مشاهده نسخه کامل
: برنامه نویسی ویندوزفون
سلام دوستان من تمایل به برنامه نویسی دارم و فقط میخوام که در زمینه برنامه نویسی ویندوزفون باشم و فقط حیطه فعالیتم در زمینه این پلت فرم باشه و در ضمن بنده هیچگونه اموزشی در زمینه برنامه نویسی ندیدم و صفر هستم وصرفا کاربر ویندوزفون هستم ولی دوست دارم در این زمینه برنامه نویسی کنم میخواستم ببینم توصیه اساتید محترم در این زمینه به بنده چیه و از کجا چگونه و چه زبانی شروع کنم
قطعا با #C ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (سی شارپ) باید کار کنید.
منابع زیاد و خوبی هم داره. یه سرچ توی گوگل کنید.
code academy
12-07-2015, 18:23
شما باید زبان سی شارپ رو انتخاب کنید
و بعد از اون روی سیلورلایت مسلط بشین
shengo_k
13-07-2015, 09:20
سلام دوستان من تمایل به برنامه نویسی دارم و فقط میخوام که در زمینه برنامه نویسی ویندوزفون باشم و فقط حیطه فعالیتم در زمینه این پلت فرم باشه و در ضمن بنده هیچگونه اموزشی در زمینه برنامه نویسی ندیدم و صفر هستم وصرفا کاربر ویندوزفون هستم ولی دوست دارم در این زمینه برنامه نویسی کنم میخواستم ببینم توصیه اساتید محترم در این زمینه به بنده چیه و از کجا چگونه و چه زبانی شروع کنم
خوب اگه صفر صفر هستید ابتدا و قبل از هر چیزی باید الگوریتم و فلوچارت رو یاد بگیرید که پایه ای ترین مطلب در هر برنامه نویسی هست و هر برنامه نویسی باید بهش مسلط بشه بعد میتونید با زبان برنامه نویسی کار کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.