مشاهده نسخه کامل
: خستگی مزمن
سلام من حدودا 8-9 ماه هست دچار خستگی و عدم تمرکز شدید هستم --به طوریکه میخوابم حداکثر 1 ساعت انرژی دارم و مجدد خوابم میگیره
کم خون هم نیستم واقعا طبیعی نیست این مشکل --دکتر رفتم و گفت ازمایش ها چیزی نشون نداده--من خودم رو می شناسم اصلا این طوری نبود :n03:
majid.beygzadeh
07-07-2015, 13:16
هر روز یه وعده اسفناج بخوری درست میشه
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
در صورت طبیعی بودن آزمایشات و رد شدن بیماری های جسمی بهتر هست از نظر بیماری های اعصاب و روان مثل افسردگی بررسی بشین
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
hesam_a_r
09-07-2015, 12:51
خستگی مفرط و خواب الودگی یکی از علایم بیماری های خود ایمنی مشابه حالت نارکولپسی میتونه باشه که با تست MSLT در لابراتوار خواب مشخص میشه که با در صورت مثبت بودن با محرکهای CNS درمان میشه
danial_848
10-07-2015, 15:28
خستگی مزمن از علائم تعداد زیادی بیماری جسمی و روحی هست. این که گفتید دکتر گفته آزمایشا چیزی نشون نداده احتمال داره انواع افسردگی باشه که علت نسبتاً شایعیه مخصوصا زمستونا
hesam_a_r
11-07-2015, 01:47
از دلالیل افسردگی و حستگی در طول روز میتوان به آپنه خواب اشاره کرد چون در صورت ایست تنفسی مغز بیدار شده و کیفیت خواب کاهش پیدا میکنه در حالی که بیمار از این وضعیت کاملا بی اطلاع حال این کمبود اکسیژن خون و خستگی در اثر بیدار شدن مکرر مغزی منجر به چرت زدن وبیحوصلگی ودر نهایت حالت افسردگی میشه
mohsenf11
01-10-2015, 21:06
سلام.من 33 سالمه. از 20 سالگی دچار خستگی های مفرط در تمام فصول هستم.ازمایش کامل خون وغدد را هم انجام داده ام.هیچ مشکلی نداشتم.با اینحال انواع قرصهای تقویتی را هم مصرف کردم که تاثیری نداشت.اکثر اوقات خسته ام.خوابم هم 8 ساعت در شبه.ولی صبح که بلند میشم بدنم خسته و کوفته است.در طول روز هم مرتب خسته ام و اگر انرژی هم داشته باشم بعد از یکی دو ساعت دوباره خسته و کسل میشوم.بعضی اوقات از شدت کسلی می افتم و از شدت کسلی خوابم میبره.اگر هم خوابم نبره حدود یک ساعتی یا بیشتر بیحال می افتم تا بدنم خود بخود یکم جون بگیره.زندگی برام جهنم شده. قرصهای گابا پنتن و سرترازین 50 هم مصرف کردم که اثری نداشت.خواهشا کمکم کنید و بگید بیماریم(که احتمال زیاد مربوط به سیستم عصبی یا روانهست)چیه؟و مراحل دروانش چگونه است؟ممنون از کمک شما.
mohsenf11
01-10-2015, 21:08
سلام.من 33 سالمه. از 20 سالگی دچار خستگی های مفرط در تمام فصول هستم.ازمایش کامل خون وغدد را هم انجام داده ام.هیچ مشکلی نداشتم.با اینحال انواع قرصهای تقویتی را هم مصرف کردم که تاثیری نداشت.اکثر اوقات خسته ام.خوابم هم 8 ساعت در شبه.ولی صبح که بلند میشم بدنم خسته و کوفته است.در طول روز هم مرتب خسته ام و اگر انرژی هم داشته باشم بعد از یکی دو ساعت دوباره خسته و کسل میشوم.بعضی اوقات از شدت کسلی می افتم و از شدت کسلی خوابم میبره.اگر هم خوابم نبره حدود یک ساعتی یا بیشتر بیحال می افتم تا بدنم خود بخود یکم جون بگیره.زندگی برام جهنم شده. قرصهای گابا پنتن و سرترازین 50 هم مصرف کردم که اثری نداشت.خواهشا کمکم کنید و بگید بیماریم(که احتمال زیاد مربوط به سیستم عصبی یا روانهست)چیه؟و مراحل دروانش چگونه است؟ممنون از کمک شما.
سلام
آزمایشات را اگر دارید در سایت عکس هاشو بزارید. ضرر نداره. اما اگر ازمایشات گفته شده سالم هستید. و قرص های تقویتی هم مصرف کردید. مراجعه به روانپزشک توصیه می شود. :n16:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.