............
نکته ی عجیب تر اینجاس که هنگامی که با کامپیوتر به نت می رم و فیلتر شکن رو روشن می کنم سرعت دانلود درست می شه............
در کل الان تنها مشکل من اینه که سرعت دانلود و بازکردن صفحات در کامپیوتر در حالت عادی به شدت افت می کنه و دیگه هم بالا نمیاد...بیش تر راه ها هم تست کردم ولی چیزی نشد...
اگه دوستان راه حلی پیشنهاد کنند و مارو از این وضعیت دربیارن واقعا لطف کردن..:V20:

mohasmhan
11-08-2015, 12:47
یکی در نظرات سایت دیجی‌کالا گفته که اگه کابل رو عوض کنی خوب میشه.
کابل مودم قبلیتو بهش وصل کن ببین چطوره؟

راستی حالا از مودمت راضی هستی؟
این قیمت می‌ارزه؟
بردش خوبه؟
این نظراتی که خریداران توی سایت دیجیکالا دادن درسته؟
پیشنهاد می‌کنی من هم یکی از همینا رو بخرم؟
ممنون

Vandik
12-09-2015, 12:52
سلام دوست عزیر...من تمام راه هارو رفتم درست نشد تا اینکه به یه راهی رسیدم............یک usb wifi گرفتم و زدم به کامپیوتر تا از طریق وای فای کامپیوتر (یو اس بیه) به مودم کانکت شم که درست شد...برد مودم عالی هستش و ازش راضیم از وقتی درست شد.....قطعی نداره و زیاد هم داغ نمی کنه..من شبانه روز بدون خاموش کردن دارم از این مودم استفاده می کنم که خداروشکر اذیت نکرده....اگر می خوای بخری باید مثل روش من عمل کنی...به هر حال در خدمتم اگر بازم سوالی داشتی:n33:

msm43njn
18-10-2015, 17:13
سلام. ما در محل کار دوربین آنالوگ نصب کردیم که DVR هم به همین مودم D-Link 2740u وصل هست. IP استاتیک هم از مخابرات گرفتم. DVR برند Bright vision هست. با اینکه IP ثابت دستگاه DVR را در قسمت DMZ مودم وارد می‌کنم ولی به هیچ ترتیبی نمی‌تونم با استفاده از IP استاتیک و پورد HTTP وارد صفحه DVR بشم که تصویر دوربین‌ها رو ببینم. خطایی که میده میگه این صفحه پیدا نشد. قبل از این یک مودم TP-Link داشتم که همین کار رو کردم راحت تونستم تصویر دوربین‌ها رو ببینم. در ضمن مشکل دیگه‌ای که این مودم داره اینه که وقتی IP دستگاه DVR رو در قسمت DMZ مودم وارد می‌کنم بعدش نمی‌تونم اون رو پاک کنم و تنها راه Reset کردن هست. حتی Port forwarding و Port triggering رو هم انجام دادم نشد.
آیا کسی قبلا تونسته از طریق این مودم تصویر دستگاه DVRاش رو دریافت کنه؟

msm43njn
18-10-2015, 22:13
مشکل برطرف شد به روش زیر:

برای اینترنت مخابرات منطقه زمانی را تنظیم نکنید روی Casablanka بگذارید.

در قسمت DMZ چیزی قرار ندهید.

فقط قسمت port forwarding را به صورت زیر تنظیم کنید. پورتهای خود را بسته به نوع دستگاه DVR وارد مودم کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]