New User II
10-07-2015, 02:29
سلام دوستان
میشه یه مشاوره ی اورژانسی به بنده بدید؟
خیلی عجله دارم آخه.
بنده میخوام یه گوشی بخرم بین 500-700 تومن ! (یعنی سقفِ سقفش 700 تومن)
از مارک Huawei خوشم نمیاد و از HTC هم اصلا خاطره ی خوشی ندارم...
یعنی کلا این 2 برند رو باید نادیده بگیرم.هر چند میدونم با این بودجه بهترین انتخابم همون مارکه هواووی هستش(نظره شما هم همینه؟)
ولی اگه HTC و Huawei رو بیخیال بشیم،من با این بودجه بهترین گوشی اندرویدی که گیرم میاد چی میتونه باشه؟!
نظرتون چیه؟چی بخرم که عالی باشه در این رنج قیمتی؟
درضمن.یکی از دوستانم توصیه میکنه که من مقداری پول جور کنم و اضافه کنم به این مبلغ ِ فعلیم و گوشی LG G2 بخرم!
ولی با اوضاع فعلی جیب ِ من واقعا واسم کاره دشواریه که بخوام 300-400 تومن دیگه به پولم اضافه کنم تا یه G2 بخرم.ولی غیر ممکن هم نیست! (یعنی باید از یکی از آشنا اقساطی بخرم)
حالا نظر کارشناسی شما چیه؟
شما یه گوشی کامل با بودجه ی فعلی من میتونید بهم معرفی کنید یا شما هم به دوستِ بنده هم عقیده هستید و میگید بهتره که هرطوری شده یه مقداره دیگه پول جور کنم و G2 بخرم؟!
راستی.الان قیمت G2 (با کمترین میزان حافظه که فک کنم 16 گیگ باشه) چنده ؟!
ممنون میشم که یه مشاوره ی درست و درمون به بنده بدید در اسرع وقت...
سپاسگذارم
:n40:
میشه یه مشاوره ی اورژانسی به بنده بدید؟
خیلی عجله دارم آخه.
بنده میخوام یه گوشی بخرم بین 500-700 تومن ! (یعنی سقفِ سقفش 700 تومن)
از مارک Huawei خوشم نمیاد و از HTC هم اصلا خاطره ی خوشی ندارم...
یعنی کلا این 2 برند رو باید نادیده بگیرم.هر چند میدونم با این بودجه بهترین انتخابم همون مارکه هواووی هستش(نظره شما هم همینه؟)
ولی اگه HTC و Huawei رو بیخیال بشیم،من با این بودجه بهترین گوشی اندرویدی که گیرم میاد چی میتونه باشه؟!
نظرتون چیه؟چی بخرم که عالی باشه در این رنج قیمتی؟
درضمن.یکی از دوستانم توصیه میکنه که من مقداری پول جور کنم و اضافه کنم به این مبلغ ِ فعلیم و گوشی LG G2 بخرم!
ولی با اوضاع فعلی جیب ِ من واقعا واسم کاره دشواریه که بخوام 300-400 تومن دیگه به پولم اضافه کنم تا یه G2 بخرم.ولی غیر ممکن هم نیست! (یعنی باید از یکی از آشنا اقساطی بخرم)
حالا نظر کارشناسی شما چیه؟
شما یه گوشی کامل با بودجه ی فعلی من میتونید بهم معرفی کنید یا شما هم به دوستِ بنده هم عقیده هستید و میگید بهتره که هرطوری شده یه مقداره دیگه پول جور کنم و G2 بخرم؟!
راستی.الان قیمت G2 (با کمترین میزان حافظه که فک کنم 16 گیگ باشه) چنده ؟!
ممنون میشم که یه مشاوره ی درست و درمون به بنده بدید در اسرع وقت...
سپاسگذارم
:n40: