مشاهده نسخه کامل
: چگونگی شکایت به فتا از سایت های کلاهبردار فروش شارژ
Khan gholi
14-07-2015, 11:32
با سلام خدمت کاربر های P30world
من از سایت chargesara.cashout.ir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مبلغ 20 تومان شارز خریدم که ایشون نه پول رو پس میده نه کارت شارژی به همین مقدار.الان هم از پنچ شنبه به ایمیل ها پاسخ نمیده.شماره پشتیبانی وایبرشم الکی هست. راهی داره به فتا شکایت کرد ازش؟
پیگری صورت میگیری در این مبلغ از فتا
Khan gholi
14-07-2015, 11:36
مورد دیگه که هست از سایت chargestore.ir به مبلغ 2 تومان شارژ خریدم .کد شارژی که داده وقتی میزنم همراه اول میگه کد نا معتبر است یا قبلا استفاده شده
با خودش تماس گرفتم بعد 2 روز هنوز هیچ کاری نکرده.البته این نماد اعتماد الکترونیک داره
امروز کد شارژ صحیح رو به من دادند
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برید اینجا
Khan gholi
16-07-2015, 13:57
اینجا رو می دونستم دوست عزیز
ولی تو این صفحه نوشته ثبت اعتراض به منزله شکایت نمی باشد.برای شکایت باید به دادگستری مراجعه کنید
حالا می خوام بدون اصلا دادگستری برای 20 هزار تومان اصلا رسیدگی می کنه؟
غلامعلی نوری
16-07-2015, 14:03
اینجا رو می دونستم دوست عزیز
ولی تو این صفحه نوشته ثبت اعتراض به منزله شکایت نمی باشد.برای شکایت باید به دادگستری مراجعه کنید
حالا می خوام بدون اصلا دادگستری برای 20 هزار تومان اصلا رسیدگی می کنه؟
درود
نه رسیدگی نمی کنه ولی اگر شمار مال باختگان چند تن برای نمونه ده تن بشه به شتاب رسیدگی می کنند
در اینگونه گرفتاری های شمار شاکیان مهمتر از مبلغ است
mohsen19x
16-07-2015, 14:25
من نمیدونم تا زمانی که درگاه بانک ها هستند + سایت ایرانسل و همراه وجود دارند شما چرا از این سایت های نامعتبر که امکان دارند حتی اطلاعات بانکی شما را سرقت کنند.. خرید میکنید ؟؟؟؟
استاد شیفو
16-07-2015, 14:43
با سلام خدمت کاربر های P30world
من از سایت chargesara.cashout.ir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مبلغ 20 تومان شارز خریدم که ایشون نه پول رو پس میده نه کارت شارژی به همین مقدار.الان هم از پنچ شنبه به ایمیل ها پاسخ نمیده.شماره پشتیبانی وایبرشم الکی هست. راهی داره به فتا شکایت کرد ازش؟
پیگری صورت میگیری در این مبلغ از فتا
اخه عزیز وقتی خود اپراتور ها از طریق سایتشون مستقیما شارژ میفروشند . چرا میرید از واسطه ها خرید میکنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این یک مبلغی هم روی هزینه شارژ میگیرند !!!!!
برید اینجا چند تا شاکی دیگه هم پیدا میکنید(از سایتcashout.ir شکایت دارن) اگه حوصله دازید میتونید چند تا دیگه شاکی مثه خودتون پیدا کنید برین شکایت کنید...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Khan gholi
16-07-2015, 17:40
دوستان سعی کنید وقتی یک نفر زمین خورد بجای تریپ عاقل اندر سفی برداشتند دست کمک به طرف برسونید. اگر هم توان یاری ندارید در سکوت سپری کنید و سعی نکنید نمک رو زخم طرف بپاشید
حس هم مهینی تون عود کرد برید قبل از اتفاق جلوی طرف بگیرید.این سایت تو همین فروم تبلیغ کرده و هیچ کسی این جملات گهر بارش قبل این کار نگفت پس الان هم اگر راه حل ندارید , من رو با سکوت یاری کنید
حداقل اش من میام اینجا این کار رو می کنم که باقی افراد گول سایت هایی مثل این سایت رو نخورن
G U L D A N
16-07-2015, 17:48
برو حتما شکایت کن . از طریق پلیس فتا . پدرشم در میارن . چه 20 هزار چه 20 میلیون .
MOHAMMAD_ASEMOONI
18-07-2015, 04:53
دوستان سعی کنید وقتی یک نفر زمین خورد بجای تریپ عاقل اندر سفیه برداشتند دست کمک به طرف برسونید.
اگر هم توان یاری ندارید در سکوت سپری کنید و سعی نکنید نمک رو زخم طرف بپاشیدحس هم مهینی تون عود کرد برید قبل از اتفاق جلوی طرف بگیرید.
این سایت تو همین فروم تبلیغ کرده و هیچ کسی این جملات گهر بارش قبل این کار نگفت پس الان هم اگر راه حل ندارید , من رو با سکوت یاری کنید
حداقل اش من میام اینجا این کار رو می کنم که باقی افراد گول سایت هایی مثل این سایت رو نخورنسلام
ممنون که اینجا مطرح کردین تا بقیه بیشتر مراقب باشند
دوستانی هم که میگن چرا از سایتهای معتبر مثل بانک یا سایت اوپراتور خرید نکردین , این حرفشون از روی حسن نیت هست . ناراحت هستند که شما متضرر شدین و میگن علتش دستِ کم گرفتن کلاهبردارها از جانبِ شما هم بوده چون کلاهبرداریهای اینجوری احتیاج به بازدید زیاد داره تا بتونند کلاهشون رو بردارند و چند ملیونی بزنند به جیب
توصیه یه همه :
تا میتونید اینترنتی خرید نکنید و اگر مجبور به خرید شدین لااقل با کمترین مبلغ ممکن خرید کنین و از معتبرترینها خرید کنید تا دچار مشکل نشین و اگر شدین کمتر ضرر کنین
مثلاً در همین مورد بهتره 4 تا 5000 تومنی خریده بشه تا اگر 5000 اولی انجام نشد دیگه نریم سراغ 5000 بعدی
در مورد اینکه میگین در همین سایت تبلیغش هست , خدمتتون عرض کنم که نمایندگی اصل ایران خودرو صدها ملیون تومن پول مردم و بالا کشید و فرار کرد , مدیر عامل بانک ملی چند هزار ملیارد تومن دزدید و حالا هم توی کانادا خوشه با خانواده
توی گوگل بنویسید خانه خاوری در کانادا و ببینید کجا داره زندگی میکنه البته پایان خوشی در انتطارش نیست .
در مورد سایت فتا:
همین دو هفته پیش توی اخبار کانال TV2 ساعت 20:30 گفت خنده داره سایت فتا هییییچ راهی برای شکایت و خبر دادن در مورد سایتهای کلاهبرداری نداره و فثط چت داره که اون هم روبوت هست !!!! و همونطور که گفتین نوشته برای شکایت باید برید دادسرا !!!!
پس توی این شهر هرت و دزد بازار و آشفته کشور فقط باید به هشیاری و اطلاعات خودمون اتکا کنیم چون همه جا پر از دزد و مال مردم خور رسمی و غیر رسمی شده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.