مشاهده نسخه کامل
: لگ در همه بازی ها حتی angry birds
ehsan2332034
09-07-2015, 21:22
با سلام به همه دوستان خوبم ... مشخصات سیستم:
ram:4 gb =2*2gb ddr3
cpu: intel pentium dual core E6600 3.06 GHZ
GPU: Nvidia geforce GT 610 2 gb ddr3
سیستم من خیلی وقته تو همه بازیا لگ میزنه (تاکید میکنم همه بازیها ) حتی انگری بردز و فریم بازیا مثل بتلفیلد 4 و far cry 3 روی 10 و حداکثر 20!!!! کارت گراقیک رو هم جدیدا عوض کردم وقبلا
یک ati radeon 5400series 1gb داشتم اما 3 هفت اس که کارت رو عوض کردم و2 جیفورس گذاشتم اما فریم بازی ها هیچ تغییری نکرد حتی بخاد 10 بره 11 !!!! سال پیش هم واسه همین مشکلش بردم تعمیر کار حرفه ای بعدش ویندوز رو عوض کرد و بعد bit defender ایی رو که رو cd رایت کرده بود رو برام نصب کرد و باهاش قبل از اینکه هیچ چیزی نصب کنه ویروس کشی کرد و حدود 200 یا 300 ویروس پیدا کرد و گفت هاردت خراب شده اما نفهمیدم دقیقا چی هاردم خراب شده؟!!! و بعد که بازی ها رو نصب کردم همه بدون لگ بود اما یک روز گذشت تا انتی ویروس رو پاک کردم همه لگ ها باز دوباره برگرشت
بعدش هر چش دوباره ویندوز نصب کردم و انتی ویروسی رو که تو فلشرو ریختم نصب کردم و ویروس کشی کردم اما هیچی پیدا نکرد
دما ها همه طبیعیه با argus monitor دماها در هنگام بازی سنگین مثل بتلفیل 4 : cpu:47
gpu: 67
hdd: 41
من به هارد و پاورم مشکوکم ... هارد رو با hdd regenator واسه بد سکتور تست کردم اما چیزی پیدا نکرد ÷÷ هاردم 3 ساله که کار میکنه و 1ترا بایته (سی گیت )
پاورم رو هم چند خازنش سوخته بود بردم تعمیر گاه درست کرد مدلش هم اینه: viera 240 ولت
ehsan2332034
09-07-2015, 22:03
خواهشا سریع تر جواب بدین کار یکم عجله ایه!
omidbooter
09-07-2015, 22:28
با سلام به همه دوستان خوبم ... مشخصات سیستم:
ram:4 gb =2*2gb ddr3
cpu: intel pentium dual core E6600 3.06 GHZ
GPU: Nvidia geforce GT 610 2 gb ddr3
سیستم من خیلی وقته تو همه بازیا لگ میزنه (تاکید میکنم همه بازیها ) حتی انگری بردز و فریم بازیا مثل بتلفیلد 4 و far cry 3 روی 10 و حداکثر 20!!!! کارت گراقیک رو هم جدیدا عوض کردم وقبلا
یک ati radeon 5400series 1gb داشتم اما 3 هفت اس که کارت رو عوض کردم و2 جیفورس گذاشتم اما فریم بازی ها هیچ تغییری نکرد حتی بخاد 10 بره 11 !!!! سال پیش هم واسه همین مشکلش بردم تعمیر کار حرفه ای بعدش ویندوز رو عوض کرد و بعد bit defender ایی رو که رو cd رایت کرده بود رو برام نصب کرد و باهاش قبل از اینکه هیچ چیزی نصب کنه ویروس کشی کرد و حدود 200 یا 300 ویروس پیدا کرد و گفت هاردت خراب شده اما نفهمیدم دقیقا چی هاردم خراب شده؟!!! و بعد که بازی ها رو نصب کردم همه بدون لگ بود اما یک روز گذشت تا انتی ویروس رو پاک کردم همه لگ ها باز دوباره برگرشت
بعدش هر چش دوباره ویندوز نصب کردم و انتی ویروسی رو که تو فلشرو ریختم نصب کردم و ویروس کشی کردم اما هیچی پیدا نکرد
دما ها همه طبیعیه با argus monitor دماها در هنگام بازی سنگین مثل بتلفیل 4 : cpu:47
gpu: 67
hdd: 41
من به هارد و پاورم مشکوکم ... هارد رو با hdd regenator واسه بد سکتور تست کردم اما چیزی پیدا نکرد ÷÷ هاردم 3 ساله که کار میکنه و 1ترا بایته (سی گیت )
پاورم رو هم چند خازنش سوخته بود بردم تعمیر گاه درست کرد مدلش هم اینه: viera 240 ولت
سلام.
با توجه یه توضیحات که اگه البته دقیق باشه و مثلا دمای قطعات رو اشتباه نکرده باشین و ...مشکل میتونه هم نرم افزاری و هم سخت افزاری باشه.
از ویندوز باشه که با تعویض کامل و با رعایت نکات مهم تعویض ویندوز و ویروس کشی مطمن مشکل رفع میشه اما اگه نشه سخت افزاری هست و میتونه از هر قطعه ای باشه.
اول اینکه فقط تو بازی مشکل دارین؟
مثلا فیلم نگاه میکنی یا اهنگ یا تو اینترنت گردی مشکلی ندارین؟
کلا سیستم هنگ میکنه یا نه؟
قبلا مشکلی نداشتین و یهو اینجوری شد؟زمان شروع مشکل کار خاصی کرده بودین؟مثلا ویندوز عوض کردین یا قطعه ای مثل گرافیک یا... عوض یا تغییر دادین؟؟
اینهارو بگید تا بهتر راهنمایی کنیم.
در ضمن پاور قطعه بسیار بسیار حساس و خطرناک هست توصیه میکنم اگه تعمیرکار حرفه ای تعمیر نکرده عوض کنید وگرنه با تغییر ولتاژ و کارکرد بد میتونه همه قطعات صدمه جدی ببینه.
پاور خراب شده شاید علت نوسانات برق منظقه یا خونتون باشه.مشکل برق خونتون نداره؟؟؟حتما چک کنید برق خونه درست باشه.
ورودی برق رو یه نفر که کارش این باشه باید موقعی که هیچ برقی مصرف نمیشه چک کنه که ورودی برق با خروجی خونه یکی باشه و و مثلا اتصالی نباشه که باعث نوسان یا افت ولتاژ شده باشه..
پاور مشکل داشته باشه اول هارد خراب میشه بعد بقیه قطعات به مرور زمان مشکل دار میشن.
شما با گرافیک دیگه امتحان کن احتمال زیاد گرافیکتون مشکل داره.اگه با گرافیک دیگه هم نشد با پاور دیگه امتحان کن.
هارد هم احتمال زیاد سکتور داره اما برنامه hdd regenator به درد نمیخوره.شما با برنامه HD tune pro تست کن.قسمت health بزن بایدok زدهباشه اگه گزینه ای رنگ نارنجی یا زرد یا قرمز بود مشکل داره.بعد تو قسمت error scan تیک گزینهquick scan رو بزار بعد start رو بزن بعد اگه همه خونها سبز بود که خوبه اگه اونم قرمز داشت یعنی سکتور داره.
اگه هم سکتور داشت سکتورش نرم افزاری حل بشه که خوبه نشد باید عوض کنی هاردو.سکتور داشت با ز تو قسمت ERASE برو گزینه ظثقخ بهمم رو انتخاب کن بعد start رو بزن تا سکتور گیری کنه..البته نکته مهم اینکه توجه کن با زدن گزینه ERASE همه اطلاعات هاردت پاک میشه و پارتیشن ها رو هم اول باید پاک کنی بعد بزاری تا چندین ساعت هم طول میکشه سکتور گیری کنه.پس اول اطلاعاتتو کپی کن جای دیگه بعد پارتیشن هارئ همه رو پاک کن delet partition با نرم افزارهای پارتیشن بندی یا با سیدی ویندوز اکس پی انجام بده.اگه جزیی باشه حل میشه اگه نشد باید هارد عوض کنی وگرنه اطلاعاتت در خطر هست ممکنه یهو دیگه هارد بالا نیاد اصلا
در ضمن سیستم هم قدیمی هست و ضعیفه البته علت از سیستم قدیمی نیست اما کلا دیگه باید برای بازیهای جدید فکر سیستم جدید باشید.
درضمن هنگامی که تو بازی هستین بازی در حال اجرا هست برنامه task manager رو اجرا کن ببین وقتی بازی در حال اجرا هست چند درصد از cpu استفاده میشه؟
بعد کلا ببند بازی رو ببین باز چند درصد از cpu استفاده میشه؟؟
tajrobenik
10-07-2015, 04:15
یک تایپیک کافیست!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ehsan2332034
10-07-2015, 14:04
سلام..
سیستمم فقط در بازی ها مشکل داره و در حالت عادی سی پی یو usage زده 10 درصد یا نهایتا 30 درصد توی بازی ها هم cpu usageحدود 60 درصده البته هنگام لود بازی که میشه 99 یا 100 درصد ولی بعد که بازی اجرا شد میاد روی 60 یا 70 درصد
سیستمم از همون اول که نو گرفتم اولاش خوب وعالی بود و یکویندوز xp روش نصب بود تا اینکه من خودم ویندوزش رو عوض کردم و دفعه اول ویندوز خراب نصب شده بود و دوباره نصب کردم که این مشکلات اومد!! یک هفته پس از خرید کیس
مشکل از پاور نیست چون یک بار پارسال بدم تعمیرگاه ویندوز رو عوض کرده بود و بعدش bitdefender نصب کرده بود و باهاش ویروس کشی کرده بود 200 ویروس پیدا کرد اما من الان هر چی اینکار رو میکنم ویروسی نیست البته من انتی ویروس رو از سیستم خودم قبل از تعویض ویندوز میریزم روی فلش ولی چیزی پیدا نمیکنه حتی یکی... اون زمان که تعمیر کار اینجوری کرد و منم بازی بتلفیلد 2 رو بهش دادم رو نصب کرده بود خیلی عالی اجرا کرد و بعد که اوردم خونه و انتی ویروس رو پاک کردم همه چی برگشت سر خونه اول!!!!
یک نکته رو هم بگم که اون زمان تعمیر کار بلافاصله بعد از نصب ویندوز ویروس کشی نکره بود و بازی هم نصب بود وقتی من رفتم تعمیر گاه و هم بازی نصب بود و همه درایور ها و داشت ویروس کشی میکرد و گفت هاردتون خراب شده اما منظورش رو نفهمیدم چی خراب شده؟!؟!!؟!؟!
و پاوروم رو که چند مدتی بعد از این ماجرا ضعیف شده بود و باید کیس رو تکون میدادم یا مشت میزدم به پاور تا روشن شه تا اینکه دیگه روشن نشد و دوباره بردم تعمیر گاه چند خازنش رو عوض کرد گفت مشکل حادی نیست که بخاد یک نو بگیری
کارت گرافیک مشکل نداره تازه گرفتم 2 هفته است ... این مشکل هم با کارت گرافیک جدید و هم با قدیمیه هنوز پا برجاست
اسکرین شات هایی رو که میزارم از hd tune توجه کنید:
اینم نتیجه تست با hd tune:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به این مشکوکم یه ذره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تحت ویندوز چجوری با hd tune بزنم erase وقتی همه اطلاعات پاک میشه در نتیجه ویندوز هم پاک میشه ؟؟ به جای این کار low لول فرمت کنم بهتر نیست؟؟ low لول فرمت چجوریه میشه اموزش بدبد؟؟ واسه این نوع فرمت هم میدونم نرم افزار وجود داره اما وقتی توی خد ویندوزی که روهارد نصبه چجوری میشه همون هارد رو تو ویندوز فرمت کرد ؟؟ تازه باید بعد از فرمت هم نوع فرمت هارد رو با همون نرم افزار تغییر داد تا کامپیوتر بشناستش در حالی که دیگه ویندوزی وجود نداره
دمای قطغات هم درسته و بازی از همان ابتدای ابتدا حتی توی منو بازی حرکت موس اهسته است و از دما نیست
سیستمم ضعیفه ؟؟ تا چه حد؟ باید کلی به فکر تعویض مادر برد باشم ؟؟ یا رم و گرافیک رو ارتقا بدم؟؟ چون مادر بردم دو اسلات فقط برای رم داره!
تست های بنچ مارک در حالت کلی و short stroke:
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ehsan2332034
10-07-2015, 15:54
میشه سریع تر جواب بدید؟
ehsan2332034
10-07-2015, 18:39
رعایت نکات هنگام تعویض ویندوز منظورتون چیه؟ میشه بیشتر توضیح بدین؟
ehsan2332034
10-07-2015, 22:01
ماشالله چه انجمن فعالی 2 روز پیش یه چیزی پرسیدم به جز اقا امید 103 نفر seen کردن اما پاسخی ندادن
واقعا که>>>
omidbooter
11-07-2015, 04:37
سلام احسان جان خودت میدونی که من مدیر ا انجمن و .. نیستم و. برای همین خودم چون علاقه دارم و خیلی خیلی دوست دارم به همه کمکی اگه بتونم بکنم میام.من سرم خیلی شلوغه بخصوص این روزا به شدت.باور کن بعضی وقتا با چشم خواب الود میام پست میزارم.بگذریم
هارد شما سالمه نیاز به هیچ کاری نداره.برای erase کردن هم بله خب ویندوز هم پاک میشه و باید با سیستم دیگه به عنوان هارد دوم اون کارو انجام بدی یا با داس...که توضیحش زیاده و نیازیم نیست.
پاور هم به نظر من اگه مشکلی مالی نیست عوض کن برای سیستم شما پاور 380 گرین هم کافیه حتی زیادم هست.
.یا پاور رو ببر با دستگاه ولتاژش رو بگیرن مشخص میشه سالمه یا نه.
سیستم هم بله خیلی قدیمی و ضعیفه.cpu خیلی ضعیفه...این بازی ها هم که قبلا جواب میداده اولا گرلفیکتو یکم جدیدتره گرفتی بعدشم کیفیت بازی هارو خیلی میاره پایین تا بتونه پردازشش کنه.برای ارتقاع یا سیستم جدید هم بگو بهت میگم چی بگیری.
گرافیکتو میگی سالمه اما بازم حتما با یک گرافیک دیگه از کسی بگیر قرضی امتحان کن بازی هارو اگه بازم اینجوری بود بعد مطمن میشیم از گزافیک نیست.
اینجور که گفتی من مشکوکم به ویندوز و ویروس.چون میگی یبار ویندوز عوض کردی و ایراد داشته دوباره عوض کردی و ویروس هم پیدا نمیکنه..
ببین توضیحش زیاده مختصر میگم دقت کن.
مراحل نصب ویندوز که ساده هست و نمیدونم چقد یاد داری اما مختصر میگم و باید کامل یاد داشته باشی.چون بعضی ها یاد ندارن تو مراحلش گزینه update یاupgrade رو میزنن که ویندوز عوض نمیشه و فقط تعمیر میشه.تو مراحل باید درایو ویندوز فرمت و دوباره نصب بشه.نسخه ویندوزتم جدید و بدون مشکل باشه بعد از نصب ویندوز دقت کن هیچ درایوی رو باز نکن و فقط تو درایو ویندوز میتونی بری.درایو های دیگه رو اصلا باز نکن و اولین کار انتی ویروس خوب نصب کن و اپدیت کن و بعد سیستم ریستارت کن و بزار همه درایو ها اسکن بشن تا ویروس اگه داشت پیدا کنه.انتی ویروس خوب هم به نظرم بهترین کاسپر اسکای هست البته یکم شاید برای سیستم شما سنگین باشه اما اگه سنگین نبود نصب کن خیلی عالیه.کاسپر اسکای 30 روز رایگان نصب میشه و اپدیت هم میشه و نیازی به کرک تو این 30 روز نداره..nod32 هم خوبه نسخه 5 سبک هست و نیاز به کزک نداره فقط یوزر پسورد بهش میدی هر هفته تا هر روز بتونی اپدیت کنیش.اگه ویروس باشه پاک بشه باید مشکل حل بشه.
بعد باید بعد از اسکن ویروس اپدیت های ویندوز رو بصورت دستی نصب کنی.دقت کن هر ویندوزی نصب کردی بخصوص 7 و 8 اول کرک بشه.البته اکس پی همش کرک شده هست.بعد همیشه برو از کنترل پنل قسمتwindows update رو غیر فعال کن که به هیچ وج مستقیم اپدیت نشه.
اپدیت های ویندوز هم شامل
Microsoft .NET Framework نسخه های 1 تا 4.5
Microsoft MSXML
Microsoft MSXML 6.10.1129
Microsoft MSXML Core Services 4.0 Service Pack 3
Microsoft Visual C++ نسخه های 2005 و2008 و 2010 و 2012
Microsoft Visual J# 2.0 Redistributable Package
Microsoft XNA Framework Redistributable
MSXML 4.0 Service Pack 3
Visual Basic RunTime 6.0 SP6
Microsoft Silverlight 5.1.20913.0 Final
Java Runtime Environment
و اپدیت های دیگه که نسخهای جدیدشو بگیر.بعضی ها هم ارور داد مهم نیست.بسته به ویندوزت که نسخه 32 سا 64 بیتی هست باید نصب کنی که اکس پی معمولا 32 بیتی هست یا همون x86 هست
بعد از اپدیت دستی ویندوز که نصب اینایی که گفتمه, باید درایور گرافیکتو هم همیشه اپدیت کنی هر چند ماه جدید میاد براش.نسخه جدید گرافیکتو از لینک زیر دانلود کن و نصب کن.دیگه سیدی درایور گرافیکتو لازم نداری و نصب نکن بجاش این که دانلود میکنی نصب کن.مادربردتم بعدا میتونی اپدیت کنی.
لینک درایور گرافیکت که نسسخه 32 بیتی هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).exe ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).exe)
اینم نسخه 64 بیتی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).exe
حدود 217 مگ 32 بیتی حجمش هست دانلود کن بعد نصب ویندوز و ویروس یابی نصب کن.بعد هم سیدی مادربرد رو نصب کن و سیستم ریستارت کن بعد بازی نصب کن ببین چطور میشه.
همیشه بعد از نصب ویندوز بازی ها رو پاک کن دوباره نصب کن و فایل های همراه بازی مثل directx رو نصب کن حتما
راستی هنگام بازی انتی ویروستو غیرفعال کن بعضی وقتا انتی ویروس نمیزاره بازی بالا بیاد یا به مشکل میخوره.. همچنین برنامه دیگه ای هنگام بازی اجرا نکن مثل اهنگ یا فیلم و .. هر چی باز هست ببند بعد برو تو بازی
بعد نصب ویندوز جدید و این کارها ببین بازم مشکل هست؟
موفق باشی.
سعی میکنم زودتر بیام سر بزنم
ehsan2332034
12-07-2015, 00:09
خیلی ممنون اقا امید،،، ویندوز رو دوباره نصب کردم و بلافاصله اسکن کردم با نود 6 ولی چیزی پیدا نکرد. ولی حتم دارم که مشکلم از اتوران شدن هاردمه ،،، به نظر شما لینوکس( ابونتو) نصب کنم بشه همه ویروسا رو پاک کرد،، از تو ویندوز که انقد ویروسا پیشرفت کردن نمیشه اسکن و حذف کرد، به طوری که بعد نصب ویندوز یه پوشه به اسم winsxs ایجاد میشه و توش 2 فایل autorun.inf کهhidden اند ،،،
tajrobenik
12-07-2015, 04:14
ماشالله چه انجمن فعالی 2 روز پیش یه چیزی پرسیدم به جز اقا امید 103 نفر seen کردن اما پاسخی ندادن
واقعا که>>>
باز کردن تایپک توسط یوزر ی که به صورت مخفی اومده به تعداد بازدید اضافه می شه : البته قدیم این طوری بود ... الان احتمالا این طوریه.
omidbooter
12-07-2015, 07:23
خیلی ممنون اقا امید،،، ویندوز رو دوباره نصب کردم و بلافاصله اسکن کردم با نود 6 ولی چیزی پیدا نکرد. ولی حتم دارم که مشکلم از اتوران شدن هاردمه ،،، به نظر شما لینوکس( ابونتو) نصب کنم بشه همه ویروسا رو پاک کرد،، از تو ویندوز که انقد ویروسا پیشرفت کردن نمیشه اسکن و حذف کرد، به طوری که بعد نصب ویندوز یه پوشه به اسم winsxs ایجاد میشه و توش 2 فایل autorun.inf کهhidden اند ،،،
خب پس گفتم ویروسه درست بوده.اگه اون طوری که گفتم ویندوز وبعد ویروس یابی میکردی حتما پاک میشد.
با کاسپر اسکای اسکن کن حتما پاک میشه.
وقتی شما ویندوز جدید نصب میکنی درایور ویندوز فرمت میشه که با فرمت دیگه ویروسش پاک میشه بعد اون درایو پاک هست و درایو های دیگه ویروسی میمونه و بدون رفتن تو درایو های دیگه انتی ویروس نصب کن و اول اپدیت کن بعد ریستارت کن سیستم رو بعد اسکن کن پاک میشه.ویروس autorun.inf ویروس ساده ای هست راحت پاک میشه.
نیاز به لینوکس نیست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.