PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد مارکت استیم

Abaddon
08-07-2015, 20:45
سلام
میشه با یه انجین کرکی یه بازی ساخت و توی مارکت استیم منتشر کرد؟ ولو لایسنس انجین رو چک میکنه؟
میشه یه بازی رو تو چنتا مارکت منتشر کرد؟
کلا اگه تجربه ای توصیه ای در مورد مارکت استیم و کلا مارکت هایی خارجی دارید لطفا در میون بذارید ممنون:n40:

anti-military
10-07-2015, 00:31
تا جایی من خبر دارم با نسخه کرکی Unity بازی بسازی قابل تشخیصه که با نسخه کرکی ساختی
ولی نمیدونم استیم چک میکنه یا نه.

اگه فکر میکنی بازیت ارزشش رو داره می تونی با نسخه کرکی بسازی اما آخر کار نسخه اصلی رو بخر

S.R Download
10-07-2015, 11:35
این مارکت استیم چطوریاست ؟ برای قرار دادن بازی باید پول بدیم ؟؟؟ اگه بازیمون Free 2 play باشه چی ؟؟؟ یه توضیحی بدید :n01:

Abaddon
10-07-2015, 12:48
برو اینجا خودشون توضیح دادن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم صفحه گیم میکر تو استیم اگه با گیم میکر کار میکنی خودش ورکشاپ داره تو استیم(کاملش 800$ در میاد ولی فری هم داره):

+اگه بازیت تایید اولیه بگیره(خیلی سخته البته) باید منتظر شی یوزر ها بیان vote بدن اگه رای کافی آورد(خیلی خیلی سخته) میذارنش استور(دیگه راحته!)
واسه همین اصلا فکر تری دی نباش چون باید با کارای AAA رقابت کنی(به نظر من)
خارج هم باید آشنا داشته باشی.
ویرایش: طی تحقیقات بنده(!) با انجین کرکی نمیشه بازی بین المللی ساخت گیر میدن.

S.R Download
10-07-2015, 12:53
آقا من نفهمیدم هر چی خوندم :n03: بالاخره پولیه یا نه ؟ میتونم بازیمو به رایگان روی استیم بزارم ؟؟؟
ادیت :

پس کلا باید قیدشو زد ؟؟؟

Abaddon
10-07-2015, 13:30
اونوقت اسم ما شیرازیا بد در رفته:n29:
پولی نمیگیرن البته مدیر عامل جدید ولو انگار میخواد دیگه به فری تو پلی ها سرور رایگان نده ولی هنوز عملی نشده(نامرد!).
نوشته ما فعلا در مورد درصد شراکتمون صحبت نمیکنیم وقتی بازیتون رفت توی Steam Greenlight(ینی همون جا که یوزر ها vote میدن به بازی) اونوقت صحبت میکنیم. تا اونجا که من فهمیدم درصدش ثابت نی و از مذاکره مشخص میشه. در مورد مالیات هم مشکلی نیست نوشته مالیات نداره(شاید بگی ما که تو ایرانیم مالیات سیخی چنه ولی خب اون آشناتون تو خارج که باید مالیات بده!)
اگه جایی اشتباه کردم دوستان اصلاح کنن

Hotsun
12-07-2015, 12:41
بالاخره پولیه یا نه ؟

بازی پولی باشه 30 درصد استیم برمیداره بقیه برای خودت مجانی رو اطلاع دقیقی ندارم.

Abaddon
12-07-2015, 13:23
بازی پولی باشه 30 درصد استیم برمیداره بقیه برای خودت مجانی رو اطلاع دقیقی ندارم.
خودشون نوشته بودن که بعدا صحبت می کنیم! بنده دارم روی یه دو بعدی فانتزی با گرافیک خوب کار می کنم(آرتیست خوب دارم).به نظرت امکانش هست تایید بشه برای استور؟ اگه نشد دیگه باید بازی رو انداخت دور؟ چطور باید تبلیغ کنم یوزر ها بیان vote بدن؟ ممنون

Hotsun
12-07-2015, 15:39
بازی باید خیلی خوب باشه که تایید کنن, اگر دنبال Greenlit هستین فکر کنم باید اولش 100 دلار بدین.
اگر تایید نشد هم این همه استور دیگه هست کافیه چند تا سرچ بزنی براشون اطلاعات از بازی بفرستی.
فقط چند تا نکته :
1.اطلاعات درست حسابی باشه با ترجمه درست که تو ذوقشون نخوره.
2.تریلر مناسب درست کنید از بازی روش آهنگ بذارید ولی آهنگ کسی دیگه نباشه بفهمن لایسنس آهنگ رو ندارید به بقیه چیزا هم شک میکنن کلاً اسمتون از همین اول داغون میشه دیگه کسی بهتون اطمینان نمیکنه.
3.تصاویر از داخل بازی میگیرید از جاهای خوبش باشه ولی چیزی باشه که واقعاً داخل بازی هست نه اینکه ادیت شده باشه.
4. برو تو لینک زیر وایسا تا کامل لود بشه بیاد فکر نکنی اشتباهه ببندی. بهترین توضیح تو لینک زیر هست :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

S.R Download
12-07-2015, 16:45
فکر نکنم به بازی من ( این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) با این گرافیک پیکسلیش 1 رای هم بدن :n03:

Hotsun
12-07-2015, 17:40
فکر نکنم به بازی من ( این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) با این گرافیک پیکسلیش 1 رای هم بدن :n03:

به گرافیک ربطی نداره گیم پلی خوب داشته باش.

MineCraft رو برو ببین هم پیکسلیه هم مکعبی :n38: ولی تبدیل شد به یکی از پر فروش ترین بازی های تاریخ :n04:

S.R Download
12-07-2015, 18:25
به گرافیک ربطی نداره گیم پلی خوب داشته باش.

MineCraft رو برو ببین هم پیکسلیه هم مکعبی :n38: ولی تبدیل شد به یکی از پر فروش ترین بازی های تاریخ :n04:

خب ماینکرفت فرق داشت !! یه ایده تازه توش بود !! ما هم که از این ایده ها نداریم :n03: حالا ایشالا که این بازی که دارم میسازم خوب از آب در بیاد ولی من نگران اسپانسر هستم
خودم پول سرور ندارم اسپانسر هم که نمیاد واسه این بازی سرور بزنه !

Abaddon
12-07-2015, 19:31
پیکسل آرت عیب نیست هنر است! Terraria ،Rogue Legacy ،Starbound ،Duck Game ،The Escapists اینا با گرافیک پیکسلی مثله سگ فروختن این سالها...
البته مال شما شرمنده:n02:

S.R Download
12-07-2015, 19:47
پیکسل آرت عیب نیست هنر است! Terraria ،Rogue Legacy ،Starbound ،Duck Game ،The Escapists اینا با گرافیک پیکسلی مثله سگ فروختن این سالها...
البته مال شما شرمنده:n02:

ایشالا مال ما هم مثل سگ فروش بره :n02:

داشتم فروم GMC رو نگاه میکردم دیدم به تازگی یه بازی که با گیم میکر ساخته شده بود از استیم Greenlit گرفته خداییش خیلی قشنگه اسکرین هاش :n04:
اینم سایتش : ( همون اولش نوشته که Greenlit شدن )

vitalityrpg.com

Hotsun
13-07-2015, 00:30
حال کردی چه انرژی بهت دادم :n02:
فقط بپا توهم نزنی. :n06:

S.R Download
13-07-2015, 08:48
من الان رفتم تو سایت استیم قسمت Greenlight و بعدش روی گزینه Submit your product زدم بعدش تو صفحه ی جدید باز شده دو تا گزینه بود

1. Submitting your greenlight item که پولی بود
2. Concepts که پولی نبود

رفتم توی گزینه ی دومی یه صفحه ی جدید باز شد که اولش زده بود Enter your title بعدش عکس برند شرکت رو خواسته بود بعدش توضیحات در مورد بازی و بعدش هم موضوعاتی که به بازی ما ربط داره رو گفته بود تیک بزنید مثلا Free To Play یا Single-player یا Multi-player یا Co - Op و کلی چیزای دیگه
یعنی اینجوری میتونیم بازیمون رو بزاریم ؟؟؟؟؟ اگه بشه که خیلی خوبه :n38:

Hotsun
13-07-2015, 13:04
اتفاقاً خوب شد, از اینجا به بعدش با شمائه که بازیت آماده ی نمایش هست , برو انجام بده این کارا رو بعداً به بقیه هم راهش رو بگو :n06:

S.R Download
13-07-2015, 14:20
اتفاقاً خوب شد, از اینجا به بعدش با شمائه که بازیت آماده ی نمایش هست , برو انجام بده این کارا رو بعداً به بقیه هم راهش رو بگو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اوکی ولی اول کلی باید بازیمو باحال کنم
بعدا خبرشو بهتون میدم :n06:

S.R Download
14-07-2015, 16:44
آقا یه سوال دیگه این کاربرای استیم از روی چه چیزی به بازی نظر میدن ؟
ویدیو بازی رو میبینن ؟ یا فقط اسکرین شات ها ؟؟؟ یا اصلا بازی رو تست هم میکنن ؟ :n13:

حسن110
15-07-2015, 11:31
سلام.باید حتما بازی مورد نظر از طریق استیم نصب شده باشه تا بشه دربارش نظربدی.

Abaddon
15-07-2015, 16:36
سلام.باید حتما بازی مورد نظر از طریق استیم نصب شده باشه تا بشه دربارش نظربدی.
حسن جان منظورش منظورش greenlight هست(و تو چه میدانی greenlight چیست:n02:).

ویدیو بازی رو میبینن ؟ یا فقط اسکرین شات ها ؟؟؟ یا اصلا بازی رو تست هم میکنن ؟ :n13:
پیام یه توضیحاتی داد. بازی تو اون مرحله اصلا برای تست قرار نمیگیره. تو میتونی یه دمو بسازی. کاربرا vote که میدن به این معنی هست که اگه بازی اومد از استور اون رو خریداری میکنن. اگه بازی رو بدی تست کنن که دیگه...:n02:

اینم توضیحات پیام:

فقط چند تا نکته :
1.اطلاعات درست حسابی باشه با ترجمه درست که تو ذوقشون نخوره.
2.تریلر مناسب درست کنید از بازی روش آهنگ بذارید ولی آهنگ کسی دیگه نباشه بفهمن لایسنس آهنگ رو ندارید به بقیه چیزا هم شک میکنن کلاً اسمتون از همین اول داغون میشه دیگه کسی بهتون اطمینان نمیکنه.
3.تصاویر از داخل بازی میگیرید از جاهای خوبش باشه ولی چیزی باشه که واقعاً داخل بازی هست نه اینکه ادیت شده باشه.
4. برو تو لینک زیر وایسا تا کامل لود بشه بیاد فکر نکنی اشتباهه ببندی. بهترین توضیح تو لینک زیر هست :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی منم دورخیز کردم واسه استیم!! بازیم که به یه جایی رسید دمو میدم تست کنید...

ویرایش: یادم رفت ویدئو رو میتونی از طریق یوتیوب آپلود کنی لینکشو بدی استیم. شات هم میشه گذاشت. کلا بستگی به حوصله کاربرا داره. برو یه نگاه به بازی ها که گذاشتن بنداز.

Abaddon
15-07-2015, 16:57
برای greenlight باید 100 دلار بدی.
اونی که گفتی پولی نیست نوشته "The voting here serves only to give the developer data and reactions and doesn't work toward getting the game distributed on Steam" ینی پشم:n26:
نوشتن اون 100 دلار رو میدن واسه بچه ها بیمارستان میسازن!!

S.R Download
15-07-2015, 18:48
برای greenlight باید 100 دلار بدی.
اونی که گفتی پولی نیست نوشته "The voting here serves only to give the developer data and reactions and doesn't work toward getting the game distributed on Steam" ینی پشم:n26:
نوشتن اون 100 دلار رو میدن واسه بچه ها بیمارستان میسازن!!

آخه 100 دلار من کجا بود ؟؟؟ :n03: بعدشم اومدیم و کاربرا vote ندادن اونوقت 100 دلار ما میپره ؟ ( البته میدونم واسه کاره خیره )
اگه پولی باشه کلا باید قیدشو زد دیگه

البته اگه واقعا بازی ارزش 100 دلار رو داشته باشه من میدم

Abaddon
15-07-2015, 20:07
شما باید سرمایه گذار پیدا کنی! میتونی تو مارکت های دیگه بفروشی.
اینو پیام داد امتحان کن.

حسن110
15-07-2015, 21:02
سلام

ویدیو بازی رو میبینن ؟ یا فقط اسکرین شات ها ؟؟؟ یا اصلا بازی رو تست هم میکنن ؟

آقای abaddon اینطور که من از سوال برداشت کردم منظور ایشون بازی هایی بوده که رای آوردن و تو مارکت به صورت رایگان یا به صورت فروشی قرار گرفتن،حالا اگه برداشت من غلط بوده شوما به بزرگی خودت ببخش!
درضمن اومدیمو ایشون ویزا کارت خرید و اون صد دلار رو داد و بازی رو گذاشت،اما قبلش اطلاعات مالی و مالیاتی لازمه که به استیم بده.اطلاعات مالی رو میشه یه کاریش کرد اما اظلاعات مالیاتی دیگه کیاریش نمیشه کرد(حداقل من کاریش نتونستم بکنم)
---------
کلا اگه ایشون تو ایران نبود راحت میتونست بازیو منتشر کنه(با فرض وجود سرمایه گذار)
الان که نگاه کردم هیچکدومو نمیشه کاریش کردفعلا!:n41:

Abaddon
15-07-2015, 23:33
سلام

آقای abaddon اینطور که من از سوال برداشت کردم منظور ایشون بازی هایی بوده که رای آوردن و تو مارکت به صورت رایگان یا به صورت فروشی قرار گرفتن،حالا اگه برداشت من غلط بوده شوما به بزرگی خودت ببخش!
درضمن اومدیمو ایشون ویزا کارت خرید و اون صد دلار رو داد و بازی رو گذاشت،اما قبلش اطلاعات مالی و مالیاتی لازمه که به استیم بده.اطلاعات مالی رو میشه یه کاریش کرد اما اظلاعات مالیاتی دیگه کیاریش نمیشه کرد(حداقل من کاریش نتونستم بکنم)
---------
کلا اگه ایشون تو ایران نبود راحت میتونست بازیو منتشر کنه(با فرض وجود سرمایه گذار)
الان که نگاه کردم هیچکدومو نمیشه کاریش کردفعلا!:n41:
بنده توی پستای اول تاپیک گفتم که باید خارج آشنا داشت. منظور دوستمون هم بازی هایی بود که هنوز برای استور تایید نشدن(کلا بحث تاپیک همینه).
چاکرم:n11: