PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : با این مقدار پولی که من دارم،بهترین انتخاب ممکن چی میتونه باشه؟!!!

New User II
10-07-2015, 02:29
سلام دوستان

میشه یه مشاوره ی اورژانسی به بنده بدید؟
خیلی عجله دارم آخه.

بنده میخوام یه گوشی بخرم بین 500-700 تومن ! (یعنی سقفِ سقفش 700 تومن)

از مارک Huawei خوشم نمیاد و از HTC هم اصلا خاطره ی خوشی ندارم...

یعنی کلا این 2 برند رو باید نادیده بگیرم.هر چند میدونم با این بودجه بهترین انتخابم همون مارکه هواووی هستش(نظره شما هم همینه؟)

ولی اگه HTC و Huawei رو بیخیال بشیم،من با این بودجه بهترین گوشی اندرویدی که گیرم میاد چی میتونه باشه؟!

نظرتون چیه؟چی بخرم که عالی باشه در این رنج قیمتی؟

درضمن.یکی از دوستانم توصیه میکنه که من مقداری پول جور کنم و اضافه کنم به این مبلغ ِ فعلیم و گوشی LG G2 بخرم!

ولی با اوضاع فعلی جیب ِ من واقعا واسم کاره دشواریه که بخوام 300-400 تومن دیگه به پولم اضافه کنم تا یه G2 بخرم.ولی غیر ممکن هم نیست! (یعنی باید از یکی از آشنا اقساطی بخرم)

حالا نظر کارشناسی شما چیه؟

شما یه گوشی کامل با بودجه ی فعلی من میتونید بهم معرفی کنید یا شما هم به دوستِ بنده هم عقیده هستید و میگید بهتره که هرطوری شده یه مقداره دیگه پول جور کنم و G2 بخرم؟!

راستی.الان قیمت G2 (با کمترین میزان حافظه که فک کنم 16 گیگ باشه) چنده ؟!

ممنون میشم که یه مشاوره ی درست و درمون به بنده بدید در اسرع وقت...

سپاسگذارم

:n40:

tajrobenik
10-07-2015, 03:43
........ به نظرم بیشتر سلیقه ای هست ... و خوب من پیشنهادم سونی هست.
حتی شاید با هفصد تومن بتونید گوشی سونی که ضد آب هم باشه بخرید.

sayanermia
10-07-2015, 11:23
ببینید اینکه با این پول می تونید بهترین گوشی از برند Huawei بخرید هیچ شکی درش نیست. عامیانه مثال میزنم. شما با 700 تومن می تونی یک گوشی از huawei بخری که با یک گوشی یک میلیون تومانی سامسونگ یا سونی برابری میکنه. اما با همون 700 می تونی یک گوشی از سامسونگ یا سونی بخری که با یک گوشی 400 تومنی huawei برابری میکنه. پس اول اینو بدونید که اگر سامسونگ یا سونی بخرید یک گوشی میان رده ی رو به پایین خریداری کردید! ولی اگر huawei بخرید یک گوشی میران رده ی رو به بالا خریدید.

به هر حال اگر huawei نمی خواید ، بهترین کار خرید G2 هستش. تا چند وقت دیگه اپدیت لالی پاپ هم براش میاد و حالا حالاها خوب و قدرتمند باقی خواهند موند. پیشنهادم اینه اصلا با این قیمت 700 سمت گوشی های سونی و سامسونگ نیرید چون بعد از یک ماه پیشمون خواهید شد.

rahnemoun
10-07-2015, 15:16
هر چند که گفتین از هواوی خوش‌تون نمیاد ولی من بهتون پیشنهاد میکنم honor 4c بگیرید.
یه گوشی جدید، با امکانات بسیار بالا و قیمت بسیار پایین! مطمئن باشید امکانات این گوشی رو حتی یه گوشی سامسونگ 1 میلیونی هم نداره

منهم قبلا از هواوی زیاد خوشم نمیامد و گوشی قبلی‌ام سامسونگ بود ولی الان به این نتیجه رسیدم که غیر از برندهای مطرح (سامسونگ، سونی، ال‌جی و...) برندهای دیگه‌ای هم هستن که میشه برای خرید گوشی روی اونها فکر کرد.

رامین :n16: