ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : واسه 4 میلیون یه لپتاپ گیمینگ چی بهتره .

farzadstar1
13-07-2015, 18:06
همون عنوان . با این تفاوت که من خودم MSI GE60 2PC Apache رو میپسندم .

wrath of god
13-07-2015, 18:45
روی g56jk هم فکر کنید

wrath of god
13-07-2015, 18:54
البته اگه شما به بازی اهمیت میدین برید و ge60 2p apache بگیرید یا اگه به کیفیت صفحه اهمیت میدین ایسوس g56jk بگیرین

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

farzadstar1
13-07-2015, 19:43
البته اگه شما به بازی اهمیت میدین برید و ge60 2p apache بگیرید یا اگه به کیفیت صفحه اهمیت میدین ایسوس g56jk بگیرین

والا . این MSI - گرافیکش خیلی خوبه . درسته 2 گیگه vram ولی ddr5 اونم gtx 850m هستش . صفحه نمایش مهم نیست . تی اف تی هست که فکر میکنم عالی هست تا حدی . البته ماتم هست .
بعد MSI با سابقه ای که تو تولید محصولات گیمینگ داره خیلی بهتر باشه شاید .
من والا واسه گیم نمیخرم و واسه کارام میخرم (برنامه نویسی) . ولی دوس دارم بازی های سنگین مثل کرایسیس رو اینا رو تو اخرین کیفیتشون بازی کنم . ولی مثثل اینکه لپتاپ های دیگه تو این رنج هیچ کدوم این توانایی رو ندارن . و فقط همین ام اس ای هست که واقعا با مشخصات کمتر نسبت به بقیه میتونه این کارایی رو ایجاد کنه .
یه لپتاپ دیدم از لنوو . همه مشخصاتش 2 برابر این GE60 بود تنها DDR3 بود گرافیکش صفحه 4K . ولی اونطور که تحقیق کردم نتونسته در حالت 1080 بیاد و جی تی آی وی رو در حالت اولترا باز کنه و لگ زده . چه برسه 4k . ولی این ام اس ای بازم در حالت اولترا باز کرده . بدون هیچ لگی . با فریم اضافی.
تنها ایراد وارده همون صفحه نمایشه فک کنم . که اونم مهم نیست . چون دیدم . کیفیتش عالیه . در حد کامل رضایت بخش بود .

در کل میگم . واسه من سخت افزار مهم تره تا خوشگلی و صفحه نمایش . این لپتاپم خوشگله . یکم کلفته فقط .

بازم اینا رو نوشتم تا ببینین یه لپتاپ هست که بتونه رقابت کنه با این لپتاپ .

farzadstar1
13-07-2015, 20:10
واسه ایسوس :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واسه MSI :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

wrath of god
13-07-2015, 20:21
شما خودتون msi رو دوست دارید برید دنبال چیزی که دوست دارید من هم msi رو بهتون پیشنهاد میدم[emoji6]

farzadstar1
13-07-2015, 20:40
شما خودتون msi رو دوست دارید برید دنبال چیزی که دوست دارید من هم msi رو بهتون پیشنهاد میدم[emoji6]

بحث دوست داشتن نیست . بحث سر کیفیت و اجراس . من خب ام اس ای رو تحقیق کردم . خوب بوده . تا وقتی همایت میکنم ازش که یه لپتاپ بهتر گیر بیاد . فعلا رده اولیه . اگه پیدا شد میشه رده دومی .

wrath of god
13-07-2015, 20:51
بحث دوست داشتن نیست . بحث سر کیفیت و اجراس . من خب ام اس ای رو تحقیق کردم . خوب بوده . تا وقتی همایت میکنم ازش که یه لپتاپ بهتر گیر بیاد . فعلا رده اولیه . اگه پیدا شد میشه رده دومی .
دوست عزیز منظورم اینه که شما خودتون این سری رو ترجیح میدید پس پیشاپیش مبارک
فقط یه سوال میخواین از نمایندگی و مغازه بخرینش یا از فروشگاه هایی مثله دیجی کالا سفارش بدین؟
با تشکر

farzadstar1
13-07-2015, 20:53
دوست عزیز منظورم اینه که شما خودتون این سری رو ترجیح میدید پس پیشاپیش مبارک
فقط یه سوال میخواین از نمایندگی و مغازه بخرینش یا از فروشگاه هایی مثله دیجی کالا سفارش بدین؟
با تشکر

ممنون دوست عزیز .
از نمایندگیش . چند ده تا نمایندگی داره تو تبریز . حالا یکیش مد نظره از اون میگیرم .

wrath of god
13-07-2015, 20:55
پیشاپیش مبارک،انشالله فنش واستون بچرخه

farzadstar1
13-07-2015, 22:13
پیشاپیش مبارک،انشالله فنش واستون بچرخه

ممنون . تشکر