albinoni
07-07-2015, 23:51
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و اساتید عزیز
آقا من یه لپتاپ یا تبلت میخواستم با مشخصات زیر
اولویت اول : دوام بالا
هر روز حداقل 10 ساعت باهاش کار می کنم نمیخوام بلافاصله داغون شه یا بره گارانتی. یه نوت پرو 12.2 سامسونگ داشتم بعد از دو ماه پر پر میزد بعدشم خاموش میشد گارانتی ام نداش درواقع پولم رو ریختم دور فقط
اولویت دوم : وزن حداقلی
کلن من زیاد تو رفت و آمادم و همیشه تو کیفم هست و زیاد استفاده می کنم
اولویت سوم : برآورده کردن نیازها
کار من در حد وب سرفینگ زیاد مایکروسافت آفیس و تایپ زیاد و نرم افزارهای اقتصادی و داکیومنت هستش.فیلم نگا می کنم اما گیم بازی نمی کنم اصن
اولویت چهارم : اینترنت
ذاتا از اینترنت رایتل با دانگل همیشه استفاده می کنم و همیشه آنلاین بودن با سرعت بالا بسیار برام مهمه اگه قابلیتی داشته باشه برای سرعت و راحتی بیشتر برای همیشه آنلاین بودن خوبه
* از بعد هزینه هیچ محدودیتی ندارم فقط اولویت هایی که گفتم رو به بهترین شکل برآورده کنه
پیشاپیش ممنون از وقتی که برای جواب دادن میذارین
آقا من یه لپتاپ یا تبلت میخواستم با مشخصات زیر
اولویت اول : دوام بالا
هر روز حداقل 10 ساعت باهاش کار می کنم نمیخوام بلافاصله داغون شه یا بره گارانتی. یه نوت پرو 12.2 سامسونگ داشتم بعد از دو ماه پر پر میزد بعدشم خاموش میشد گارانتی ام نداش درواقع پولم رو ریختم دور فقط
اولویت دوم : وزن حداقلی
کلن من زیاد تو رفت و آمادم و همیشه تو کیفم هست و زیاد استفاده می کنم
اولویت سوم : برآورده کردن نیازها
کار من در حد وب سرفینگ زیاد مایکروسافت آفیس و تایپ زیاد و نرم افزارهای اقتصادی و داکیومنت هستش.فیلم نگا می کنم اما گیم بازی نمی کنم اصن
اولویت چهارم : اینترنت
ذاتا از اینترنت رایتل با دانگل همیشه استفاده می کنم و همیشه آنلاین بودن با سرعت بالا بسیار برام مهمه اگه قابلیتی داشته باشه برای سرعت و راحتی بیشتر برای همیشه آنلاین بودن خوبه
* از بعد هزینه هیچ محدودیتی ندارم فقط اولویت هایی که گفتم رو به بهترین شکل برآورده کنه
پیشاپیش ممنون از وقتی که برای جواب دادن میذارین