ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 95 - 1394

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5

teraktor2003
06-01-2016, 22:21
ما هم از درد بی دروازبانی هی داریم میگیم نیلسون نیسلون خداییش
وگرنه هممون میدونیم نیلسون هم دروازبان موندگار و قابل سرمایه گذاری یی نیست...

وضع انقدر بده که نیلسون شده بهترین گزینه...

اتفاقا زیاد زوم رو نیلسون نبودن ملت...بیشتر رو بیرانوند بود که اونم به خاطر منصوریان ...
به هر حال من خوشحال شدم بیرانوند نیومد...تو این مقطع فقط دروازبان باتجربه و حرفه ای جواب می ده,بیرانوند نیومده خودش حاشیه بود!

moh3en_sh
06-01-2016, 22:32
بنظرم بهترین و دم دست ترین گزینه مهرداد طهماسبی هستش. بازیکن آزاده و رضایت نامشو هم از تراکتور گرفته.

وین رونی
07-01-2016, 12:54
کامنت منتسب به همسر سوشا مکانی که در اون به وضوح به ملت توهین کرده
اگه راست باشه توقعی از چنین زنی با این شوهرش نمیشه داشت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یکی نیست تو کله اینا بفهمونه تلگرام و اینستاگرام رو با خونه و اطاق خواب که خصوصی هست اشتباه نگیرن
یه عده فکر می کنن هرجا هر کار و اشتباهی خواستن بکنن اونجا مکان خصوصیه
طرف چیز اضافی می خوره گند بالا میاره ملت رو مقصر می دونه
یه نظر سنجی بذارن بین مردم یکی از آرا بالا همین سوشا است از نظر منفور بودن
این متن اگه راست باشه به همه ما و پدر و مادرمون این یارو توهین کرده پس باید گنده جواب بگیره تا من بعد چیز اضافه نزنه

ویرایش:
یه کاربر مخفی تو تاپیک هست می دونم کیه الآن یه پی ام میاد که نوشته متن شما به علت بی ادبی پاک شد :n02:
خداییش خب اعصابم بهم ریخته بود بد حرف زده این طرف

B3HZ@D
07-01-2016, 13:17
البته یک جاهایی رو درست گفته . کافیه به سابقه جماعت ایرانی در حمله به پیج های شخصی افراد مختلف و پخش فیلم های خصوصی شخصیت های مختلف یک نگاه بندازیم تا متوجه بشیم صحبتهای همسر سوشا بی ربط هم نبوده . خیلی از افراد جامعه ما هنوز فرهنگ و روش استفاده از محیط مجازی و ابزارهای مربوطه رو یاد نگرفتن و دستاوردش هم چیزی میشه که در پیج های مختلف افراد معروف داخلی و خارجی می بینیم . دیگه همه دیدیم که با اون مجری زن برزیلی این جماعت چکارها کردن و چه چیزها گفتن .

ولی یک مورد رو همسر سوشا اشتباه کرده . کشور و جامعه ای که اونا در اون زندگی میکنن و شرایط حاکم بر اون جامعه و دیدگاه و منش و رفتار مردمی که اکثریت این جامعه رو تشکیل دادن . ایشون بطور حتم شرایط رو میدونسته و اگر کسی این وسط مقصر اصلی باشه خود شخص سوشا یا هر کسی است که این تصاویر رو اشتراک گذاری کرده .

در کشوری که آزادی شخصی معنا نداره و حتا در مجالس عروسی و جشن تولد هم باید انتظار اینو داشته باشی که پلیس بریزه وسط جشن یا بیاد هشدار بده و خط و نشون بکشه [تجربه شخصی] پس انتشار تصاویر خصوصی هم میتونه خیلی راحت بعنوان جرم و ترویج فساد در نظر گرفته بشه.

البته نباید از جنبه پایین مردم ایران و علاقه وافر اونا در سرک کشیدن و فضولی کردن در زندگی شخصیت های مطرج هم چشم پوشی کرد . در کل هم سوشا مقصره که این تصاویر رو اشتراک گذاری کرده و هم کسانی که اونو برای بقیه ارسال کردن و باعث تشدید بیشتر و ایجاد حساسیت شدن .

وین رونی
07-01-2016, 13:20
البته یک جاهایی رو درست گفته . کافیه به سابقه جماعت ایرانی در حمله به پیج های شخصی افراد مختلف و پخش فیلم های خصوصی شخصیت های مختلف یک نگاه بندازیم تا متوجه بشیم صحبتهای همسر سوشا بی ربط هم نبوده . خیلی از افراد جامعه ما هنوز فرهنگ و روش استفاده از محیط مجازی و ابزارهای مربوطه رو یاد نگرفتن و دستاوردش هم چیزی میشه که در پیج های مختلف افراد معروف داخلی و خارجی می بینیم . دیگه همه دیدیم که با اون مجری زن برزیلی این جماعت چکارها کردن و چه چیزها گفتن .

ولی یک مورد رو همسر سوشا اشتباه کرده . کشور و جامعه ای که اونا در اون زندگی میکنن و شرایط حاکم بر اون جامعه و دیدگاه و منش و رفتار مردمی که اکثریت این جامعه رو تشکیل دادن . ایشون بطور حتم شرایط رو میدونسته و اگر کسی این وسط مقصر باشه خودش شخص سوشا یا هر کسی است که این تصاویر رو اشتراک گذاری کرده .

در کشوری که آزادی شخصی معنا نداره و حتا در مجالس عروسی و جشن تولد هم باید انتظار اینو داشته باشی که پلیس بریزه وسط جشن یا بیاد هشدار بده و خط و نشون بکشه [تجربه شخصی] پس انتشار تصاویر خصوصی هم میتونه خیلی راحت بعنوان جرم و ترویج فساد در نظر گرفته بشه.

البته نباید از جنبه پایین مردم ایران و علاقه وافر اونا در سرک کشیدن و فضولی کردن در زندگی شخصیت های مطرج هم چشم پوشی کرد . در کل هم سوشا مقصره که این تصاویر رو اشتراک گذاری کرده و هم کسانی که اونو برای بقیه ارسال کردن و باعث تشدید بیشتر و ایجاد حساسیت شدن .
تنها چیزی که منو ناراحت کرد تعمیم این قضیه به همه هست.به شخصه هیچ وقت دنبال این حواشی بازیگرا و هنرمندان نبودم و نیستم.تعدادی از این عکسها رو در تلگرام دیدم به نظرم خیلی هم مورد دار نبود!
به هر حال اگه این کامنت درست باشه یعنی از طرف همسر سوشا توهین بزرگی به همه کرده حتی کسانی که دنبال این قضایا نیستن
شما خودت میگی خصوصی واقعاً محیط وب جای خصوصی هست؟؟!!

B3HZ@D
07-01-2016, 13:27
تنها چیزی که منو ناراحت کرد تعمیم این قضیه به همه هست.به شخصه هیچ وقت دنبال این حواشی بازیگرا و هنرمندان نبودم و نیستم
شما خودت میگی خصوصی واقعاً محیط وب جای خصوصی هست؟؟!!

شاید مخاطب ایشون بیشتر کسانی است که موجب این مشکل شدن و منظور همه ایران و مردمش نباشه .

کافیه شما یک نگاه به صفحات شخصی خارج از ایران بندازین تا ببینین نشر تصاویر این چنینی یا حتا بدتر از این مشکل قانونی برای افراد ایجاد نمیکنه . تصاویر توسط اشخاص دیگه منتشر و به اشتراک گذاشته میشه ولی از نظر قانونی ایجاد حساسیت نمیکنه .

مگر اینکه شاکی خصوصی واقعی پیدا بشه . در مورد سوشا من شک دارم که واقعن شاکی خصوصی در کار باشه . ولی اگر شاکی خصوصی در کار باشه قانون حق داره برخورد کنه .

EhsanCPU
07-01-2016, 13:41

دروازه بان بد اخلاق پرحاشیه و جنجال پرسپولیس که هم اکنون در بند عمومی زندان اوین به سر میبرد باعث شد پای 5 پرسپولیسی دیگر به پرونده اش باز شود
و برایشان دردسر ساز شد ...

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%B3%D9%88%D8%B4%D8%A7-%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86%DB%8C)ریش‌سفیدی نکنید، سوشا آزاد نمی‌شود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F%DB%8C-%D9%86%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF-%D8%B3%D9%88%D8%B4%D8%A7-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%D9%86%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%B4%D9%88%D8%AF)

قاضی بیژن قاسم زاده درباره آخرین شرایط پرونده سوشا مکانی سخن گفته است.
بازپرس شعبه ويژه ورزش دادسراي كاركنان دولت در واكنش به اين خبرهاي پراكنده با تكذيب شايعه آزاد شدن سوشا از چهره‌هاي سرشناس ورزشي كه دنبال كار مكاني افتاده‌اند، خواست ريش‌سفيدي و پادرمياني نكنند و اجازه بدهند روال قانوني پرونده طي شود.

قاضي قاسم‌زاده در این باره به خبرورزشی گفت: به عنوان بازپرس پرونده سوشا مكاني نمي‌توانم درباره جزئيات پرونده صحبت كنم اما قرار نيست اين شخص آزاد شود...
به عنوان يك ورزشكار و ورزش‌دوست به بزرگان ورزش مي‌گويم دستگاه قضايي جاي پادرمياني و ريش‌سفيدي نيست.
علي پروين و علي دايي بزرگ هستند، كريم باقري هم عزيز است اما سير قانوني پرونده بايد طي شود.
دستگاه قضايي بايد فارغ از اين مسائل به بررسي پرونده بپردازد.
جرمي اتفاق افتاده و جنبه عمومي دارد. قوه قضاييه تحت تأثير شهرت و مال قرار نمي‌گيرد. آدم مشهور و آدم‌ كارتن‌خواب نزد قانون يكي هستند.»
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%B3%D9%88%D8%B4%D8%A7-%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86%DB%8C)

MƐΛИĪИƓĿƐSS
07-01-2016, 16:19
یه تیم چینی پیشنهاد 1 میلیون دلاری برای خرید احمد نوراللهی دادن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

teraktor2003
07-01-2016, 17:19
نیم فصل دوم شروع نشده تیم به فنا رفت! من نمی دونم چرا این حاشیه ها فقط برای پرسپولیس اتفاق میوفته!
توجه کردین از وقتی اسم پیروزی رو تغییر دادن به پرسپولیس نذاشتن اب خوش از گلو پرسپولیسی ها پایین بره؟

hossein blak
07-01-2016, 17:24
سلام.
واقعا وضع باشگاه داره پیچیده میشه.
یه طرف نوراللهی ... یه طرف سوشا...یه طرف بیرانوند.../. یه دفعه هم چیز بهم ریخت.

bleu2u4u
07-01-2016, 18:48
جرمي اتفاق افتاده و جنبه عمومي دارد. قوه قضاييه تحت تأثير شهرت و مال قرار نمي‌گيرد. آدم مشهور و آدم‌ كارتن‌خواب نزد قانون يكي هستند.
واقعا دوست داشتم جناب قاضی در این مورد بیشتر توضیح میدادن و میگفتن که سوشا چه جرمی مرتکب شده؟
چون تا اونجایی که من میدونم هیچ کجای کتاب قانون ننوشته عکس انداختن با همسر (یا حتی نامزد و دوست دختر) جرمه

MƐΛИĪИƓĿƐSS
07-01-2016, 19:25
به گزارش پایتخت، یک روز قبل از دستگیری سوشا مکانی، این دروازه بان خطاکار همراه با مردی به فدراسیون فوتبال رفت و مدعی شد این مرد پدر نامزدش است.

مسئولان حراست فدراسیون هم حرف سوشا را باور کردند و گفتند پدر یکی از دختران که عکس هایش همراه سوشا لو رفته تایید کرد این دختر نامزد اوست.

فردای دستگیری سوشا هم یکی از دختران، در اینستاگرام خود نوشت: «من نامزد سوشا هستم و آنهایی که با زندگی همسر آینده ام بازی کردند را نمی بخشم.»

اما حالا خبر می رسد نه آن دختر نامزد سوشاست و نه آن مرد پدر نامزدش بود!

گفته می شود آن دختر نامزد تقلبی سوشاست و آن مرد هم از روزی که سوشا دستگیر شد، در دسترس نیست و گویا از ترس بازداشت، متواری شده است!

یک منبع آگاه گفت همین نامزد تقلبی و آن پدر دروغین نامزد تقلبی جرم سوشا را بیشتر کرده اند.

EhsanCPU
07-01-2016, 20:01
افرادی نظیر سوشا مکانی ظرفیت بازی کردن در تیم بزرگی مثل پرسپولیس که بازی کردن در این تیم آرزوی خیلی از بازیکناست رو نداشته و ندارن
و بعد از بستن قراردادهای میلیاردی سریعا خودشون رو گم میکنن و از اسم بزرگ پرسپولیس به طرق مختلف سوء استفاده میکنن

ای کاش نیلسون میتونست دوباره بیاد تو دروازه پرسپولیس
این قسمتی از مصاحبه نیلسون و تعصبش نسبت به پرسپولیسه :

نيلسون: «اگر شرايطي براي حضور دوباره‌ام در پرسپوليس مهيا شود، خودم مي‌روم و رضايتنامه‌ام را از باشگاه مورينزه مي‌گيرم تا پرسپوليسي شوم.
اين را قلباً مي‌گويم، آرزو مي‌كنم روزي دوباره به پرسپوليس برگردم و فوتبالم را در اين باشگاه به اتمام برسانم البته اين فقط يك آرزو است.
من سال‌ها در سطح اول فوتبال دنيا و ليگ پرتغال بازي كرده و حتي در چمپيونزليگ و یورو ليگ به ميدان رفته‌ام.
اين را هم مي‌دانم كه بازيكن حق ندارد به باشگاه بگويد مرا جذب كنيد اما موضوع پرسپوليس براي من با همه باشگاه‌هاي دنيا متفاوت است.
بهترين خاطرات را از اين باشگاه دارم و حاضرم با هر شرايطي دوباره به ايران برگردم و براي پرسپوليس بازي كنم.
حقيقت اين است كه هميشه در انتظار تماس مسئولان باشگاه پرسپوليس هستم.»

وین رونی
08-01-2016, 10:22
با توجه به وضعیت سوشا و بیرانوند به نظر شما چه گزینه های خوب دیگه ای برای این پست هست؟کسی که حداقل از سوشا بالاتر باشه البته به غیر از نیلسون چون خدایی سنش خیلی بالا است البته تعصبش بالاست

Ezel
08-01-2016, 11:38
با توجه به وضعیت سوشا و بیرانوند به نظر شما چه گزینه های خوب دیگه ای برای این پست هست؟کسی که حداقل از سوشا بالاتر باشه البته به غیر از نیلسون چون خدایی سنش خیلی بالا است البته تعصبش بالاست

علیرضا حقیقی

هم از سوشا دروازه بان بهتری هست هم پرسپولیسی بوده هم اینکه میتونه دوباره اوج بگیره با برگشتن به پرسپولیس بجای سکو نشینی های پیاپی و یدک کشیدن اسم لژیونر !!! ؛ و هم از طرف دیگه با توجه به اینکه کیروش هیچوقت رحمتی رو دعوت نمیکنه دیگه ، قرار گرفتن حقیقی در شرایط بازی به تیم ملی هم کمک بزرگی خواهد کرد برای داشتن یک حقیقی آماده

بیرانوند قبلا صدهابار خودش رو برای استقلال تیکه پاره کرده و به درد پرسپولیس نمیخوره ، آوردن بازیکن استقلالی اشتباهه به نظر من

استاد بیرانوند مصاحبه های قبلیش رو فراموش کرده و در چرخش 180 درجه ای اعلام کرده من بازیکن حرفه ای هستم و فرقی نداره کدوم تیم بازی کنم !!! حداقل بخاطر پول رو علاقه و تعصباتت شلنگ نگیر !!!

yoosef_st
08-01-2016, 12:00
علیرضا حقیقی

هم از سوشا دروازه بان بهتری هست هم پرسپولیسی بوده هم اینکه میتونه دوباره اوج بگیره با برگشتن به پرسپولیس بجای سکو نشینی های پیاپی و یدک کشیدن اسم لژیونر !!! ؛ و هم از طرف دیگه با توجه به اینکه کیروش هیچوقت رحمتی رو دعوت نمیکنه دیگه ، قرار گرفتن حقیقی در شرایط بازی به تیم ملی هم کمک بزرگی خواهد کرد برای داشتن یک حقیقی آماده

اینم پیشنهاد خوبی بود
اگر حقیقی بتونه برگرده خیلی خوبه:n12:

Mohammad
08-01-2016, 17:00
علیرضا حقیقی

بیرانوند قبلا صدهابار خودش رو برای استقلال تیکه پاره کرده و به درد پرسپولیس نمیخوره ، آوردن بازیکن استقلالی اشتباهه به نظر من

استاد بیرانوند مصاحبه های قبلیش رو فراموش کرده و در چرخش 180 درجه ای اعلام کرده من بازیکن حرفه ای هستم و فرقی نداره کدوم تیم بازی کنم !!! حداقل بخاطر پول رو علاقه و تعصباتت شلنگ نگیر !!!

حقیقی قطعا گزینه ایده آلی هست ولی خیلی بعیده که برگرده. همین الان خودش در حال مذاکره برای رفتن به انگلیس هست و چون دروازه بان شماره یک تیم ملی ایران هست پیشنهادهای خوبی هم باید داشته باشه. در روبین کازان رقیبش اگه اشتباه نکنم دروازه بان شماره یک روسیه هست و این کارش رو سخت کرده. همین تمرین در اون شرایط به بودن در لیگ درب و داغون ما که نصفش حاشیه هست می ارزه ! هر چند این تیم پرسپولیس با بودن برانکو و این سبک بازی شرایطش با سال های قبل متفاوت هست.

تا انتقال بیرانوند منتفی شد مصاحبه کرده گفته نفت باید پولم رو بده ! :n02: همون بهتر که منتفی شد.

طهماسبی دروازه بان دوم تراکتور یه گزینه هست که مثلا تراکتور از فولاد در ازای طهماسبی مهرداد جماعتی یا چاگو رو خواسته !

MƐΛИĪИƓĿƐSS
08-01-2016, 18:04
حالا درسته نفت شرایط مالی خوبی نداره ولی یه مشت آدم چقدر میتونن پست فطرت و کثیف باشن که وقتی میبینن یه باشگاه واقعا به چیزی که اونا دارن احتیاج داره،فکر تجارت بزنه به سرشون.

در ازای انتقال امیری به پرسپولیس برای یک نیم فصل اونم به صورت قرضی 800 میلیون پول خواستن.

به نظر من مدیران باشگاه نفت در شرایط جسمی و روحی سالمی نیستند :n15:

M . Sayid
08-01-2016, 18:30
حالا درسته نفت شرایط مالی خوبی نداره ولی یه مشت آدم چقدر میتونن پست فطرت و کثیف باشن که وقتی میبینن یه باشگاه واقعا به چیزی که اونا دارن احتیاج داره،فکر تجارت بزنه به سرشون.

مگه اورتون سر استونز همین کار رو با چلسی نمی کنه ؟ از 20 میلیون پوند به 45 تا رسیدن ! وقتی نیاز باشه فروشنده قیمت رو بالا می بره ! مثلا الان فولادیا باید بگن ، چقدر بده که تراکتور به جای طهماسبی ، جماعتی رو خواسته ! استقلال باید بگه چون هافبک هجومی نداریم ، سپاهان باید نویدکیا رو راحت بهمون بده ؟ نه اونا به جاش رمضانیو می خوان که حدودن 10 سال جوونتره !

manchester fan
08-01-2016, 19:27
رقم قراردادا وحشتناک بالاست ... اینجا قرارداد در اصل همون رقم دستمزد هست که مثلا 1.5 ملیارد که حدود نیم ملیون دلار میشه برای این بازیکنا خلی بالاست
با این پولا دربازه بان خارجی خیلی خوب میتونیم جذب کنیم

تازه مثل این بیرانوند حاشیه هم نداشته باشه
این اقا اگه هر تیمی سال دیگه بهش پول بیشتر بده مطمئن باشید میره... الان هم وضع باشگاه و دربازه بانامون اینجوری شده این اقا و باشگاهش دارن سو استفاده میکنن

الان بهترین راهکار اودن نیلسونه ... هم امتحانش قبلا پس داده ... هم تعصب و غیرتش به درد تیم میخوره
.

وین رونی
08-01-2016, 19:34
مطمئناً اگه رحمتی دروازبان استقلال نبود بیرانوند الآن تو استقلال بود با کلی کری خوندن برای پرسپولیس

teraktor2003
08-01-2016, 20:12
مطمئناً اگه رحمتی دروازبان استقلال نبود بیرانوند الآن تو استقلال بود با کلی کری خوندن برای پرسپولیس

دقیقا...کسی که به خاطر پول تعصبش رو عوض میکنه مطمئن باشین بعدا هم همینکارو خواهد کرد...از طرفی سربازی هم نرفته پس رو جوونیش هم نمیشه سرمایه گذاری کرد چون فصل بعد باید بره تیم نظامی! از هر جهت نیگا کنیم خرید بیرانوند از همون اولش ضرره...
تو شرایط حال حاضر با این رقما دروازبان خوب خارجی میتونیم بیاریم! یاد آسمیر آودوکیچ بخیر...کاش نگهش میداشتن...
آودوکیچ در سال ۲۰۱۲ با قراردادی ۱۳۰ هزار دلاری به تیم پرسپولیس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D 9%88%D9%84%DB%8C%D8%B3) پیوست:n03:
در مورد سوشا یه شایعه ای خوندم یه جایی,مثه اینکه پای زن شو.هر دار در میونه:n04:شوهر طرف هم ازون کله گنده هاس واسه همینه این وضعیت پیش اومده...اعدامش نکنن صلوات:n27:به هر حال امیدوارم این خبر صحت نداشته باشه و اونجایی که من اینو خوندم هم چرت گفته باشه.

EhsanCPU
09-01-2016, 17:56
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r.jpg

از روزی که پرونده جذب گلر جدید در باشگاه پرسپولیس باز شد، تعداد زیادی از ایجنت ها به دفتر باشگاه هجوم آوردند تا شاید دروازه بان تحت قراردادشان را به لیست پرسپولیس اضافه کنند.
به نقل از خبر ورزشی، طبق اطلاعی که از باشگاه پرسپولیس دریافت کردیم، بیش از ۳۵ دروازه بان طی ۴ روز به این باشگاه معرفی شده اند که در نوع خود بی‌نظیر است!!!
نام های زیادی بین این گلرها وجود دارد:
از مهرداد طهماسبی گلر دوم تراکتورسازی گرفته تا نیلسون کوره‌آ جونیور که تا نیم فصل اول لیگ قبلی در پرسپولیس حضور داشت.
سعید ابراهیم پور، امیر عابدزاده، محمدباقر صادقی، عقیل اعتمادی، محمدباقر شعبانی، یک دروازه بان ترکمنستانی، دو دروازه بان عراقی که یکی از آنها نوری صبری گلر اسبق مس کرمان است،
چند دروازه بان اروپایی به خصوص از کشور اسلواکی و بوسنی، دو دروازه بان از برزیل و... حتی میثاق معمارزاده نامشان در این باشگاه شنیده شده است
اما مشخص نیست باشگاه درنهایت چه تصمیمی در این مورد می گیرد.
به هر حال حمله مدیر برنامه ها و ایجنت ها برای معرفی گلرهایشان به باشگاه پرسپولیس یک اتفاق بی نظیر در نوع خود بود ...

90

EhsanCPU
10-01-2016, 01:04

پرسپولیس بعد از بن‌بست در مذاکرات با بیرانوند، سراغ دروازه‌بان تیم ملی ازبکستان رفته‌است.
به گزارش آی اسپورت، اوضاع دروازه‌بانی پرسپولیس پیچیده شده و هر روز، گزینه جدیدی برای این باشگاه مطرح می‌شود.
آخرین بازیکنی که سرخ‌های پایتخت با او پای میز مذاکره نشسته‌اند، ایگناتی نستروف دروازه‌بان تیم ملی ازبکستان است.
نستروف در جام ملت‌های آسیا که سال قبل برگزار شد، دروازه‌بان اصلی تیم ملی ازبکستان بود و در بازی دوستانه چند ماه قبل با تیم ملی ایران که با تک گل ترابی تمام شد هم درون دروازه ازبک‌ها قرار داشت.
در حال حاضر، مشکلات نستروف در لوکوموتیو تاشکند جایگاه او در تیم ملی را هم به خطر انداخته و به همین دلیل، او تصمیم به ترک این باشگاه گرفته است.
نستروف در حال حاضر دو رقیب جدی برای دروازه‌بانی تیم ملی ازبکستان دارد و نمی‌خواهد جایگاهش را از دست بدهد.
در صورتی که مذاکرات پرسپولیس و این دروازه‌بان ۳۲ ساله جدی شود، دروازه‌بان و یکی از کاپیتان‌های تیم ملی ازبکستان برای مذاکرات نهایی به تهران سفر خواهد کرد.

90

MƐΛИĪИƓĿƐSS
12-01-2016, 16:53
دروازه‌بان مدنظر سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس برای حضور در این تیم مشخص شد.

دروازه‌بان مدنظر پرسپولیس اهل صربستان است، اما با پاسپورت آسیایی به ایران خواهد آمد. برانکو ایوانکوویچ این دروازه‌بان را به مسئولان باشگاه پرسپولیس معرفی کرده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد او تا پایان این هفته راهی تهران خواهد شد تا قراردادش را با باشگاه پرسپولیس امضا کند.

این دروازه‌بان صربستانی با توجه به پاسپورت آسیایی که دارد سهمیه خارجی غیرآسیایی پرسپولیس به حساب نمی‌آید و به این خاطر سرخپوشان تمامی بازیکنان خارجی خود را حفظ خواهند کرد.

قرار است این دروازه‌بان جانشین ایمان صادقی شود. وضعیت سوشا مکانی در پرسپولیس همچنان نامشخص است.

------

با پیشنهاد اعضای شورای شهر تهران و موافقت وزیر ورزش و جوانان، پرسپولیس صاحب استادیومی 18 هزار نفره شد.

در حالی که پرسپولیس سال هاست به دنبال اختصاص فضایی برای ساخت استادیوم است، پیشنهادی از سوی اعضای شورای شهر تهران و پذیرش وزیر ورزش، استادیوم امام رضا (ع) به این تیم تخصیص یافت.

امروز وزیر ورزش و جوانان مهمان اعضای شورای شهر تهران بود. در این جلسه پیشنهاد یکی از اعضا به وزیر ورزش و جوانان این بود که دو ورزشگاه به این دو باشگاه اختصاص پیدا کند. پیشنهادی که با موافقت محمود گودرزی همراه شد. شهرداری طی هفته های گذشته نیز بارها از اعلام آمادگی کرده بود حمایت از سرخابی ها را برعهده گیرد.

تو دادن ورزشگاه هم تبعیض قائل میشن !!!

وین رونی
16-01-2016, 14:56
نظرتون در مورد دروازبان جدیدمون!!!!مهرداد طهماسبی چیه؟قابل اطمینان هست یا همردیف معمارزاده،گردان،مکانی هست؟

EhsanCPU
16-01-2016, 15:55
نظرتون در مورد دروازبان جدیدمون!!!!مهرداد طهماسبی چیه؟قابل اطمینان هست یا همردیف معمارزاده،گردان،مکانی هست؟

مهرداد طهماسبی به عنوان دروازه بان دوم پرسپولیس داره جذب میشه و جایگزین ایمان صادقی شده
برانکو هنوز دروازه بان اصلی رو نگرفته ... و به دنبال دروازه بان اصلی خودش هست ...

teraktor2003
16-01-2016, 16:39
دروازبان اول مثل اینکه انتخاب شده فقط چون اروپاییه منتظرن اومانیا فسخ کنه...
امیدوارم هرچی هست خوب باشه...میگن گاهی عدو شود سبب خیر جریان این فصله ماست...

Mohammad
16-01-2016, 19:46
همین مهرداد طهماسبی هم هنوز جذب نشده ، معلوم نیست چه خبره ! تا خبر قطعیش نیاد نمیشه چیزی گفت. حداقل فکر کنم دروازه بان ذخیره مطمئنی باشه.
اومانیا مدافع خیلی خوبی بود ، نمی دونم یه دفعه چه بلایی سرش اومد. واقعا اینقدر افت کرد یا برانکو بهش اعتقادی نداره؟ فکر کنم بیشتر مورد دوم باشه چون به هر حال اومانیا یه بازیکن ثابت تیم ملی بود و تجربه جام جهانی داشت.

برانکو اصرار عجیبی به این داره که به جر دروازه بان بازیکن نمی خوایم ، امیدوارم بعدا پشیمون نشیم چون این تیم فقط و فقط باید برای قهرمانی بجنگه.

Mohammad
18-01-2016, 20:22
طهماسبی هم کلا منتفی شد ! اما قلیچ حرف خوبی زد :

قلیچ: مسئولان پرسپولیس امیر عابدزاده را جذب کنند
وبسایت رسمی برنامه نود - مربی اسبق دروازه‌بانان پرسپولیس گفت: مسئولان پرسپولیس به جای دروازه‌بانان میلیاردی امیر عابدزاده را جذب کنند و مطمئنا از انتخاب او پشیمان نخواهند شد.

به گزارش وبسایت نود و به نقل از فارس ، وحید قلیچ در خصوص وضعیت جسمانی‌اش پس از شکستگی پایش گفت: خوشبختانه شرایطم بهتر شده و این روزها برای بهبودی کامل به فیزیوتراپی می‌روم. امیدوارم به زودی شرایط خوبی داشته باشم تا بتوانم باز هم به فوتبال برگردم.

وی در مورد درگذشت مرحوم رضا احدی پیشکسوت باشگاه استقلال گفت: واقعا باید به هواداران استقلال و خانواده این مرحوم تسلیت بگویم چرا که یکی از نجیب‌ها و خوب‌های فوتبال ایران از بین ما رفت. من مرحوم احدی را از سال‌های قبل می‌شناختم و جز خوبی از او چیزی ندیدم و قاطعانه می‌گویم او از بهترین‌های فوتبال ما بود.

پیشکسوت باشگاه پرسپولیس درباره وضعیت دروازه‌بانی این تیم خاطرنشان کرد: متاسفانه مدت‌هاست می‌بینیم پرسپولیس دروازه‌بان خوبی ندارد و این در حالی است که پرسپولیس از این ناحیه بارها ضربه خورده است. متاسفانه در این سال‌ها سرمایه‌گذاری خوبی روی پرورش دروازه‌بان انجام نشده و این موضوع باعث شد تا لطمه‌های زیادی بخوریم.

وی با بیان اینکه دروازه‌بانانی نظیر احمدرضا عابدزاده و داود فنایی دیگر در فوتبال ظهور نمی‌کنند، اظهار داشت: واقعا این دروازه‌بانان استثنا بودند و روی دست آنها گلر نیامده بود. البته باید به مسئله‌ای اشاره کنم و آن اینکه داستان پرسپولیس آب در کوزه و ما تشنه لبان می‌گردیم. چرا که برای جذب دروازه‌بان به سراغ هر گزینه‌ای رفتند به جز امیر عابدزاده که شاگرد خود من بوده و می‌بینیم که پرسپولیس دست روی دروازه بانانی می‌گذارد که مبالغ میلیاردی پیشنهاد می‌دهند اما به سراغ عابدزاده که دست‌پرورده خود پرسپولیس است نمی‌روند.

مربی اسبق دروازه‌بانان پرسپولیس تصریح کرد: امیر عابدزاده هم دروازه‌بان جسور و کاربلدی است و هم اینکه عکس العمل‌های فوق‌العاده‌ای دارد. من او را می‌شناسم و می‌دانم که اگر به امیر اعتماد کنند، یک دروازه‌بان خوب به فوتبال ایران معرفی می‌شود. می‌بینیم که عابدزاده ۳ سال در تیم ملی امید حضور دارد و این نشان می‌دهد که او گلر خوبی است. بهتر است به جای اینکه به سراغ دروازه‌بانان دیگر بروند امیر عابدزاده را جذب کنند. حرف من به مربیان پرسپولیس این است که به عابدزاده میدان بدهند و مطمئن باشند پشیمان نمی‌شوند. او شاگرد خود من بوده و من از قابلیت‌هایش مطمئن هستم. اگر هم حرفی می‌زنم دلم برای پرسپولیس می‌سوزد والا برای خودم این حرف‌ها را نمی‌زنم. امیر عابدزاده تمام معیارهای یک دروازه‌بان خوب را دارد و اگر به او فرصت دهند پشیمان نخواهند شد. یعنی عابدزاده از صادقی و طهماسبی کمتر است؟

===

من کاملا موافق بچه عقاب هستم، نه به عنوان دروازه بان اول ولی باید به خونه خودش برگرده. همچنین :

دروازه‌بان ۳۱ ساله خارجی در راه پرسپولیس

وبسایت رسمی برنامه نود - دروازه‌بان پاختاکور و لوکوموتیو تاشکند در راه مذاکره با باشگاه پرسپولیس است.

به گزارش وب سایت نود و به نقل از فارس، تیمور اولتیبوویچ جورائف دروازه‌بان ۳۱ ساله ازبکستان با یک متر و نود سانتیمتر قد و سابقه حضور در تیم‌های باشگاهی پاختاکور و لوکوموتیو تاشکند همچنین قیزیلقوم زرافشان در آستانه مذاکرات رسمی با باشگاه پرسپولیس است.

وی در سال میلادی ۲۰۱۵ تنها ۳ بار برای تیم شورتان ازبکستان به میدان آمده است.

وی سابقه ۱۲ بازی ملی برای کشورش از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۱ را دارد و به نظر می‌رسد، دروازه‌بان زیر ذره‌بینی از سوی تیم‌های تراز اول آسیایی نباشد. در هر حال خبرها حاکی از احتمال زیاد مذاکره رسمی پرسپولیس با این دروازه‌بان است.

او یکی از گزینه های مورد نظر سرخپوشان است و باید دید شرایط حضور او در ایران فراهم می شود یا خیر.

EhsanCPU
19-01-2016, 01:50

پرسپولیس با ادواردو كارواليو دروازه بان سابق تيم ملی پرتغال وارد مذاكره شد.
بعد از اینكه جذب طهماسبى دروازه بان دوم تراكتور سازى منتفی شد از میان گزینه هاى خارجی گفته مى شود دروازه بان پرتغالى دیناموزاگرب نزدیك ترین گزینه دروازه بانى پرسپولیس است.
پرسپولیس براى عقد قرارداد با دروازه بان سابق تیم ملى پرتغال با دو مشكل پر بودن سهمیه خارجى و تأمین منابع مالى مواجه است.
ادواردو كاروالیو دروازه بان سابق تیم ملى پرتغال و شاگرد كى روش در جام جهانى ٢٠١٠ سى و چهار بازى ملى در كارنامه آش دارد.
وى ٣٣ ساله و سابقه حضور در تیم هاى بیراما پرتغال، بنفیكا، ویتوریا، ستوبال پرتغال، جنوا ایتالیا، استانبول اسكیشهیر تركیه را دارد.

پندار خمارلو مدير رسانه اى پرسپوليس اين موضوع را تأئيد كرد.

منبع : YJC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

alone_boy
19-01-2016, 10:04
خبر باورنکردنی: بیرانوند پرسپولیسی شد
علیرضا بیرانوند دروازه‌بان تیم نفت در آخرین روز نقل و انتقالات به پرسپولیس خواهد پیوست.

به گزارش "ورزش سه"، ساعت یک بامداد به وقت ترکیه و 2:30 به وقت ایرانعلی اکبر طاهری مدیرعامل پرسپولیس با قنبرزاده مدیر نفتی‌ها به توافق رسید که علیرضا بیرانوند به پرسپولیس برود تا این انتقال سرانجام انجام شود.

طبق اطلاع از منابع موثق باشگاه نفت بابت انتقال بیرانوند طبق توافق پرسپولیس 1 میلیاردبه نفت خواهد داد و چنانچه تا قبل از پایان نقل انتقالات این پول به حساب نفت ریخته شودنفتی‌ها رضایت‌نامه بیرانوند را می‌دهند و انتقال بزرگ نیم فصل صورت می‌گیرد.

پرسپولیس یک روز کاری برای این انتقال فرصت دارد و شاید بیرانوند زودتر به تهران بیاید.

-------------------------------------

کاری به راست و دروغش ندارم ولی 1 میلیارد؟!
اونم بعد این همه موش و گربه بازی

Amirdb
19-01-2016, 11:26
کاری به راست و دروغش ندارم ولی 1 میلیارد؟!
اونم بعد این همه موش و گربه بازی

تجربه ثابت کرده بازیکنایی که این همه با سلام و صلوات میان پرسپولیس بعدش کلی دردسر برامون می سازن نمونش کریم انصاری فرد،رضا حقیقی ...
در عوض اینایی که بی سرو صدا و اومدن.... طارمی نوراللهی...
هرچند این بیرانوند هم استعداد حاشیه زیاد داره....

siahkamar
19-01-2016, 11:37
سلام
من نمیگم دایی مربی خوبی بود ولی خیلی بهتر از درخشان بود.دایی امثال نوراللهی و طارمی و عالیشاه و ... رو اورد الان داره تیم نتیجشو میگیره در مقابل درخشان کیو اورد؟دلالی کرد و رفت و تیمو هم با هزار مشکل تحویل داد و رفت.بزرگترین ضربش هم کنار گذاشتن نیلسون بود که الان داره تیم اذیت میشه از نبودش.واقعا خدا نبخشه بعضیا رو که حق و نا حق میکنن فقط به خاطر 2 تومن پول اضافی

Mohammad
19-01-2016, 12:34
به نظر می رسه دروازه بان اول ما لوبانف باشه، انتخاب خوبیه.

دروازه‌بان ازبکستانی پرسپولیس را بهتر بشناسید

وبسایت رسمی برنامه نود - دروازه‌بان مد نظر باشگاه پرسپولیس در تیم ملی ازبکستان و قهرمان لیگ این کشور دروازه‌بان اول است.

به گزارش وب سایت نود و به نقل از تسنیم، باشگاه پرسپولیس در حالی در آستانه توافق با الکساندر لوبانف است که این دروازه‌بان در حال حاضر دروازه‌بان اول ازبکستان به حساب می‌آید.

لوبانف اصالتاً روسی است، اما با پاسپورت ازبکستانی در تیم ملی این کشور بازی می‌کند. سابقه ملی لوبانف زیاد نیست، چرا که ایگانتی نتسروف سال‌ها به عنوان دروازه‌بان شماره یک تیم ملی ازبکستان در این تیم آقایی می‌کرد، اما به محض اینکه این دروازه‌بان کمی دچار اُفت شد، لوبانف جای او را در تیم ملی گرفت و چند ماهی است که دروازه‌بان تیم ملی ازبکستان است.

با آغاز مسابقات مقدماتی جام جهانی و جام ملت‌های آسیا لوبانف به دروازه‌بان اول ازبکستان تبدیل شد و این تیم در پنج بازی اخیر خود در این رقابت‌ها پنج پیروزی کسب کرده و سه گل نیز دریافت کرده است.

لوبانف سال ۲۰۱۲ به عضویت تیم پاختاکور در آمد و این تیم در همان سال قهرمان لیگ برتر ازبکستان شد. پاختاکور در دو فصل اخیر لیگ ازبکستان قهرمانی خود را تکرار کرد تا در چهار سال اخیر، لوبانف سه قهرمانی در رده باشگاهی به دست آورده باشد.

دروازه‌بان ۳۰ ساله مدنظر پرسپولیس ۱۹۰ سانتیمتر قد دارد و از دستان بزرگی هم برخوردار است. او قرار است فعلاً قرارداد شش ماهه با پرسپولیس امضا کند تا در صورت درخشش در این تیم قراردادش تمدید شود. جذب این دروازه‌بان به مراتب کم هزینه‌تر از جذب مهرداد طهماسبی است که در تراکتورسازی ذخیره بود.

کارت بازی محسن زاده برای پرسپولیس صادر شد

وبسایت رسمی برنامه نود - کارت بازی دروازه بان جدید پرسپولیس امروز صادر شد.

به گزارش وب سایت نود و به نقل از فارس، علی محسن زاده دروازه بان تیم نفت امروز قراردادش را با باشگاه پرسپولیس در سازمان لیگ ثبت کرد.

کارت بازی این دروازه بان برای پرسپولیس صادر شد و به این ترتیب او به طور رسمی دروازه بان پرسپولیس شده است.

teraktor2003
19-01-2016, 13:30
1 میلیارد واسه بیرانوند؟اینا مغز خر خوردن؟! دروازبان تو اروپا جزو ارزون ترین پست هاست! این بچه نیومده حاشیه س به چه درد پرسپولیس میخوره؟
همین دروازبان ازبک رو بگیرن...سنش مناسبه,برانکو بپسنده مطمئن باشین کارش درسته...
بیرانوند نه بازیکن خیلی تاپیه نه قیمتش عاقلانه س! شما فک کن صادقیان می خواس بره پرسپولیس به جای صبا,همین مصیبت ها بود...بعضی ها ذاتا خرابن...البته زمین گرده...بگرد تا بگردیم...

MƐΛИĪИƓĿƐSS
19-01-2016, 14:04
برای سه فصل و نیم؛
آینه‌چی با پرسپولیس قرارداد بست
بازیکن سابق تیم‌های پایه پرسپولیس و تیم‌های ملی پایه، قرارداد خود به مدت سه فصل و نیم را امروز به ثبت رساند.

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، امیرعباس آینه‌چی، فرزند محمود آینه‌چی پیشکسوت فوتبال ایران که بازیکن تخصصی جناح چپ است، قرارداد خود به مدت سه فصل و نیم با پرسپولیس را امروز به ثبت رساند.

آینه‌چی فوتبال خود را در رده‌های پایه پرسپولیس آغاز کرد و از این تیم‌ها به تیم‌های ملی پایه راه پیدا کرد. وی چند سال قبل از تیم‌های پایه پرسپولیس جدا شد ولی چند روز پیش با حضور در تمرینات تیم بزرگسالان، نظر برانکو ایوانکوویچ را جلب کرد، بویژه که وی سال آینده هم می‌تواند جزو بازیکنان فهرست 23 سال باشد.

آینه‌چی در تیم‌های ملی در هافبک و گوش چپ و حتی مهاجم سمت چپ بازی کرده است اما توانایی بازی در دفاع چپ را هم خواهد داشت.

MƐΛИĪИƓĿƐSS
19-01-2016, 14:58
وبسایت رسمی برنامه نود - دروازه‌بان ازبکستانی با عقد قراردادی به تیم فوتبال پرسپولیس پیوست.
به گزارش وب سایت نود و به نقل از فارس، الکساندر لوبانف دروازه‌بان ازبکی مدنظر تیم فوتبال پرسپولیس پس از مذاکره با مدیران این باشگاه به توافق رسید.

این دروازه‌بان ازبکستانی پس از توافق قرارداد این باشگاه را امضا کرد و با پیراهن پرسپولیس هم عکسی به یادگار گرفت.

teraktor2003
19-01-2016, 14:58
دروازبان ازبک با زیر 500 میل قرارداد بست...مدیرعامل و مربی نفت حالا میتونن حسش کنن:n31:

EhsanCPU
19-01-2016, 17:21

جالبه من هر چقدر در مورد این گلر ازبکستانی سرچ کردم اطلاعات خاصی ازش پیدا نکردم و ظاهرا گلر ارزان قیمتی هم بوده
ولی امیدوارم در پرسپولیس روزای خوبی داشته باشه و خوب بدرخشه و برای تیم اومد داشته باشه ... :n39:
البته فعلا به عنوان گلر اول ازبکستان جانشین ایگناتی نستروف شده

باشگاه پرسپولیس در حالی در آستانه توافق با الکساندر لوبانف است که این دروازه‌بان در حال حاضر دروازه‌بان اول ازبکستان به حساب می‌آید.
لوبانف اصالتاً روسی است اما با پاسپورت ازبکستانی در تیم ملی این کشور بازی می‌کند.
سابقه ملی لوبانف زیاد نیست چرا که ایگانتی نستروف سال‌ها به عنوان دروازه‌بان شماره یک تیم ملی ازبکستان در این تیم آقایی می‌کرد
اما به محض اینکه این دروازه‌بان کمی دچار افت شد، لوبانف جای او را در تیم ملی گرفت و چند ماهی است که دروازه‌بان تیم ملی ازبکستان است.
با آغاز مسابقات مقدماتی جام جهانی و جام ملت‌های آسیا لوبانف به دروازه‌بان اول ازبکستان تبدیل شد
و این تیم در 5 بازی اخیر خود در این رقابت‌ها 5 پیروزی کسب کرده و 3 گل نیز دریافت کرده است.
لوبانف سال 2012 به عضویت تیم پاختاکور در آمد و این تیم در همان سال قهرمان لیگ برتر ازبکستان شد.
پاختاکور در دو فصل اخیر لیگ ازبکستان قهرمانی خود را تکرار کرد تا در 4 سال اخیر، لوبانف 3 قهرمانی در رده باشگاهی بدست آورده باشد.
دروازه‌بان 30 ساله مد نظر پرسپولیس 190 سانتیمتر قد دارد و از دستان بزرگی هم برخوردار است.
او قرار است فعلاً قرارداد 6 ماهه با پرسپولیس امضا کند تا در صورت درخشش در این تیم قراردادش تمدید شود.

لازم به ذکر است که جذب این دروازه‌بان به مراتب کم هزینه‌تر از جذب دروازه بان دوم تراکتورسازی مهرداد طهماسبی بوده است.

وین رونی
19-01-2016, 18:16
تو این ویدئو که اصلاً عملکرد مناسبی نداره:

یه لینکی هم هست تو یو*تیوب که قبلاً هم دیده بودم انگار مربوط به این دروازبان هست.یه ویدئو فان هست

ویدئو اول حسابی نگرانم کرد

Mohammad
20-01-2016, 16:16
تو این ویدئو که اصلاً عملکرد مناسبی نداره:

یه لینکی هم هست تو یو*تیوب که قبلاً هم دیده بودم انگار مربوط به این دروازبان هست.یه ویدئو فان هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ویدئو اول حسابی نگرانم کرد

ویژه/ آنالیز عملکرد دروازه‌بان جدید پرسپولیس در لیگ ازبکستان؛ ۵۰ کلین‌شیت در ۱۰۰ بازی!

سایت رسمی برنامه نود- پس از مشکلاتی که برای سوشا مکانی به وجود آمد، حرف و حدیث‌ها برای جذب یک دروازه‌بان جدید و حضورش در اردوی سرخپوشان زیاد بود و پس از مطرح شدن اسامی مختلف سرانجام دروازه‌بان تیم ملی ازبکستان و باشگاه پاختاکور با پرسپولیس قرارداد رسمی امضا کرد.
به گزارش سایت نود و به نقل از مشرق، الکساندر لوبانف ۳۰ ساله در ۴ فصل اخیر لیگ برتر ازبکستان، سه بار قهرمان شده تا خیال برانکو با توجه به عملکرد قابل قبول این دروازه‌بان از آینده دروازه پرسپولیس راحت باشد. مهمتر اینکه با حضور این دروازه‌بان هیچ‌کدام از بازیکنان خارجی پرسپولیس هم از تیم نخواهند رفت.
اگر می‌خواهید بدانید این دروازه‌بان ۱۹۰ سانتیمتری و ۳۰ ساله چه کارنامه‌ای داشته این مطلب ار بخوانید.

۱۰۰ بازی و ۵۰ کلین شیت

لوبانف از سال ۲۰۰۵ فوتبال حرفه‌ای خود را در سوگاندیانا آغاز کرد و پس از یک سال به لیگ قزاقستان رفت و در مدت ۲ سال حضور در کشور همسایه با دو تیم قیصر و آکژایک بازی کرد. الکساندر سال ۲۰۰۹ به کشورش بازگشت و به تیم بخارا پیوست.
این دروازه‌بان اهل تاشکند یک سال قبل از اینکه به پاختاکور بیاید در تیم جیحون بازی کرد و نهایتا سال ۲۰۱۲ به پاختاکور آمد و به اصطلاح سری در میان سرها پیدا کرد.
ثبت آمار ۵۰ کلین‌شیت طی ۱۰۰ دیدار در لیگ برتر ازبکستان از سوی دروازه بان جدید پرسپولیس فوق العاده است. الکساندر اگر چه که در بدو ورود به پاختاکور (سال۲۰۱۲) ۱۸ مرتبه طی ۲۶ بازی فصل وارد ترکیب اصلی پاختاکور شد اما پس از آن به انتخاب اول و آخر کادر فنی این تیم سرشناس تبدیل شد. لوبانف در لیگ برتر ازبک ها طی ۸ هزارو ۹۳۶ دقیقه تنها ۶۶ گل دریافت کرد. پذیرش یک گل در هر ۱۳۵ دقیقه نشان می دهد پرسپولیس و برانکو از لحاظ آماری روی خرید دروازه بان باکیفیتی دست گذاشته اند.

ملی پوش شدن در ۳۰ سالگی
لوبانف تا قبل از سال ۲۰۱۵ موفق به جلب نظر کادر فنی تیم ملی کشورش برای حضور در ترکیب اصلی تیم کشورش نشده بود. با این حال در سال ۲۰۱۵ همای سعادت روی شانه های این دروازه بان نشست و دروازه بان جدید پرسپولیس موفق شد تا در رقابت‌های انتخابی جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه ۵ بازی انجام دهد و البته در تمام دیدارهای یادشده پیروزی به نام تیم ملی کشورش رقم خورد.

ازبکستان با حضور لوبانف در بازیهای مقدماتی اخیر جام جهانی یمن(۱-۰) فیلیپین(۵-۱) بحرین(۴-۰) کره شمالی(۳-۱) و مجددا یمن(۳-۱) را شکست داده است.

اولین حریف ایرانی، هادی عقیلی

لوبانوف با پیراهن پاختاکور سه بار با تیم‌های ایرانی روبرو شده. اولین برخورد الکساندر با ایرانی‌ها سال ۲۰۱۲ بوجود آمد. آنجا که در ایستگاه سوم لیگ قهرمانان آسیا تیمش میزبان العربی قطر بود. چهارشنبه ۱۶ فروردین ماه سال ۹۱ هادی عقیلی ۹۰ دقیقه تمام برابر پاختاکور به میدان آمد که نتیجه نهایی پیروزی ۳-۱ میزبان بود.
الکساندر سال ۲۰۱۵ هم در دو بازی رفت و برگشت مرحله مقدماتی لیگ قهرمانان برابر نفت تهران قرار گرفت. در بازی رفت ازبک ها ۲-۱ به پیروزی دست پیدا کردند در شرایطی که علی قربانی روی پاس دقیقه ۵۹ ایمان مبعلی یک مرتبه دروازه لوبانف را باز کرد. در بازی برگشت نتیجه تساوی یک یک بود و این بار غلامرضا رضایی با ضربه دقیقه ۲۵ خود الکساندر را وادار به تسلیم کرد. این دیدار چهارشنبه ۲ اردیبهشت ماه سال جاری یعنی ۸ ماه و ۲۸ روز قبل برگزار شد.
به این ترتیب کارنامه تقابل های الکساندر لوبانف و ایرانی ها به عدد ۳ ختم شد.

MƐΛИĪИƓĿƐSS
21-01-2016, 16:38
تیم فوتبال پرسپولیس احتمال دارد دو بازیکن اصلی خود را در دیدار با سایپا در اختیار نداشته باشد.

به گزارش وب سایت نود و به نقل از تسنیم، پرسپولیس در حالی فردا (جمعه) در اولی بازی خود در جام شهدا به مصاف تیم

سایپا خواهد رفت که احتمال دارد امید عالیشاه و محمد انصاری نتوانند در این بازی سرخپوشان را همراهی کنند.

دکتر حقیقت در خصوص آخرین وضعیت مصدومان تیمش اظهار داشت: خوشبختانه مصدومیت عالیشاه چندان جدی نیست و

در حال حاضر اقدامات درمانی را روی مچ پای این بازیکن انجام می‌دهیم تا بتواند هر چه زودتر شرایط بازی کردن را پیدا کند.

وی افزود: اینکه عالیشاه در بازی با سایپا به میدان خواهد رفت یا نه امروز نمی‌توانیم تصمیم قطعی بگیریم و فردا قبل از

بازی آخرین وضعیت وی را بررسی کرده و تصمیم نهایی‌‌مان را به کادرفنی اعلام می‌کنیم.

پزشک تیم پرسپولیس با اشاره به وضعیت محمد انصاری نیز تصریح کرد: مصدومیت انصاری برای چند روز قبل است و

اقدامات درمانی در خصوص وی را مدتی است که آغاز کرده‌ایم و امیدوار هستیم که وی بتواند بدون درد از ناحیه آسیب دیده

بازی کند، البته اینکه او با این شرایط در بازی با سایپا به میدان رود یا نه را کادر فنی تصمیم می‌گیرد.

---

تو سایت نود مصاحبه یکی رو گذاشنه که اگه حالتون خوب نیست میتونید برید بخونیدش و شاد بشیدو یکمی بخندید به صحبتاش:n08:

-----
حقیقی هم فسخ کرد،حالا نمیدونم پرسپولیس دنبال جذب این بازیکن هست یا نه

لوبانوف هم خواسته ایران رو برای 2 روز ترک کنه،حالا ببینیم اجازه بهش میدن بره یا موکولش میکنن بعد از جام شهدا

teraktor2003
21-01-2016, 16:46
تیم فوتبال پرسپولیس احتمال دارد دو بازیکن اصلی خود را در دیدار با سایپا در اختیار نداشته باشد.

به گزارش وب سایت نود و به نقل از تسنیم، پرسپولیس در حالی فردا (جمعه) در اولی بازی خود در جام شهدا به مصاف تیم

سایپا خواهد رفت که احتمال دارد امید عالیشاه و محمد انصاری نتوانند در این بازی سرخپوشان را همراهی کنند.

دکتر حقیقت در خصوص آخرین وضعیت مصدومان تیمش اظهار داشت: خوشبختانه مصدومیت عالیشاه چندان جدی نیست و

در حال حاضر اقدامات درمانی را روی مچ پای این بازیکن انجام می‌دهیم تا بتواند هر چه زودتر شرایط بازی کردن را پیدا کند.

وی افزود: اینکه عالیشاه در بازی با سایپا به میدان خواهد رفت یا نه امروز نمی‌توانیم تصمیم قطعی بگیریم و فردا قبل از

بازی آخرین وضعیت وی را بررسی کرده و تصمیم نهایی‌‌مان را به کادرفنی اعلام می‌کنیم.

پزشک تیم پرسپولیس با اشاره به وضعیت محمد انصاری نیز تصریح کرد: مصدومیت انصاری برای چند روز قبل است و

اقدامات درمانی در خصوص وی را مدتی است که آغاز کرده‌ایم و امیدوار هستیم که وی بتواند بدون درد از ناحیه آسیب دیده

بازی کند، البته اینکه او با این شرایط در بازی با سایپا به میدان رود یا نه را کادر فنی تصمیم می‌گیرد.

---

تو سایت نود مصاحبه یکی رو گذاشنه که اگه حالتون خوب نیست میتونید برید بخونیدش و شاد بشیدو یکمی بخندید به صحبتاش:n08:

-----
حقیقی هم فسخ کرد،حالا نمیدونم پرسپولیس دنبال جذب این بازیکن هست یا نه

لوبانوف هم خواسته ایران رو برای 2 روز ترک کنه،حالا ببینیم اجازه بهش میدن بره یا موکولش میکنن بعد از جام شهدا

با اینا باید عین خودشون صوبت کرد...بگم حمید استیلی بیاد:n19:
کسی که با 4 تا بازی ملی ادعا! داره که از مهدی عزیز محبوب تر و بهتره باید به تک تک جملات و منطقش شک کرد!

MƐΛИĪИƓĿƐSS
21-01-2016, 18:47
با اسم من قیمت دروازه بان ازبک را شکستند
بیرانوند: پرسپولیس از من سواستفاده کرد
علیرضا بیرانوند در چند وقت اخیر بمب خبری رسانه ها بوده است. او که اخیرا بحث رفتنش به پرسپولیس داغ شده بود در نهایت درنفت تهران ماندگار شد.

به گزارش "ورزش سه" بیرانوند که به شدت از مسوولان پرسپولیس ناراحت است می‌گوید با خود عهد بسته از این به بعد هر کاری که قصد انجام آن را دارد را با باشگاه نفت هماهنگمی‌کند.
قصد داشتند از من سو استفاده کنندباور کنید از من سو استفاده کردند چون مردم من را دوست دارند از نام من دررسانه‌هااستفاده کردند تا قیمت گلر هایی که می‌خواستند جذب کنند را پایین بیاورند. دقیقاً سر شایعه پیوستنم به استقلال همین جریانات پیش آمد.
رابطه من را با آقای منصوریان به هم زدندبا حواشی‌ای که درست کردند رابطه من با کادر فنی و آقای منصوریان را به هم زدند همچنین رابطه من با مدیریت باشگاه یعنی آقای قنبرزاده که در حق من پدری کرده را به هم زدند.
پرسپولیسی‌ها سر حرفشان نماندندخدا شاهد است در این مدت خیلی اذیت شدم ای کاش پرسپولیس رویحرف‌هایشمی‌ماندصحبت‌ ایی که با من کردند من را وادار کردند با مدیریت باشگاه نفت بر سر گرفتنرضایت نامه‌ام درگیر شوم آن‌ها گفتند هر چقدر پول رضایت نامه‌ات بشود ما تقبلمی‌کنیم ولی زیر قولشان زدند و من هم از این طرف خودم را خراب کردم.
آدمی نیستم که به خاطر پرسپولیس دست به هر کاری بزنممن بازیکنی بودم که قرارداد داشتم ام حرفه‌ای کار نکردند و با مدیریت باشگاه در ارتباط نبودند و به من گفتند خودت کارهایت را انجام بده. اگر من هم با باشگاه نفت بد رفتاری کردم به خاطر این بود که پرسپولیسی‌ها من را هوایی کردند وگرنه من آدمی نیستم که بخواهم به خاطر پرسپولیس دست به هر کاری بزنم هر کسی دوست دارد در پرسپولیس بازی کند و به جایگاهی که دوست دارد مثلاً تیم ملی برسد ولی خدا را شکر من از نفت به همه جارسیدم.
به خاطر مردم با پرسپولیس مذاکره کردممن فقط به خاطر محبت مردم و احترام به آن‌ها و اینکه به صفحه اینستاگرام من هجوم آوردند حاضر شدم با پرسپولیس مذاکره کنم تا به آن‌ها کمک کنم.
باید حرف منصوریان را گوش می‌کردمحالا هم مشکلی نیست من با باشگاه نفت قرار دارم خودم را با مدیریت کادر فنی نفت درگیر کردم و مطمئنا آقای منصوریان از دست من ناراحت است من نه سال با آقای منصوریان کارکردم و او بسیار به من کمک کرده الآنمی‌بینم باید حرف کسی را که ۹ سال کمکم کرده گوشمی‌کردم. ازاین که حرف علی آقا را گوش نکردم پشیمانم.
پرسپولیس قبول نکرد پول رضایت نامه‌ام را بدهدپرسپولیسی‌ها من را در برابر مردم قرار دادند و گفتند برو با مدیریت نفت صحبت کن و اگر ما سر حرفمان نماندیم هر چه خواستی بگو من را وادار کردند با باشگاه نفت صحبت کنم آن‌هاهم مبلغی را به عنوانرضایت نامه گفتند که پرسپولیسی‌ها حاضر نشدند بدهند و قبول نکردند این برای خیلی بد بود زیرا من با یک امیدواری رفتم جلو و صحبت کردم الآن هم از مردم فهیم می‌خواهم که من را درک کنند.
کسی نبود به من مشاوره خوبی دهد.من بازیکن نفت هستم و از این به بعد هر قدمی بخواهم بردارم با هماهنگی باشگاه نفت است و این اتفاقاتی که افتاده به خاطر این است که من نه مدیر برنامه دارم و نه مشاور خوبی مثل آقایان قنبر زاده، شاه کرمی و علیپور برایم زحمت کشیدند و آن‌هاواقعاً بابت من و اتفاقاتی که در این مدت افتاد ناراحت هستند من را واقعاً ناراحت کردند و مدیران نفت این موضوع را می‌دانند این اتفاقات به خاطر این افتاد که خیلی‌هامی‌دانند مردم من را دوست دارند نام من را وسط بیاورند این مردم به من انرژی مثبت می‌دهند من همه این‌ها را به فال نیک می‌گیرم و خدا را شکر می‌کنم.
به خاطر این حواشی نذر کردممسلماً از این به بعد مردم هر موقع من را ببینند از من می‌پرسند که چه شد؟ و من هم سکوت می‌کنم و به خاطر این مسائل حاشیه‌ای نذر کرده‌ام که فردا آن را ادا می‌کنم واقعاً دراین یک سال جنجال‌های زیادی بر سر شایعه رفتنم به سرخابی‌های پایتخت شد امیدوارمدیگر از این اتفاقات نیافتد من این را قاطعانه به شما میگویم که امسال نفت جزو سه، چهارتیم بالای جدول قرار می‌گیرد و در آسیا هم صعود می‌کند.
مرتکب بد رفتاری با بچه‌های نفت نشدمدر رسانه‌ها زده بودند بیرانوند در ترکیه با بچه‌های نفت بد رفتاری کرده اصلاً چنین چیزی نیست شما می‌توانید از تک تک بازیکنان نفت سؤال کنید من نمی‌دانم چه کسانی چنینچیزهایی را می نوشتند بعد هم که گفته بودند بیرانوند با نفت تمرین نکرده این موضوع صحت ندارد من فقط از لحاظ روحی شرایط خوبی نداشتم و از آقای منصوریان اجازه گرفتم که تمرین نکنم و درباره تعویضم در بازی دوستانه باید بگویم خودم خواستم که تعویض شوم و علی آقا هم من را بیرون آورد. من بازیکنی هستم که 13 سال است دارم زحمت می‌کشم و با همه اینجا دوست دارم من در ترکیه هم در تمرینات و بازی‌های دوستانه در اختیار تیم بودم اینجا هم از تمام کادر فنی و مدیریت نفت معذرت خواهیمی‌کنم.
از اینستاگرام خداحافظی کردمدر ضمناینستاگرامم را بستم و از تمام صفحات مجازی خداحافظی کرده‌ام تا تمرکزم روی فوتبالم باشد.

====

آخی،طفلکی :n02:

وین رونی
21-01-2016, 20:26
عجب فیلمیه این بیرانوند حالا که پرسپولیس نخواستش میگه پشیمونم و باید حرف علی منصور رو گوش می کردم!!!خخخخ
مطمئنم اگه میومد پرسپولیس دیگه روزی کلی مصاحبه می کرد علیه نفت و منصوریان و قنبرزاده

teraktor2003
21-01-2016, 20:41
بهتون گفتم هفته پیش کسی که تعصبش رو بفروشه بدونین همه چیزش فروشیه! شرف و... برای اینجور ادم ها معنا نداره...خدارو شکر طی یک هفته حرفم ثابت شد!
طرف خودشو کلی با پرسپولیس بزرگ کرده و بازار گرمی کرده حالا طلبکار هم هست!
واقعا ملت بدی هستیم...دورو و خیانتکار.
جا داشت ارزو داشتم تمام بازیکنامون خارجی بشن,بی حاشیه فقط تمرین میکنن و حرفه این...نه این اراذل و اوباش ...

من فقط به خاطر محبت مردم و احترام به آن‌ها و اینکه به صفحه اینستاگرام من هجوم آوردند حاضر شدم با پرسپولیس مذاکره کنم تا به آن‌ها کمک کنم.
بمیرم واست که میخواستی مجانی بیای یه پولی هم بدی! چقد پر رویی تو باو!به نظر من باشگاه باید موضع بگیره و شکایت کنه تا ازین به بعد هر نفهمی هرچی به مغزش رسید رو فورا نگه...

MƐΛИĪИƓĿƐSS
22-01-2016, 02:15
سرطلایی فوتبال ایران رفت
همایون بهزادی درگذشت
سرطلایی فوتبال ایران پس از طی یک دوره بیماری، لحظاتی پیش دارفانی را وداع گفت و از میان ما رفت.

به گزارش "ورزش سه"، همایون بهزادی که مدت‌ها بود از بیماری ریوی و قلبی رنج می‌برد و چندین بار تا مرز وخامت حال خویش پیش رفته بود و مجددا سلامتی نسبی خود را بازیافته بود درنهایت امشب و لحظاتی پیش دار فانی را وداع گفت.

سرطلایی فوتبال ایران که چندی پیش در جشن تولد خویش که توسط دوستانش برایش ترتیب داده‌شده بود حضور داشت، 73 سالگی خود را از سر گذرانده بود، وی که از مکتب شاهین رشد کرده بود سال‌ها برای این تیم، پرسپولیس و تیم ملی فوتبال ایران هنرنمایی کرد.

"ورزش سه"، این مصیبت را به جامعه ورزش ایران و خانواده آن مرحوم تسلیت عرض می‌کند و از خداوند متعال برای وی رحمت و مغفرت مسئلت دارد.

EhsanCPU
23-01-2016, 06:13

شماره پیراهن دروازه بان جدید پرسپولیس مشخص شد.
الکساندر لوبانف: که شماره ۱۲ را می خواست اما به دلیل اینکه این شماره در این فصل استفاده شده بود امکانش فراهم نبود و به این ترتیب شماره ۵۵ را به تن می کند.

EhsanCPU
28-01-2016, 21:33

سوشا مکانی از فردا در تمرینات پرسپولیس!!! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :n04:

وین رونی
28-01-2016, 21:58

سوشا مکانی از فردا در تمرینات پرسپولیس!!! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :n04:
مونده بودم برای این خبر از شما تشکر کنم یا نه!!! :n02:
خبر خوبی نبود امیدوارم حالا که تیم بدون حرف و حدیث شده،این بابا فقط بیاد تمرین کنه و بره...

MƐΛИĪИƓĿƐSS
07-02-2016, 16:04
به راحتی یه تف انداخیتم رو صورت برد و برگ برنده رو چماله کردیم انداختیم تو سطل زباله.

این پنالتی هم دردسر آفرین شده برا پرسپولیس

این ور پنالتی رو خراب میکنیم و حسرت میخوریم اونور پنالتی حریف گل میشه و حسرتمون چندین برابر میشه

متاسفم :n15:

-----

ویرایش :

خدا رو شکر با گلزنی علیپور دوباره جلو افتادیم:n02:

ولی خدایی تیمی که میخواد قهرمان بشه باید از کوچک ترین فرصت هاش نهایت استفاده رو ببره چه برسه پنالتی.

ما دیگه نباید اشتباه کنیم و اگرم اشتباه کنیم فرصت جبران نداریم در بازی های آینده

-------

ویرایش 2 : بازم گل خوردیم !! بریم حسرت همون پنالتی از دست رفته رو بخوریم :n02:

وین رونی
07-02-2016, 16:32
یه شهر هست که دو تا تیم داره تو لیگ دو هفته هست که شانس میارن نمی بازن اما بد شانسی هم میارن نمی برن!!!!مگه میشه؟کلاً جملم ایهام و کنایه و .. داشت احتمالاً مخبر جان هم الآن پیداش میشه :n02:

یه جمله ایهام دار دیگه:
این مساوی کجا و مساوی هفته پیش کجا

Mohammad
07-02-2016, 17:19
پرسپولیس با این سبک بازی همه چیز دست خودشه ! وقتی موقعیت های طلایی رو یکی یکی نمی زنن ، پنالتی و دروازه خالی بعدش رو نمی زنن ، باید هم اینطوری برد رو از دست بدن ! جای گله ای نیست. داوری هم حداقل تویه این بازی تا اونجایی که من دیدم خوب بود. ما سرنوشتمون دست خودمونه چون هم خوب بازی می کنیم ، هم خوب موقعیت ایجاد می کنیم ، هیچی کم نداریم ولی حیف ! حیف که امتیازها رو همینطوری الکی مفت از دست میدیم ! هر دو تای این بازی ها 6 امتیازی بودن ! :n15:

ولی این تیم همه جوره لایق ستایشه ، قهرمان نشه به حقش نرسیده !

alone_boy
07-02-2016, 17:24
پرسپولیس با این سبک بازی همه چیز دست خودشه ! وقتی موقعیت های طلایی رو یکی یکی نمی زنن ، پنالتی و دروازه خالی بعدش رو نمی زنن ، باید هم اینطوری برد رو از دست بدن ! جای گله ای نیست. داوری هم حداقل تویه این بازی تا اونجایی که من دیدم خوب بود. ما سرنوشتمون دست خودمونه چون هم خوب بازی می کنیم ، هم خوب موقعیت ایجاد می کنیم ، هیچی کم نداریم ولی حیف ! حیف که امتیازها رو همینطوری الکی مفت از دست میدیم ! هر دو تای این بازی ها 6 امتیازی بودن ! :n15:

ولی این تیم همه جوره لایق ستایشه ، قهرمان نشه به حقش نرسیده !
من برعکس شما فکر میکنم
تیمی که این همه موقعیت اونم تو زمین حریف از دست بده و 2 توپ بیاد روی دروزاه ش و هر دو رو بخوره حقشه به جایی نرسه.تا کی میخوایم موقعیت و پنالتی از دست بدیم معلوم نیست.از اون بدتر هم معلوم نیست کی میخوان روی این نقطه ضعف ها کار کنن.تا کی پنالتی باید به غیر طارمی برسه؟!

توی این لیگ مهمترین فاکتور شانسه که فعلا استقلال 100 درصدشو داره و پرسپولیس 0.تا شانس نداشته باشیم مربی و بازیکن کار خاص دیگه ای نمیتونن بکنن

Mohammad
07-02-2016, 18:36
من برعکس شما فکر میکنم
تیمی که این همه موقعیت اونم تو زمین حریف از دست بده و 2 توپ بیاد روی دروزاه ش و هر دو رو بخوره حقشه به جایی نرسه.تا کی میخوایم موقعیت و پنالتی از دست بدیم معلوم نیست.از اون بدتر هم معلوم نیست کی میخوان روی این نقطه ضعف ها کار کنن.تا کی پنالتی باید به غیر طارمی برسه؟!

توی این لیگ مهمترین فاکتور شانسه که فعلا استقلال 100 درصدشو داره و پرسپولیس 0.تا شانس نداشته باشیم مربی و بازیکن کار خاص دیگه ای نمیتونن بکنن

درسته. منم منظورم این بود که حق این تیم با این سبک بازی قهرمانی هست اگر از موقعیت ها استفاده کنن. تیمی که اینطوری موقعیت گل نکنه و پنالتی خراب کنه (4 تا پنالتی و 10 امتیاز از دست رفته = فاجعه !) قطعا نمی تونه قهرمان بشه.

====

نقد داوری ذوب آهن- پرسپولیس (یادداشت)

دفاع ذوب باید اخراج می‌شد و پنالتی پرسپولیس تکرار...این خلاصه نقد داوری بازی ذوب آهن-پرسپولیس است.
داوود رفعتی کارشناس داوری "ورزش سه" اعلام کرد؛ در یک بازی روان زیبا عملکرد اشکان خورشیدی داور بازی پرسپولیس- ذوب آهن به‌طور کلی خوب بود. نکات مورد اشاره رفعتی به شرح ذیل است:

*خورشیدی در این بازی از آوانتاژهای بسیار خوب استفاده کرد که این تصمیم و رفتار او به زیبایی مسابقه افزود که گل دوم پرسپولیس حاصل این آوانتاژ بسیار شایسته و زیبا بود.

* این بازی 2 صحنه مهم وتاثیر گذار داشت که در هر 2 مورد به نفع تیم فوتبال ذوب آهن بود. در دقیقه 37 مدافع ذوب آهن باید اخراج می‌شد ولی خطا به نظر خارج از محوطه جریمه بود، در این صحنه هادی محمدی مدافع تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان مهدی طارمی را با خطا متوقف کرده و باید اخراج می‌شد.

* در این بازی داور مسابقه 2 ضربه پنالتی اعلام کرد که هر دو پنالتی کاملاً صحیح بود ولی دروازه‌بان ذوب آهن قبل از ضربه کمال کامیابی نیا رو به جلو حرکت کرد که باید پنالتی تکرار می‌شد در این‌گونه تصمیمات کمک داور باید شجاعت به خرج دهد که البته در این بازی این اتفاق رخ نداد.

*اما درباره کمک داوران مسابقه باید بگویم که کمک‌ها در موقعیت‌های آفساید خوب کار کردند و به‌جز آن دو صحنه که از آن حرف زدیم، به‌طور کلی داوری خوب بود

ragbar12
07-02-2016, 19:59
تیم داره هزینه جوانی رو میپردازه. بدی قضیه اینه که سال بعد که قراره اینا همه ثمر بدن همه چیز عوض میشه هیات مدیره و مدیر عاملو احتمالا مربیو کادر فنی همه میرن یه دسته دیگه میان. هفت هشت بازیکنم میرن و چند نفر تازه میان دوباره از صفر شروع میکنن اخرشم هیچی به هیچی.
من جدیدا اعتقاد پیدا کردم که شانس تو فوتبال نقش مهم وکارسازی نداره هر تیم به اندازه لیاقتش امتیاز جمع میکنه اون پنالتی هم گل میشد شاید مساوی میکردن وشایدم میباختن.
به بازی زیبا امتیازی نمیدن. بد اینه که خوب بازی بکنی فرصت بسوزونی و بد امتیاز از دست بدی هم روحیه از بین میره هم فشارروی کادر فنی وبازیکن بیشتر میشه واین باعث استرس میشه که اونم در ادامه فصل ممکنه به تیم ضربه بزنه..
پرسپولیس اگه در طول فصل به سیک بازی مقابل گسترش فولاد بازی میکرد الان شاید صدر جدول بود. یه بازی کند وتخریبی واستفاده از حد اقل موقعیت ها این میتونه فرمول موفقیت امسال پرسپولیسژ باشه. تمرکز بکنن روی بازی زیبا و کارهای انچنانی به سختی بتونن فقط سهمیه بگیرن.

کارلوس کیروش اگه میخواست روی فوتبال زیبا و با مالکیت بالا وبا طراوت وتیکی تاکا تو تیم ملی سرمایه گذاری بکنه رنگ جام جهانی رو هم نمیدیدم. کیروش روی قاعده فوتبال سرمایه گذاشت اول سیستم دفاعی تیم رو ساخت وتقویت کرد و با حد اقل گل تیمو به جام جهانی برد بدون ریختو پاشو سرو صدا.

MƐΛИĪИƓĿƐSS
07-02-2016, 20:14
مدیران محترم لطفا پست منو پاک نکنید چون این پست داره به صدر نشین لیگ اشاره میکنه و تعصب و مسخره ای در کار نیست.

اینو ببینید :

خب این توپ مسلما گل شده و اینجا حق چندین تیم خورده میشه.

یکی استقلال اهواز که شایسته پیروزی بوده

یکی حق پرسپولیس که همین کمک داور باعث حذفش از جام حذفی شده،و اینجا هم به سود حریفش سوت میزنه.

الان اگه استقلال میباخت فاصله تا صدر کمتر میشد ولی اینطور که من پیشبینی میکنم همین روند ادامه پیدا میکنه :n15:

Karistias
07-02-2016, 20:29
اقا چرا پنالتی های پرسپولیس اینجوریه؟

ماله همه 80 در صدگله 20 درصد نمیشه
چند ساله مال پرسپولیس 20 درصد گل میشه 80 درصد نمیشه!!!

کسی میتونه جواب منو بده؟

Mohammad
08-02-2016, 07:21
اقا چرا پنالتی های پرسپولیس اینجوریه؟

ماله همه 80 در صدگله 20 درصد نمیشه
چند ساله مال پرسپولیس 20 درصد گل میشه 80 درصد نمیشه!!!

کسی میتونه جواب منو بده؟

چون بازیکنان احساسی عمل می کنن ! وقتی کامیابی نیا جون بچه بنگر رو قسم میده تا پنالتی رو خودش بزنه و بنگر هم قبول می کنه یعنی اینکه پنالتی زن اول کی هست و کی بهتر پنالتی می زنه و ... اصلا مهم نیست ! تویه اون لحظه به این فکر نمی کنن که شاید سرنوشت کل فصل یه تیم به همون یه پنالتی وابسته باشه ! حالا حال و هوای هوادار به کنار.
تیم باید یه پنالتی زن اول داشته باشه؛ اگه بنگر هست تحت هیچ شرایطی هیچ کس دیگه ای پنالتی نزنه.

piishii
08-02-2016, 12:27
دلم حسابی پر هست....
این فصل من فکر کنم همه بازی های پرسپولیس را با مشغله زیادم دیدم.
هرجور تونستیم بدبیاری داشتیم به کنار امتیاز از دست دادیم.
دور رفت افتضاح شروع کردیم.
دو بازی اخیر ولی من تا مرکز سکته رفتم مخصوصا بازی دیروز.
دیروز میخواست گریه ام بگیره این همه فرصت اون پنالتی اون فرصت اول بازی اون تک به تک....
همش توی این حس بودم که اگر ببازیم چطور انرژی دارم برم سر کارهام
چطور افسرده نمیشم
گل دوم رو که زدیم رفتم روی هوا که خانومم هم شاکی شد
ولی توی دلم مضطرب بودم می دونستم اون پنالتی بهمون ضرر میزنه همش توی دلم جدول رو میاوردم که چقدر این برد برامون میتونه خوب تموم شه
ولی دقیقه همینطور که از 90 رفت بالا میگفتم لامصب بزن زیرش! بکش زیرش! خر شوتی کن! خطا کن! اخراج شو! ولی جون مادرتون گل نخورید
ولی خوردن....
دیگه اعصابم خورد شد رفتم نتایج رو دیدم همه چیز به نفع ما بود توی این دو هفته
صبا باخته بود
سایپا باخته بود
سپاهان
تراکتور
ما می تونستیم ببریم و بریم با اختلاف کم نگاهمون به بالا حدول باشه
تا اینکه بازی استقلال شروع شد و اون بازی رو فقط چون دیدم آنلاین 1-1 هستند رفتم پای تلویزیون
بعد اینکه استقلال اهواز اون ضربه آزاد رو زد که مطمئن بودم گل شده تف انداختم روی هوا و زمین که خر شانس ها رو ببین! این استقلال اهواز عرضه نداشت وگرنه دوتا حمله محکم میکرد کلک این پهلوون پنبه ها کنده میشد
ولی خوب پایان بازی باز خوشحال بودم این هفته استقلال مساوی کرد و بقیه تیم ها هم امتیاز از دست دادند تا زیاد نگران نباشم
ما بازی های سختی در پیش داریم توی 4-5 هفته پیش رو
تراکتور
فولاد
صبا
سایپا
دیگه این همه سختی پشت سر هم یعنی چی آخه؟
ولی باز خوشبین هستم ما دور رفت تا همین الان 3 باخت داشتیم یک مساوی
الان 3 مساوی داریم یک برد
یعنی 5 امتیاز بیشتر نسبت به شروع فصل کسب کردیم و اگر به روند بهبود خود ادامه بدیم و از شانس حریف هامون هم کمی کم شه و فرصت ها رو قدر بدونیم ما قهرمانیم! چون هیچی کم نداریم!
خدایا....
من بالای 20 سال میشه بازی های پرسپولیس رو میبینم امسال قهرمانمون کن چون حقمون جز این نیست...

teraktor2003
12-02-2016, 21:12
آن دقیقه 86 لعنتی؛ برای یکی از مدرن ترین پرسپولیس های تاریخ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بدون توجه به اینکه پرسپولیس در انتهای فصل چه رتبه ای را تصاحب می کند، باید گفت تیم برانکو نمره قبولی را دریافت کرده است، شاید حتی نمره ای بهتر از قهرمان احتمالی لیگ.

طرفداری - در فوتبال ایران معمولا خیلی کم پیش می آید که طرفداران در صحنه ای به جز گل زدن، انجام حرکات موزون و زدن ضربات برگردان بی حاصل، فرد یا تیم را تشویق کنند. اما در دقیقه 86 دیدار پرسپولیس مقابل فولاد، صحنه ای کاملا مدرن و اروپایی در سکوهای آزادی رخ داد. جایی که طرفداران پرسپولیس هماهنگ با هم و یک صدا پس از رد و بدل شدن چند پاس کاملا برنامه ریزی شده و استادانه، به تشویق بازیکنان پرداختند، گویی که پرسپولیس گلی را وارد دروازه حریف کرده است. این نما خود به خوبی می تواند وصف حال این روزهای پرسپولیس در لیگ برتر فوتبال ایران باشد.نمایی که بارها در استادیوم های مدرن اروپا تکرار و تکرار می شود. پرسپولیسی که در این اوج هجوم بی اهمیتی به فوتبال داخلی توسط هواداران فوتبال، توانسته 70-80 هزارنفر را راهی آزادی کند. رایگان بودن طبقه دوم هم هیچ تفاوتی در اصل قضیه به وجود نمی آورد. تاریخ به خوبی نشان داده پرسپولیس مادامی که زیبا و مدرن بازی کند، هوادارانش راهی آزادی می شوند. این قضیه پیش از این تنها در دو مقطع تاریخی مصداق داشته است. یک، زمانی که پرسپولیس با دنیزلی بازی می کرد و دو هم زمانی که تیم افشین قطبی دلربایی می کرد.
تفاوتی در اصل قضیه حتی ایجاد نمی شود اگر پرسپولیس این فصل قهرمان نشود یا سهمیه آسیا را هم نگیرد. این تیم تا همین جا فراتر از استانداردهای فوتبال ایران و نزدیک به استانداردهای بین المللی دست کم در سطح آسیا، فوتبال بازی کرده است. وقتی به نیمکت نگاه می کنیم وفرد باسوادی همچون برانکو را می بینیم، باور کردن این قضیه راحت تر هم می شود. قطعا تصدیق خواهید کرد که در فوتبال باشگاهی ایران، برای رسیدن به ثبات در قهرمانی و کسب افتخار، قطعا به پارامترهایی بیش از سواد فوتبالی مدرن، نیاز است. این پارامتر ها لزوما منفی نیستند، سوء برداشت نشود. با نگاهی به لیست پرافتخار ترین مربیان باشگاهی فوتبال ایران در طول تاریخ، به راحتی می شود به این پارامترها پی برد.
پرسپولیس در یک بعد از ظهر کاملا دلگیر یک جمعه دیگر،توانست انبوهی از طرفداران فوتبال را راهی آزادی کند و انبوهی دیگر را در خانه، از تماشای یک فوتبال مدرن و زیبا، سیراب کند. فوتبال مدرن و زیبایی که مدت هاست در لیگ برتر ایران بازی نشده یا دست کم در پرسپولیس بازی نشده است. پس از تیم عمو مصطفی و آن تیم تاریخی و تکرار نشدنی افشین قطبی، پرسپولیس برانکو مدرن ترین پرسپولیس دوران و یکی از مدرن ترین تیم های تاریخ فوتبال باشگاهی ایران است. قهرمانی صد البته تنها در ذهن ها می ماند و شمرده می شود و انبوهی دیگر از این جملات کلیشه ای. اما در فوتبال باشگاهی ایران که همچنان در 90 درصد مواقع، مدرن بودن در آن جایی ندارد، خلق یک بعد از ظهر جمعه غیر دلگیر توسط یک تیم، امری فوق العاده مهم محسوب می شود. دقیقه 86 بازی پرسپولیس و فولاد و آن تشویق های همزمان و مدرن هواداران، مسئله ای است که شاید حتی تیم قهرمان این فصل هم موفق به انجام آن نشده باشد و اتفاقا فوتبال باشگاهی ایران، به چنین صحنه هایی بیش از هر چیزی نیازمند است...

وین رونی
12-02-2016, 21:51
خیلی بازی سنگینی بود حتی سخت تر از بازی با سپاهان و ذوب آهن
فولادی ها واقعاً درگیرانه و دونده بازی کردن
و باز هم همون تکرار همیشگی=موقعیت سوزی از ابتدای بازی

MƐΛИĪИƓĿƐSS
13-02-2016, 19:01
تبریک بابت برد ارزشمند :n16:

متاسفانه بازی رو از رادیو شنیدم .

- تبریک میگم به کادر فنی و بازیکنان که یه تیم یه دست و هجومی رو درست کردن،واقعا من لذت میبرم از بازی های این فصل.:n12:

- تشکر ویژه ای هم میکنم از هواداران پرسپولیس که سنگ تموم گذاشتن ، اصلا فکرشم نمیکردم همچین جمعیتی بره ورزشگاه

EhsanCPU
14-02-2016, 00:40

باشگاه الكمار هلند با ارسال دعوتنامه اى خواستار بازى تداركاتى با تيم پرسپوليس شده است
با توجه به اردوى تيم ملى در فروردين ماه و تعطيلى ليگ برتر سرخپوشان پايتخت با دعوتنامه رسمى باشگاه الكمار هلند براى حضور در هلند و انجام بك ديدار دوستانه مواجه شدند.

عليرضا جهانبخش ملى پوش تيم ملى در تيم الكمار هلند بازى مى كند

اين تيم علاوه بر ارسال دعوتنامه براى پرسپوليس خواستار اين شده كه پرسپوليسي ها مقدمات بازى برگشت را هم در تهران فراهم كنند.
يک منبع آگاه با تائيد اين موضوع گفت: اين قضيه براى ٢٠ روز پيش است اما به علت اينكه توافقات دو طرف نهايى نشده است به اطلاع عموم رسانده نشد.

اين بازى تداركاتى در صورت توافق نهايى دو طرف در فروردين ماه برگزار مى شود.

yjc

وین رونی
14-02-2016, 21:30
توپ از خط رد شده داور گل نگرفته شانس آوردن نباختن میگن داوری علیه ما و به نفع پرسپولیسه!!!بعضیا عجب رویی دارن به خدا

Mohammad
14-02-2016, 21:36
آسیاب به نوبت ! اگه روزی روزگاری گوش شیطون کر بعد از 120 سال داوران یه همچین اشتباهی مقابل سایر تیم ها کردن ، امیدوارم اون روز هم موضعشون همین باشه !
درسته تیم ما امسال به زور رتبش یک رقمی شده ولی همه افتخار می کنن طرفدار پرسپولیس هستن چون می دونن با چه شرایطی داره می جنگه و تلاش می کنه؛ تعصب و غیرت یعنی این ! اینا افتخار هست نه اینطور تیتر زدن ها !

این نقل و قول مربوط 3 4 ماه پیش میشه. هر چند ما هنوز هم کم و بیش از اشتباهات داوری داریم ضربه می خوریم ولی حداقل الان نسبتش کمتر شده؛ کمی نوبت آسیاب به بقیه هم رسیده :n18: همین شده که جدول کمی واقعی تر شده و ما هم الان در رتبه سوم هستیم. :n06:

teraktor2003
14-02-2016, 21:50
بعد از 13-14 امتیاز که به لطف داوری به گواه نظر کارشناسان به نفع یه تیم خاص که نمیخوام اسم ببرم! رسید,نمونه ش همین هفته پیش! حالا یه اشتباه داور به ضررشون کرده...همین تعداد امتیاز داور از پرسپولیس گرفته! بازم به گواه همون کارشناسا! ارشیو برنامه 90 موجوده!
جالبه ائتلاف تیمای دیگه به ضرر پرسپولیس! از این بحث ها بگیر تا شایعات دوپینگ و...
از قدیم میگن: کافر همه را به کیش خود پندارد.

teraktor2003
15-02-2016, 00:03
این هم سندی دیگر! جان مادرتون شما دیگه از داوری صوبت نکنین! ما حاضریم همین الان هر چی داور اشتباه کرده چه سود چه ضرر امتیازاش برگردونده بشه ببینیم کی میره ته جدول!

MƐΛИĪИƓĿƐSS
16-02-2016, 00:35

فرهاد جون نخوندون ما رو اینقدر :n08:

اگه کلاسای فوتوشاپت شهریش مناسبه بگو با بچه ها بیایم ثبت نام،کارت حرف نداره :n39:

Reza31001
16-02-2016, 20:16
واقعا جا داره از مجموعه پرسپولیس (چه کادرفنی و بازیکنها، چه تماشاگرها و حتی مدیران) که در تشکیل این تیم در این شرایط و با این کیفیت نقش داشتن تشکر کرد
حداقل برای من بعد از 5-6 سال شرایط طوری شده که اگه تلویزیون بازی پرسپولیس رو پخش کنه با این عنوان که بازی داخلی هست سریع به شبکه دیگه ای کوچ نکنم!
اینکه پرسپولیس این قدر موقعیت سوزی میکنه هم فقط حرص طرفدارا رو در میاره و برای یه تماشاگر بی طرف کمی خوشحال کننده هم هست :n02:

البته با سابقه ای که از فوتبال ایران میدونم به جای اینکه آرزوی ایجاد سازوکاری که باعث بشه این تیم روز به روز و سال به سال پیشرفت کنه داشته باشم فقط میتونم آرزو کنم این شرایط هرچه دیرتر به پایانش برسه
+ اینکه پرسپولیس امسال قهرمان بشه که هوادارانش هم خوشحال تر بشن

MƐΛИĪИƓĿƐSS
17-02-2016, 11:02
گزارش ویژه/ بررسی تمام سود و ضررهای داوری برای سرخابی‌ها؛ استقلال باید دهم باشد! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%9B-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%82%D9%84%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%87%D9%85-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF)

teraktor2003
17-02-2016, 13:01
گزارش ویژه/ بررسی تمام سود و ضررهای داوری برای سرخابی‌ها؛ استقلال باید دهم باشد! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%9B-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%82%D9%84%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%87%D9%85-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF)

تیم خاص مشخص شد! ضمن اینکه حسن زاده گفته صحبت های مظلومی دست ما نرسیده!
این اقا همونیه که برانکو بعد از 4 اشتباه پشت هم داوری گف از وضعیت داوری راضی نیستم سریع بعد نیم ساعت جبهه گرف گف از برانکو شکایت میکنیم!!! این اقا همونیه که همیشه پرسپولیس رو جریمه سنگین کرده و از تماشاگر محروم ولی به ابی ها و زرد ها تو نمیگه!
یک فرقی باید بین تیم مردمی و تیم حکومتی باشه دیگه!
دوستان استقلالی ناراحت نشن ولی قبل انقلاب هم همین بوده الان هم همینه...

Mohammad
19-02-2016, 18:40
به دلمون موند یه هفته از لیگ بدون حرف و حدیث داوری تموم بشه !
نقدهای داوری رو که الان بخونید بازم به این نتیجه می رسید که بازم یه تیم خاص (!) این هفته از داوری سود برده ! کسی کاری نداره که جایگاه تیم ها واقعی هست یا قلابی و جعلی؛ جام رو به تیم اول میدن ! :n15:

پرسپولیس برای قهرمانی باید با شونصدتا چیز بجنگه.

teraktor2003
19-02-2016, 20:21
تو لیگ ایران پرفسور با شخصیت جواب نمیده!
باید هوچی گر باشی و کارت به کارت بلد باشی!
داوری پانزدهمین امتیاز رو هم به حساب تیم خاص ریخت!
یه نکته خیلی جالب: توجه کردین با اینهمه اشتباه داوری به سود تیم خاص هیچ تیمی اعتراضی نمیکنه؟ حتی تیم های اصفهانی ! دو هفته پیش یه اشتباه به سود پرسپولیس شد و تمام مدیرعامل ها بر علیه پرسپولیس موضع گرفتن حتی اذری منحوس که تیمش تو 3 بازی با پرسپولیس عملا در هر 3 بازی از داوری صد در صد سود برد!!! این موضع خیلی وقته در قباله پرسپولیسه,چرا؟ چرا تیم های دیگه اشتباهات جهت دار به سود یک تیم خاص رو نمیبینن؟ ایا دلیل خاصی داره؟ ایا اعتلافی بین تیم های دیگه مخصوصا اصفهانی و تیم خاص در مقابل پرسپولیسه؟ایا به هم نون قرض میدن؟امسال ما سال دیگه شما؟و هزار چرای دیگه...من هرجور حساب میکنم به یک نتیجه می رسم...

piishii
20-02-2016, 00:44
من خیلی توی دلم حرفه! ولی وقت ندارم. الان هم توی ورزش تری نقد داوری رو دیدم.
فقط یک چیزی میگم آهای هوادار فلان تیم! جان مادرت اون آفساید بود؟ اون تک به تک نمی شد؟
معذرت میخوام پنالتی نباید تکرار می شد؟
برای من تیمم قهرمانه چون قهرمان وار بازی کرده و میکنه و حقش هم جز این نبوده گل دقیقه 92 که میخوره بد شانسیشه و روی همین بدشانسیشه که الان اونم 39 امتیاز نداره
گلی هم که میزنه بدون حرف و حدیث میزنه! نمیاین بعدش بگن تیمی رو که بردی حقت نبوده جز بازی سپاهان که بعضی چیزها به نفع پرسپولیس بود به ضررش هم بود ما بازی نبردیم که بگن حقتون نبوده!
باز هم میگم ما قهرمانیم
ما بازی رفت به سایپا سپاهان ذوب و اس خوزستان باختیم
برگشت الان 6 امتیاز از اینا کسب کردیم که اگر بدشانسی نبوده نگیم 12 امتیاز 10 امتیاز حقمون بوده
جام رو به بازی زیبا نمیدن آخر فصل ولی اگر بارسلونا قهرمان میشه نمیگن تف به داور که فلان امتیازهای حریف رو حقشون رو خورد! میگن نوش جونش له کرد همه رو قهرمان شد!
قهرمان هم نشدیم مهم نیست چون میبینم تیمم چطور بازی میکنه حتی با اونکه بازی با سایپا متوسط بودند ولی حق سایپا حتی همون یک گل هم نبود!
پرچم همیشه بالاست، جام مهم نیست مهم اینه که زمانی که پرسپولیس بازی داره خانومم رو می برم مهمونی با 120 تا بر می گردم که یک دقیقه از بازی تیمم رو از دست ندم!
من این حس رو فصل های پیش کمتر داشتم ولی این فصل ممنونم....دوباره استرس دارم دوباره هیجان... این خوبه یعنی ما خوبیم!

Kurosh
20-02-2016, 10:42
من خیلی توی دلم حرفه! ولی وقت ندارم. الان هم توی ورزش تری نقد داوری رو دیدم.
فقط یک چیزی میگم آهای هوادار فلان تیم! جان مادرت اون آفساید بود؟ اون تک به تک نمی شد؟
معذرت میخوام پنالتی نباید تکرار می شد؟
برای من تیمم قهرمانه چون قهرمان وار بازی کرده و میکنه و حقش هم جز این نبوده گل دقیقه 92 که میخوره بد شانسیشه و روی همین بدشانسیشه که الان اونم 39 امتیاز نداره
گلی هم که میزنه بدون حرف و حدیث میزنه! نمیاین بعدش بگن تیمی رو که بردی حقت نبوده جز بازی سپاهان که بعضی چیزها به نفع پرسپولیس بود به ضررش هم بود ما بازی نبردیم که بگن حقتون نبوده!
باز هم میگم ما قهرمانیم
ما بازی رفت به سایپا سپاهان ذوب و اس خوزستان باختیم
برگشت الان 6 امتیاز از اینا کسب کردیم که اگر بدشانسی نبوده نگیم 12 امتیاز 10 امتیاز حقمون بوده
جام رو به بازی زیبا نمیدن آخر فصل ولی اگر بارسلونا قهرمان میشه نمیگن تف به داور که فلان امتیازهای حریف رو حقشون رو خورد! میگن نوش جونش له کرد همه رو قهرمان شد!
قهرمان هم نشدیم مهم نیست چون میبینم تیمم چطور بازی میکنه حتی با اونکه بازی با سایپا متوسط بودند ولی حق سایپا حتی همون یک گل هم نبود!
پرچم همیشه بالاست، جام مهم نیست مهم اینه که زمانی که پرسپولیس بازی داره خانومم رو می برم مهمونی با 120 تا بر می گردم که یک دقیقه از بازی تیمم رو از دست ندم!
من این حس رو فصل های پیش کمتر داشتم ولی این فصل ممنونم....دوباره استرس دارم دوباره هیجان... این خوبه یعنی ما خوبیم!
امین جان لایک داشت پستت، چون حرف دل همه ماست ...

این تیم قهرمان بشه یا نشه، بهترین تیممون در کل لیگ برتر بوده ... حتی بهتر از تیم دنیزلی یا قطبی

تا جایی که دیدم و شنیدم، حتی هواداری (منطقی) رقیب هم کاملا به این موضوع اذعان دارن که در حال حاضر پرسپولیس بهترین تیم ایرانه، و لیاقتش اینه که قهرمان بشه

با اینکه نیمه دوم با سایپا خوب نبودیم و تیم جلالی خوب بود، ولی این تیم تا لحظه آخر تو کورس خواهد موند و ایشالا قهرمان میشیم ...

واقعا از هر بازی تیم داریم لذت می بریم ... خوشحالم از این موضوع

MƐΛИĪИƓĿƐSS
23-02-2016, 14:48
سند 8 تاییشونم رو کردن.

منتها نتونستن اینبار فوتوشاپ کنن جا تیم همایون،پرسپولیس بذارن.

البته بعیدم نیست از آقایون فوتوچــــــــــاپی در آینده نزدیک همچین کاری کندد

teraktor2003
23-02-2016, 15:22
سند 8 تاییشونم رو کردن.

منتها نتونستم اینبار فوتوشاپ کنن جا تیم همایون،پرسپولیس بذارن.

البته بعیدم نیست از آقایون فوتوچــــــــــاپی

هواداراشون میگن این تیم همایون بهزادی بوده :n02::n04:
ما هم به پگاه هشت تا زدیم پس بگیم استقلال رو هشتایی کردیم؟ :n33:
متاسفانه باشگاه پرسپولیس منفعل عمل میکنه,باید جواب این صحبت ها رو با دادگاه حل کنه کاری که علی دایی با مایلی کهن کرد و الان مایلی جرات نداره به دایی تو بگه!
بابا دروغ چرا ,4 تا بچه 18 ساله رو هم متوهم میکنین...

Mohammad
25-02-2016, 01:25
حالا که شرایط تیم از نظر فنی اینقدر ایده آل هست اتفاقاتی مثل اعتصاب بازیکنان و یا مصاحبه دایی تبر زدن به ریشه خودمون هست ! به جای اینکه تمرکز فقط رویه بازی های پیش رو و پیشرفت و برطرف کردن نقاط ضعف باشه اتفاقات اینچنینی چی جز حاشیه و دور شدن از مسیری که باید داره؟ اگه قرار تیمی قهرمان بشه کل مجموعه باید دست به دست هم بدن؛ یعنی پرداخت ها طوری باشه که بازیکنان مجبور نباشن اعتصاب کنن یا با مصاحبه های حاشیه ای طوری برخورد بشه که مربی و بازیکنان درگیر نشن.

کاشکی این تیم ، قدر این هوادارها و شرایطی رو که الان دارن بدونن؛ یه ذره غرور ، یه ذره خود بزرگ بینی سرنوشتش ناکجاآباد هست. تیم نباید فراموش کنه که هنوز هیـــــــچ اتفاقی نیافتاده ! هر وقت قهرمان شدن اونوقت با غرور سرشون رو بالا بگیرن. ما به عنوان هوادار همین الان هم سرمون بالاست.

وین رونی
25-02-2016, 07:14
دوستان ذوق زده شدن فکر می کنن تاریخچه فوتبال در ایرن به همین 8 ، 9 سال لیگ برتر خلاصه میشه
اگه برخی یادشون نمیاد ما خوب لیگ آزادگان رو یادمون میاد جام تخت جمشید رو دیگه سنمون قد نمیده

Reza31001
06-03-2016, 21:45
پرسپولیس نیمه دوم استراتژی جالبی نداشت
از دقیق 60 طوری با عجله بازی میکردن انگار دقیقه 90 هست و شدیدا به گل نیاز دارن
هماهنگی بین هافبک و مهاجم دیده نمیشد
هافبک ها (و حتی مدافعین) به محض تصاحب توپ، به دنبال ایجاد خطر روی دروازه حریف بودن در حالی که مهاجمین اجازه پیدا نمی کردن که جا گیری کنن و بشه حمله درستی ترتیب داد
البته بازم موقعیت های خوبی به دست اومد که گل نشد
ولی این سبک بازی باعث شد که از دقیقه 80 تیم کم بیاره و تراکتوریها هم هوشمندانه دقایق آخر کمی جلو اومدن و موقعیت های خیلی خطرناکی به وجود آوردن
به نظر فقدان بازیکن با تجربه(بنگر از این لحاظ کاپیتان خوبی نیست به نظر من) به خصوص در میانه زمین در پرسپولیس احساس میشه

Mohammad
11-03-2016, 19:31
تبریک بابت این برد سخت و ارزشمند.
ادامه بازی های 7 تیم بالای جدول که بیشترین شانس رو برای قهرمانی دارن به این صورت هست :

هر چند هیچ بازی آسون نیست ولی در مقام مقایسه پرسپولیس و ذوب آهن به مراتب بازی های راحت تری دارن و استقلال سخت ترین بازی ها رو. میانگین رتبه تیم هایی که استقلال با اونها بازی داره 7 و در مقابل برای پرسپولیس 10.42 هست.

اگه بخوایم به بازی های پرسپولیس دقیق تر نگاه کنیم با این روند احتمالا تا موقع بازی با تیم های استقلال اهواز ، راه آهن و گسترش یا رتبشون تثبیت شدست یا سقوطشون قطعی. بازی با استقلال یه فینال مهم به حساب میاد به شرطی که از دو بازی قبلش امتیازات لازم رو گرفته باشیم. بازی با ملوان در انزلی بازی خیلی سختی هست ، مثل بازی با صبا. از بازی با سیاه جامگان هم چیزی جز 3 امتیاز نمی خوایم. اگه شرایط خوب پیش بره و تیشه به ریشه خودمون نزنیم (!) میشه تا 3 4 هفته دیگه فاصله با صدر رو به حداقل رسوند یا حتی صدرنشین شد !

امیدوارم حالا که 7 هفته باقی مونده طوری بازی نکنیم که کار به اما و اگرها بکشه.

teraktor2003
11-03-2016, 20:06
تبریک بابت این برد سخت و ارزشمند.
ادامه بازی های 7 تیم بالای جدول که بیشترین شانس رو برای قهرمانی دارن به این صورت هست :

هر چند هیچ بازی آسون نیست ولی در مقام مقایسه پرسپولیس و ذوب آهن به مراتب بازی های راحت تری دارن و استقلال سخت ترین بازی ها رو. میانگین رتبه تیم هایی که استقلال با اونها بازی داره 7 و در مقابل برای پرسپولیس 10.42 هست.

اگه بخوایم به بازی های پرسپولیس دقیق تر نگاه کنیم با این روند احتمالا تا موقع بازی با تیم های استقلال اهواز ، راه آهن و گسترش یا رتبشون تثبیت شدست یا سقوطشون قطعی. بازی با استقلال یه فینال مهم به حساب میاد به شرطی که از دو بازی قبلش امتیازات لازم رو گرفته باشیم. بازی با ملوان در انزلی بازی خیلی سختی هست ، مثل بازی با صبا. از بازی با سیاه جامگان هم چیزی جز 3 امتیاز نمی خوایم. اگه شرایط خوب پیش بره و تیشه به ریشه خودمون نزنیم (!) میشه تا 3 4 هفته دیگه فاصله با صدر رو به حداقل رسوند یا حتی صدرنشین شد !

امیدوارم حالا که 7 هفته باقی مونده طوری بازی نکنیم که کار به اما و اگرها بکشه.

ماه عسل تیم خاص تموم شده...از فرصتشون برای کندن در بازی های ساده استفاده نکردن...و حالا بازیهای سختشون شروع می شه...
نکته بازی امروز زیر توپ زدن های اعصاب خورد کن در 10 دقیقه پایانی بود...حتی وقتی جا واسه بازی سازی داشتیم با بی دقتی می زدن زیرش! برانکو باید اینا رو توجیه کنه بهترین دفاع نگه داشتن توپ در زمین حریفه!
بازی با استقلال قهرمان این فصل رو مشخص میکنه,اگر خودمون باشیم راحت این بازی رو میبریم مخصوصا اینکه بهترین بازیکنشون چشمی هم رباط پاره کرد و دیگه کسی نیس سوتی های دفاعشون رو جمع کنه...کلید قهرمانیه این بازی و کافیه بازنده نباشیم...اگر برنده باشیم به جرات 90 درصد راه قهرمانی رو رفتیم...
بازی بعدی تیم خاص به احتمال زیاد مساوی می شه و می تونیم فاصله با صدر رو به 2 امتیاز کاهش بدیم!!! عملا همه چیز در 7 هفته انتهایی دست خودمونه...

teraktor2003
11-03-2016, 20:14
ارتش سرخ دات كام :
با برد 1-0 برابر صبا،پرسپولیس در نیم فصل دوم لیگ برتر با 14 امتیاز از 8 بازی صدرنشین شد.

پرسپولیس که در نیم فصل اول از 8 بازی اول 8 امتیاز داشت حالا از 8 بازی با 14 امتیاز در صدر است در حالی که در هفته هشتم لیگ در رده 13 لیگ قرار داشت. جدول نیم فصل دوم چنین است. (عدد اول امتیاز و عدد داخل پرانتز تفاضل گل تیم هاست)

1-پرسپولیس14(4)
2-فولاد14(2)
3-استقلال13(3)
4-تراکتورسازی،نفت و پدیده 13(2)
7-ذوب آهن12(2)
8-سایپا11(0)
9-سیاه جامگان11(1-)
10-گسترش10(4)
11-استقلال خوزستان10(1-)
12-راه آهن وسپاهان 7(2-)
14-صبا 6(-3)
15-ملوان6(5-)
16-استقلال اهواز6(-8)

توجه داشته باشین که این 8 بازی تقریبا سخت ترین بازی های پرسپولیس بوده و بقیه بازی ها اغلب با تیم های پایین جدول بازی داریم...دقیقا برعکس تیم خاص...

Mohammad
03-04-2016, 20:04
مجددا تبریک به خاطر این برد سخت و ارزشمند ! :n02: امروز هم "پرسپولیسی" بازی کردیم.

اینقدر که سوشا ما رو تحت فشار می ذاره تیم حریف نمی ذاره !:n15: امیدوارم برای بازی بعد لوبانف در حد و اندازه های خودش باشه تا حداقل خیالمون از دروازه راحت باشه چون بازی با ملوان تویه انزلی واقعا بازی سختی هست. هر چند حداقل بنگر به قلب دفاع بر می گرده.

حالا اختلافمون با صدر جدول فقط 2 امتیاز هست و هر هفته احتمال صدرنشینی وجود داره.:n18:

MƐΛИĪИƓĿƐSS
07-04-2016, 14:09
قرارداد برانکو ایوانکوویچ به مدت دو سال تمدید شد
در جلسه امروز سرپرست باشگاه، عضو هیأت مدیره و سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس، قرار برانکو ایوانکوویچ به مدت دو سال تمدید شد.

به گزارش "ورزش سه" و به نقل ازا سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، علی اکبر طاهری سرپرست باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس امروز در جلسه‌ای با حمیدرضا گرشاسبی و برانکو ایوانکوویچ، قرارداد سرمربی سرخپوشان را به مدت دو سال تمدید کرد.

Mohammad
09-04-2016, 13:19
ترکیب بازی امروز:

ترکیب پرسپولیس: الکساندر لوبانف، محسن بنگر، لوکا ماریچ، محمد انصاری، رامین رضاییان، کمال کامیابی نیا، محسن مسلمان، احمد نوراللهی، فرشاد احمدزاده، مهدی طارمی و جری بنگستون.

نبود عالیشاه و علیپور و اضافه شدن بنگستون سرعت تیم رو کاملا پائین میاره، حتی شاید بشه گفت سبک بازی تیم رو هم تغییر میده. امیدوارم امروز بنگستون در آستانه دربی خوب بازی کنه وگرنه تیم از همون اول انگار داره 10 نفره بازی می کنه. به امید پیروزی :n06:

Mohammad
09-04-2016, 18:38
مجددا تبریک به خاطر این برد سخت و ارزشمند ! :n02: امروز هم "پرسپولیسی" بازی کردیم.

:n02::n02:
مجددا مجددا همون صبتا :n09: :n11:
وجود بنگستون باعث شد حداقل پنالتیمون گل بشه ! آماده دربی میشیم که علاوه بر حساسیت همیشگی ، یه بازی سرنوشت ساز هم برای موندن در کورس قهرمانی هست. این هم می تونه شیرینیه بردش رو چند برابر کن.

رتبه پایان فصل هر چی باشه این پرسپولیس با این بازی ، با این تعصب و با این جنگندگی در تاریخ موندگار هست.

وین رونی
09-04-2016, 19:09
مازیار زارع هنوز عقده چند سال پیش ورزشگاه آزادی رو داره
اون وسط هم آخر بازی بچه ها نباید بهش محل میدادن میذاشتن همون وسط جر بده خودشو
البته سخت هم هست آخر بازی گل بخوری و ببازی و ضایع بشی :n09:
دم بچه ها گرم فقط حیف که کمال بازی دربی نیست

teraktor2003
09-04-2016, 19:34
تبریک به همه...یک قدم بزرگ به قهرمانی نزدیک شدیم...فقط چند نکته:
1-چرا بازی های پرسپولیس همیشه قبل از استقلاله؟ توجه کردین در چند فصل اخیر این قضیه نمود بیشتری داشته؟
2-چرا داوری های عجیب غریب همیشه به ضرر ماست؟ واقعا دقیقه 45 کمک داور از 30 متری چطور تک به تک بنگستون رو خطا گرفت؟چرا این اتفاقات همیشه تکرار میشه؟
3-ملوانی ها دقیقا به چی داور معترض بودن؟ دیگه میخواس واسشون گل بزنه؟
4-مازیار زارع...یک خائن...یادم نمی ره وقتی تو پرسپولیس بود بازی هاشو مقابل ملوان چطور وا می داد! اقای زارع بد باختی...بد...
5-کمیته داوران-کمیته انضباطی-فدراسیون-وزارت ورزش دیگر اثر ندارد!!!
کمیته داوران:انتخاب پر کارت ترین داور در این بازی حساس قبل دربی با علم به دو کارته بودن های زیاد پرسپولیسی ها...
کمیته انضباطی:بعید نیست جناب حسن زاده پرسپولیس رو از دربی محروم کنه!
فدراسیون: برای لباس تیم ملی پول ندارد ولی برای بدهی های استقلال و فرار از کسر امتیاز پول دارد! سازمان لیگ در قضیه مشابه ایضا!
وزارت ورزش: اگر در پایان فصل طاهری رو عوض کردن و با برانکو فسخ کردن اصلا تعجب نکنین...

teraktor2003
09-04-2016, 20:39
داوری های از اول فصل رو که یادتون هس؟ حالا جک سال رو بخونین: #خار_خائن_بودن

نوری: شک نکنید اراده‌ای هست تا پرسپولیس قهرمان شود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r.jpgوبسایت رسمی برنامه نود - کاپیتان تیم فوتبال ملوان بندرانزلی گفت: شک نکنید اراده‌ای وجود دارد تا این پرسپولیس قهرمان لیگ شود.

به گزارش وبسایت نود و به نقل از تسنیم، پژمان نوری با ابراز تأسف از شکست تیمش مقابل تیم پرسپولیس گفت: داور در این بازی بر نتیجه تأثیرگذار بود. در زمان گذشته فدراسیون یا بعضی اشخاص در نتایج بازی‌ها تأثیرگذار بودند و به نظرم کم‌کم داریم به آن زمان بر می‌گردیم.

وی افزود: حداقل در چند هفته اخیر تیم ملوان چندین بار قربانی اشتباهات داوری شده است و آخرین مرتبه هم همین بازی امروز بود. متأسفانه داورها تا می‌توانند علیه تیم ما سوت می‌زنند. در بازی امروز کمال کامیابی‌نیا حداقل دو بار باید اخراج می‌شد. در آخرین دقایق بازی هم دیدید چطور داور و کمک داور روی اعلام اوت هر کدام یک نظر داشتند و در نهایت همان توپ تبدیل به ضد حمله و در آخر هم تبدیل به گل شد. من در مورد بازی بحث فنی ندارم فقط اعتقاد دارم داوری در نتیجه بازی تاثیرگذار بود.

کاپیتان تیم ملوان در واکنش به سؤال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه آیا او فکر می‌کند دست‌هایی در کار است تا پرسپولیس قهرمان شود، گفت: شک نکنید اراده‌ای وجود دارد تا این پرسپولیس قهرمان لیگ شود. ما در ۱۰ بازی حق‌مان خورده شد، پدران و مادران ما انقلاب کردند تا حق‌شان را بگیرند و ما ملوانی‌ها در حال حاضر نمی‌توانیم حقمان را بگیریم و شاید لازم باشد تماشاگران انزلی برای گرفتن حق‌شان در فوتبال انقلاب کنند.

نوری همچنین با اشاره به شادی پس از گل محسن مسلمان نیز خاطر نشان کرد: محسن مسلمان باید بداند سربازی خود را در انزلی گذراند و در اینجا فوتبالش اوج گرفت و واقعاً بی‌معرفتی است که این رفتار را در انزلی داشته باشد. من این کار او و دیگر بازیکنان پرسپولیس را به حسابی جوان‌شان می‌گذارم و امیدوارم آنها در سال‌های آینده دیگر از این اشتباهات نکنند.

وی در پایان در مورد درگیری لیدرهای هواداران ملوان با مأموران نیروی انتظامی که در نهایت منجر به پادرمیانی او و مازیار زارع شد، گفت: متأسفانه در داخل شهر خودمان این جور با هواداران و لیدرها برخورد می‌شود. اتفاق امروز مرا یاد آن زمانی انداخت که در فینال جام حذفی بازی را واگذار کردیم که اتفاق بسیار تلخی بود، اما تلخ‌تر از آن رفتاری بود که با هواداران و لیدرهای انزلی‌چی شد.

خط و نشان زارع برای هافبک پرسپولیس: آقای کامیابی‌نیا! به هم می‌رسیم/ قهرمان شدن به چه قیمتی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r.jpg وبسایت رسمی برنامه نود - هافبک تیم فوتبال ملوان گفت: کامیابی‌نیا صورت و پای من را زخمی کرد.

به گزارش وبسایت نود و به نقل از تسنیم، مازیار زارع پس از شکست ۲ بر یک تیمش مقابل پرسپولیس گفت: در فوتبال هزار و یک اتفاق رخ می‌دهد، اما از بعضی اتفاقات نمی‌شود به سادگی گذشت.

وی افزود: از دوربین‌های تلویزیونی می‌خواهم از صورت و پای من فیلم بگیرند تا همه متوجه شوند که کمال کامیابی‌نیا به چه شکل مرا زخمی کرده‌ است. آقای فردوسی‌پور! این صحنه‌ها را در برنامه‌‌ات نشان بده. شاید کارشناسان برنامه شما بگویند صحنه‌ای که کامیابی‌نیا به روی من خطا کرد کارت نداشت، اما من می‌گویم او فوتبال جوانمردانه بازی نکرد و چنان لگدی سمت من پرتاب کرد که صورت و پایم آسیب دیدند. اگر فوتبال واقعا این است پس وای به حال این فوتبال.

زارع تصریح کرد: آقای کامیابی‌نیا! این آخرین رویارویی من و تو نبود، باز هم به هم خواهیم رسید. عجیب این است من به داور می‌گویم ببین کامیابی‌نیا چه خطایی کرده‌ است، اما او می‌گوید برخوردی بین شما رخ نداد. آقای کرمانشاهی! اگر خدا را قبول داری پای این حرفت بمان. قهرمانی به چه قیمتی، اگر تکل کامیابی‌نیا کمی پایین‌تر بود پای من می‌شکست. قهرمانی به این قیمت که پای من را بشکنند؟ خیلی بد است در شهر خودمان سرمان را بریدند.

هافبک ملوان درباره ناراحتی‌اش از محسن مسلمان بابت خوشحالی پس از گل او عنوان کرد: ما شده‌ایم مثل عربستانی‌ها چون دقیقا مثل عرب‌ها شادی می‌کنیم. بیایند پرسپولیس را قهرمان کنند و بقیه هم پی کارشان بروند.

clau
09-04-2016, 21:03
این مسخره بازی ها چیه مگه برای شادی پس از گل باید به اینا جواب پس بدن که حضرات بهشون برخورده - آب بریزین همون جایی که میسوزه:n15:

اگه داوری اجازه میداد و سر تیم در بازی با ذوب تو اصفهان نمیبریدن الان یک پای فینال جام حذفی هم بودیم که متاسفانه نذاشتن

عملن با برد ملوان سخت ترین بازی خارج خونه تا پایان فصل به نفع خودمون به اتمام رسوندیم - بازی با گسترش در تبریز هم که به تازگی اوج گرفته هم دیدار حساسی میشه برامون

به امید برد در دربی:n16:

Mohammad
09-04-2016, 22:21
بله آقای زارع ، بله آقای نوری، باز هم همدیگر رو می بینیم ! البته به شرطی که تیمتون سقوط نکنه ! شما ها باز هم شاید مقابل پرسپولیس بازی کنید، تویه آزادی مقابل 10 برابر این هوادار ! این حرف ها فراموش نمیشه.

حالا خوبه هر دو این بزرگواران یه زمانی تویه پرسپولیس بازی کردن ! مشت های گره کرده نوری رو یادم نرفته ! حالا دم از معرفت و جوانمردی و این حرفا می زنه و مسلمان رو نصیحت می کنه ! :n02:

این بازی هم 3 امتیاز داشت ، 3 امتیازش هم رسید به پرسپولیس. می خوام ببینم برای بقیه بازی هایی که نبردین و نخواهید برد چه بهونه های کذایی میارید؟

yoosef_st
10-04-2016, 00:37
جالبیش اینه که آخر نیمه اول داور الکی خطا میگیره و موقعیت تک به تک رو از پرسپولیس میگیره، بعد اینا اومدن شاکی شدن که داوری به نفع پرسپولیس بوده

چقدر مازیار زارع و نوری با این سنشون بچه ن که حرمت تیم قبلیشون رو هم نگه نمیدارن:n27:
آخه حتما که مجبور نیستین یه چیزی بگین!

siahkamar
10-04-2016, 07:08
دوستان اگه دقت کرده باشین تو صحنه خطایی که کامیابی نیا روی زارع انجام داد اول بازیکن ملوان خطا کرده بود و از پشت کامیابی نیارو هل داد و تعادلش بهم خورد و باعث شد اون خطارو روی مازیار زارع انجام بده

m2stech
10-04-2016, 10:48
تمدید قرارداد دو ساله با برانکو بهترین خبر بود
امیدوارم بازیکنا هم بخصوص طارمی برای فصل بعد حفظ بشن
به علاوه اینکه سوزشی که از بردهای دقیقه 94+ بر جای میماند را هیچ آبی نمیتواند از بین ببرد و تا سالها با مصاحبه و تهمت های جالب شیرین کام میشویم×

teraktor2003
10-04-2016, 14:38
خدایی من هنوز تو کف اینم که ملوانی ها به چی داوری معترض بودن؟ همه کارشناسا از اجهاف در حق پرسپولیس در این بازی صحبت میکنن...باید به زارع و نوری گف اب رو بریزین همونجا که می سوزه :D

عنایت: داوری به ضرر پرسپولیس بود/پنالتی انزلی چی ها مشکوک بود

ارتش سرخ دات كام :
رئیس دپارتمان داوری گفت: نمی گویم پنالتی ملوان درست نبود اما این صحنه مشکوک بود.

مسعود عنایت در گفت وگویی، در مورد ارزیابی اش از داوری دیدار ملوان با پرسپولیس گفت: داوری مشکلی نداشت و حتی داور در چند صحنه نیز به ضرر پرسپولیس سوت زد. به طور مثال در صحنه دقایق آخر نیمه اول بازیکن پرسپولیس خطایی نکرد که داور آن را خطا اعلام کرد.

وی ادامه داد: پنالتی ملوان نیز مشکوک بود و هرچند که من نمی گویم پنالتی نبود اما در مجموع مشکل داوری نداشتیم. البته پنالتی پرسپولیس هم درست بود.

عنایت در مورد رفتار مازیار زارع گفت: زارع با پرسپولیسی ها مشکل دارد و صد متری به سمت بازیکنان حریف می دود. حالا اینکه او با پرسپولیسی ها مشکل دارد چه ارتباطی به داور دارد.

وی در مورد اینکه زارع و نوری گفته اند که اراده ای برای قهرمانی پرسپولیس وجود دارد، گفت: چه اراده ای؟! داوری حتی به ضرر پرسپولیس بود. پنالتی ملوان هم که مشکوک بود و مشکل خاصی از لحاظ داوری وجود نداشت که آنها اینطور اعتراض می کنند. در پایان نیز نباید آن درگیری ها به وجود می آمد.

Mohammad
10-04-2016, 20:18
با تساوی آخرین بازی این هفته حالا میشه گفت دربی ، یه فینال واسه قهرمانی هست ! تیم برنده این بازی اگه پرسپولیس باشه شانس خیلی بیشتری واسه قهرمانی داره و اصلا بعید نیست برنده دربی با توجه به بازی سخت استقلال خوزستان مقابل نفت در همین هفته هم صدرنشین بشه !

از اون طرف اگه برنده دربی پرسپولیس نباشه ، به نظر من باز هم فرصت واسه جبران هست و نباید فکر کنیم قهرمانی این فصلمون فقط و فقط به این بازی بستگی داره. دلیلش هم اینه که پرسپولیس به نسبت دو تیم دیگه بازی های نسبتا آسون تری داره (هر چند واقعا هیچ بازی آسون نیست). بازی دربی هم به عنوان آخرین بازی هفته برگزار میشه و تا اون موقع کاملا از شرایط جدول آگاهیم.

وین رونی
10-04-2016, 20:30
با بازی های این هفته می تونیم 6 تا سال 52 رو تکرار کنیم
کناره هاشون خیلی ضعیفه و هافبک وسطشون بسته بشه عملاً هیچ برنامه ای برای حمله ندارن

teraktor2003
10-04-2016, 21:38
تنها چیزی که می تونه پرسپولیس رو توی دربی بازنده کنه غروره بازیکناس!
البته داور و فدراسیون و بقیه عوامل همیشه حاضر و فاکتور گرفتم...
دربی فقط باید خسرو حیدری رو مهار کنیم...همین...

حتما ببینید انالیز داوری بازی پرسپولیس ملوان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بررسی-نکات-داوری-هفته‌-ی-25-لیگ-برتر) و باز هم تمام اشتباهات به سود حریف!!!
بله یه دستایی تو کاره تیمهای خاص جام بیارن! اون تک به تک بنگستون رو حتما ببینید چون تلویزیون انزلی اصلا نشونش نداد! بنگستون یک متر از مدافع عقبه و پای مدافع خودش پیچ میخوره میوفته زمین و کمک داور کامل داره صحنه رو میبینه!!! چطور امکان داره این اشتباهات داوری مسخره تکراری؟ دربی رو خدا رحم کنه!
انالیز تیم خاص هم در انتهاش هست که مجیدی باید از دربی محروم می شد و یک پنالتی برای سپاهان گرفته نشده!!!!!!!!!

Mohammad
11-04-2016, 03:11
درسته که یه بخش بزرگی از دربی "احساسی" هست و قطعا هم خیلی تاثیرگذار؛ ولی باید منطقی به این بازی نگاه کرد. قطعا پرسپولیس بهترین شرایط رو از هر نظر در بین تیم های لیگ داره (فکر نمی کنم کسی با این موضوع مخالف باشه!) ولی اینکه بخوایم تیم مقابل رو دست کم بگیریم یا از الان خودمون رو برنده بدونیم، تیشه زدن به ریشه خودمون هست !

پرسپولیس تویه این فصل تویه همه بازی هاش گل زده؛ یه آمار فوق العاده و بی نظیر. اما خط دفاعمون یکی از بدترین هاست؛ بهترین خط حمله در مقابل ششمین خط دفاع ضعیف لیگ. در خط حمله هم در بعضی بازی ها "خیلی گل نزن" میشیم و این تویه بازی های حساسی مثل دربی که باید از تک موقعیت ها استفاده کرد خیلی بده.

در فاز دفاعی ما کامیابی نیا رو نداریم که یکی از بهترین و کارآمدترین مهره هامون در فاز دفاعی هست. جالبه که کامیابی نیا طبق نمره های سایت 90 یازدهمین بازیکن لیگ هست ! یعنی عملا جمعه ما یکی از بهترین بازیکنان فصلمون رو نداریم.:n03:

در خط دفاع از نظر دروازه بان لوبانف رو ترجیح میدم چون سوشا اعصاب درست و حسابی نداره، بعید نیست کار دست تیم بده. هر چند از نظر فنی خیلی فرقی بین لوبانف و سوشا نیست ! همچنین خط دفاع ما با بودن بنگر و ماریچ در قلب دفاع کمی کند هست.
در فاز تهاجمی تنها مشکل همون "گل نزن شدن" هست که اگه کمی خوش شانس باشیم و یه کم دقتمون بیشتر بشه مشکل دیگه ای نداریم.

کلید برد ما در دربی جمعه به نظر من
1- زدن گل اول
2- استفاده از نصف موقعیت هایی که به وجود میاریم !
هست.

اگه از قدرت خط حملمون خوب استفاده کنیم، ضعف خط دفاعمون براحتی جبران میشه ! بردن این دربی با نتیجه 2-1 یا 3-1 اصلا دور از دسترس نیست.

Reza31001
11-04-2016, 06:58
تنها چیزی که می تونه پرسپولیس رو توی دربی بازنده کنه غروره بازیکناس!
به نظر من پرسپولیسیها مغرور نیستن، نپخته هستن
فرم حال حاضر پرسپولیس اصلا قابل مقایسه با استقلال نیست ولی برای دربی (اونم با این شرایط جدول) هیجان زیادی به پرسپولیسیها وارد میشه و ممکنه علی رغم برتری فنی حتی بازنده هم باشند
با پست بالایی موافقم که مشکل مهم پرسپولیس هم همون فاز دفاعیش هست
ضمن اینکه اگه پرسپولیس برنده دربی باشه میشه گفت استقلال باید قید جام رو بزنه ولی برعکسش شاید نه؛ به خاطر بازیهای باقیمونده نمیگم که فرم بازی کردن تیم ها مد نظرمه
پرسپولیس الان طوری بازی میکنه که میتونه مقابل هر حریفی و در هر زمینی با 3 امتیاز بیرون بیاد (مثل همین ملوان) و بر عکس استقلال نشون داده در هر شرایطی ممکنه امتیاز از دست بده (مثل استقلال اهواز)

teraktor2003
11-04-2016, 11:42
به نظر من پرسپولیسیها مغرور نیستن، نپخته هستن
فرم حال حاضر پرسپولیس اصلا قابل مقایسه با استقلال نیست ولی برای دربی (اونم با این شرایط جدول) هیجان زیادی به پرسپولیسیها وارد میشه و ممکنه علی رغم برتری فنی حتی بازنده هم باشند
با پست بالایی موافقم که مشکل مهم پرسپولیس هم همون فاز دفاعیش هست
ضمن اینکه اگه پرسپولیس برنده دربی باشه میشه گفت استقلال باید قید جام رو بزنه ولی برعکسش شاید نه؛ به خاطر بازیهای باقیمونده نمیگم که فرم بازی کردن تیم ها مد نظرمه
پرسپولیس الان طوری بازی میکنه که میتونه مقابل هر حریفی و در هر زمینی با 3 امتیاز بیرون بیاد (مثل همین ملوان) و بر عکس استقلال نشون داده در هر شرایطی ممکنه امتیاز از دست بده (مثل استقلال اهواز)
در مورد نپختگی هم موافقم ولی بحث من الان اینه که همه دارن میگن استقلال خیلی بد بازی میکنه و پرسپولیس خوب...دربی یک بازی هست و بیشتر انگیزه تو اون کارسازه و اگه با این تفکر که ما بهتریم به بازی بریم چه بسا بازی با سیاه جامگان تکرار بشه,در اون بازی به اعتراف خود بازیکنا از اول دست کم گرفته بودن...اما دربی جای این فکر ها نیس و جوونی تیم ممکنه این رو القا کنه که بهتر هستن و بازی رو از دست بدن...
یه چیزی هست اونم اینه که کلا ما ایرانی ها جنبه تعریف زیاد رو نداریم:n02:به عینه دیدم تو سطح ملی حتی با تعریف زیاد طرف خودشو گم کرده و بفنا رفته!

mehdi_mh71
11-04-2016, 11:45
ببخشید دوستان جریان مازیار زارع چیه؟
چرا این قدر منفوره؟
من یادمه از سالی که از پرسپولیس رفت علیه اون توی ورزشگاه ها شعار میدن و بعدش میاد مصاحبه علیه پرسپولیس میکنه
کلا این مسئله از چه اتفاقی شروع شده؟
یکی میشه توضیح بده ما هم بدونیم؟

mojtabaivi
13-04-2016, 09:57
برای طارمی زود بود که لژیونر شود
طارمی با پرسپولیس دو ساله می‌بندد
وکیل مهدی طارمی خبر توافق با سرپرست باشگاه پرسپولیس بر سر تمدید قرارداد مهدی طارمی را تایید کرد.

عبدالصمد ابراهیمی در این باره به "ورزش سه"، گفت: هنوز قراردادی در این زمینه امضاء نشده است. به این دلیل که بر اساس بند 16 ماده 20 آئین نامه نقل و انتقالات عقد قرارداد فقط در زمان نقل و انتقالات قانونی است. اما همه توافقات لازم انجام شده است و مهدی طارمی به مدت دو سال دیگر قرارداد خود را با باشگاه پرسپولیس تمدید خواهد کرد.

وکیل مهدی طارمی در پاسخ به این سوال که ماندن مهدی طارمی با وجود پیشنهادات خارجی کمی عجیب بود، گفت: برای مهدی زود بود که لژیونر شود. او نیاز به کسب تجربه بیشتر دارد. البته در دو فصل آتی اگر شرایط برای حضور وی در یکی از تیم های اروپایی مهیا شود، می تواند با توافق باشگاه پرسپولیس را ترک کند.

mojtabaivi
13-04-2016, 10:08
کمتر کسی از اومدن طاهری به پرسپولیس خوشحال بود. همه میگفتن این هم یکی مث قبلیا و حتی بدتر، میاد گند میزنه و چند ماه دیگه م عوض میشه.
اما کم کم پس از سالها احساس میکنم تیممون با وجود طاهری داره به ثبات میرسه.
یه کار حرفه ای به سبک تیم های اروپایی، اونم تمدید قرارداد سرمربی و بازیکنای کلیدی اونم نه یه ساله، دو ساله.
امیدوارم بعد از پایان فصل، فقط و فقط طاهری رو عوض نکنن. خیلی بی حاشیه داره تیمو خوب مدیریت میکنه.
واقعا برا فصل بعد، وقتی سرمربی برانکو باشه و بازیکنا حفظ بشن و نقطه ضعفامون رو با جذب بازیکنای خوب برطرف کنیم، این تیم چی میشه؟!! تیمی که روز به روز داره بهتر میشه... مسلما توی آسیا حرف های زیادی برا گفتن خواهیم داشت

clau
14-04-2016, 19:26
چه گل حساسی صبا در دقیفه 88 بازی به تراکتور زد تا بازی 1-1 مساوی بشه

در صورت برد تراکتور در بازی امروز بدجور خودش به 3تیم اول نزدیک میکرد که خوشبختانه خوب موقعی امتیاز از دست داد:n02:

R£ɀД
15-04-2016, 18:05
تبریک به همه. بعد مدت ها اینجا پست میزارم و واقعا لذت بردم از بازی تیم. حقمون بود 6 تا بزنیم !! 4 ساختگی اس اس هم که خراب شد:n09::n09: فقط قهرمانی رو کم داریم امسال.

وین رونی
15-04-2016, 18:14
بسی کیفور شدیم
تیم مقابل قشنگ ظرفیت شش تا رو داشت اگه پنالتی گل می شد
تبریک به همه

Mohammad
15-04-2016, 18:15
تبریک تبریک تبریک تبریک :n02:
از این به بعد چی باید بگیم دقیقا؟ 6 تایی ها؟ 4 تایی ها؟ 10 تایی ها؟ :n13::n02:

این بازی جای هیچ حرف و حدیثی رو باقی نذاشت، هر چند این حسرت باقی موند که چرا کمتر از 6 7 تا گل نزدیم ! این تیم شایسته ترین تیم برای قهرمانی هست و امیدوارم به حقش برسه.

تویه پرانتز اینکه از فردا باید رویه ادامه بازی ها تمرکز کنیم چون اگه تویه باد این برد بخوابیم تویه 1 هفته این جایگاهی رو که به چنگ و دندون به دست آوردیم، از دست میدیم.

lazy
15-04-2016, 18:15
چقد خوبیم ماااااا:n12::n12::n12:
حیف حیف حیف که میتونستیم حماسه 6تایی رو تکرار کنیم که درخشش رحمتی مانع شد

amirfakhrian
15-04-2016, 18:22
عالی بود. 4 تایی شدن هم خیلی خوبه، می خوام بدونم استقلالی ها از این به بعد می خواهند چه عددی رو نشون بدند.:n02::n02:

B3HZ@D
15-04-2016, 18:24
تبریک .
بعد مدتها دیدن دربی به من حسابی چسبید . تیم خیلی خوب بود و سنگ تمام گذاشت . فقط اگر کمی دقت بازیکنان بیشتر میشد حماسه 6 تکرار میشد .

اون پنالتی هم برای استقلال خیلی عجیب بود . من هر چی سعی کردم برخوردی ندیدم . حالا یا اشتباه از من بوده یا این که واقعن برخورد صورت گرفته .

در کل بسی لذت بردیم و امیدوارم تیم همین روند رو حفظ کنه و تمرکزش رو از دست نده . این تیم لیاقت قهرمانی رو داره . فقط نیاز به دقت و تمرکز بیشتر داره . هفته های پیش رو حسابی حساس و تاثیر گذار هستن و نباید امتیازها رو مفت و مجانی از دست بدیم .

به امید قهرمانی .

Morteza4SN
15-04-2016, 18:27
عجب بازی بود تبریک
پرسپولیس صدر جدول نرفت در چه بازی و چطور رفت
با شایستگی و بدون حرف حدیث!
هر تیمی غیر از پرسپولیس بخواد آخر فصل قهرمان بشه ظلم فوتباله و غیره
این تیم جذابیت تمام و کمال لیگ‌ـه با این تیم کسی بگه فوتبال ایران نمی‌بینم از لذت فوتبال کم برداشته
همه عالی بودن اما نقش یه مربی مثل برانکو غیرقابل‌انکاره

وین رونی
15-04-2016, 18:28
اینم به عشق بچه ها

siahkamar
15-04-2016, 18:32
اقا ما با ده تا انگشت چه جوري هم چهار و نشون بديم و هم شش و؟؟؟

manchester fan
15-04-2016, 18:33
به به ... به به
درود به برانکو که تیم با این ترکیب تهاجمی فرستاد تو زمین و نو همون دقایق اول هم نتیجش دیدیم
فوق العاده کار کردیم ... فقط زیادی هیجان زده بودیم و موقعیت های الکی به استقلال دادیم ... فقط سوشا نکته منفی بازی بود که تن و بدنم میلرزوند
کاشکی قدر موقعیت ها میدونستیم و بیشتر گل میزدیم
جالبیش اینه که تیم رقیب 4 تا خورده و بازم بهترین بازیکنش دربازه بانش بوده

محسن ترکی هم که سنگ تموم گذاشت ... پناتی که اصلا نبود و گرفت و خطاهای الکی که برای اونا میگرفت و کارتایی که به بازیکنای ما داد
در کل داوری اصلا خوب نبود

EhsanCPU
15-04-2016, 18:34
اینم به عشق بچه ها

پرسپولیس داره تمام اعداد رو به سود خودش ازشون میگیره:n08:دیگه از فردا عددی ندارن نشون بدن :n18:

بچه ها واقعا متشکریم:n40:

javadlf
15-04-2016, 18:42
واقعا بازی فوق العاده ای بود. تیم مثل تیم های اروپایی بعد از جلو افتادن هم عطش گل زدن داشت.

باریکلا به برانکو با این انگیزه و شوری که از اول فصل داشت منم یاد قطبی مینداخت.

قهرمانی حق پرسپولیسه

manchester fan
15-04-2016, 18:42
دزفولی: ترکی یک مقدار مصلحت اندیش قضاوت کرد/ پنالتی استقلال درست نبود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نتیجه کارتا بی دلیل و مسخره ترکی
بازی بعد طارمی محرومه

Soroush-S
15-04-2016, 18:43
عااااالی بود ، عااااااااالی
بچه ها متشکریم
تبریک به همه پرسپولیسیها

Sent From My XPERIA M4

clau
15-04-2016, 18:44
تبریک به همه پرسپولیسیا بابت این برد مقتدرانه :n16:

همه چی این بازی بیست بود فقط یک نفر باز رفت رو اعصاب طبق معمول سوشا که یک گل مفت تقدیم حریف کرد:n15:

ای کاش مهدی طارمی هتریک میکرد حقش هم بود که از خود گذشتگی کرد و فرصت داد تا مسلمان هم پاش به گلزنی در دربی باز بشه

دم برانکو اساسی گرم . واقعا لذت بردیم از این بازی هجومی و زیبایی که تیم ارایه داد:n16:

javadlf
15-04-2016, 18:58
این پیروزی یک خوبیه دیگه هم داشت که تفاضل گل پرسپولیس رو از استقلال بیشتر کرد.

قبل بازی پرسپولیس 3 تا از استقلال عقب بود حالا یکی جلو افتاده. البته امیدوارم که آخر به تفاضل کشیده نشه و راحتتر قهرمان شه.

پنالتی استقلال هم نبود ولی نتیجه اینقدر خوب بود که آدم دیگه به داوری و یا حتی اشتباه سوشا فکر نمی کنه.

m2stech
15-04-2016, 18:59
تبریکات بعد از مدت ها برگشتیم سر جامون
راستی دقت کردین در این بازی 6 گل زده شد!

ragbar12
15-04-2016, 19:04
تبریک میگم عالی بازی کردن هم کوبنده هم پر گل
خدا رو شکر پنالتی گل نشد همین چهار خیلی معنی میده اونم جولو
پرویز مظلومی. نماد جعلی رو با قدرت کشیدیم پایین ومال خودمون کردیم.

سامانه اس ام امسی که تلوریون راه راه انداخته رو باید
عوض بکنن خود استقلالیها هم دیگه دلو دماغ چهارو ندارن
خودشونم میدونن چهاری وجود نداشت
امروز چهار معنی پیدا کرد بزارن صفر به نظرم بهتره

امروز حتی داورم نتونست به دادشون برسه اون پنالتی مسخره ای که گرفت و اوایل بازی هم که اصلا خطای استقلالیا رو نمیگرفت
خدا رو شکر خیلی مزه داد .
این بازی دیگه تموم شد باید تمرکز بکنن برای ادامه فصل هنوز بازیهای سختی مونده به امید قهرمانی.

kenzu
15-04-2016, 19:06

معجره 24 ابدی هادی نوروزی:n12:

teraktor2003
15-04-2016, 19:11
دوبل4:
اول اینکه این بازی 4 تا زدیم
دوم اینکه طبق فرمول خودشون دربی های 69-70-71-73 رو بردن بینش مساوی بوده قبول نبوده! ما هم میگیم باشه!
دربی های 74 -79-80-82 رو بردیم و بینش دربی ها مساوی شده
دوبل 4!!!!
هم چهار بار پشت هم بردیم هم 4 تا تو همون بازی بهشون زدیم!!!!

omidscafild
15-04-2016, 19:50
بازی فوق العاده ای بود . قطعا گام بلندی برای قهرمانی بود .
دربی ازین بهتر ندیده بودم تو 10 سال اخیر .
زنده باد برانکو که داره تیمش اروپایی بازی میکنه . هیچ تیمی نتونسته جلوی پرسپولیس دروازشو بسته نگه داره . رکورد هست فک کنم تو جهان .
داور که قشنگ رو اعصاب بود . ولی اونقدر خوب بودیم که اصن واکنشی نشون نمیدادن بازیکنا به تصمیماتش . حتی پنالتی ای که الکی گرفته شد برا استقلال .
طارمی بهترین بازیکن ایرانه قطعا . اگه هتریک میکرد که یه طعم دیگه داشت اصن .
برای اولین بار بود که دیدم آقای مظلومی ترسو گذاشته کنار که همین به قشنگ شدن بازی کمک کرد .
دست بازیکنامون بشدت درد نکنه . دست آقای رحمتی که با واکنش هاش مارو هم متعجب کرده بود درد نکنه . دست بازیکنای استقلال هم درد نکنه که واقعا میخواستن کم نیارن جلو پرسپولیس و حمله میکردن .
یه بازیکنی که کمتر بهش اشاره شد تو این بازی علیپور بود . اصن تو دربی ها بنظرم ستارست این بازیکن . بدجور سر مدافعان استقلال خراب میشد . فوق العادست علیپور .
باید ببریم این جام رو برای کاپیتان :n12:

Amirdb
15-04-2016, 22:57
دوستان تبریک میگم
واقعا چسبید و نماد جعلی 4 کلا به فنا رفت و 4 واقعی جاشو گرفت
ایشالا که 4 تا بازی باقیمونده هم می بریم و بدون حرف و حدیث قهرمان میشیم
یادمون نره این تیم همون تیم 16 جدول بود که الان اومده صدر جدول
واقعا قدر برانکو رو باید دونست

EhsanCPU
15-04-2016, 23:59
بله قدر این مربی دوست داشتنی و خوشتیپ رو باید همیشه بدونیم:n12::n12::n12::n12: کارش خیلی درسته :n12::n12::n12::n12:

به لینک زیر هم یه سری بزنین جالبه :n02:
LINK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%82%D9%84%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D9%87%D8%A7-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1)

teraktor2003
16-04-2016, 11:55
استقلالی ها قبل بازی:
4 در کهکشان راه شیری بی همتاس:n02:

استقلالی ها بعد دربی:
این 4 و 6 و این اعداد مسخره فقط در جهان هشتم مثل ایران اتفاق یوفته و پیکه هم که عدد 5 نشون داد خیلی خره:n02::n10:

Mohammad
16-04-2016, 13:33
اینم از جدول به روز شده پست های قبلیم؛ البته کامل تر و بهتر :

توضیح اینکه نتایج ردیف بالای بازی ها مربوط به نتایج بازی های رفت هست. به جز این هفته ، بازی های سه هفته آخر به طور همزمان برگزار میشه.
ذوب آهن با باختی که به تراکتورسازی داد عملا دیگه شانسی برای قهرمانی نداره ولی چون هفته آخر با استقلال خوزستان بازی داره می تونه در تعیین سرنوشت قهرمان این فصل نقش داشته باشه.

همونطور که قبلا هم گفتم پرسپولیس نسبت به سایر تیم ها بازی های نسبتا آسون تری داره؛ صرفا از مقام مقایسه. اگه امروز ملوان فولاد رو ببره سقوط استقلال اهواز قطعی میشه و دیگه امیدی نداره. هر چند این هفته نه ، هفته های دیگه سقوطش قطعی میشه ولی حداقل می تونه برای بازی با پرسپولیس تاثیرگذار باشه. نکته بازی با استقلال اهواز اینه که ما مهمانیم و باید بریم اهواز.
بازی با نفت سخت ترین بازی باقیمانده ماست که البته با بردن دربی احتمالا یه بازی 100 هزار نفری داریم ! :n09: پرسپولیس به عنوان تیم اول سرنوشتش کاملا دست خودشه و کمی تلاش دیگه قهرمانی رو 100% می کنه.

به نظر من خیلی بعیده که 3 تیم اول همه بازی های باقیمانده خودشون رو ببرن و قطعا امتیاز از دست میدن. اصلا بعید نیست همین هفته تغییرات عمده در بالای جدول داشته باشیم چون امتیازها و تفاضل گل ها خیلی نزدیک هست.

erfan.it
16-04-2016, 14:50
چیزی ندارم که بگم ، جز تبریک ! :n02::n16::n12:

teraktor2003
16-04-2016, 16:33
اینم از جدول به روز شده پست های قبلیم؛ البته کامل تر و بهتر :

توضیح اینکه نتایج ردیف بالای بازی ها مربوط به نتایج بازی های رفت هست. به جز این هفته ، بازی های سه هفته آخر به طور همزمان برگزار میشه.
ذوب آهن با باختی که به تراکتورسازی داد عملا دیگه شانسی برای قهرمانی نداره ولی چون هفته آخر با استقلال خوزستان بازی داره می تونه در تعیین سرنوشت قهرمان این فصل نقش داشته باشه.

همونطور که قبلا هم گفتم پرسپولیس نسبت به سایر تیم ها بازی های نسبتا آسون تری داره؛ صرفا از مقام مقایسه. اگه امروز ملوان فولاد رو ببره سقوط استقلال اهواز قطعی میشه و دیگه امیدی نداره. هر چند این هفته نه ، هفته های دیگه سقوطش قطعی میشه ولی حداقل می تونه برای بازی با پرسپولیس تاثیرگذار باشه. نکته بازی با استقلال اهواز اینه که ما مهمانیم و باید بریم اهواز.
بازی با نفت سخت ترین بازی باقیمانده ماست که البته با بردن دربی احتمالا یه بازی 100 هزار نفری داریم ! :n09: پرسپولیس به عنوان تیم اول سرنوشتش کاملا دست خودشه و کمی تلاش دیگه قهرمانی رو 100% می کنه.

به نظر من خیلی بعیده که 3 تیم اول همه بازی های باقیمانده خودشون رو ببرن و قطعا امتیاز از دست میدن. اصلا بعید نیست همین هفته تغییرات عمده در بالای جدول داشته باشیم چون امتیازها و تفاضل گل ها خیلی نزدیک هست.

4 بازی باقی مونده فارغ از رتبه 4 فیناله و باید بدونن که تیمی که میاد جلو پرسپولیس با تمام توانش بازی میکنه,دست کم گرفتن حریف عواقب بدی داره اونم در این مقطع فصل,باید شادی و همینجا به پایان رسوند و برنامه ریزی کرد برای بازی بعد,امیدوارم مغرور نشن,مخصوصا اینکه تیم بعدی انتحاری بازی میکنه و مربیشون هم گفته پرسپولیس رو میخوایم ببریم و کلی کری خونده(بلاخره استقلاله اونم!)
فراموش نکنیم همین تیم ذوب اهن و سپاهان رو متوقف کرده و استقلال رو در تهران زمین گیر و اگه گلشون به اشتباه داور مردود نمی شد استقلال رو می بردن!
امیدوارم بازی با سیاه جامگان درس عبرتی براشون شده باشه,اگه با تمام قوا و تمرکز و بدون غرور برن جلو صد در صد قهرمانیم,فقط غرور حریف ماست,تو فوتبال ایران هیچ تیمی حریف ما نیست.
پ.ن:همه میگن دیروز استقلال بد بازی کرد! نه اشتباه نکنین,استقلال بازی همیشگیشو کرد این قدرت پرسپولیس بود که اون نتیجه رو رقم زد.

77elnaz
17-04-2016, 09:57
سلام دوست عزیز
من فقط لیگ اوروپارو دنبال میکنم و اصلا لیگ ایران نگاه نمیکنم ولی برای اولین که بازی پرسپولیس با استقلال نگاه کردم خوشم اومد از پرسپولیس بازیش خوب بود

Amirdb
17-04-2016, 11:16
جالبه هوادارای استقلال که دم از فرهنگ هواداری می زنن این اعداد رو خودشون باب کردن و استارت این کار رو خودشون زدن
و گرنه من یادم نمیاد قبل از فرهاد مجیدی که جلو هموطناش عدد 4 رو نشون داد عدد 6 و 4 این طور باب شده بود
و الان که کلا نمادشون خراب شده و به باد رفته فرافکنی می کنن و حرف از فرهنگ هواداری می زنن و کلا این مسائل رو مربوط به کشورهای جهان سومی می دونن!!
تیتر روزنامه استقلال شماره امروز هم جالبه!!
4 تای پرسپولیس رو میگن 4 قلابی!!:n31:
قلابی!!!4 تا بهتون زدیم قلابیش کجا بود!
عزیزم اینو دیگه نمی تونی انکار کنی و بگی فیلمش موجود نیست :n33:
اگه به تعداد بردهای اخیر هم بخوایم نگاه کنیم...4 تا برد قبلی مال ماست و استقلال سال هاست که برنده دربی نبوده!!!

manchester fan
18-04-2016, 23:53
یه چیز میگم بخندید : محمد فنایی :n02:

ایشون حامی صفت و سخت محسن قهرمانی هم بودن
نمیدونم چرا اکثر مواقع بعد از دربی ها ایشون میان
خطای رامین رضاییان چون تاخیر تو بازی میندازه اخطار داره :n04:
مگه قراره خطا تسریع کنه بازی تیم حریف !!!!!!!!!!!!!!
کلا رو تاخیر خیلی حساسن ... طارمی هم ایشون به خاطر تاخیر مستحق کارت میدونستن :n02:

در رابطه با هند هم صحبت نکنیم بهتره ... ایشون خطای دیدشون زیاده
قصد جسارت به این داور محترم ندارم ولی خیلی پرت و پلا میگن بعضی مواقع

teraktor2003
19-04-2016, 12:01
کلا نود بعد از اعتراض استقلالی ها و حضور رحمتی به صورت محسوسی به سود یه تیم خاص چرخیده...چرا در مورد نارنجک استقلالی ها چیزی گفته نشد؟مگه نارنجک پرسپولیسی ها براشون جریمه نداشت؟چرا در مورد فحاشی امین حاج محمدی به هوادارن چیزی گفته نشد؟مگه خون ایشون از صادقیان و خانزاده رنگین تره؟چرا از حملات ادامه دار و رفتن تو شکم داور توسط رحمتی چیز خاصی گفته نمیشه؟دقیقا همین حرکت رو صادقیان کرد 6 ماه محروم شد!!! رحمتی این حرکت رو در لیگ امسال حداقل 3 بار انجام داده و با داور سینه ب سینه شده و هلش داده!
متاسفانه فردوسی پور برای اینکه ثابت کنه پرسپولیسی نیست داره دست به کارهای احمقانه ای می زنه.

Mohammad
19-04-2016, 12:52
نمی دونم تقصیر ما چیه که یه دربی حساس در مسیر قهرمانی رو به بهترین شکل ممکن بردیم و به نوعی تیم حریف رو تحقیر کردیم. حالا انگار همه می خوان به نحوی شرایط رو به تعادل برسونن؛ خب این مشکل ماست که تیم حریف 4 تا خورده ؟! اشتباهات تاکتیکی داشتن؟ تویه این مدت کارشناسی های زیادی از داوری این بازی دیدم ولی مطمئنم این چیزا تویه این بازی نمی تونست جلوی برد پرسپولیس رو بگیره، نهایتا اختلاف کم میشد. اگه ما یه کم خوش شانس تر بودیم و روز خوب رحمتی نبود دیگه الان هیچکدوم از این حرفا وجود نداشت چون اختلاف گل ها بیش از 3 4 گل بود !!

امیدوارم این تلاش برای ایجاد تعادل مجدد در داوری های هفته های پیش رو تاثیری نداشته باشه ! نه به نفع ما ، نه به ضرر ما و نه به نفع و ضرر هیچ تیم دیگه ! اونوقت میشه قهرمان واقعی لیگ رو شناخت.

همونطور که دوستان هم اشاره کردن فقط برای من سوال اینه که چرا این ایجاد تعادل اکثر مواقع یه جاده یک طرفست ؟؟ مطمئن باشید اگه بذارن پرسپولیس چند سالی ثبات مدیریتی و فنی داشته باشه ، کم کم هیچ چیزی رو برای بالیدن تیم های حریف باقی نمی ذاره !

B3HZ@D
19-04-2016, 15:02
مهرداد اولادی درگذشت

مهرداد اولادی مهاجم سابق تیم ملی و باشگاه استقلال و پرسپولیس امروز در بیمارستان شهدای تجریش درگذشت.

به گزارش "ورزش سه"، مهاجم سابق پرسپولیس و استقلال و تیم ملی که در ملوان بندرانزلی عضویت دارد، امروز در بیمارستان شهدای تجریش درگذشت.

اولادی بازیکن سابق تیم پرسپولیس و استقلال، پس از تعطیلات نیم فصل دوم رقابت های لیگ برتر، برای سومین بار به عضویت ملوانی ها درآمد و در بازی های اخیر برای این تیم به میدان رفت.

طی تماس عوامل رسانه "ورزش سه"، با عوامل بیمارستان شهدای تجریش، مسئولین بیمارستان این خبر را تایید کردند.

به گفته وی، این مهاجم اهل قائمشهر کمتر از نیم ساعت پیش در گذشته است.

مجموعه "ورزش سه"، این مصیبت دردناک را به تمام اهالی ورزش و خانواده وی تسلیت می گوید.

EhsanCPU
19-04-2016, 15:16
واقعا باورش سخته :n28: مهرداد اولادی متولد 1364 بود :41:

teraktor2003
19-04-2016, 17:04
خدا بیامرزتش...حتی با اینکه رفت استقلال هیچوقت ازش بدم نیومد...معرفت بعضی ها رو هم نگاه کنین,واقعا متاسفم که اخلاقیات در این مملکت داره کجا میره:

000000000
19-04-2016, 23:23

Mohammad
21-04-2016, 15:16
دقیقا چرا؟ :n15:

در تصمیمی عجیب در نهایت مقرر شد پرسپولیسی ها دیدار خود در هفته بیست و هفتم لیگ برتر را در استادیوم تختی برگزار کنند.
به گزارش"ورزش سه"، در حالی که انتظار می رفت بازی دو تیم استقلال اهواز و پرسپولیس در بهترین ورزشگاه شهر اهواز یعنی غدیر برگزار شود در نهایت استادیوم تختی به عنوان میزبان این بازی معرفی شد. این تصمیم در حالی که دو تیم دیگر اهوازی در این هفته بازی های خود را در خارج از خانه برگزار می کنند ابهامات زیادی را ایجاد کرده است.
باشگاه پرسپولیس تلاش زیادی کرد تا بازی در ورزشگاه غدیر برگزار شود اما در نهایت با آن موافقت نشد تا استقلالی‌های اهواز برخلاف دیدار خود با استقلال تهران، اینبار در تختی از سرخپوشان پذیرایی کنند.
امکانات کم، جایگاه تماشاگران کمتر و در نهایت چمن نامناسب یکی از دلایلی بود که پرسپولیسی ها ترجیح می دادند این دیدار در تختی برگزار نشود و غدیر به عنوان میزبان شان معرفی شود و هواداران‌شان نیز موفق شوند با تعداد بیشتری در استادیوم حضور یابند.
پرسپولیسی ها که در این فصل برخلاف رقیب سنتی خود در استادیوم شهر قدس مهمان راه آهن بودند و البته با تصمیم عجیب راه آهنی ها در آزادی میزبانی استقلال را پذیرفتند و تفاوت در ساعت برگزاری و زودتر از رقیب به میدان رفتن اتفاقاتی است که این روزها سرپرست تیم با علی اکبر طاهری بارها در رابطه با آن به گفتگو نشسته و از آن گلایه کرده است.
با این حال با تصمیم مسوولان پرسپولیس فردا و از ساعت 18:10 دقیقه به مصاف استقلال اهواز در استادیوم تختی خواهد رفت.

teraktor2003
21-04-2016, 20:16
دقیقا چرا؟ :n15:

در تصمیمی عجیب در نهایت مقرر شد پرسپولیسی ها دیدار خود در هفته بیست و هفتم لیگ برتر را در استادیوم تختی برگزار کنند.
به گزارش"ورزش سه"، در حالی که انتظار می رفت بازی دو تیم استقلال اهواز و پرسپولیس در بهترین ورزشگاه شهر اهواز یعنی غدیر برگزار شود در نهایت استادیوم تختی به عنوان میزبان این بازی معرفی شد. این تصمیم در حالی که دو تیم دیگر اهوازی در این هفته بازی های خود را در خارج از خانه برگزار می کنند ابهامات زیادی را ایجاد کرده است.
باشگاه پرسپولیس تلاش زیادی کرد تا بازی در ورزشگاه غدیر برگزار شود اما در نهایت با آن موافقت نشد تا استقلالی‌های اهواز برخلاف دیدار خود با استقلال تهران، اینبار در تختی از سرخپوشان پذیرایی کنند.
امکانات کم، جایگاه تماشاگران کمتر و در نهایت چمن نامناسب یکی از دلایلی بود که پرسپولیسی ها ترجیح می دادند این دیدار در تختی برگزار نشود و غدیر به عنوان میزبان شان معرفی شود و هواداران‌شان نیز موفق شوند با تعداد بیشتری در استادیوم حضور یابند.
پرسپولیسی ها که در این فصل برخلاف رقیب سنتی خود در استادیوم شهر قدس مهمان راه آهن بودند و البته با تصمیم عجیب راه آهنی ها در آزادی میزبانی استقلال را پذیرفتند و تفاوت در ساعت برگزاری و زودتر از رقیب به میدان رفتن اتفاقاتی است که این روزها سرپرست تیم با علی اکبر طاهری بارها در رابطه با آن به گفتگو نشسته و از آن گلایه کرده است.
با این حال با تصمیم مسوولان پرسپولیس فردا و از ساعت 18:10 دقیقه به مصاف استقلال اهواز در استادیوم تختی خواهد رفت.

هر وقت فهمیدین چرا رحمتی بعد از اینهمه جنجال و رفتن تو شکم داور توسط حسن زاده!! محروم نمیشه اینا رو هم می فهمیم...اینهمه جنجال در دربی رو اگه یه پرسپولیسی انجام داده بود الان حسن زاده فریاد وانفسا سر داده بود که کجایین که دشمن به فرهنگ ما رسوخ کرده!!!

Mohammad
22-04-2016, 20:03
یه برد سخت دیگه تویه یه بازی عجیب و غریب؛ تبریک. :n11:

از سنگ پرانی اول بازی معلوم بود که یه بازی عادی نداریم که خدا رو شکر جان سالم به در بردیم ! حالا جالبه که محل ورزشگاه رو شورای تامین تعیین کرد، بعد اینطوری امنیت بازی تامین شده !!
امیدوارم مصدومیت بنگر جدی نباشه و به بازی با نفت برسه. رضائیان هم که به ناحق از بازی بعدی محروم شد !

100 هزار تماشاگر در بازی با نفت می تونه برگ برنده ما برای این بازی باشه. برگشتن کامیابی نیا و طارمی هم تیم رو آماده یه برد روحیه بخش دیگه می کنه.

kenzu
22-04-2016, 20:08
به امید خدا قهرمانی واس ماس:n25:

وین رونی
22-04-2016, 20:23
کاشکی چهار تا استقلال تو لیگ بود
:n13: هرچند این چهارمین بردمون مقابل استقلالی های لیگ بود :n10:
بازی نفت رو ببریم دو بازی آخر تا حدی خیالمون راحت میشه

000000000
22-04-2016, 20:44
بیهوشی لیدر پرسپولیس و شکسته شدن سر 40 تماشاگر! / ورود آمبولانس به تونل تختی برای مداوای سرپرست کانون هواداران پرسپولیس
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برانکو: به خاطر ناامنی مصاحبه نمی‌کنم/ یکی از مسولان شهر من را تهدید کرد
لیدر مضروب پرسپولیس: مسئولان برگزاری باید استعفا کنند/ به قصد کشت مرا کتک زدند
قنبرپور: ۲۵ سال پیش هم چنین اتفاقاتی رقم خورده بود/ خوشحالیم که سالم ماندیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sAeEd_kHaAn
22-04-2016, 21:05
چقدر از این مزدک بدم میاد ،گل صدرصد سالم فولاد روخیلی عادی ازش رد شد حرکت اهسته رو میبینه گل صحیحه میگه "خوب ادامه بازیو میبینیم " با چه شور و حالی هم گزارش میکنه برا استقلال

تبریک به همه پرسپولیسیا

mojtabaivi
22-04-2016, 21:19
بختیاری‌زاده: رفتار تماشاگران پرسپولیس در شأن آنها نبود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r.jpgوبسایت رسمی برنامه نود - سرمربی تیم استقلال اهواز گفت: پرسپولیس تیمی است که معرف تمدن ایران است و اتفاقاتی که در پایان بازی رقم خورد در شأن هواداران این تیم نبود.

به گزارش وبسایت نود و به نقل از تسنیم، سیاوش بختیاری‌زاده، سرمربی تیم استقلال اهواز پس از شکست ۲ بر صفر تیمش مقابل پرسپولیس ضمن انتقاد شدید از داوری مسابقه در مورد اتفاقات رخ داده در این بازی گفت: واقعاً متأسفم که چنین صحنه‌هایی را در بازی امروز شاهد بودیم. پرسپولیس یکی از تیم‌های بزرگ فوتبال کشور ماست و تمدن ایرانی را معرفی می‌کند. واقعا در شأن هواداران این تیم نبود که این‌گونه عمل کنند! ما بهترین زمان بازی را برای جبران گل‌های خورده به‌خاطر حرکات تماشاگران از دست دادیم.

وی ادامه داد: در اینکه پرسپولیس تیم خوبی است و کاملا آماده است شکی نیست، اما این تیم در کل این فصل به هیچ تیمی به قدر استقلال اهواز موقعیت خطرناک نداده بود. همان‌طور که دیدید بچه‌های ما واقعاً خوب فوتبال بازی کردند و شش یا هفت موقعیت برای گلزنی داشتیم، اما شرایط به نوعی برنامه‌ریزی شده بود.

سرمربی تیم فوتبال استقلال اهواز گفت: این حق طبیعی ما بود که در جایی که می‌خواهیم بازی کنیم، اما به‌نظر من همه چیز برنامه‌ریزی شده بود. دیدید که تماشاگران در جایگاه ما نشسته بودند و یا اتفاقاتی که در روبه‌روی جایگاه افتاد تا چه اندازه زشت بود. البته من در مورد داوری هم بحث دارم. داور بازی تحت‌تأثیر جو غالب استادیوم سوت زد و پنالتی گرفت! به‌نظر من پنالتی پرسپولیس مشکوک بود.

بختیاری‌زاده عنوان کرد:‌ تمرکز تیم ما گرفته شد و من و بازیکنانم به‌هیچ وجه تمرکز نداشتیم. البته جا دارد از مأموران نیروی انتظامی و گارد حفاظتی تشکر کنم که واقعاً امروز اذیت شدند. به‌هر حال این پیروزی را به تماشاگران پرسپولیس تبریک می‌گویم و امیدوارم دیگر شاهد چنین اتفاقاتی در استادیوم‌های‌مان نباشیم. برقراری امنیت استادیوم در فضای بین‌الملل بسیار مهم است.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن: فاز ایشون چیه؟! :n29:

Rhodes
22-04-2016, 21:50
تبریک میگم دوستان...
بازی های بعدی با چه تیمهایی هست ؟ وضعیت چه طوریه ؟ سخته ؟ آسونه ؟

Reza31001
22-04-2016, 21:58
به‌نظر من پنالتی پرسپولیس مشکوک بود.
به نظرم خطا بیرون محوطه بود
پ ن: در باقی موارد نظری در مورد فاز ایشون ندارم!

000000000
22-04-2016, 22:42
تاسف بارترین صحنه ها از بازی استقلال اهواز و پرسپولیس

000000000
22-04-2016, 22:54
21 بازی متوالی بدون باخت / پرسپولیس رکورد سایپا را گرفت

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مختصر و مفید مثل جری/بنگستون، ضامن بردن برانکو

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])عالیشاه،سلطان پاس گل/امید یک قدم تا دورقمی شدن

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])باشگاه پرسپولیس بیانیه داد، امیدواریم اتفاقات امروز پیگیری شود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

وین رونی
24-04-2016, 06:10
امیدوارم باشگاه یه شکایت درست و حسابی از مربی سقوط کرده(بختیاری زاده)بکنه که همه جوره پرسپولیس رو متهم کرد

teraktor2003
24-04-2016, 12:20
امیدوارم باشگاه یه شکایت درست و حسابی از مربی سقوط کرده(بختیاری زاده)بکنه که همه جوره پرسپولیس رو متهم کرد

متاسفانه از طرف باشگاه موضعی گرفته نمی شه برای همین هر خاک بر سری به خودش اجازه توهین میده...البته فکر میکنم موضع باشگاه ایجاد ارامش باشه ولی اینکه هر ننه قمری میاد برعلیه پرسپولیس صحبت میکنه و توهین می کنه هیچی بهش گفته نشه باعث میشه بعضی ها هواشون برداره که اونا هم میتونن...به هرحال با قهرمانی یه تو دهنی محکم به همه این صحبت ها و تبانی های اشکار تیم های حریف می زنیم...
فروزان شریفات و... رو مقایسه کنین با بیشتر گل هایی که از پرسپولیسی های پیشین خوردیم...

teraktor2003
25-04-2016, 00:04
مکتب یک سری تیم ها رو در فیلم زیر مشاهده کنین! بازیکن استقلال اهواز به سمت طرفداران پرسپولیس سنگ پرت میکنه!!!

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

m2stech
25-04-2016, 06:31
این از فرش به عرش که میگن اینجوریه :n02:

Mohammad
25-04-2016, 14:18
با احترام به سایر تیم ها و طرفدارن؛ صحبت منصوریان، اینکه از امروز به بعد بازیکن مظلومی هستم اصلا جالب نبود ! خیلی غیر حرفه ای و بچه گانه هست که علنا اعلام کنی که من برای فلان تیم بازی می کنم در حالی که خودت سرمربی یه تیم خوب دیگه باشی. منصوریان با این حرفش جو بدی برای بازی بعدی و شاید تقابل سایر مربیان استقلالی/پرسپولیسی با تیم های رقیب ایجاد کرد.

هر چند مطمئن باشید این جو، به ضرر خودشون تموم میشه چون باعث میشه نفت رو با استقلال اشتباه بگیریم، اونوقت دیگه مشخصه چه اتفاقی می افته :n09:

teraktor2003
25-04-2016, 14:45
با احترام به سایر تیم ها و طرفدارن؛ صحبت منصوریان، اینکه از امروز به بعد بازیکن مظلومی هستم اصلا جالب نبود ! خیلی غیر حرفه ای و بچه گانه هست که علنا اعلام کنی که من برای فلان تیم بازی می کنم در حالی که خودت سرمربی یه تیم خوب دیگه باشی. منصوریان با این حرفش جو بدی برای بازی بعدی و شاید تقابل سایر مربیان استقلالی/پرسپولیسی با تیم های رقیب ایجاد کرد.

هر چند مطمئن باشید این جو، به ضرر خودشون تموم میشه چون باعث میشه نفت رو با استقلال اشتباه بگیریم، اونوقت دیگه مشخصه چه اتفاقی می افته :n09:

این صحبت ها نمونه بارز تبانی ه...متاسفانه در مملکت ما اخلاق فراموش شده!
از طرف دیگه منم فکر میکنم این موضوع به سود ما باش و تیم پرسپولیس رو متحد تر کنه...یادمون نره ایرانی جماعت رو هر وقت تهدید کنی دهنتو سرویس میکنه نمونه ش بازی ایران کره جنوبی:n02:

Mohammad
25-04-2016, 17:03
این صحبت ها نمونه بارز تبانی ه...متاسفانه در مملکت ما اخلاق فراموش شده!
نه، نمیشه بهش گفت تبانی ولی به نظر من اصلا حرکت حرفه ای هم نیست و به نحوی بچه گانه هست. هر تیم دیگه ای که برای تیم دیگه ای بازی می کنن نیازی نداره که مربیش مصاحبه کنه و جو سازی کنه ! امیدوارم در زمین و روز بازی جواب خوبی بهشون داده بشه.

امیدوارم کارت زرد الکی رضائیان بخشیده بشه. باشگاه نباید در این موارد ضعیف عمل کنه، باید سریعتر دست به کار بشه. بعلاوه اینکه جوسازی های منفی برای تیم مثل انتشار الکی لیست ورودی و خروجی تیم برای فصل دیگه همچنان ادامه داره ! جواب همه این حاشیه و جوسازی ها فقط یه چیز تا دهن خیلی ها بسته بشه: قهرمانی !

000000000
25-04-2016, 22:37
دایی پاسخ منصوریان را داد: قصد ناهموار کردن مسیر قهرمانی باشد ما این کار را برای استقلال می‌کنیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Sh-Meteor
26-04-2016, 14:59
واقعا مایه تاسف که چنین افتضاحی تو اون بازی اتفاق افتاد، اما هیچکس نمیاد مسئولیت این اشتباه رو گردن بگیره.
رئیس هیئت فوتبال خوزستان و فرمانداز اهواز و .... اومدن صحبت کردن اما دریغ از یک عذرخواهی ساده از مردمی که نزدیک بود جونشون رو از دست بدن :n27:

همه اومدن و فقط قضایا با دلیل های مزخرف توجیه کردن و تقصیر سایر ارگان ها انداختن.
من فکر کنم حتی اگه دوربین نود فیلم نمیگرفت، شاید حتی کل ماجرای سنگ اندازی رو هم زیر سوال میبردن دوستان وظیفه شناس :n13:

*
**
*
عادل: ‏اگه برگردیم عقب بازم بازی رو تو تختی برگزار میکنید؟
فرماندار اهواز: نه
عادل: پس قبول دارید اشتباه کردید؟
فرماندار اهواز: نه :-|

*
**
*
آقای بختیاری زاده هم که ترکونده بود: تماشاگرای پرسپولیس به بازیکنای پرسپولیس سنگ میزدن :n09::n02:

فقط خدا رو صد هزار مرتبه شکر که تونستیم تو اون جهنم پیروز بشیم. :n12:

teraktor2003
26-04-2016, 18:27
منبع : سایت ارتش سرخ////نویسنده : رسول بهروش
نفت تهران در خانه به سپاهان اصفهان باخت تا صعودش به مسابقات فصل آينده ليگ قهرمانان آسيا تقريبا غيرممكن شود. بعد از اين مسابقه، عليرضا منصوريان در اظهارنظري شگفت انگيز مدعي شد از حالا به بعد بازيكن پرويز مظلومي است و همه سعي اش را به كار خواهد گرفت تا با متوقف كردن پرسپوليس در بازي پيش رو، مسير قهرماني استقلال را هموار كند! البته كه از نفت انتظار مي رود در سه مسابقه باقي مانده و از جمله بازي پنجشنبه با پرسپوليس حداكثر انرژي اش را به كار بگيرد و با همه توان بازي كند، اما اگر چنين توقعي وجود دارد، صرفا در راستاي مفهوم بازي جوانمردانه است. نفت و هر تيم ديگري بايد براي دفاع از شرافت و حيثيت خودش پا به ميدان بگذارد و زير پرچم اخلاق و مردانگي بجنگد، نه اينكه پاكي هدفش را به خوشايند يك تيم و يك گروه ديگر آلوده كند و اصول فوتبال حرفه اي را زير سوال ببرد.
احتمالا منصوريان به عنوان گزينه بعدي نيمكت آبي ها دوست دارد از همين حالا دل هواداران استقلال را به دست بياورد، اما بي گمان راه درستي را براي نيل به اين مقصود انتخاب نكرده است. هافبك پيشين آبي ها با خلق اين فلسفه قلابي، در حقيقت راه را براي يكي مثل سيد جلال حسيني باز مي گذارد تا در بازي با پرسپوليس، به اندازه كافي نجنگد و عرق نريزد. اگر عليمنصور دنيا را از زاويه نگاه تيم سابقش مي بيند، لابد سيد جلال هم حق دارد طوري توپ بزند كه هواداران باشگاه قبلي اش خوشحال شوند! يا حتي بيرانوند كه دلش مي خواست پرسپوليسي شود و به زور باشگاه در نفت ماند، مي تواند مثل خود منصوريان از اين بازي بزرگ، پلي براي راضي كردن هواداران تيم بعدي اش بسازد. نه علي آقا؛ اين تئوري خيلي تهي تر و خطرناك تر از آن چيزي است كه شما فكرش را مي كنيد.
در طول دوران حضور كي روش در ايران، شايد هيچكدام از مربيان كشورمان به اندازه منصوريان به او نزديك نبوده اند. سرمربي نفت بارها در مدح كي روش مصاحبه هاي عريض و طويل انجام داده و سنگ مرد پرتغالي را به سينه زده است. الهام گرفتن از يك مربي بزرگ اما، فقط به اين نيست كه با او احساس صميميت كني و در رسانه ها «كارلوس» صدايش بزني. كاش منصوريان كمي به مرام حرفه اي سرمربي تيم ملي دقت مي كرد؛ جايي كه او در چهار سال از پنج سالي كه به عنوان سرمربي ايران در مراسم گالاي فيفا حق راي داشته، اسم ليونل مسي را روي برگه اش نوشته و تنها يك بار، زماني كه واقعا حق با رونالدو بوده به هموطنش راي داده است. البته كه انعكاس اين خبرها در پرتغال زياد به سود كي روش نبود، اما او بدون توجه به خوشايند ديگران، تنها كاري را انجام مي داد كه به نظرش درست مي آمد.
شايد ماندگارترين قاب از دوران 5ساله حضور كي روش در ايران، مربوط به نمايش مشت گره كرده او مقابل نيمكت كره، بعد از صعود تيم ملي به جام جهاني در اولسان مي شد. آيا منصوريان يادش هست آن مشت چرا گره شد؟ به اين خاطر كه چوي، سرمربي كره جنوبي قبل از بازي گفته بود ايران را مي برد تا به صعود ازبكستان كمك كند! كره مي توانست براي شرافت خودش بجنگد و در نهايت يك بازنده محترم و سربلند باقي بماند، اما چوي راه را اشتباه رفت تا خودش و تيمش را زير سوال ببرد. عجيب است كه اينقدر با «كارلوس» رفيق باشي و اين چيزها را نبيني!

Mohammad
26-04-2016, 23:04
البته همه دست به دست هم دادن که نفت بتونه پر قدرت برابر پرسپولیس ظاهر بشه؛ احتمالا برای اینکه چیزی از بازی جوانمردانه جا نمونه ! منظورم کمک فدراسیون به نفت برای برگزاری اردو قبل از بازی با پرسپولیس هست :n13: :n15:

برنامه 90 دیشب هم یکی از بهترین برنامه ها بود. عادل بدون پرده هر طوری که می تونست از چیزی که واقعا به حق هم بود دفاع کرد و کاری کرد که هر کسی که رویه خط برنامه میومد قبل از سلام می خواست عذرخواهی کنه :n02: البته دلیل سقوط استقلال اهواز هم برای من مشخص شد. وقتی چنین مربی با فهم و کمالاتی دارن خب طبیعی هست که باید فصل دیگه به همون حایی که تعلق دارن برگردن ! خدا خیلی بهمون رحم کرد که از اون جهنم جون سالم به در بردیم ! پنجشنبه آزادی با 100 هزار نفر و یه برد خوب، بهشته ! :n11:

000000000
27-04-2016, 20:22
طبقه دوم ورزشگاه آزادی برای هواداران رایگان است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:n24:

manchester fan
28-04-2016, 19:01
تو روزی که فوق العاده بد بودیم .... فوق العاده
بازم میتونستیم بازی نبازیم .... گل اول که آفساید بود و البته اشتباه نورمحمدی و سوشا
چه اصراری هست رو بودن سوشا واقعا متوجه نیستم

گل دوم هم که استاد حاتمی 40 متر میتونه خطا کنه ... تازه کارت هم داره بازم نمیفهمه باید خطا کنه
این بازی وافعا مساویش به دردمون میخورد .... حیف

البته بازی های هفته های آینده هم هست و همچنان امیدوار
این تیم هنوزم شانس زیادی برا قهرمانی داره

راستی از اشتباهات سرنوشت ساز داوری تو هفته های اخر هم چیزی نگیم

ragbar12
28-04-2016, 19:34
امروز روز پرسپولیس نبود
دوستان قرار نیست که همه تیمها رو ببریم. به نظرم اگه همه تیمها جوانمردانه بازی بکنن پرسپولیس هنوز شانس اول قهرمانیه.
هنوز دو هفته از لیگ باقی مونده وکلی اتفاق. امروز نبود رضاییان وبنگر کاملا به چشم اومدبابک حاتمی واقعا در حد این تیم نیست. به امید خدا با برگشتن این بازیکنا پرسپولیس بازم به اوج بر میگرده.

نکته بعد اگه اشتباه نکنم برانکو هر وقت فرشاد احمد زاده رو بیرون میکشه پرسپولیس بعدش گل خورده
وقتی فرشاد رفت بیرون من حدس میزدم که دروازه پرسپولیس باز میشه فرشاد به میانه میدان پرسپولیس نظم میده و بازیکنیه که نود دقیقه باید تو زمین باشه.

جدول میگه که شاید تفاضل گل مهم باشه ولی به نظرم قهرمان این فصل با امتیاز بیشتر مشخص میشه
پرسپولیس هر دو تا بازی باقی مونده رو محکومه که ببره.

نکته اخر هنوز اتفاق خاصی نیوفتاده تیم فقط باید حمایت بشه. امسال از اون سالهاییه که پرسپولیس احتمالا بازم روز اخر جامو بالای سر ببره مثل دوره اول لیگ و مثل بازی با سپاهان و گل سپهر حیدری.

Mohammad
28-04-2016, 19:48
بالاخره تلاش ها برای به تعادل رسیدن همه چیز جواب داد :n02: جا داره از سازمان لیگ برای حمایتش از نفت پیش از بازی با پرسپولیس و همچنین اشتباه تاثیرگذار داور در بازی امروز کمال تشکر رو داشته باشم.

گل اول نفت که کاملا هم آفساید بود اگه به ثمر نمی رسید و کمک داور اشتباه نمی کرد یا بازی مساوی میشد و یا در بدترین حالت با اختلاف 1 گل می باختیم ! اگه مساوی میشد الان با 1 امتیاز اختلاف در صدر بودیم و اگه با اختلاف 1 گل می باختیم الان تفاضل بهتری داشتیم. بماند اینکه در بهترین حالت شاید در لحظات آخر می تونستیم بازی رو رویه یه اتفاق ببریم. پس اشتباه داور صد در صد در نتیجه تاثیرگذار بود :n29: شاید کارشناس های داوری تمام بازی ها هم که بیاد، به نتایج جالب تری برسیم !

اما جدا از بحث داوری، امروز اصلا خوب بازی نکردیم. برنامه نفت کاملا مشخص بود؛ دفاع و ضد حمله که این دفاع بعضا از زمین ما شروع میشد. شاید امروز حقمون برد نبود ولی باخت به این شکل هم نبود ! نبود رضائیان و بنگر هم رویه فاز تهاجمی و هم دفاعی تاثیرگذار بود ولی نه تا اون حد که بگیم به این دلیل باختیم. در مجموع تیم نتونست از تریلی 11 چرخ نفت رد بشه. تویه همچین بازی باید از تک موقعیت هامون استفاده می کردیم که نکردیم.

نکته آخر اینکه: همونطور با بردهای قبلی جامی رو بدست نیاورده بودیم، با این باخت هم هنوز جامی از دست ندادیم. پس اون راه قبلی رو با قدرت باید ادامه بدیم. این تیم هنوز هم همون تیم دوست داشتنیه.

000000000
28-04-2016, 20:39
گل آفساید نفت تهران به پرسپولیس

Mohammad
28-04-2016, 23:55
عکس دقیق تر پست قبل :

بقیه بازی ها رو ندیدم ، ولی اینطور که ظاهرا از عکس های لینک منبع زیر معلومه جدول این هفته مطابق معمول با اشتباهات داوری به ضرر پرسپولیس جا به جا شده ! :n24:

اشتباهات بزرگ ۲ داور صدرنشین لیگ برتر را عوض کرد(+عکس/+لینک فیلم) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Life24
28-04-2016, 23:57
اقا سوشا دروازبان نیست . رک و راست
من نمیدانم چه اصراری هست در دروازه باشه این
یک توپ نگرفت والا تا حالا
نه پنالتی گیر هست . نمه توپ درست میگیره
این خارجی بیارید داخل. تا الان خودش رو هم پیدا کرده بود تو تیم :n34::n34::n34::n34:

Life24
29-04-2016, 00:01
لوبانف باید بزارن تو دروازه
آدم دوست داره خودش رو جر بده
این مکانی چرا باید در دروازه باشه؟ یک توپ نمیگیره. پدر بزرگ من بهتر از این توپ میگیره :n34::n34:
عملکرد یک تیم و قهرمانی داره به خاطر ضعیف کار کردن ، سوشا مکانی به خطر می افته :n34:

mojtabaivi
29-04-2016, 11:08
ما فقط و فقط این بازی رو "بد بازی کردیم"، داوری و این چیزا بهونه س. تیمی که قهرمانی میخواد باید بجنگه با هر عاملی. ولی ما بد بازی کردیم. اتفاقا جز اون آفساید که من اسمشو میذارم اشتباه داوری، داوری خیلی خوب بود. حتی اون صحنه آخر به هیچ وجه بازیکن نفت رو سوشا خطا نکرد و میتونستیم گل سوم رو هم بخوریم.
به هر حال دیروز روز بد ما بود. توی تقریبا تمام خطوط کمتر از چیزی بودیم که بودیم!
21 هفته مردونه نباختیم، 35 هفته پشت سر هم گل زدیم. اما این هفته تموم شد این چیزا. اصلا هم مهم نیس. به هر حال باخت هم یه روی فوتباله.
الانم چیزی نشده، به نظر من کماکان پرسپولیس بیشترین شانس رو برا قهرمانی داره، بعدش با فاصله ی بسیار کمی استقلال خوزستان و در نهایت استقلال تهران.
هفته بعد تقریبا هر 3 تیم بازی سختی دارن، هم پرسپولیس، هم استقلال تهران و هم استقلال خوزستان. پدیده تیم سوم لیگ توی بازیهای خانگیه و گسترش تیم دوم لیگ توی بازیهای خانگی. تراکتور هم که با امیر قلعه نوئی جون گرفته و مسلما انگیزه زیادی برابر استقلال تهران داره. با این تفاسیر بازی استقلال خوزستان به نظر ساده تر میاد.
هفته آخر هم که ساده ترین بازی برا ماست و استقلال تهران باید بره قم و به مصاف تیم علی دایی بره، ذوب آهن یحیی گل محمدی هم میره خوزستان به مصاف استقلال.
با این تفاسیر، بازم شانس پرسپولیس بیشتره. اگه فقط و فقط این بازی نفت رو تموم شده بدونیم و بدونیم این تیم همون تیم همیشگیه.

وین رونی
29-04-2016, 11:38
[حذف شد]
محض یادآوری بگم دو هفته آخر بازی ها چطوره
ما با گسترش فولاد داریم و راه آهن که شش امتیاز رو شاخه میشیم 57 نه اصلاً 4 امتیاز میگیریم میشیم 55 نه اصلاً بد بد قضیه 3 امتیاز میگیرم میشیم 54
استقلال تهران با تراکتور و صبا که نهایتش 1 امتیاز از صبا بگیرن که اونم بعید می دونم با این نوع بازیشون امتیازشون میشه 52
اس خوزستان هم با پدیده داره در مشهد 1 امتیاز و با ذوب در خوزستان که اونم 1 امتیاز امتیازشون میشه 53
با باخت دیروز فقط جام رو دو هفته دیرتر بهمون میدن

manchester fan
29-04-2016, 11:51
البته بازی با گسترش بازی خیلی سختیه
دور رفت واقعا اذیتمون کردن

[حذف شد]

برانکو زیادی برای لیگ ایران با شخصیت بازی در میاره

Life24
29-04-2016, 13:49
لوبانف باید بزارن تو دروازه
آدم دوست داره خودش رو جر بده
این مکانی چرا باید در دروازه باشه؟ یک توپ نمیگیره. پدر بزرگ من بهتر از این توپ میگیره :n34::n34:
عملکرد یک تیم و قهرمانی داره به خاطر ضعیف کار کردن ، سوشا مکانی به خطر می افته :n34:

omidscafild
29-04-2016, 14:36
اگه فدراسیون و کمیته داوران این دو هفته به تیم ها رخصت بده و برنده بازیا و صدرنشینو تغییر نده (!) ، پرسپولیس شانس اول قهرمانی هست هنوزم .
این هفته محسن و رامین هردو غایب بودن و طبیعی هم بود در غیابشون از توانایی فنی تیم کاسته بشه . مخصوصا نبود رامین که راستو فلج کرده بود .
علاوه براین مهدی طارمی هم 2 3 موقعیت خوبو هدر داد که معلوم شد اصن روز پرسپولیس نیست .
ولی از هفته دیگه با تیم کامل جلوی حریفان ظاهر میشیم و کیفیت همیشگی رو به رخ فدراسیون و کمیته داوران میکِشیم .
پرسپولیس از هفته اول داشت با همه موانع مبارزه میکرد . هفته پیش معلوم شد که هیچکس ذره ای برای این تیم احترام قائل نیست .
آقای تاج و بهروان که فرمودن هرچه رأی شورا باشه موافقت میکنن . درصورتیکه باید امر به بازی در غدیر میدادن . اس اهوازی ها که همه کار کردن که طرفداری خودشونو به هم اسمای عزیزشون ثابت کنن . حتی فرماندار و رئیس رؤسای اهواز که بازی در تختی و دشمنی با پرسپولیس به نفع تیم دیگشون رو با به خطر انداختن جون هزاران نفر و همشهری های خودشون ترجیح دادن .
واقعا قهرمانی با وجود این همه مانع لذت بخش خواهد بود . اگرهم قهرمانی بدست نیومد بازهم این تیم شایسته تقدیر و حمایت طرفداراست که دیروز هم نشون دادن پرسپولیس و پرسپولیسی فرهنگشون بالاتر از این حرفاست .

پ.ن : خیلی تعجب کردم که چرا آقای خوردبین و باشگاه به کارت الکی رامین در بازی اس اهواز اعتراض نکردن !!!

000000000
29-04-2016, 23:32
هدایتی: همراه پرسپولیس به تبریز می روم/قهرمانی حق ماست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پرسپولیس نیوز : حسین هدایتی یک روز پس از شکست پرسپولیس مقابل نفت در اینستاگرام خود نوشت
کسانى که در روز شکست پشت ما نیستند، حق ندارند در روز پیروزى کنار ما باشند. (سرالکس فرگوسن)
حلاوت و پیروزى غرور آفرین در دربى را خدایا شکر، هرگاه از همدلى و همراهى تیم کم بذاریم با یک شکست گوش مالى میشیم.
اما فراموش کنید ، و باور کنید قهرمانى حق مسلم ماست. باید تمرین و باور کنیم ما قهرمانیم تا بهش برسیم.
به همین مناسبت بعنوان یک هوادار براى حمایت و تشویق تیم محبوبم در مقابل گسترش فولاد به تبریز میروم و قول میدم مادى و معنوى کنار تیم باشم. ما قهرمانیم. یاعلی.

clau
30-04-2016, 00:59
خدا از این حمید درخشان نگذره باعث شد نیلسون از تیم بره این سوشای بی لیاقت بشه گلر اول تیم -این بابک حاتمی هم که از خریدای درخشان بود کلن در سطح لیگ یک هم نیست دیروز هم که آب قطع کرد با اشتباهات فاحشی که داشت خصوصا سر گل دوم که راحت میتونست خطا کنه نهایت اخراج بشه که مثل ماست واستاد تا گل دوم نفت بزنه:n24:فصل دیگه با برگشت کنعانی زادگان و حسین ماهینی خط دفاع مشکلاتش خیلی کمتر میشه فقط باید یک گلر مطمئن جذب بشه تا مثل امسال از ناحیه گلر و خط دفاع بیشترین ضربه نخوریم در خط دروازه هم بیرانوند یا مظاهری یکی جذب بشه دروازه تیم بیمست
[حذف شد]

درباره دو بازی اخر لیگ استقلال خوزستان که بازی هفته اخرش با تیم یحیی گل محمدی هست و مطمئنا در بهترین حالت بتونه از تیم اماده یحیی که در اسیا هم داره اقایی میکنه یک مساوی بگیره پدیده هم فکر کنم تو مشهد فقط دو باخت جلو نفت و ذوب امسال داره تو مشهد به سادگی امتیاز از دست نمیده

اگه تیم دوباره به فرم ایده الش قبل بازی با نفت برسه بردن گسترش دور از دسترس نیست بازی اخر هم با راه اهنی که احتمال زیاد همین هفته سقوطش قطعی میشه باید تفاضل گل بالا ببریم
که با عملکرد عالی خط حملمون در بازی های امسال میشه بهش رسید:n16:

Life24
30-04-2016, 11:52
دیشب خواب دیدم ، برانکو مجدد سوشا مکانی رو در دروازه گذاشته . و باز هم گل خوردن و مقصر همین سوشا بود
امیدوارم کوتاه بیاد و گلر رو عوض کنه . گلر خوبی رو نیمکت دارن منتها بهش فرصت ندادن خودش رو جمع و جور کنه

وین رونی
30-04-2016, 13:52
پنالتی استقلال درست نبود، گل نفت هم آفساید بود
اصفهانیان: از اشتباه‌های داوری شرمنده‌ایم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87%E2%80%8C%D9%8 7%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%B4%D8%B1%D9%85%D9%86%D8%AF%D9%87%E2%80%8C%D8%A 7%DB%8C%D9%85)

رییس کمیته داوران فدراسیون فوتبال با اظهار شرمندگی نسبت به برخی اشتباه‌های داوری در طول فصل و مخصوصا هفته بیست و هشتم لیگ برتر، اظهار کرد: داوران ما دوست دارند قضاوت عادلانه داشته باشند و همه باید در این کار آنها را همراهی کنند.

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از ایسنا، هفته‌ بیست و هشتم لیگ برتر فو‌تبا‌ل برگزار شد و برخی از مربیان نسبت به عملکرد تیم‌های داوری به شدت اعتراض داشتند. به طور ویژه‌ سرمربی سایپا از این موضوع شاکی بود و بسیاری از هو‌اد‌ا‌ران پر‌سپولیس معتقد بودند که اشتباه‌های داور باعث باخت‌شان به نفت شده است. مسعود عنایت، رییس دپارتمان داوری فدراسیون فو‌تبا‌ل در گفت‌و‌گو با سایت فدراسیون از عملکرد داوران این دو دیدار دفاع کرده و گفته که پنا‌لتی‌ گرفته شده برای استقلال در بازی با سایپا صحیح بوده و گلی که نفت وارد دروازه پر‌سپولیس کرد، در موقعیت آفساید به ثمر نرسیده است. با این حال فریدون اصفهانیان، رییس کمیته‌ داوران فدراسیون فو‌تبا‌ل نظری کاملا متفاوت با عنایت دارد. اصفهانیان از اشتباه داوران دو دیدار پر‌سپولیس با نفت و سایپا با استقلال گفته و نسبت به اشتباه‌هایی که صورت گرفته اظهار شرمندگی کرده است. رییس کمیته‌ داوران فدراسیون فو‌تبا‌ل درباره دیدار‌های هفته بیست و هشتم لیگ برتر فو‌تبا‌ل، گفت: در این هفته‌ اشتباه‌هایی داشتیم. مثلا در بازی پر‌سپولیس با نفت کمک داور در صحنه گل اول نفت به اشتباه آفساید مهاجم نفت را اعلام نکرد. در تصاویر تلویزیونی مشخص است که گل در موقعیت آفساید به ثمر رسید. هر چند بعضی داوران می‌گویند که اگر در بازی بودند احتمالا همان تصمیم را می‌گرفتند. او ا‌دا‌مه‌ داد: در بازی استقلال و سایپا در صحنه‌ای که داور پنا‌لتی‌ اعلام کرد مدافع سایپا توپ را می‌زند و بعد به صورت طبیعی با مهاجم استقلال برخورد می‌کند. داور شاید در زاویه‌ای بوده که این برخورد را خطا تشخیص داده، ولی پنا‌لتی‌ استقلال به اشتباه اعلام شد. اصفهانیان درباره این که یک اشتباه داور ممکن است سلسله اتفاقاتی را به دنبال داشته باشد، گفت: می‌دانیم که ممکن است چنین اتفاقاتی رخ دهد، اما آیا در کشورهای اروپایی و سایر کشورهای آسیایی این اشتباه‌ها رخ نمی‌دهد؟ در لیگ قهرمانان اروپا بارسلونا باخت و حذف شد، در حالی که گفته می‌شود یک پنا‌لتی‌ برای این تیم اعلام می‌شد. بارسلونا حذف شد، ولی رفتار خاصی علیه داوران از این تیم ندیدیم. رییس کمیته‌ داوران فدراسیون فو‌تبا‌ل همچنین گفت: اگر هفته‌های آخر لیگ برای تیم‌ها خیلی حساس است برای ما ، بازی‌ها از همان هفته‌ اول حساسیت دارد. ما می‌خواهیم وظایفمان را به خوبی انجام دهیم. تمام داوران ما تلاش می‌کنند که قضاوت خوبی را انجام دهند، اما مانند شاگردان یک کلاس همه نمره 20 نمی‌گیرند و همه هم مردود نمی‌شوند. او افزود: گاهی اشتباه‌هایی از داوران سر می‌زند که برای ما اصلا قابل پذیرش نیست. همین طور اشتباه‌هایی رخ می‌دهد که نمی‌شود رویش بحث کرد چون صحنه‌های سختی برای قضاوت بوده و داور با چشم غیر مسلح در خلال سرعت بازی نمی‌توانسته درست تصمیم‌گیری کند. همچنین باید به امکانات داوران توجه کرد. مربیان هر گاه چیزی برای تیم‌شان بخواهند برایشان فراهم می‌شود. اگر آنها فیزیوتراپ، پزشک تغذیه یا روانشناس بخواهند در لحظه برایشان فراهم می‌شود، اما ما برای داوران شاید در طول فصل یک جلسه روانشناسی برگزار کنیم. اصفهانیان همچنین گفت: ما منکر اشتباه‌هایی که از سوی داوران رخ داده است نیستیم. در تمام فصل تلاش می‌کنیم بهترین قضاوت‌ها را داشته باشیم، اما در دو هفته‌ آخر این تلاش را هم مضاعف می‌کنیم. ما در کمیته‌ داوران سعی می‌کنیم داورانی را برای بازی‌های آخر انتخاب کنیم که از پس مسئولیت سنگین آنها برآیند. داوران هم باید احساس مسئولیت بیشتری کنند چون ممکن است اشتباه آنها تمام زحمات یک فصل را از بین ببرد. او ا‌دا‌مه‌ داد: مربیان، بازیکنان و مدیران عامل باشگاه‌ها، وقت، انرژی و هزینه زیادی را صرف می‌کنند، فدراسیون هم تلاش‌های زیادی را انجام می‌دهد، اما کسی این چیزها را نمی‌بیند و فقط آنچه در زمین رخ می‌دهد دیده می‌شود. آن هم به تیم داوری باز می‌گردد که باید روح قانون پیاده کند. انتظار ما این است که همه با داوران همکاری کنند و بدانند که آنها هم دوست ندارند اشتباه کنند. اصفهانیان ا‌دا‌مه‌ داد: داور هم مثل همه انسان‌ها ممکن الخطاست. ما حتی نمی گوییم جایز الخطا و به آنها جواز اشتباه کردن نمی‌دهیم، اما همه باید به داوران اعتماد داشته باشند و بدانند که آنها دوست دارند که قضاوت عادلانه داشته باشند. با این حال گاهی اشتباه‌هایی از داوران رخ می‌دهد که ما هم بابت آنها شرمنده می شویم. رییس کمیته‌ داوران درباره این که چرا بخشی از جامعه فو‌تبا‌ل به داوران بی اعتماد است، گفت: گاهی پیش می‌آید که یک مربی به زعم خودش اشتباهی از داور دیده و آن را در بوق و کرنا می‌کند، ولی بعدا مشخص می‌شود که هیچ اشتباهی رخ نداده است. همان طور که ما برای مربیان احترام قائل هستیم، دوست داریم آنها هم به ما احترام بگذارند. به داوران گفته‌ایم که ارتباط خوبی با مربیان داشته باشند. البته ارتباط سالم و دوستی سالم بین داوران و مربیان اشکالی ندارد. اصفهانیان افزود: داورانی هستند که کسوت و تجربه بالایی دارند، اما همان‌ها گاهی اشتباهی می‌کنند که اصلا از ایشان انتظار نمی‌رود. همین باعث می‌شود که برخی فکر کنند که نکند مساله خاصی در این میان بوده است. همه داوران ما سالم هستند و دوست دارند حق را به حق‌دار بدهند. همان طور که در تیم ‌ملی جوانگرایی شده و می‌گویند که بازیکنان نسبت به نسل قبل بیش از دو برابر در زمین می‌دوند، در جامعه داوران هم جوانگرایی صورت گرفته و داوران تحصیلکرده و با استعدادی وارد کار شده‌اند. اینها رفته رفته بهتر می‌شوند و در آینده نتیجه‌اش را خواهیم دید. رییس کمیته‌ داوران در پایان با تاکید بر حساسیت دیدارهای دو هفته‌ پایانی لیگ برتر، گفت: تیم‌های داوری را برای بازی‌ها انتخاب می‌کنیم که به راحتی این مسئولیت را به انجام برسانند. همین طور قبل از بازی‌ها با داوران صحبت‌ها و راهنمایی‌های لازم را انجام می‌دهیم. حتی اگر لازم باشد در برخی از بازی‌ها ناظر ویژه‌ داوری قرار می‌دهیم.

000000000
30-04-2016, 20:27

yoosef_st
30-04-2016, 21:11
دوستان میشه انقدر به سوشا نتازین حالا؟
منم ازش راضی نیستم. چرا که اگر اشتباهش نبود ما حداقل دربی رو 4 -0 برده بودیم
اما وضعیت فعلی همینه! باید با همین بسازیم تا آخر فصل
همگی هم دیدیم که اون دروازبان خارجی مون جوابگو نبود. حالا یا رو فرم نبود یا هرچی

000000000
30-04-2016, 21:39
غیاثی: آقای عنایت با ماله‌کشی وضعیت داوری بهبود پیدا نمی‌کند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Life24
01-05-2016, 00:23
دوستان میشه انقدر به سوشا نتازین حالا؟
منم ازش راضی نیستم. چرا که اگر اشتباهش نبود ما حداقل دربی رو 4 -0 برده بودیم
اما وضعیت فعلی همینه! باید با همین بسازیم تا آخر فصل
همگی هم دیدیم که اون دروازبان خارجی مون جوابگو نبود. حالا یا رو فرم نبود یا هرچی

بله حتی در ردبی هم توپ رو درست جمع نکرد. بنده خودم الان فوتبال بازی نمی کنم اما همیشه گلر بودم.
کمترین آشنایی به فوتبال هم میه فهمید که اشتباهات ایشان فاحش هست و در حد گلر تیم پرسپولیس نیست
گلر از یک کشور دیگر اوردند . سریع نیمکت نشین کردند مشخص هست نمیتونه خودش جمع کنه
همین سرمربی هم که میارن چند تا بازی اول تا جا بیوفته . ممکنه نتیجه معمولی یا حتی عکس بگیره

Mohammad
01-05-2016, 12:02
این روزها بعضی ها مصاحبه هایی انجام میدن که آدم از خوندنش شاخ در میاره ! :n38: یه نمونش :

* پرسپولیسی‌ها اعتقاد دارند که صحنه گل اول نفت‌ آفسایده بوده و کارشناسانی چون علی خسروی نیز آن را تأیید کرده‌اند.

هیچ مشکلی برای صحبت کردن در مورد این صحنه ندارم. شب گذشته فریدون اصفهانیان از من سؤال کرد که آیا بازی دیگری به من بدهد و چنین صحنه‌ای دوباره تکرار شود باز هم آفساید اعلام می‌کنم یا خیر. من هم پاسخ دادم صد بار دیگر چنین صحنه‌ای تکرار شود، باز هم تصمیم به ادامه بازی خواهم داد. سالی دو مرتبه در کلاس‌‌های داوری شرکت می‌کنیم و مدرسان فیفا بارها درباره چنین صحنه‌هایی بحث می‌کنند. خسروی هم در صحبت‌هایش بارها اعلام کرده بود که این صحنه‌ها را ادامه دهید. برای اینکه بازی هیجان داشته باشد، توصیه می‌کنند بازی ادامه داشته باشد. اگر چنین صحنه‌ای را آفساید می‌گرفتم خودم را نمی‌بخشیدم. همه داوران و کارشناسان به‌خاطر تصمیمی که گرفتم، به من تبریک گفتند. به کار خودم ایمان دارم و می‌دانم تصمیمم درست بوده است.

* قبول ندارید که بازیکن نفت یک نیم تنه از بازیکنان پرسپولیس جلو بود؟

یک نیم تنه جلو بود، اما طبق صحبت‌های مدرس فیفا از سال ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ بهتر است بازی ادامه پیدا کند. هفتاد درصد آقایانی که مدعی شدند این صحنه آفساید بوده است، عینک می‌زنند! چطور آقایانی که عینک می‌زنند، می‌توانند از تلویزیون صحنه را تشخیص دهند؟ قصدم توهین نیست، اما یکسری افراد با کمیته داوران مشکل دارند و هر صحبتی را مطرح می‌کنند.

یک نیم تنه جلو بود ولی بهتر است بازی ادامه پیدا کند ؟!! :n04: :n08::n24: تویه باورهام در مورد قوانین فوتبال دچار شک و شبهه شدم ! :n02: البته دلیل این حرفاش هم مشخصه:

* نمی‌ترسید این صحبت‌ها برای شما پیامد بدی داشته باشد؟

من از هیچ‌کس نمی‌ترسم. درآمدم از فوتبال نیست که بترسم از داوری کنار بروم. هدف من رعایت عدالت بود و به چیز دیگری فکر نمی‌کردم. همه اعضای خانواده‌ام پرسپولیسی‌ هستند، ولی دلیلی نمی‌شود که عدالت را رعایت نکنم. شهامت می‌خواهد که در آن صحنه و مقابل هشتاد هزار تماشاگر تصمیم به ادامه بازی بگیری. آقایان می‌گویند که من تجربه قضاوت در حضور ۸۰ هزار تماشاگر را نداشتم. آنها فراموش کرده‌اند که چند سال پیش در حضور ۸۰ هزار تماشاگر تبریزی قضاوت کردم و آن اتفاقات پمپ بنزین برایم افتاد! من همان غمزه معروف هستم! سابقه کاری من بالاست ولی برخی‌ها دوست دارند خودشان را مطرح کنند. اساتیدی که می‌گویند صحنه گل اول نفت تهران آفساید بوده، هیچ پست و مقامی ندارند.

اینه وضعیت داوری ما ! طرف عین خیالش هم نیست چون داوری واسش تفریحه :n18: تازه افتخار هم می کنه :n08:

یا برخی "یادداشت" ها که دیگه حرفی برای گفتن باقی نمی ذاره ! انگار بعضی افراد در خواب زمستونی هستن و سرشون زیره برفه.

وضعیت فوتبال ما همیشه همین بوده. اینو همه می دونیم ولی باز دم افرادی که میان و حقیقت رو میگن گرم. دم اونایی که بدون عینک هم (!) حقایق رو می بینن و هر جا هم لازم باشه عذرخواهی می کنن.

teraktor2003
01-05-2016, 15:30
بوی لجن می اید...

وین رونی
01-05-2016, 19:46
یه خبری با منبع گذاشتم در مورد میداوودی و حرف و حدیث های این چند روزه که پاکش کردم چون بحث تهمت وسطه و تهمت زدن به کسی بدون دلیل متقن گناه بزرگیه
الله اعلم نتیجه گیری با بیننده
ببخشید اگه وقتتون گرفته شد

MƐΛИĪИƓĿƐSS
02-05-2016, 11:12
اولین سورپرایز نقل و انتقالات برای پرسپولیسی‌ها؛ انتقال بـــیـرانونـد قطعی شد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r.jpg

وب سایت رسمی برنامه نود-

پرسپولیس در فصلی که گذشت مشکلات فراوانی را درون دروازه خود تجربه کرد اما خبر خوب برای هواداران پرسپولیس، نهایی شدن قرارداد دروازه‌بان ملی‌پوش نفت تهران با این تیم است.
به گزارش وب سایت نود، شاید اگر انتقال بیرانوند به پرسپولیس در نیم‌فصل انجام می‌شد، این تیم حالا با خیالی آسوده جشن قهرمانی‌اش را برپا کرده بود اما این انتقال در نهایت به سرانجام نرسید تا مشکلات پرسپولیس با حضور لوبانوف ازبکستانی و البته سوشا مکانیِ پراشتباه حتی سرسوزنی کمتر نشود.
پاشنه‌ آشیل اصلی پرسپولیس اما آن‌قدر این تیم را در طول فصل آزار داد که حالا خبر رسیده مسئولان این باشگاه برای حل این مشکل حتی تا آغاز فصل نقل و انتقالات هم صبر نکرده‌اند و از همین حالا مذاکرات‌شان را با بیرانوند نهایی کرده‌اند. بر اساس اخبار منتشر شده پرسپولیس قرار است در پایان فصل رضایتنامه بیرانوند را از نفتی‌ها بگیرد و با مبلغی حدود یک میلیارد تومان برای یک فصل، این دروازه‌بان ملی‌پوش را پرسپولیسی کند.
اتفاقی که قطعا می‌تواند بخش زیادی از دغدغه‌های برانکو در فصل آینده را از همین حالا برطرف کند.

----***----

پ.ن: امیدوارم این خبر صحت داشته باشه و این انتقال قطعی بشه چون یکی از بزرگترین معضلات پرسپولیس تو این فصل برطرف میشه و حداقل خیالمون از بابت دروازه راحت میشه.

با برگشت ماهینی و کنعانی زادگان هم تا حدودی خیالمون بابت دفاع راحت تر میشه.

با اینکه اوایل همه به طاهری بد و بیراه میگفتن اما بنده خدا خوب بود و به دور از رسانه ها کارشو به خوبی انجام داد و مثه این و اون هر روز با هر سایتی مصاحبه نکرد
امیدوارم بتونه نفرات مد نظر برانکو رو باهاشون ببنده که بتونیم به امید خدا از اول فصل مدعی شماره 1 باشیم تو لیگ و حذفی و یه نیم نگاهی هم به آسیا داشته باشیم

:n16:

000000000
03-05-2016, 20:50
جادوگر در تمرین پرسپولیس

Kurosh
04-05-2016, 11:49
کاش در استقلال هم اسطوره در حد کریمی پیدا شود!ورزش > لیگ برتر - کریمی شاید ایراداتی هم داشته باشد اما رفتارهایش به دل می نشیند. می دانید چرا؟ چون او اهل شو اجرا کردن و نمایش دادن نیست.

فرهاد اشراقی در یادداشتی در خبرورزشی نوشت؛ علی کریمی همین است که هست. نه فیلم بازی کردن بلد است، نه شعار دادن و نه اهل ریاکاری است. او بدون شیله و پیله دیروز به تمرین پرسپولیس رفت تا به دوستانش روحیه بدهد. کریمی نه وعده یکشنبه آینده را داد و نه شرط گذاشت حتما باید چنین و چنان شود تا به استادیوم بروم. پرسپولیسی واقعی یعنی علی کریمی که چه هنگامی که در پرسپولیس هست و چه هنگامی که نیست «دغدغه» پرسپولیس دارد. کریمی شاید ایراداتی هم داشته باشد اما رفتارهایش به دل می نشیند. می دانید چرا؟ چون او اهل شو اجرا کردن و نمایش دادن نیست. کریمی در یک کلام همین است که هست. او از روزهای گذشته اعلام نکرد که به تمرین می رود و به همین دلیل حضورش همه را سورپرایز کرد. رفتار کریمی به دل همه فوتبالی ها-حتی استقلالی ها-می نشیند. کاش در تیم رقیب هم اسطوره ای در این حد و اندازه پیدا می شد که بزرگی را با «رفتارش» نشان بدهد نه با حرف ها و پیام هایش. در ایران معمولا مشهور شدن راحت است. یک هنرپیشه زن می تواند با آرایش آنچنانی خیلی زود مشهور شود و یک فوتبالیست می توند با فلان کار خلاف روی جلد نشریات برود اما علی کریمی ثابت کرده که با خیلی ها فرق می کند. او هم محبوب است و هم مشهور و البته بارها و بارها ثابت کرده که لیاقت این همه توجه مردم را دارد. شخصا به مقایسه آدم ها اعتقادی ندارم ولی کاش زنده یا ناصر حجازی هنوز بود تا استقلال هم چهره ای ویژه را کنار خود می دید؛ چهره ای که دنبال نمایش دادن نبود و مثل علی کریمی حرفش را رک و راست می زد.

000000000
04-05-2016, 21:48
28 اردیبهشت 1387
سپاهان در روز آخر می‌توانست با تساوی مقابل پرسپولیس در ورزشگاه آزادی جشن قهرمانی بگیرد اما تراژدی عجیبی برای این تیم رقم خورد. نبرد برای قهرمانی لیگ هفتم به هفته آخر در ورزشگاه آزادی کشیده شده بود. فیفا 6 امتیاز از پرسپولیس کم کرده بود و این تیم برای قهرمانی چاره ای جز پیروزی نداشت اما سپاهان با یک مساوی هم قهرمان می‌شد.محسن خلیلی با یک ضربه زیبا گل اول پرسپولیس را زد اما حاج صفی چند دقیقه بعد بازی را مساوی کرد تا بار دیگر سپاهان قهرمان شود و بازیکنان این تیم رو به وقت کشی بیاورند. در نیمه دوم سعید مظفری‌زاده داور بازی 7 دقیقه وقت‌ تلف شده گرفت. اسکوربورد، نزدیکی های ششمین دقیقه وقت‌های تلف شده را نشان می‌داد. هواداران پرسپولیس دستان‌شان روی سرشان بود و دعا می کردند و برخی باور کرده بودند قهرمانی به سپاهان رسیده اما...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ششمین دقیقه وقت‌های تلف شده بازی سپهر حیدری با سر توپ را وارد دروازه سپاهان کرد تا زردپوشان به جای جشن قهرمانی شاهد جشن شادی افشین قطبی سرمربی تیم پرسپولیس به همراه 100 هزار نفر پرسپولیسی باشند.
آخرین تلاشهای تیم میزبان برای اینکه ازاین مسابقه 3 امتیاز و البته جام قهرمانی را بدست بیاورن،اوج اضطراب در بین هواداران قرمزپوش،چقدر حساس شده این لحظات و این شاید آخرین بخت تیم پرسپولیس باشه،اوج حساسیت... فرزاد آشوبی ضربش به مدافعان برخورد می کنه حالا خلیلی موقعیت برای بازیکنان پرسپولیس در دهانه دروازه و توپ توی دروازه قرار می گیره، گگگللل چه زمانی گل میزنه این تیم پرسپولیس... چه فوتبالی شده این بازی، دقیقه96قهرمان لیگ عوض میشه،چه خبره ورزشگاه آزادی،چه پایان دراماتیکی داشت این مسابقه،اوج شادی برای هواداران پرسپولیس...

pcforlife
05-05-2016, 08:31
28 اردیبهشت 1387
سپاهان در روز آخر می‌توانست با تساوی مقابل پرسپولیس در ورزشگاه آزادی جشن قهرمانی بگیرد اما تراژدی عجیبی برای این تیم رقم خورد. نبرد برای قهرمانی لیگ هفتم به هفته آخر در ورزشگاه آزادی کشیده شده بود. فیفا 6 امتیاز از پرسپولیس کم کرده بود و این تیم برای قهرمانی چاره ای جز پیروزی نداشت اما سپاهان با یک مساوی هم قهرمان می‌شد.محسن خلیلی با یک ضربه زیبا گل اول پرسپولیس را زد اما حاج صفی چند دقیقه بعد بازی را مساوی کرد تا بار دیگر سپاهان قهرمان شود و بازیکنان این تیم رو به وقت کشی بیاورند. در نیمه دوم سعید مظفری‌زاده داور بازی 7 دقیقه وقت‌ تلف شده گرفت. اسکوربورد، نزدیکی های ششمین دقیقه وقت‌های تلف شده را نشان می‌داد. هواداران پرسپولیس دستان‌شان روی سرشان بود و دعا می کردند و برخی باور کرده بودند قهرمانی به سپاهان رسیده اما...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ششمین دقیقه وقت‌های تلف شده بازی سپهر حیدری با سر توپ را وارد دروازه سپاهان کرد تا زردپوشان به جای جشن قهرمانی شاهد جشن شادی افشین قطبی سرمربی تیم پرسپولیس به همراه 100 هزار نفر پرسپولیسی باشند.
آخرین تلاشهای تیم میزبان برای اینکه ازاین مسابقه 3 امتیاز و البته جام قهرمانی را بدست بیاورن،اوج اضطراب در بین هواداران قرمزپوش،چقدر حساس شده این لحظات و این شاید آخرین بخت تیم پرسپولیس باشه،اوج حساسیت... فرزاد آشوبی ضربش به مدافعان برخورد می کنه حالا خلیلی موقعیت برای بازیکنان پرسپولیس در دهانه دروازه و توپ توی دروازه قرار می گیره، گگگللل چه زمانی گل میزنه این تیم پرسپولیس... چه فوتبالی شده این بازی، دقیقه96قهرمان لیگ عوض میشه،چه خبره ورزشگاه آزادی،چه پایان دراماتیکی داشت این مسابقه،اوج شادی برای هواداران پرسپولیس...

یکی لذت بخش ترین رویداد های فوتبالی زندگیم اون روز بود که تو آزادی بودم...:n12:
به شخصه به تمامی کسانی که سال 99 تو فینال لیگ قهرمانان اروپا در نیوکمپ بودن حسودیم میشد و میشه!:n02:
اما قطعا تو نمونه داخلیش، اون بازی فینال گونه بازی پرسپولیس - سپاهان بود که به نظرم دراماتیک ترین بازی داخلی در بالاترین سطح فوتبال کشور بود و از اینکه اون روز تو آزادی بودم افتخار میکنم.:n12:

Mohammad
05-05-2016, 09:05
یکی لذت بخش ترین رویداد های فوتبالی زندگیم اون روز بود که تو آزادی بودم...:n12:
به شخصه به تمامی کسانی که سال 99 تو فینال لیگ قهرمانان اروپا در نیوکمپ بودن حسودیم میشد و میشه!:n02:
اما قطعا تو نمونه داخلیش، اون بازی فینال گونه بازی پرسپولیس - سپاهان بود که به نظرم دراماتیک ترین بازی داخلی در بالاترین سطح فوتبال کشور بود و از اینکه اون روز تو آزادی بودم افتخار میکنم.:n12:

حقیقتا بهت حسودیم میشه حسین جان :n02: البته منم خاطرات خیلی خوبی از اون جمعی که بازی رو میدیدم دارم ولی بودن تویه ورزشگاه واقعا یه چیز دیگست ..
اون بازی فکر می کنم برای همه طرفداران پرسپولیس یکی از لذت بخش ترین لحظات فوتبالیشون بوده باشه :n12:

نکته اینکه اگه این فصل هم قهرمان بشیم یه قهرمانی دلچسب مثل اون سال داریم؛ این تیم هم دل شیر داره ! :n11:

yoosef_st
05-05-2016, 22:01
یادمه بعد از اون بازی، یه فیلمی از رختکن پرسپولیس بیرون اومده بود که قطبی داشت با تیم حرف میزد
میگفت نمیدونم آدم باید چندتا نور ببینه، چندتا علامت ببینه، تا بگه یه تیم قهرمانه
اما من میدونم این تیم قهرمانه... (نقل به مزمون)

چیزی که در مورد پرسپولیس همیشه بوده و هست، اینه که در شرایطی که میتونه سرنوشتش رو خودش به دست بگیره و اما و اگر رو بذاره کنار، همیشه کار رو بیخ دار میکنه و آدم رو جون به لب میکنه تا اون اتفاق خوب بیافته
یعنی مثلا دقیقه 70 گل دم رو به سپاهان نمیزنه که ما اون 20 دقیقه رو نفس راحت بکشیم! میذاره آخرین دقیقه از وقتهای تلف شده قهرمان میشه!!!
یعنی مثلا با تیم 11 نفره دو تا گل میخوره، اما همون بازی رو 10 نفره تو کمتر از 10 دقیقه برنده میاد بیرون
این تیمیه که من بهش افتخار میکنم
این تیمیه که من با قلبم دوستش دارم:n12:

حتی اگر قهرمان هم نشه...

R£ɀД
06-05-2016, 00:06
حقیقتا بهت حسودیم میشه حسین جان :n02: البته منم خاطرات خیلی خوبی از اون جمعی که بازی رو میدیدم دارم ولی بودن تویه ورزشگاه واقعا یه چیز دیگست ..
اون بازی فکر می کنم برای همه طرفداران پرسپولیس یکی از لذت بخش ترین لحظات فوتبالیشون بوده باشه :n12:

نکته اینکه اگه این فصل هم قهرمان بشیم یه قهرمانی دلچسب مثل اون سال داریم؛ این تیم هم دل شیر داره ! :n11:
منم اون بازی اونجا بودم محمد:n07: دانشگاه رو پیچوندیم ساعت 12 ظهر با دوستان رفتیم در رو بسته بودن (بازی ساعت 4-5 بود) با 2-3 تا باتومی که خوردم به زور رفتم داخل :n09::n20:. واقعا یکی از به یاد موندنی ترین روز ها بود! آخرین لحظه نا امید نا امید بودیم و تقریبا در حال ترک کردن ورزشگاه بودم که استادیوم ترکید ...
امیدوارم امسال هم این تجربه برای همه طرفدار ها که میرن استادیوم تکرار بشه و بعدش شاهد فیلم مردان پرسپولیس 2 باشیم.
به امید اون روز :n12:

000000000
06-05-2016, 07:40
گزارش تصویری: تمرین پنجشنبه 16 اردیبهشت پرسپولیس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Mohammad
06-05-2016, 09:15
منم اون بازی اونجا بودم محمد:n07: دانشگاه رو پیچوندیم ساعت 12 ظهر با دوستان رفتیم در رو بسته بودن (بازی ساعت 4-5 بود) با 2-3 تا باتومی که خوردم به زور رفتم داخل :n09::n20:. واقعا یکی از به یاد موندنی ترین روز ها بود! آخرین لحظه نا امید نا امید بودیم و تقریبا در حال ترک کردن ورزشگاه بودم که استادیوم ترکید ...
امیدوارم امسال هم این تجربه برای همه طرفدار ها که میرن استادیوم تکرار بشه و بعدش شاهد فیلم مردان پرسپولیس 2 باشیم.
به امید اون روز :n12:

آره خوب یادمه :n02: بعد بازی که بهت زنگ زدم اصلا صدات در نمیومد اینقدر که داد و بیداد کرده بودی :n08:فقط اگه می دونستم حسین هم هست حتما بهت سفارش می کردم حسین رو پیدا کنی یه سلفی باهاش بگیری :n09:
:n11:

MƐΛИĪИƓĿƐSS
06-05-2016, 12:03
بازیکنان گسترش فولاد در صورت شکست پرسپولیس در هفته بیست و نهم لیگ برتر پاداش ویژه‌ای را دریافت خواهند کرد.

به گزارش وبسایت نود و به نقل از فارس، تیم‌های فوتبال پرسپولیس و گسترش فولاد از هفته بیست و نهم لیگ برتر در دیداری حساس یکشنبه از ساعت ۱۸ در ورزشگاه یادگار امام به مصاف هم خواهند رفت.

بر همین اساس مسئولان باشگاه تبریزی تصمیم گرفته‌اند برای دیدار با پرسپولیس تهمیدات ویژه‌ای را بیاندیشند که از جمله آنها می‌توان به پاداشی که برای شکست پرسپولیس در نظر گرفته شده است اشاره کرد.

با تصمیم مسئولان تیم تبریزی، بازیکنان گسترش فولاد در صورت شکست پرسپولیس در هفته بیست و نهم لیگ برتر پاداش ویژه‌ای را دریافت خواهند کرد.

عجب،هفته های آخری ، برای یه تیمی که برای قهرمانی میجنگه تیم مقابلش برا بازیکنانش پاداش ویژه میذاره،تیمی که شانس گرفتن سهمیه نداره و خطر سقوط تهدیدش نمیکنه.

هر چی آدم بخواد راجبش خوب فکر کنه نمیشه ! :n02:

MƐΛИĪИƓĿƐSS
06-05-2016, 20:25
برگه موقت پایان خدمت بازیکن تیم پرسپولیس که در ملوان حضور دارد صادر شد.

به گزارش وبسایت نود و به نقل از فارس، حسین ماهینی مدافع تیم فوتبال پرسپولیس که برای گذراندن دوران خدمت سربازی به ملوان رفته بود کارت موقت پایان خدمت خود را از نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران دریافت کرد.

ماهینی با تیم فوتبال پرسپولیس قرارداد دارد و برای فصل آینده باید پیراهن این تیم را برتن کند. این در حالی است که برانکو هم حساب ویژه‌ای روی این بازیکن انجام داده است.

MƐΛИĪИƓĿƐSS
07-05-2016, 18:31
محسن بنگر علیرغم تلاش فراوان برای حضور در بازی برابر گسترش فولاد، نمی تواند سرخپوشان را همراهی کند.

در حالی که هواداران پرسپولیس و کادرفنی این تیم امیدوار بودند که مدافع باتجربه و کاپیتان خود را در این بازی حساس و سرنوشت ساز در اختیار داشته باشند، تلاش ها برای حضور او بی فایده بود و این بازیکن دیدار برابر گسترش فولاد را نیز از دست داد.

محسن بنگر در آستانه سفر پرسپولیس به تبریز با انتشار پستی در صفحه ایسنتاگرام خود خبر از عدم حضورش در این بازی داد و اعلام کرد قادر به همراهی سرخپوشان نیست.

----------
:n35:
با وجود تلاش پزشکان پرسپولیس، بنگر به بازی با گسترش نرسید و سرخ‌ها در غیاب او مقابل تیم کمالوند قرار می‌گیرند.

بنگر در بازی با استقلال اهواز مصدوم شد و غیبت او مقابل نفت تهران کار دست پرسپولیس داد. زوج اومانیا و ماریچ تا اواسط نیمه دوم، توانستند دروازه پرسپولیس را بسته نگه دارند اما بعد از مصدومیت ماریچ و بیرون رفتن او، نورمحمدی وارد زمین شد و بلافاصله نفتی‌ها به گل رسیدند.
به گزارش سایت نود، برانکو در بازی با گسترش فولاد هم مجبور است از زوج ماریچ و اومانیا استفاده کند. زوجی که این فصل در کنار هم، عملکرد چندان موفقی در خط دفاع پرسپولیس نداشتند و ۶ گل در دو بازی از سپاهان و سیاه جامگان خوردند. بازی پرسپولیس و صبا، تنها کلین شیت زوج خارجی پرسپولیس بود.
نکته نگران کننده‌تر، احتمال حضور نورمحمدی در زمین است. بیماری ماریچ هنوز کاملا بهبود پیدا نکرده و ممکن است برانکو مجبور شود در نیمه دوم، دوباره نورمحمدی را به زمین بفرستد. آن‌ها هم مقابل F۱۴ گسترش فولاد، که بعد از طارمی با ۱۰ گل در رده دوم جدول گلزنان لیگ قرار دارد. ابراهیمی در بازی با ذوب آهن، سه گل به مظاهری زد و اولین هت تریک فصل را هم به نام خودش ثبت کرد.

reza0034
07-05-2016, 19:44
مدیرعامل نفت‌تهران خبر داد:
مجوز انتقال بیرانوند به پرسپولیس صادر شد
علیرضا بیرانوند به احتمال بسیار زیاد در فصل آینده دروازه‌بان پرسپولیس خواهد بود.

به گزارش "ورزش سه"، منصور قنبرزاده مدیرعامل نفت‌تهران در مصاحبه تازه‌اش که امروز انجام شده درباره انتقال احتمالی بیرانوند به پرسپولیس چنین گفته است: قرارداد بيرانوند مشروط است و فكر مي كنم بتواند از جمع ما جدا شود. البته او در اين فصل زير 50 درصد از مطالبات خود را دريافت كرده است.
پرسپولیس در نیم فصل اول امسال تلاش بسیاری برای استخدام بیرانوند کرد اما باشگاه نفت با سخت‌گیری‌های مختلف مانع از این انتقال شد تا بیرانوند به فوتبالش در این باشگاه تهرانی ادامه دهد. در ادامه با پالس‌های مثبت این دروازه‌بان به پرسپولیسی‌ها اینطور استنباط می‌شد که تنها مانع انتقال موضوع قرارداد سال آینده او با نفت است که حالا با حرف‌های قنبرزاده می‌شود اینطور استنباط کرد که مجوز خروج این گلر ملی‌پوش صادر شده است.
قنبرزاده درخصوص مذاكره بيرانوند و اميري با باشگاه پرسپوليس، گفت: مذاكره حق طبيعي هر بازيكني است زيرا ما نتوانستيم حداقل ها را براي آنها برآورده سازيم.

senaps
07-05-2016, 20:10
امیدوارم دوستان از دست من ناراحت نشن، ولی فکر میکنم نفت قهرمانی رو ازمون گرفت... :(

به نظرم، تنها راهی که احتمال داره قهرمان بشیم، بردهای پر گل برای جبران تفاضل هستش... اونم با وجود قمری اسیا، مکانی در دروازه امکانش خیلی کمه!

MƐΛИĪИƓĿƐSS
07-05-2016, 23:04
مدیرعامل نفت‌تهران خبر داد:
مجوز انتقال بیرانوند به پرسپولیس صادر شد

علیرضا بیرانوند به احتمال بسیار زیاد در فصل آینده دروازه‌بان پرسپولیس خواهد بود.

به گزارش "ورزش سه"، منصور قنبرزاده مدیرعامل نفت‌تهران در مصاحبه تازه‌اش که امروز انجام شده درباره انتقال احتمالی بیرانوند به پرسپولیس چنین گفته است: قرارداد بيرانوند مشروط است و فكر مي كنم بتواند از جمع ما جدا شود. البته او در اين فصل زير 50 درصد از مطالبات خود را دريافت كرده است.
پرسپولیس در نیم فصل اول امسال تلاش بسیاری برای استخدام بیرانوند کرد اما باشگاه نفت با سخت‌گیری‌های مختلف مانع از این انتقال شد تا بیرانوند به فوتبالش در این باشگاه تهرانی ادامه دهد. در ادامه با پالس‌های مثبت این دروازه‌بان به پرسپولیسی‌ها اینطور استنباط می‌شد که تنها مانع انتقال موضوع قرارداد سال آینده او با نفت است که حالا با حرف‌های قنبرزاده می‌شود اینطور استنباط کرد که مجوز خروج این گلر ملی‌پوش صادر شده است.
قنبرزاده درخصوص مذاكره بيرانوند و اميري با باشگاه پرسپوليس، گفت: مذاكره حق طبيعي هر بازيكني است زيرا ما نتوانستيم حداقل ها را براي آنها برآورده سازيم.

به نظر من این جو رسانه ای هست که ورزش 3 علیه پرسپولیس راه میندازه اونم روز قبل بازی با پرسپولیس
این خبر فقط میتونه حواس و تمرکز دروازه بان پرسپولیس رو قبل و حین بازی بهم بریزه

000000000
07-05-2016, 23:31

MƐΛИĪИƓĿƐSS
08-05-2016, 12:11
ترکیب تیم فوتبال پرسپولیس برای بازی مقابل گسترش فولاد مشخص شد.

از سوی برانکو ایوانکوویچ ترکیب تیم فوتبال پرسپولیس برای بازی با گسترش فولاد تبریز مشخص شد.

لوبانوف، محمد انصاری، لوکا ماریچ، مایکل اومانیا، رامین رضائیان، محسن مسلمان، کمال کامیابی‌نیا، فرشاد احمدزاده، امید عالیشاه، علی علیپور و مهدی طارمی 11 بازیکن پرسپولیس برای این بازی هستند.

تیم‌های گسترش فولاد تبریز و پرسپولیس امروز از ساعت 18 به مصاف هم خواهند رفت.

+++++

به امید یک برد ارزشمند و البته پر گل :n16:

teraktor2003
08-05-2016, 16:25
کاش جای علیپور, نورالهی بازی میکرد...گسترش هافبک های خلاقی داره امکان داره میانه میدان رو از دست بدیم.

mehrabooni
08-05-2016, 17:50
درود

کسی نسخه باکیفیت این کلیپ رو داره

سپاس

MƐΛИĪИƓĿƐSS
08-05-2016, 17:58
خب خدا رو شکر تونستیم 2 تا بزنیم نمیه اول :n31:

به امید گل های بیشتر

..........

خدا رو شکر بازی رو بردیم با یه نتیجه قاطع .

دوباره همون پرسپولیس همیشگی بودیم و خط دفاعیمون جز یکی دو تا صحنه بی نقص بود،لوبانف هم رو گل ها مقصر نبود و آنچنان دردسری براش درست نشد.

بازی آخر قطعا بازیه خیلی سختیه :n27: چون راه آهن با چنگ و دندون خواهد جنگید تا سقوط نکنه ولی خب ما میزبانیم و میتونیم از شرایط به نحو احسن استفاده کنیم و به امید خدا قهرمان بشیم :n12::n12::n12::n12::n12::n12:

دم همه بچه ها گرم عالی بودند و این برد تقدیم به هوادرانی که ورزشگاه رفتن و پرسپولیسی های عزیز اینجا و در آخر به روح هادی نوروزی.

...............

و در آخر به قول وین رونی خخخخخخخخ

بنده خدا اومده دروازه بان ما رو مسخره میکنه خبر نداره دروازه بان خودشون با استعداد تره :n08: گل اول تراکتور خیلی جالب بود :n06:

senaps
08-05-2016, 19:42
ها ها ..... عالی بود.....
من کاملا ناامید بودم، واقعا فک نمی‌کردم استقلال انقد بد بازی کنه و راحت ببازه...

حالا بازی بعدی استقلال خوزستان یا باید نبره، یا ما باید تعداد گلهای اونها + ۲ تا رو بزنیم.... حیف شد این ۲ گل رو خوردیم :(

EhsanCPU
08-05-2016, 20:07
یه حسی داره شدیدا بهم میگه پرسپولیس قهرمانه
بچه ها نگران نباشین :n39:
با علی دایی تماس گرفتم گفتم نزاره تو بازی آخر نفس بکشن :n24::n25:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2btRwwBzlX2Uhr9rs6RxDbZjJJz-ch4d__ASqYKnOadMFC-UGrRBL9SWNAkqRjaI9Rq2veZ4auBFhde3YPz5T_wkdadjnMNU8 mYtS6oAQtOdXy/%D8%B9%D9%84%DB%8C+%D8%AF%D8%A7%DB%8C%DB%8C.jpg

یحیی هم حساب اون یکی رو میرسه :n24:

000000000
08-05-2016, 20:22

000000000
08-05-2016, 20:25
برانکو: من پیش‌بینی نمی‌کنم خلق می‌کنم! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C-%D9%86%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%DA%A9%D9%86%D9%85-%D8%AE%D9%84%D9%82-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%DA%A9%D9%86%D9%85!)
:n12:

000000000
08-05-2016, 21:25

Reza31001
08-05-2016, 21:29
دیگه پرسپولیس اگه بخواد قهرمان بشه باید تلافی تمام اون گل هایی رو که در طول فصل نزد یا اون گلهایی رو که مفت خورد، تو بازی آخر جبران کنه
واقعا تنها مقصر قهرمان نشدن پرسپولیس خودشه

mojtabaivi
08-05-2016, 22:30
خنده دارترین مسئله "توهم توطئه"س!
انقد خوب بودیم و معادلاتشون رو به هم زدیم که باورشون نمیشه و دچار "توهم توطئه" شدن!
خوبه خودشون هم دقیقا با همین نتیجه 4-2 همین دو هفته پیش باختند! شما ضعیف تر از گسترش فولاد بودین یا خودتونم تبانی کردین خبر ندارین؟! :n31: باخت این هفته خودتون چی؟! جای اینکه این حرفا رو بزنین، برین به تیم خودتون بچسبین و اشکال کار خودتون رو پیدا کنین، ببینین چرا با یه باخت اینجوری میشین؟ چرا تا میبازین حرف از تعویض سرمربیتون میاد و پشت تیمتون رو خالی میکنین؟ چرا به سرمربی حریف سنگ میزنید؟ چرا اینجور اتفاقها بعد بازی بیفته و بازیکن سابق و بازیکن فعلی استقلال رو از خودشون بدونن و مانور برن؟ و خیلی چراهای دیگه...
بله مشخصه که خودتون هم میدونین این پرسپولیس چقد خوبه و هر هفته بعد از باخت خودتون یا برد ما، توهم توطئه، حالا به شیوه های مختلف؛ دوپینگ،داوری، تبانی و ... میگیرین.
...............................................
به افتخار این پرسپولیس باید کلاه برداشت، همونطور که هفته پیش گفتم، اون شکست فقط یه اتفاق بود و ما از تیممون بیشتر از قبل حمایت کردیم! الان هم گسترشی رو توی تبریز اونم 4-2 بردیم که توی هفته های اخیر به شدت خوب بود

mojtabaivi
08-05-2016, 22:46
پروفسور دوس داشتنی :n12::n12::n12:
کسی که همیشه بردهای تیمش رو بلااستثنا بخاطر خوب بودن بازیکناش میدونه و شکستارو بلااستثنا به گردن گرفته
کسی که سرش تو کار خودشه و کارش رو به بهترین شکل انجام میده
کسی که نیازی به اسم های بزرگ برا تیمش نداره و از چوب هم بازیکن میسازه
بدون همیشه پشتت هستیم :n12::n12::n12:

کسی بوده که تقریبا هر جا بوده موفق بوده... با دیناموزاگرب قهرمان لیگ و جام حذفی کشورش میشه... با شاندونگ لیونگ قهرمان سوپرلیگ چین میشه... با الاتفاق نایب قهرمان کاپ ولیعهد عربستان... با ایران صعود به جام جهانی، سومی توی جام ملت ها، جایی که نیمه نهایی به چین میزبان توی پنالتیا باخت... و حالا تیم فاجعه فصل قبل پرسپولیس رو آورد بالای جدول...

Mohammad
09-05-2016, 00:29
یه فلش بک به نظرات دوستان پس از باخت به نفت :

البته بازی های هفته های آینده هم هست و همچنان امیدوار این تیم هنوزم شانس زیادی برا قهرمانی داره

نکته اخر هنوز اتفاق خاصی نیوفتاده تیم فقط باید حمایت بشه. امسال از اون سالهاییه که پرسپولیس احتمالا بازم روز اخر جامو بالای سر ببره مثل دوره اول لیگ و مثل بازی با سپاهان و گل سپهر حیدری.

نکته آخر اینکه: همونطور با بردهای قبلی جامی رو بدست نیاورده بودیم، با این باخت هم هنوز جامی از دست ندادیم. پس اون راه قبلی رو با قدرت باید ادامه بدیم. این تیم هنوز هم همون تیم دوست داشتنیه.

بازم شانس پرسپولیس بیشتره. اگه فقط و فقط این بازی نفت رو تموم شده بدونیم و بدونیم این تیم همون تیم همیشگیه.

با باخت دیروز فقط جام رو دو هفته دیرتر بهمون میدن

واقعا قهرمانی با وجود این همه مانع لذت بخش خواهد بود . اگرهم قهرمانی بدست نیومد بازهم این تیم شایسته تقدیر و حمایت طرفداراست که دیروز هم نشون دادن پرسپولیس و پرسپولیسی فرهنگشون بالاتر از این حرفاست .

و جالب تر اینکه فردای باخت به نفت هواداران زیادی به تمرین تیم رفتن و از تیم حمایت کردن:n01:

تبریک بابت برد عالی امروز :n12: همون پرسپولیس همیشگی بودیم. نکته بازی امروز به نظرم زدن 4 تا گل فوق العاده بود، یکی از یکی دیگه قشنگ تر. نمی دونم چرا همش شده 4 و 2 :n09:

من باز هم میگم این تیم حتی اگه اسما قهرمان لیگ نشه، قلبا برای خیلی از ما ها قهرمانه؛ یه قهرمان واقعی ! از پرسپولیس این فصل میشه یه مستند کامل ساخت. اینقدر که اتفاقات عجیب و غریب برای ما افتاد. آخرین موردش همین جناب آقای کمالوند بود که گفته بود شاید در بازی با پرسپولیس لباس آبی بپوشم !! :n08:خدا خیرش بده، همین باعث شد بازیکنان این تیم رو با یه تیم دیگه اشتباه بگیرن و 4 تا گل بهش بزنن :n02: ما از نفت باختیم، منصوریان سنگ خورد؟ با اینکه همیشه رقیب ما بوده. از نفت باختیم، ولی حمایت ها چند برابر شد، چرا؟ چون خوب می دونیم این تیم یه قهرمان واقعیه ! از نفت باختیم ولی جوگیر نشدیم !

اونایی که تا چند هفته پیش ادعا می کردن سرنوشت قهرمان لیگ رو تعیین می کنن، حالا می بینن که سرنوشت قهرمان لیگ عملا دست پرسپولیسی هاست ! :n18:

دوستان جمعه ورزشگاه آزادی جای ما رو خالی کنن ..

m2stech
09-05-2016, 13:56
به امید شش تایی کردن راه آهن با اینکه بازی سختی میشه چون احتمالا برای بقا در لیگ برتر بجنگن، کلا پرسپولیس دوست داره دقیقه 90 قهرمان بشه چون بیشتر میچسبه :n02:
از طرفی هم مطمئنم ذوب آهن تیم پولداری هست و فکر نکنم اهل زیرمیزی گرفتن باشن بخصوص الان که تو لیگ قهرمانان فوق العاده بودن، تنها نگرانیم اینه که به خاطر بازی 5 روز بعد تو آسیا یحیی به بازیکنای اصلی بخواد استراحت بده.

mojtabaivi
09-05-2016, 16:37
:n12: وعده ی ما جمعه این هفته، ورزشگاه آزادی، حضور 100 هزار نفری، به امید قهرمانی :n12:

اینم یه عکس از لحظه ی سوت پایان دربی سه هفته پیش
اختصاصی خودم :n02:

aluminum
09-05-2016, 20:14
بعد از مدت زیادی میخوان دوباره ایجا پست بدم.
البته معمولا همه پستها را میخونم و برخی پستها برام خیلی خنده داره...حال چراش بماند:n02:
کاری هم ندارم امسال قهرمان میشیم یا نه ولی واقع گرایانه بخواهیم نگاه کنیم در حال حاضر شانس استقلال خوزستان بیشتر از ماست. علت این امر هم علیرغم ناداوری هایی که برعلیه ما شد ضعف خودمون بوده. هم در دروازه و دفاع و هم در نزدن پنالتی ها.
پست چند تا از دوستان هم در مورد اون بازی سپاهان هم خوندم. شیرین بود و ما را برد به اون فضا(دوستان قدیمی اگه یادشون باشه توی تاپیک پرسپولیس اون زمان همه دوستان خاطره اون روزشون رو تعریف کردن.خاطرات جذابی بود)
این پست رو زدم که بگم به این افتخار میکنم وقتی تیمم شانزدهم جدول بود رفتم ورزشگاه و تیمم رو تشویق کردم و بعد از باخت به ذوب آهن همه هوادارها از بازیکن ها و مربی حمایت کردن.چیزی که همه ازش تعریف میکردیم ولی هیچ وقت بهش عمل نمیکردیم. بنظر این فرهنگ از قهرمانی هم ارزشش بیشتره:n12:

+
یک مورد یادم رفتم بگم...توی بازی با ذوب آهن هواداران چه سنگ تمامی گذاشتن برای یحیی پرسپولیسی

000000000
09-05-2016, 20:42
مهدوی‌کیا: قهرمانی در آخرین روز لیگ لذت‌بخش است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Mohammad
10-05-2016, 13:52
یه سوال؛ گزارش بازی های لیگ چه روندی رو باید طی کنه تا مثلا به کمیته انضباطی برسه ؟! مگر گزارش رو بعد از بازی نمی نویسن؟ یا داوران و ناظران و ... به عنوان مشق شب 1 هفته واسه نوشتنش فرصت دارن ؟! شاید هم باید با کبوتر بفرستن واسه کمیته انضباطی ! بنده خدا آقای حسن زاده همینطوری منتظر رسیدن گزارش بازی به کمیته انضباطی هست.امیدوارم حداقل اعلام نتیجش به هفته 1 لیگ بعد برسه !!

Mohammad
10-05-2016, 23:51
یه سوال؛ گزارش بازی های لیگ چه روندی رو باید طی کنه تا مثلا به کمیته انضباطی برسه ؟! مگر گزارش رو بعد از بازی نمی نویسن؟ یا داوران و ناظران و ... به عنوان مشق شب 1 هفته واسه نوشتنش فرصت دارن ؟! شاید هم باید با کبوتر بفرستن واسه کمیته انضباطی ! بنده خدا آقای حسن زاده همینطوری منتظر رسیدن گزارش بازی به کمیته انضباطی هست.امیدوارم حداقل اعلام نتیجش به هفته 1 لیگ بعد برسه !!

:n15:

000000000
11-05-2016, 11:04
اگه با راه آهن تبانی نکنند (که صد درصد میکنند) ، جام به استقلال خوزستان میرسه و لیاقتش رو هم فقط استقلال خوزستان داره. ولی بعید میدونم اینا بگذارند. تیمی که همه چی رو میخره و با کثافتکاری خودش رو تا اینجا بالا کشیده. براش کاری نداره بازیکنای راه آهن رو به اضافه داور با هم بخره. راه آهن که رفتنیه. بازیکناش هم که این فصل پولی از باشگاه نگرفتن. کافیه به سه تا بازیکن این تیم نفری 20 میلیون بدن ، دیگه قضیه براشون حله! اینا که میلیون ها تومن در طول فصل صرف خرید داورها و ارکان مختلف فدراسیون و بازیکنای تیم های حریف کردند ، 60 میلیون دیگه هم روش!

:n02::n04::n08::n31::n09::n13::n19::n33:
:V5::V10::V18::22::sq_2::sq_6::sq_24:

Ezel
11-05-2016, 11:33
یه سریا عدم توانایی خودشون در نگه داشتن موقعیتشونو دارن حالا فرافکنی میکنن ، این اساتید ظاهرا نمیدونن اگر پرسپولیس دروازه بان درست داشت و چندین بازی رو توی وقتهای تلف شده اگه گل نمیخورد ( حالا از داوری ها فاکتور میگیرم ) چند هفته پیش قهرمان میشد با اختلاف ؛ که حالا دوستان از بقیه ناراحتن که چرا جلوشون وا ندادن و از دیگر تیمها هم ناراحتن که با لیاقت و شایستگی تمام اومدن رسیدن بالای جدول :n09:

این تبانی و اینا هم دیگه حکایت قماربازست که اگه نگه به فلانم چی بگه دیگه

Mohammad
11-05-2016, 12:50
اگه با راه آهن تبانی نکنند (که صد درصد میکنند) ، جام به استقلال خوزستان میرسه و لیاقتش رو هم فقط استقلال خوزستان داره. ولی بعید میدونم اینا بگذارند. تیمی که همه چی رو میخره و با کثافتکاری خودش رو تا اینجا بالا کشیده. براش کاری نداره بازیکنای راه آهن رو به اضافه داور با هم بخره. راه آهن که رفتنیه. بازیکناش هم که این فصل پولی از باشگاه نگرفتن. کافیه به سه تا بازیکن این تیم نفری 20 میلیون بدن ، دیگه قضیه براشون حله! اینا که میلیون ها تومن در طول فصل صرف خرید داورها و ارکان مختلف فدراسیون و بازیکنای تیم های حریف کردند ، 60 میلیون دیگه هم روش!

کافر همه رو به کیش خود پندارد :n02:
این نقل و نقل (که نمی دونم منبعش کجاست) قطعا صحبت های یه آدم سالم و طرفدار واقعی فوتبال نیست چون خیلی از طرفداران تیم های رقیب، حتی پیشکوستان و مربیانشون هم به قدرت پرسپولیس این فصل اعتراف کردن. جدا از این اینا هم تقصیری ندارن چون با یه سری اتفاقات دچار خود بزرگ بینی مزمن شدن و زیاد از حد باد کردن !! :n02: خب نتیجش هم میشه یه دونه سوزن 4 گله ! :n02: این میشه که تیم خودشون رو فراموش می کنن، میان سنگ یه تیم دیگه رو به سینه می زنن. :n31:

Kurosh
12-05-2016, 08:24
ایشالا پست مفصل من بمونه واسه بعد قهرمانیمون، ولی علی الحساب پیراهن قهرمانی رو داشته باشید
کار قشنگیه، و ایشالا که بپوشیمش: (ستاره هم به سبک تیمای اروپایی بعد از 10 قهرمانی حک شده روی پیراهن - عدد 24 و وفادار موندن به عهد هم که معرف حضور دوستان هست)

teraktor2003
12-05-2016, 10:25
همیشه در بهترین مواقع پرسپولیس بدترین نتایج رو گرفته,نمونه اخر بازی با نفت...نمونه های قبل بازی با راه اهن 2 فصل پیش...امیدوارم اینبار قدر بدونن...فردا تولد منم هست امیدوارم بهترین کادو رو بهم بدن...بهرحال چه قهرمان بشیم چه نشیم باید برای این تیم و نوع فوتبالی که ارائه داد ایستاد...ولی خیلی دوست دارم قهرمان بشیم تا این طلسم چند ساله بشکنه...

mehr1362
12-05-2016, 13:26
یه سریا عدم توانایی خودشون در نگه داشتن موقعیتشونو دارن حالا فرافکنی میکنن ، این اساتید ظاهرا نمیدونن اگر پرسپولیس دروازه بان درست داشت و چندین بازی رو توی وقتهای تلف شده اگه گل نمیخورد ( حالا از داوری ها فاکتور میگیرم ) چند هفته پیش قهرمان میشد با اختلاف ؛ که حالا دوستان از بقیه ناراحتن که چرا جلوشون وا ندادن و از دیگر تیمها هم ناراحتن که با لیاقت و شایستگی تمام اومدن رسیدن بالای جدول :n09:

این تبانی و اینا هم دیگه حکایت قماربازست که اگه نگه به فلانم چی بگه دیگه
سلام دوست عزیز ، جسارتا چند خط نظرم را می نویسم .
اینکه شما عنوان می کنید اگر پرسپولیس دروازه بان درست داشت ، هر تیمی میتونه بگه اگه فلان بازیکن را داشتم فلان می کردم و فلان جای جدول بودم ! در اکثر تیم های ما ، از این مدل بازیکن ها داریم که یک تیم را نابود می کنند !
شما باید اون روی سکه را هم در نظر داشته باشید ، اگر مکانی بازیکن پرسپولیس بوده ، طارمی هم بوده .
اینکه یک تیم در وقت های اضافه گل میخوره ، نشانه ی اتفاق و شانس نیست بلکه ضعفی هست که یک تیم داره .
همین نظرات شما را یک استقلالی میتونه به صورت دیگه عنوان کنه :
اگر این همه امتیاز از دست نداده بودیم چند هفته زودتر قهرمان بودیم ( از نظر یک استقلالی )
در مورد داوری :
از زمانی که روزنامه ی خبر ورزشی 25 تومن قیمت داشت و بعدا که صفحه ی اول و آخرش رنگی شد و 35 تومن قیمت داشت ، دارم لیگ ایران را تماشا میکنم . از زمانی که تیم های شهرستانی خودی نشان دادند این داوری با پرسپولیس گره خورد ! از زمانی که علی پروین دیگر مثل قبل نمیتونست پرسپولیس را راحت قهرمان کنه .
( از همان زمان که علی پروین ، مخالف برنامه ی نوظهور نود شده بود )
من از وقتی یادم هست پرسپولیسی ها زودتر از شروع بازی دو تا پنالتی طلبکار بودند !
این یک انتظار بود و هست که مدیران و مسئولان این تیم به پشتوانه ی هوادارن این تیم مدام در هر بلندگویی فریاد زدند !
و این به هوادار هم کشیده شد ، و حالا شما دوست عزیز و دیگران همیشه از داوری گله مند هستند .
شما وقتی که داوری به نفعتون هست ( شمای نوعی ) و یک کارشناس به ضرر شما نظر پنالتی یا مردود دانستن گل را می دهد آن کارشناس را در فضای مجازی نفهم ، بی سواد و تاریخ مصرف گذشته خطاب می کنید .
از فنایی بگیر تا مرادی و دیگران ! اگر هم زورتان نرسید نوبت به فدراسیون فوتبال و دیگران !
اشتباهات داوری برای تیم های دیگر هم هست اما این قدر زوم نیستند ( چون هوادار ندارند که به پشتوانه ی آن صدایی بلند شود ) و اگر هم اعتراض کنند انعکاسی ندارد .
اینکه چرا وا ندادند ، کاملا با شما موافق هستم . همین شرایط برای تیم های دیگر در سالیان قبل بوده ، و عده ای انتظار وا دادن تیم های دیگر را داشته اند . نمونه در برنامه ی زنده :
سال قبل : میشه اجازه بدید تراکتورسازی قهرمان بشه ؟ طرفدار زیاد داره ! شما که قبلا 4 بار قهرمان شدید !
( مثل این هست که به بارسلونا بگیم زیاد قهرمان شدی ، بزار امسال رئال سوسیداد قهرمان بشه )
امسال در برنامه زنده ی شبکه ورزش :
مجری خطاب به سرمربی پدیده مشهد : می شد کاری کنید که به استقلال خوزستان نبازید ؟!
شاید برای یک پرسپولیسی این چیزها به چشم نیاد ولی برای مخاطب شهرستانی صد در صد به چشم خواهد آمد .
اینکه پرسپولیس کم کم در لیگ خودش را بالا کشید ، نشانه ی لیاقت این تیم و البته به نظر من به خاطر سرمربی جسور این تیم بوده ( که شخصا برانکو را بر کیروش ارجح تر برای تیم ملی می دونم ) و البته در مورد استقلال خوزستان هم توضیح لازم نیست ، کافیه بودجه و زمین و تریبون و حمایت مردمی و ... این چیزها را مقایسه کنیم تا بفهمیم لیاقت داشته اند یا نه .
در مورد تبانی :
اصلا چیزی به نام تبانی را قبول ندارم ، ممکن هست یک بازیکن در یک بازی کم کاری کند و یا بی انگیزه بازی کند ولی اینکه از قبل با هم تبانی کرده باشند را قبول ندارم . نه امسال قبول دارم و نه برای سال های قبل ، قبول دارم .
اما اگر یادتان باشد ، این تبانی را دوستان تهرانی بسیار برای دیگران مطرح کردند !
سال هایی که سپاهان قهرمان شده ، بارها و بارها برای سرپوش گذاشتن بر ناتوانی خود مسئله ی تبانی را مطرح کردند .
این درست نیست که هر وقت به ضررمون شد بگیم باند اصفهانی بوده ، تبانی بوده و هر وقت به سودمون شد بگیم تبانی کجا بود ؟! تبانی ؟!
اگر بخواهیم برای هر چیزی داستان بسازیم ، گل اولی که گسترش فولاد خورد ، دروازه بان توپ را انداخت جلوی پای بازیکن حریف . گل دوم هم که خیلی عجیب و غریب خورده شد .
میتونیم بگیم تبانی بوده ؟! من میگم ممکن هست یک بازیکن از روی میل کم کاری کنه یا بی انگیزه باشه ولی اینکه از قبل با هم هماهنگ باشند را اصلا قبول ندارم .
شخصا دوست داشتم وقتی یک تیم قهرمان میشه از تیم های مدعی دیگر به نیکی یاد کنند ، که من ندیدم هنوز .
یعنی اخلاق این کار را در بازیکنان ایرانی و تیم هاشون ندیدم !
ندیدم بازیکن سپاهان بگه درسته ما قهرمان شدیم اما فلان تیم هم شایسته بود یا بازیکن تیم های دیگر .
کاش غیر از قهرمانی روحیه ی پهلوانی و مردانگی هم در این فوتبال بود .

Mohammad
12-05-2016, 19:47
فردا آخرین ایستگاه لیگ و اوج هیجان؛ صحبت های زیر پیش درآمدی هست به بازی فردا. به امید یه پایان خوش.:n11:

احتمالات زیادی رو میشه برای بازی های فردا در نظر گرفت که احتمالا به اندازه کافی در موردشون خوندین. ما فردا با راه آهنی بازی داریم که برای بقا تا پای جان می جنگه و اصلا بازی راحتی نداریم. منم مثل مربی راه آهن معتقدم بازی فردا بسکتبال نیست و خیلی سخت تر از اینی هست که به نظر میاد.

یحیی، می تونه نقش اول بازی های فردا باشه. ما الان با امتیاز برابر و 2 تفاضل گل کمتر نسبت به خوزستان در رده دوم هستیم. به فرض برد حداقلی خوزستان مقابل ذوب آهن، ما باید راه آهن رو با اختلاف 3 گل ببریم. نگاهی به نتایج این فصل پرسپولیس نشون میده که هیچ بازی رو با اختلاف 3 گل نبردیم و در بازی هایی هم که 3 یا 4 گل زدیم، 2 گل خوردیم.
از اون طرف راه آهن فقط یه بازیش در این فصل رو با اختلاف 4 گل باخته که اونم مقابل ذوب آهن بوده. دیگه باختی با اختلاف بیش از 2 گل نداشته.

پس با فرض بردن خوزستان با اختلاف حداقل، ما برای قهرمانی باید بهترین نتیجه فصلمون رو بگیریم. اینجاست که نقش یحیی و تیم ذوب آهن پر رنگ میشه. در این فصل ذوب آهن بازی رفت لیگ رو 1-0 به خوزستان باخته. در فصل 93-94 یه بازی رو برده و یه بازی رو مساوی کرده و در فصل 92-93 هر دو بازی رو به خوزستان باخته. این تیم ذوب آهن، اگه همون ذوب آهن همیشگی باشه براحتی امتیاز از دست نمیده و می تونه یقه هر تیمی رو بگیره.

اما این آمارها هیچکدوم دلیلی برای قهرمان شدن یا نشدن نیستن چون شرایط بازی های فردا، مختص بازی های فردا هست و هر اتفاقی ممکن هست بیافته.

پیش بینی که میشه از روند بازی فردا کرد، چیزی هست که در اکثر بازی های این فصل پرسپولیس اتفاق افتاده. تیم های مقابل معمولا با توجه به قدرت پرسپولیس در خط حمله و متقابلا ضعف در خط دفاع، دفاع و ضد حمله رو به عنوان استراتژی بازی خودشون انتخاب می کنن. فردا با بودن 100 هزار نفر، پرسپولیس از دقیقه 1 مطمئنا دروازه راه آهن رو به توپ می بنده. بهترین حالت اینه که در همون 15 دقیقه اول به گل برسیم. با زدن گل هم کمی فشار از روی ما برداشته میشه و هم راه آهن رو مجبور به جلو اومدن می کنیم که اگه در دفاع خوب عمل کنیم می تونیم گل های بعدی رو راحت تر بزنیم. ولی اگه راه آهن بتونه از فشار نیم ساعت بازی بیرون بیاد، کارمون سخت تر میشه و اگه در نیمه اول به گل نرسیم در نیمه دوم به مشکل می خوریم.

نگاهی به نتایج بازی های اخیر راه آهن نشون میده که این تیم در نیمه اول سخت گل می خوره و اکثر گل هایی که خورده در نیمه دوم بوده. یکی از استثنائاتش دقیقا بازی رفت با پرسپولیس هست که نیمه اول دو گل خورد و نتونست گلی رو جبران کنه. در هفته های اخیر نتایج خیلی خوبی گرفته و قابل قیاس با نیم فصل اول نیست.

در نهایت اینکه ما برای بازی فردا باید بی عیب و نقص بازی کنیم؛ یه بازی مثل بازی دربی، با همون انگیزه و جنگندگی، ولی مستحکم تر در دفاع.

جدا از همه این صحبت ها و آمار و ارقام و فارغ از اینکه فردا چه نتیجه ای رقم می خوره (هر نتیجه ای)، ما فردا یه جشن بزرگ و میلیونی داریم، برای پایان یه فصل سخت و هیجان انگیز، فصلی که همه طرفداران از تیمشون راضی بودن و بعد از مدت ها یه پرسپولیس واقعی رو دیدیم. اگه این جشن به قهرمانی ختم بشه شیرینیش چند برابر میشه ولی در هر صورت من به عنوان یک طرفدار، به تیم این فصل همیشه افتخار می کنم که از هر نظر یکی از بهترین های تاریخ بود.:n12:

000000000
12-05-2016, 20:53
طبق پیش بینی هواشناسی شرایط جوی در زمان برگزاری دیدار دو تیم پرسپولیس و راه آهن با بارندگی همراه خواهد بود.

senaps
12-05-2016, 21:02
فردا آخرین ایستگاه لیگ و اوج هیجان؛ صحبت های زیر پیش درآمدی هست به بازی فردا. به امید یه پایان خوش.:n11:

احتمالات زیادی رو میشه برای بازی های فردا در نظر گرفت که احتمالا به اندازه کافی در موردشون خوندین. ما فردا با راه آهنی بازی داریم که برای بقا تا پای جان می جنگه و اصلا بازی راحتی نداریم. منم مثل مربی راه آهن معتقدم بازی فردا بسکتبال نیست و خیلی سخت تر از اینی هست که به نظر میاد.

یحیی، می تونه نقش اول بازی های فردا باشه. ما الان با امتیاز برابر و 2 تفاضل گل کمتر نسبت به خوزستان در رده دوم هستیم. به فرض برد حداقلی خوزستان مقابل ذوب آهن، ما باید راه آهن رو با اختلاف 3 گل ببریم. نگاهی به نتایج این فصل پرسپولیس نشون میده که هیچ بازی رو با اختلاف 3 گل نبردیم و در بازی هایی هم که 3 یا 4 گل زدیم، 2 گل خوردیم.
از اون طرف راه آهن فقط یه بازیش در این فصل رو با اختلاف 4 گل باخته که اونم مقابل ذوب آهن بوده. دیگه باختی با اختلاف بیش از 2 گل نداشته.

پس با فرض بردن خوزستان با اختلاف حداقل، ما برای قهرمانی باید بهترین نتیجه فصلمون رو بگیریم. اینجاست که نقش یحیی و تیم ذوب آهن پر رنگ میشه. در این فصل ذوب آهن بازی رفت لیگ رو 1-0 به خوزستان باخته. در فصل 93-94 یه بازی رو برده و یه بازی رو مساوی کرده و در فصل 92-93 هر دو بازی رو به خوزستان باخته. این تیم ذوب آهن، اگه همون ذوب آهن همیشگی باشه براحتی امتیاز از دست نمیده و می تونه یقه هر تیمی رو بگیره.

اما این آمارها هیچکدوم دلیلی برای قهرمان شدن یا نشدن نیستن چون شرایط بازی های فردا، مختص بازی های فردا هست و هر اتفاقی ممکن هست بیافته.

پیش بینی که میشه از روند بازی فردا کرد، چیزی هست که در اکثر بازی های این فصل پرسپولیس اتفاق افتاده. تیم های مقابل معمولا با توجه به قدرت پرسپولیس در خط حمله و متقابلا ضعف در خط دفاع، دفاع و ضد حمله رو به عنوان استراتژی بازی خودشون انتخاب می کنن. فردا با بودن 100 هزار نفر، پرسپولیس از دقیقه 1 مطمئنا دروازه راه آهن رو به توپ می بنده. بهترین حالت اینه که در همون 15 دقیقه اول به گل برسیم. با زدن گل هم کمی فشار از روی ما برداشته میشه و هم راه آهن رو مجبور به جلو اومدن می کنیم که اگه در دفاع خوب عمل کنیم می تونیم گل های بعدی رو راحت تر بزنیم. ولی اگه راه آهن بتونه از فشار نیم ساعت بازی بیرون بیاد، کارمون سخت تر میشه و اگه در نیمه اول به گل نرسیم در نیمه دوم به مشکل می خوریم.

نگاهی به نتایج بازی های اخیر راه آهن نشون میده که این تیم در نیمه اول سخت گل می خوره و اکثر گل هایی که خورده در نیمه دوم بوده. یکی از استثنائاتش دقیقا بازی رفت با پرسپولیس هست که نیمه اول دو گل خورد و نتونست گلی رو جبران کنه. در هفته های اخیر نتایج خیلی خوبی گرفته و قابل قیاس با نیم فصل اول نیست.

در نهایت اینکه ما برای بازی فردا باید بی عیب و نقص بازی کنیم؛ یه بازی مثل بازی دربی، با همون انگیزه و جنگندگی، ولی مستحکم تر در دفاع.

جدا از همه این صحبت ها و آمار و ارقام و فارغ از اینکه فردا چه نتیجه ای رقم می خوره (هر نتیجه ای)، ما فردا یه جشن بزرگ و میلیونی داریم، برای پایان یه فصل سخت و هیجان انگیز، فصلی که همه طرفداران از تیمشون راضی بودن و بعد از مدت ها یه پرسپولیس واقعی رو دیدیم. اگه این جشن به قهرمانی ختم بشه شیرینیش چند برابر میشه ولی در هر صورت من به عنوان یک طرفدار، به تیم این فصل همیشه افتخار می کنم که از هر نظر یکی از بهترین های تاریخ بود.:n12:

بازی با گسترش کاش گل نمی‌خوردیم نمی‌خوردیم... کلا گل مفت زیاد خوردیم تو این چند بازی اخر!( کلا گل مفت زیاد میخوریم ولی این چند هفته اخر باید بیشتر دقت میکردن!)...

به نظرم قدری سخته که بتونیم ۲گل + تعداد گل‌های استقلال خوزستان بزنیم... به نظرم احتمال اینکه خوزستان ۲ گل بزنه بالاست...

با این حال، امیدوارم که قهرمان بشیم....خیلی حال میده :)

000000000
12-05-2016, 22:32
oh my god
:n12:

Mohammad
13-05-2016, 11:18
متاسفانه بنگر به بازی امروز نرسید :n03:

ترکیب پرسپولیس برای بازی با راه‌آهن مشخص شد
وبسایت رسمی برنامه نود - ترکیب تیم فوتبال پرسپولیس برای بازی امروز مقابل راه‌آهن از سوی سرمربی این تیم مشخص شد.
به گزارش وبسایت نود ، برانکو ایوانکوویچ ترکیب تیمش برای دیدار امروز مقابل راه‌آهن را اعلام کرد.
براین اساس الکساندر لوبانف، رامین رضاییان، محمد انصاری، مایکل اومانیا، لوکا ماریچ، کمال کامیابی‌نیا، محسن مسلمان، فرشاد احمدزاده، امید عالیشاه، علی علیپور و مهدی طارمی یازده بازیکن پرسپولیس در بازی امروز مقابل راه‌آهن خواهند بود.
دیدار تیم‌های پرسپولیس و راه‌آهن امروز از ساعت ۱۸ در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.

MƐΛИĪИƓĿƐSS
13-05-2016, 11:58
هواداران تیم فوتبال پرسپولیس پیش از دیدار مقابل راه‌آهن سرود قهرمانی خواندند.

هواداران تیم فوتبال پرسپولیس برای دیدار پایانی‌ لیگ مقابل راه‌آهن از صبح امروز (جمعه) وارد ورزشگاه آزادی شدند و در حال حاضر حدود نیمی از ورزشگاه را پر کرده‌اند و هر لحظه نیز به تعداد آنها اضافه می‌شود.

*جایگاه ورزشگاه آزادی هنوز تکمیل نشده و قسمت‌های شمالی و جنوبی جایگاه در حال حاضر خالی است که با این حساب حدود 40 هزار نفر در ورزشگاه آزادی حضور دارند.

*هواداران پرسپولیس با وجود اینکه بیشتر از پنج ساعت تا آغاز بازی تیم‌شان باقی مانده، اما از حالا شاگردان برانکو ایوانکوویچ را قهرمانی لیگ برتر پانزدهم می‌دانند.

*هواداران حاضر در ورزشگاه سرود قهرمانی سر دادند.

*برخی از هواداران با پیراهن‌هایی که عکس هادی نوروزی روی آن منقش شده، در ورزشگاه حضور دارند. برخی هواداران نیز پیراهن شماره 24 را به تن کرده‌اند.

این دیدار ساعت 18 آغاز می‌شود.

وین رونی
13-05-2016, 17:34
به ذوب امید نیست اس خوزستان بد داره حمله می کنه ما هم که استرس کشتمون تو استپ مشکل داریم

وین رونی
13-05-2016, 18:30
جالبه تیم ذوب عقبه اما حمله نمی کنن پرس نمی کنن.
راستی ممنون یحیی که رجب زاده و تبریزی رو بازی ندادی

kenzu
13-05-2016, 18:32
همون باختمون به نفت تهران کارو خراب کرد . و الا الان خیالمون راحت بود . این پرسپولیسم امروز شده پرسپولیس 2 سال گذشته داغان:n03:

وین رونی
13-05-2016, 18:57
سوشا و لوبانف رو با لگد از تیم باید بندازن بیرون که به کمک داورها قهرمانی رو ازمون گرفتن
راستی حالا بعضیا رو چطور توجیه کنیم که خوزستان با تهران فرق داره

manchester fan
13-05-2016, 19:02
فصل با برد تموم کردیم
این تیم قهرمانه واقعیه برای ما ... استقلال اهوار هم تیم شایسته ای بود ولی تیم ما امسال فوق العاده بود
با اون شرایط خودش رسوند بالای جدول

بازی امروز هم گره داشت که توسط داور باز شد ... هر چند داور خیلی ضعیف بود از توجه نکدن به وقت تلف کردنا تا وقت اضافه گرفتناش و ....
اگه گل اول زودتر میزدیم توانایی زدن چند گل دیگه داشتیم
نکته عجیب راه اهن بود ... تیمشون با مساوی سقوط میکرد ولی بازم کاملا تدافعی بازی میکردن و وقت تلف میکردن
خیلی جالب بود

ذوب اهن هم مشخص بود به خاطر شرایط جدولیش و بازی این هفته اسیاش با تمام توانش بازی نمیکنه

مرسی از بازیکنا ... مرسی از برانکو .... مرسی از تماشاگرا

Reza31001
13-05-2016, 19:26
همین که آخر بازی هوادارن بساط توهین رو پهن نکردن نکته مهمی بود

عملکرد برانکو هم به نظرم جالب نبود باید با شروع نیمه دوم مهاجم اضافه می کرد

clau
13-05-2016, 19:34
وقتی هیج برنامه ای برای بازی وقتی تیم حریف به دفاع فشرده روی میاره نداری اینم میشه نتیجش - جلو نفت هم به همین نحو به مشکل خوردیم و یکی از بدترین بازیهامون در کل لیگ جلو نفت بود این بازی هم به همین نحو - مثل 2سال قبل جام مفت از دست دادیم رفت

اگه اون پنالتی اشتباه که داور گرفت اعلام نمیشد این تیم با این بازی بی برنامه دو تا 90 دقیقه دیگه هم به گل نمیرسید

اینم از نتیجه جذب نکردن گلر و دفاع وسط مطمئن در ابتدای لیگ که استاد طاهری و پروفسور باید جوابگو باشن

EhsanCPU
13-05-2016, 19:36
اگه یه دروازه بان درست و حسابی داشتیم نباید حالا با تفاضل دوم بشیم و اگه گل های به قول معروف مفت نخورده بودیم حالا قهرمان بودیم :n15:
ولی دیگه گذشته باید به فکر آینده بود و برای دروازه پرسپولیس فکری کرد و یه دروازه بان لایق و در شأن پرسپولیس گرفت ...

Bobby Sands
13-05-2016, 19:45
همین که آخر بازی هوادارن بساط توهین رو پهن نکردن نکته مهمی بود

عملکرد برانکو هم به نظرم جالب نبود باید با شروع نیمه دوم مهاجم اضافه می کرد
بنظر شما چیزایی که به فروزان میگفتن توهین حساب نمیشه؟!!!
خدایی خیلی باحالید...

omidscafild
13-05-2016, 19:51
فقط دارم لعن میفرستم به خطرناک ترین مثلث لیگ SHN سوشا و حاتمی و نورمحمدی که از مهاجم های حریف برا تیم خطرناک تر بودن !!!
کار ندارم به اینکه آقای آذری گفته بود با شرافت میریم اهواز .(!) ولی همینکه یحیی تیم اصلیشو نیاورد قشنگ یاد هوادارا خواهد ماند . ذوب آهنی که با پنالتی ها و اخراج های الکی و مفت دوتا جامو از پرسپولیس گرفت و دوتا 3 امتیاز شیک به اس خوزستان داد . یادمون نخواهد رفت .
جالبه که راه آهن سقوط میکرد با صفر صفر ولی بازم تیمش از باکسش نمیومد بیرون ! اینا دیگه کی بودن !!!
جام نگرفتنمون فقط به خاطر SHN و اشتباهات پیاپی داوری در اول فصل بود . امیدوارم دیگه هرگز SHNـو نبینم تو پرسپولیس .
تبریک به تیم خوب و یکدست اس خوزستان . نون گلر و مدافعان خوبشو خورد .
یه تشکر هم از هوادارا که از صبح تو ورزشگاه منتظر جام بودن و با اینکه جام ندیدن ولی وایسادن و تشویق کردن . برعکس بعضیا ...
مرسی برانکو و بازیکنا بخاطر یه فصل فوق العاده . :n12:

omidscafild
13-05-2016, 19:57
بنظر شما چیزایی که به فروزان میگفتن توهین حساب نمیشه؟!!!
خدایی خیلی باحالید...

فروزان فحش خورـه اصن . هرجا میره فحش میخوره . آخه بازیکنی که تیمش داره میوفته و وقت تلف میکنه فقط بخاطر اینکه پرسپولیس نتونه قهرمان شه (دیگه نگم چون استقلالیه !) بنظرم لیاقتش فحشه . واقعا شما از فروزان دفاع کردید یا از کار هوادارا ؟!!! یادم نمیاد فروزان جایی رفته باشه و فحش نخورده باشه . نمونه بارز یه بازیکن بی غیرت .