PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اموزش اهنگسازی

arei74
13-07-2015, 15:00
سلام
دوستانی که تمایل به اموزش اهنگسازی دارن میتونن از این تاپیک شروع کنن
موفق باشید
بنده هم کار میکنم

5743422
23-08-2015, 21:03
با عرض سلام و خسته نباشید

من میخواستم آهنگسازی کار کنم - خواستم ببینم نیاز به چه دانش خاصی داره - چه چیزهایی باید از موسیقی بلد باشی و بهترین نرم افزار واسه آهنگسازی چیه

باتشکر

Pessimist
25-08-2015, 13:56

من میخواستم آهنگسازی کار کنم - خواستم ببینم نیاز به چه دانش خاصی داره - چه چیزهایی باید از موسیقی بلد باشی و بهترین نرم افزار واسه آهنگسازی چیه

باتشکر
یکی از بهترین نرم افزارها واسه آهنگ سازی نرم افزار visual studio هست که خیلی معروفه و سی دی آموزشی این نرم افزار هم همه جا پیدا میشه یه سری از آموزشگاه ها هم کار کردن با این نرم افزار رو یاد میدن. در مورد اون دوتا سوالت هم شاید بقیه بهتر بتونن کمک کنن

xeNociDe
03-11-2015, 12:24

باتشکر

از همه اول پیشنهاد میکنم که یک ساز رو یاد بگیری ، هر سازی بود فرق نداره ، بعد میتونی با FL Studio شروع کنی که کاربری راحتی داره ، کم کم که با نحوه کار نرم افزار آشنا شدی میتونی با توجه به سبک موسیقی که کار میکنی به سایر DAW ها کوچ کنی ، دونستن علم Mixing هم میتونه کمکت کنه ، میتونی برای آموزش همشون از ویدئو های YouTubeکمک بگیری .

یکی از بهترین نرم افزارها واسه آهنگ سازی نرم افزار visual studio هست که خیلی معروفه و سی دی آموزشی این نرم افزار هم همه جا پیدا میشه یه سری از آموزشگاه ها هم کار کردن با این نرم افزار رو یاد میدن. در مورد اون دوتا سوالت هم شاید بقیه بهتر بتونن کمک کنن

منظورتون فکر میکنم FL Studio هست :n01:

delllvar
14-11-2015, 20:30
تاپیک جامع؟ کدوم جامعیتی؟