ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در هارد اکسترنال wd

hodaei
10-07-2015, 16:34
با عرض سلام و تشکر از مطالب بسیار مفید سایت.
من یک هارد اکسترنال wd مدل My Passport 1tb دارم امروز میخواستم پسورد رو پاک کنم از برنامه Wd Quick view سعی کردم این کار رو انجام بدم اما سیستم قطع شد و دیگه هارد بالا نیومد و نتونستم به اطلاعات هارد دسترسی داشته باشم وقتی هارد رو به کیس میزنم درایو هارد تو My computer میاد اما وقتی روش کلیک میکنم ارور "is not accessible. Access is denied " میده. روی دو تا سیستم هم امتحان کردم بهم پیغام میده که اول باید دستگاه رو فرمت کنی تا بعد بتونی ازش استفاده کنی.
من 450 گیگ اطلاعات روی این هارد 1 ترابایتی دارم و اطلاعاتش برام فوق العاده مهمه و نمیخوام که از بین بره تو تایپیکها گشتم و نتونستم دقیقا یه راهکار برای مشکلم پیدا کنم ولی با توجه به پرسش دوستان مطلع یه سری اطلاعات میزارم.
این عکس مربوط به disk management ام هست:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتی هارد رو به سیستم میزنم چراغ چشمک زنش کار میکنه و موتورش هم کار میکنه.
در ضمن با برنامه test disk هم هارد برنگشت.
ممنون میشم برای رفع مشکل کمکم کنید.
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۵۰۷۱۰_۱۶۳۷۰۲3194573.jpg)

ata.royalfalcon
10-07-2015, 21:20
سلام .

روی درایو مورد نظر یه چک دیسک با استفاده از دستور زیر انجام بدید و ببينيد درست میشه يا خير . این دستور رو باید در CMD تایپ کنید .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دقت کنید که بجای X ، حروف درایو مورد نظر رو وارد کنید (در عکسی که گذاشتید G هست) .

EXTREME
10-07-2015, 23:51
یک چک دیسک انجام بدید درست نشد ببینی میتونید با لینوکس لایو به اطلاعات دسترسی داشته باشید یا نه اگر نتونستید بهترین کار ریکاوری کل پارتیشن هست

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

hodaei
11-07-2015, 06:13
ممنون از جوابتون
چک دیسک رو طبق گفته شما انجام دادم ولی هیچ اتفاق خاصی نیفتاد و همچنان همون پیغام رو میده

hodaei
11-07-2015, 19:34
سلام .

روی درایو مورد نظر یه چک دیسک با استفاده از دستور زیر انجام بدید و ببينيد درست میشه يا خير . این دستور رو باید در CMD تایپ کنید .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دقت کنید که بجای X ، حروف درایو مورد نظر رو وارد کنید (در عکسی که گذاشتید G هست) .

سلام خیلی ممنون از راهنمایتون . چک دیسک رو طبق گفته شما انجام دادم

پس از اجرای دستور این اطلاعات نمایش داده میشه و تغییری نمیکنه
اگه امکان داره راهنماییم کنید.
ممنون

ata.royalfalcon
11-07-2015, 23:02
سلام خیلی ممنون از راهنمایتون . چک دیسک رو طبق گفته شما انجام دادم

پس از اجرای دستور این اطلاعات نمایش داده میشه و تغییری نمیکنه
اگه امکان داره راهنماییم کنید.
ممنون

پیشنهاد میکنم اطلاعات رو با نرم افزارهای مناسب (مثل EaseUS Data Recovery Wizard Professional) بازیابی و روی هارد دیسک دیگه ذخیره کنید .

وقتیکه اطلاعات بطور کامل بازیابی شد هارد دیسک رو مجدداً پارتیشن بندی و فرمتش کنید .