مشاهده نسخه کامل
: گم شدن عجیب و غریب یک پوشه ( درخواست کمک )
elihessi
09-07-2015, 01:44
سلام دوستان وقتتون بخیر
آقا من به صورت کاملا یهویی یکی از پوشه هام غیب شده . حجم درایو نشون می ده که هستش ولی توش نیست . با اکسپلورر دیگه هم باز کردم بازم نیستش . اسم فایل های توی پوشه رو هم سرچ می کنم پیدا نمی کنشون . مخفی کردن و سرواخ سمبه های ویندوزم تا حدود زیادی بلدم ( دانشجوی دکتری کامپیوترم خیر سرم ) . نا گفته نمونه اون پوشه رو قبلا با یه نرم افزار قفل کرده بودم . ولی حتی با همون نرم افزاره هم پیدا نمی شه . نرم افزاره بقیه جاها مثل ساعت کار می کنه .نرم افزاره رو هم پاک کردم بازم درست نشد . از نرم افزارهای مختلف که فایل مخفی می کنند هم استفاده کردم و افاقه نکرده . ویندوزم ۸.۱ هستش و تازه عوض شده . خواهش می کنم کمک کنید از یه جایی من به این پوشه برسم دیگه ویندوز عوض نکنم . ممون و متشکر ایشاله که جبران کنم .
بعد از قفل کردن پوشه با اون نرم افزار ( اسمشو بگید) پوشه غیب شد؟ ارروری نمیده؟
donkeyoxte
09-07-2015, 02:43
سلام دوستان وقتتون بخیر
آقا من به صورت کاملا یهویی یکی از پوشه هام غیب شده ...
سلام عزیز
آقا یه ویروس هست که بدجوری قفله رو ویندوز 8.1 کارشم فقط بازیگوشیه (ضرری نمیرسونه)
پوشه ها و فایل هارو غیب میکنه شما آنتی ویروس رو آپدیت کن و یه اسکن بزن با یه ریستارت
ببین ردیف میشه
elihessi
12-07-2015, 17:30
سلام ممنون که کمک می کنید . بله ولی نه اینکه بلافاصله بعدش غیب شه هااا . اسمشم GiliSoft File Lock Pro هست . هیچ اروری هم در کار نیست . اصن پوشه ای نیست که بخواد اروری باشه .
elihessi
12-07-2015, 17:31
بعد از قفل کردن پوشه با اون نرم افزار ( اسمشو بگید) پوشه غیب شد؟ ارروری نمیده؟
سلام ممنون که کمک می کنید . بله ولی نه اینکه بلافاصله بعدش غیب شه هااا . اسمشم GiliSoft File Lock Pro هست . هیچ اروری هم در کار نیست . اصن پوشه ای نیست که بخواد اروری باشه .
elihessi
12-07-2015, 17:32
سلام عزیز
آقا یه ویروس هست که بدجوری قفله رو ویندوز 8.1 کارشم فقط بازیگوشیه (ضرری نمیرسونه)
پوشه ها و فایل هارو غیب میکنه شما آنتی ویروس رو آپدیت کن و یه اسکن بزن با یه ریستارت
ببین ردیف میشه
سلام ممنون که لطف کرده کمک می کنید . آپدیت کردم نود رو بازم مشکل حل نشد .
donkeyoxte
12-07-2015, 17:45
سلام ممنون که لطف کرده کمک می کنید . آپدیت کردم نود رو بازم مشکل حل نشد .
شما تو حالت safe mode اسکن میکردی اینجوری بهتره
بعد مطمنی تیکه show hidden file زده شده؟
یه یوزر جدید درست کن و ببین با یوزر جدید پوشه پیدا میشه یا نه.یه راه دیگه هم اینه که با یه سی دی لایو ویندوز یا لینوکس سیستم رو بالا بیاری و ببینی پوشه هستش یا نه.
elihessi
12-07-2015, 23:23
یه یوزر جدید درست کن و ببین با یوزر جدید پوشه پیدا میشه یا نه.یه راه دیگه هم اینه که با یه سی دی لایو ویندوز یا لینوکس سیستم رو بالا بیاری و ببینی پوشه هستش یا نه.
این کارو کردم متاسفانه پوشه نبودش
شما باید به وسیله همون نرم افزار unhidden کنین فولدر رو, این صفحه رو نگاه کنین ببینید کدوم مرحله رو اشتباه رفتید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.من باین نرم افزار کار نکردم ولی به نظر اشتباه کردید پاکش کردید.. چرا پاکش کردید؟؟:n02:
elihessi
13-07-2015, 16:28
شما باید به وسیله همون نرم افزار unhidden کنین فولدر رو, این صفحه رو نگاه کنین ببینید کدوم مرحله رو اشتباه رفتید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.من باین نرم افزار کار نکردم ولی به نظر اشتباه کردید پاکش کردید.. چرا پاکش کردید؟؟:n02:
بخاطر اینکه پوشه گم شده بود پاکش کردم . یه نکته دیگه اینکه بقیه پوشه هایی که با این نرم افزار قفل کردم هیچ مشکلی نداشتن . الانم دوباره نصبش کردم . اضن بود و نبودش فرقی به حال پوشه نداره .
elihessi
13-07-2015, 16:29
شما تو حالت safe mode اسکن میکردی اینجوری بهتره
بعد مطمنی تیکه show hidden file زده شده؟
این کارو هم کردم بازم جواب نداد .
این کارو کردم متاسفانه پوشه نبودش
اگه با یه سی دی لایو بوت کردین و نبودش پس اون پوشه ممکنه دیلیت شده باشه و اگه با همین نرم افزار دیلیت شده باشه قابل ریکاوری هم نیست.اما چون ممکنه با این نرم افزار دیلیت نشده باشه با یه نرم افزار ریکاوری امتحان کنید.نرم افزار "Get Data Back for Fat & NTFS" به نظرم بهتر از بقیه هست.
در اینصورت عوض کردن ویندوز فکر نمیکنم فایده ای داشته باشه.
واسه اطمینان بیشتر با cmd هم چک کنید ببینید پوشه هستش یا نه.یه برنامه کم حجم به اسم XYplorer هم هست که فایلهای مخفی رو نشون میده.با اونم چک کنید بد نیست.
بخاطر اینکه پوشه گم شده بود پاکش کردم . یه نکته دیگه اینکه بقیه پوشه هایی که با این نرم افزار قفل کردم هیچ مشکلی نداشتن . الانم دوباره نصبش کردم . اضن بود و نبودش فرقی به حال پوشه نداره .
شاید روی این پوشه تغییرات دیگری اعمال کردید که خودتونم نمیدونید.. نرم افزار نصب کنید و تغییراتی که روی فولدر انجام دادید رو به حالت اول تغییر بدید. در ضمن گفتید بقیه فایلها رو قفل کردید ولی این فولدر hidden هست ؟؟ فولدرتون چقدر حجمشه؟ اگه خیلی زیاد نیست با نرم افزار active partition recovery درایو رو اسکن سریع کنید و فولدر رو در درایو دیگه ریکاوری کنید .
elihessi
23-07-2015, 22:54
شاید روی این پوشه تغییرات دیگری اعمال کردید که خودتونم نمیدونید.. نرم افزار نصب کنید و تغییراتی که روی فولدر انجام دادید رو به حالت اول تغییر بدید. در ضمن گفتید بقیه فایلها رو قفل کردید ولی این فولدر hidden هست ؟؟ فولدرتون چقدر حجمشه؟ اگه خیلی زیاد نیست با نرم افزار active partition recovery درایو رو اسکن سریع کنید و فولدر رو در درایو دیگه ریکاوری کنید .
دوست عزیز ممنون . حجم فایل ها چیزی در حدود 35 گیگ بود که با نرم افزاری که معرفی کردید . مشکل حل شد . واقعا دستت درد نکنه من راه های زیادی رو امتحان کرده بودم . بازم ممنون.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.