ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال راجع به سایت آگهی

keyvan20000
08-07-2015, 06:22
با سلام خدمت دوستان گل

میخوام یک سایت آگهی درست کنم ، فرض کنید مثل دیوار

در حال چرخ زدن تو سایت هایی در این زمینه بودم که یه موضوع نظرمو جلب کرد ، اونم اینه که مثلا وقتی تو یک سایت خرید و فروش موبایل وارد برند سامسونگ میشید و برای مثال مدل S5 رو انتخاب می کنید ، آدرس سایت به این صورت میشه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این یعنی داخل سایت به اندازه ی همه ی برند ها پوشه ساخته شده؟ و مثلا S5 هم یک پوشه هست؟؟؟

آیا من هم باید از همین سیستم استفاده کنم؟؟؟ من تو نظر خودم این بود که بجای ساخت پوشه بندی برای محصولات ، از SQL استفاده کنم و کلا یک صفحه برای نمایش هر محصول وجود داشته باشه و با جستجوی SQL اون محصول مورد نظر جستجو بشه و در صفحه مربوطه نمایش داده بشه، به نظرتون کدوم بهتره؟؟

تا اونجایی که من میدونم این روشی که من گفتم در SEO ضعیف تره ، درسته؟؟؟
تشکر فراوان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rezagholamipour
20-07-2015, 21:56
اونا خودشون برای هر محصول پوشه درست نکردن. سایتشون طوری برنامه نویسی شده که با ثبت هر محصول پوشه ها اتوماتیک با نام مناسب براش ایجاد می شن.
می تونی از روش اونا استفاده کنی، لازم هم نیست با این روش چندین صفحه طراحی کنی، وقتی محصول جدید رو ثبت می کنی طراحی صفحه ها دقیقا عین صفحه های دیگه انجام می شه و تو لازم نیست کاری غیر از ثبت اطلاعات محصولت انجام بدی.
ولی از یه روش دیگه ای که از نظر من بهتر هم هست می تونی استفاده کنی
مثلا می تونی یک صحفه برای همه ی محصولات درست کنی!
مثلا صفحه ی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد با استفاده از متد get برای هر محصول یه آدرس داشته باشی!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش با استفاده از کدی (همان کد محصول) که به صفحه ارسال می شه صفحه می تونه اطلاعات مربوط رو از بانک اطلاعاتی بخونه و نمایش بده!

mahyar_k3
02-09-2015, 05:59
اصلا این چنین نیست دوستای عزیزم، پوشه چیه دیگه. این یک نوع آدرس دهی مجازیه، الان دارم میرم سر کار بعدا بیشتر توضیح میدم براتون.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk