ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ریست شدن سیستم

ali_mohandes
13-07-2015, 08:04
سلام
کامپیوتر من تازگی ها زیاد ریست میشه قبلا یه بلو اسکرین می داد الان دیگه یه بلو اسکرین هم نمیده وقتی میاد بالا میگه بلو اسکرین بوده....
امروز روشنش کردم رفتم موزیلا رو بازش کنم گیر کرد وری استارت شد میشه کمک کنید بگید مشکل از کجاست؟:n35:خواشا سریع جواب بدید خیلی روی اعصابه:n14:

Amir rza
13-07-2015, 10:13
سلام.
دوست عزیز اگه میخواهید دوستان کمک کنند باید اطلاعات بیشتری از BS که فایل آن در درایو ویندوز هست بدید.(برنامه BlueSceenView هم خوبه)
به هر حال مشکل یا نرم افزاری هست یا سخت افزاری. اگر از برنامه ها و درایور هایی که اخیرا نصب کرده اید مطمئنید مشکل از قطعات شماست باید چک کنید کدام یک مشکل دارد...
:n40:

ali_mohandes
13-07-2015, 13:00
با این نرم افزار که معرفی کردید میشه فهمید؟؟؟؟
راستی این مشکل بیشتر وقتی پیش میاد که موزیلا باز باشه یا درحال کار باان باشم

sepehrmax
14-07-2015, 08:12
سلام
یکم بازی های سنگین بکن شاید سیستمتون تحمل فشار نداره که البته درصدش کمه.. ویندوزتونم عوض کنین شاید مشکل از اون باشه.. به هر حال اگه با تعویض ویندوز خوب نشد باید بدین دست یک کار بلده حرفه ای

Amir rza
14-07-2015, 10:30
با این نرم افزار نوع ارور و فایلی که باعث این صفحه آبی شده رو میشه فهمید. که البته همونطور که گفتم باید خودتون برید ببینید مشکل از چیه شاید مشکل از رم باشه...:n36:

ali_mohandes
14-07-2015, 11:46
سلام
یکم بازی های سنگین بکن شاید سیستمتون تحمل فشار نداره که البته درصدش کمه.. ویندوزتونم عوض کنین شاید مشکل از اون باشه.. به هر حال اگه با تعویض ویندوز خوب نشد باید بدین دست یک کار بلده حرفه ای

سلام مشکلش با موزیلاست کلا درایور کارت گرافیک وموزیلا هردو نقش دارن مطمئنم چچون بازی سنگین همیشه بهاش انجام میدم مشکلی نداره ولی اون دفعه روشنش کردم خوب بود تا روی موزیلا زدم گیر کرد و ری استارت شد خیلی بار ها این اتفاق افتاده نمی دونم چرا با موزیلا مشکل داره؟

sepehrmax
14-07-2015, 15:20
خب دوست عزیز اگه فقط با موزیلا مشکل داره از یک مرورگر دیگه استفاده کن یا یک نسخه دیگه از موزیلا رو دانلود کن:n27:

ali_mohandes
14-07-2015, 19:39
اخرین نسخه که دان کردم این جور شده ولی از اون دفعه دیگه این اتفاق نیفتاده
قبلا ورژ36بود اینجوری شد تموم پسورد های موزیلا پاک شد

Amir rza
15-07-2015, 02:35
Blue screen crashes are fairly rare and usually involve an incompatibility with your graphics card driver software. Start Firefox in its Safe Mode and disable hardware acceleration.

Hold down the Shift key when starting Firefox

In the small dialog that appears, click "Start in Safe Mode" (not Reset)

Open orange Firefox button (or Tools menu) > Options > Advanced

On the "General" mini-tab, uncheck the box for "Use hardware acceleration when available"

While you're in settings review mode, disable ALL nonessential or unrecognized add-ons on these two tabs:

orange Firefox button (or Tools menu) > Add-ons > Plugins category

orange Firefox button (or Tools menu) > Add-ons > Extensions category

Usually a link will appear above at least one disabled extension to restart Firefox. You can complete your work on the tab and click one of the links as the last step.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .....

ali_mohandes
15-07-2015, 08:14
ممنون ولی چیزی نفه میدم

Amir rza
15-07-2015, 21:01
در واقع دارید hardware acceleration رو غیر فعال میکنید
هنگامی که میخواهید فایر رو باز کنید کلید shift رو نگه دارید
در پنجره ای که باز میشود start in safe mode رو بزنید.
بر روی آیکون نارنجی فایر یا همون منوی اصلی بزنید و به Options > Advanced برید
در تب General تیک گزینه Use hardware acceleration when available رو بردارید.
در منوی اصلی در دو مسیر زیر تمام add-ons ها رو غیر فعال کنید
Add-ons > Plugins category
Add-ons > Extensions category

و در آخر میگه که با هر بار غیر فعال کردن آنها لینکی برای restart کردن فابر میاد که پس غیر فعال همه آنها و در قدم آخر میتونید انجام بدید.
امیدوارم کمکتون کنه...:n40:

ali_mohandes
15-07-2015, 21:20
مرسی ممنون از زحماتتون :n16::n40: