ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با زردی تصویر مانیتور 22mp55

V i r u s e r
09-07-2015, 16:31
با سلام خدمت دوستان و اساتید
بنده یه جفت مانیتور LG 22MP55 خریدم عید امسال. منتها تا الان از یکیش فقط استفاده میکردم
الان حدود دو هفته ای میشه که اونیکی مانیتور رو هم باز کردم گزاشتم کنار این یکی. مشکل از اینجا پدیدار شد که وقتی تصویر دو تا مانیتور رو کنار هم میبینم٬‌ تصویر اولی یه مقدار مایل به زرده.
همه ی تنظیمات هر دو مانیتور رو چک کردم٬ چندین بار تنظیمات کارخانه زدم٬ دونه دونه منو هاش رو رفتم و با هم دیگه مقایسه کردم و همه ی تنظیماتشون عین همه. مگر اینکه منوی مخفیی چیزی باشه که من ندیده باشم
گفتم شاید از سیستم عامله٬ ویندوز هم نصب کردم روی سیستم ولی همونجوری بود
گفتم شاید از کابل باشه٬ کابل دو تا مانیتور رو با همدیگه عوض کردم ولی بازم همونجوریه.
البته اینم بگم که کارت گرافیکم 5850 هست و یکی از مانیتور ها رو با تبدیل dvi to hdmi وصل کردم به کارت گرافیک٬‌ یه مانیتور هم مستقیم به hdmi وصله.
مانیتور اول چه به HDMI چه DVI چه با کابل اول و چه با کابل دوم رنگش کمی از مانیتور دوم زرد تره

حالا سوالم اینه که مشکل از کجا میتونه باشه؟ ایا ممکنه به خاطر اینکه مانیتور دوم استفاده نشده بوده تصویرش سفید تره؟
یه عکس هم گرفتم. البته با دوربین موبایل. با این که کیفیت تصویر خوب نیست ولی تفاوت رنگ ها کاملا واضحه

پیشنهاد دوستان چیه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون