مشاهده نسخه کامل
: برای شروع در طراحی سایت چه کنم؟
:n13: من برای پروژه ی پایان نامم طراحی یک سایت فروشگاه نرم افزار را انتخاب کرده ام و تا حدودی به زبان های html , css, jquery آشنا هستم (تا جاییی که توانسته ام یک سایت استاتیک تست هوش طراحی کنم). اما العان نیاز به php دارم و میخوام یادگیری همراه با شروع پروژه ام باشه اما نمیدونم دقیقا اول باید چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید
Thor God
06-07-2015, 16:17
از بسته های آموزشی شرکت لیندا یا phpacademy استفاده کنید. :n06:
البته قبلش باید یه پیش زمینه داشته باشید و مبانی اولیه رو یاد بگیرید و بعدش شروع به یادگیری یک پروژه بکنید. php مثل css نیست که از همون اول بشه با پروژه شروع کرد. :n26:
موفق باشید
از بسته های آموزشی شرکت لیندا یا phpacademy استفاده کنید. :n06:
البته قبلش باید یه پیش زمینه داشته باشید و مبانی اولیه رو یاد بگیرید و بعدش شروع به یادگیری یک پروژه بکنید. php مثل css نیست که از همون اول بشه با پروژه شروع کرد. :n26:
موفق باشید
سلام دوست عزیز بنده یک سامانه .ir گرفتم
الان هیچی داخلش نداره ، پشتیبانی هم نگرفتم می شه بزام یک لینک قالب برام معرفی کنید و روش نصبش
ممنون
اینم آدرس سایت all313.ir
Thor God
06-07-2015, 19:33
سلام دوست عزیز بنده یک سامانه .ir گرفتم
الان هیچی داخلش نداره ، پشتیبانی هم نگرفتم می شه بزام یک لینک قالب برام معرفی کنید و روش نصبش
ممنون
اینم آدرس سایت all313.ir
لطفا تاپيك جدا بازكنيد
شما كه dns هم چنج نكرديد. اول دامنه رو به هاست متصل كنيد بعد وردرپرس نصب كنيد اموزش نصبش هم در اينترنت موجود هست
براي قالب هم لطفا موضوع سايت رو ذكر كنيد تا قالب مناسب معرفي كنم.
موفق باشيد
یک موضوع هم هست که برای پروژم نیاز دارم بفهمم اینه که من یک قالب نمونه سایت کامل برای ایده لازم دارم اما نمیدونم از کجا باید گیر بیارم
Thor God
06-07-2015, 21:29
یک موضوع هم هست که برای پروژم نیاز دارم بفهمم اینه که من یک قالب نمونه سایت کامل برای ایده لازم دارم اما نمیدونم از کجا باید گیر بیارم
موضوع وبسایتتون رو سرچ کنید به همراه کلمه کلیدی html theme به احتمال زیاد قالب مورد نظرتون پیدا میشه.
اگر نه که از وبسایت هایی مثل تم فراست باید قالب رو خریداری کنید یا هم سفارش طراحی بدید.
البته اگر خودتون دست به کار بشید به راحتی میتونید قالب مورد نظر خودتون رو پیاده سازی کنید.
موفق باشید
من دوست دارم خودم پیاده سازی کنم ولی چون کار اولمه میخوام چند تا نمونه کار ببینم
Thor God
06-07-2015, 22:26
من دوست دارم خودم پیاده سازی کنم ولی چون کار اولمه میخوام چند تا نمونه کار ببینم
پس همون کاری که بهتون گفتم رو انجام بدید راحت میتونید نمونه کار های مختف رو بررسی کنید و تجربه کسب کنید.
من گشتم اون چیزی که میخوامو پیدا نکردم :n03: سایت فروشگاه نرم افزار میخوام طراحی کنم
:n13: من برای پروژه ی پایان نامم طراحی یک سایت فروشگاه نرم افزار را انتخاب کرده ام و تا حدودی به زبان های html , css, jquery آشنا هستم (تا جاییی که توانسته ام یک سایت استاتیک تست هوش طراحی کنم). اما العان نیاز به php دارم و میخوام یادگیری همراه با شروع پروژه ام باشه اما نمیدونم دقیقا اول باید چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید
سلام
البته فقط php نیست . زبان های سمت سرور دیگه ای مثل asp هم هستند که میتونند یادشون بگیرید .
ولی به غیر از یک زبان سمت سرور شما نیاز به یادگیری زبان بانک اطلاعاتی ( mysql ) هم دارید .
سایت 7learn.com میتونه مفید باشه و بسته های آموزش کامل تصویری php هم داره.
در اینجا قالب ملاک نیست!
مهم اینه که هنگامی که با php و mysql یک سیستم مدیریت محتوا ساختید ، سیستم مدیریت محتوا بتونه ازش پشتیبانی کنه .
مثلا وبلاگ سازهایی مثل رزبلاگ رو در نظر بگیرید . برای مثال سیستم مدیریت محتوا از کجا بفهمه که شما میخواید مطالب ارسالی رو کجای قالب بزارید ؟
باید هنگام ساخت اون cms ( سیستم مدیریت محتوا ) کدهای اختصاصی در نظر بگیرید که اون کدهای اختصاصی رو هر کجای قالب که گذاشتید cms بفهمه که باید چیکار کنه !
مثلا هنگام ساخت قالب برای سیستم رزبلاگ هر کجای قالب که کد [Post_Content] رو قرار بدید رزبلاگ میره و همونجا مطلب ارسالی مدیر وبلاگ رو قرار میده .
بعد از اینکه واسه CMS این کدها رو تنظیم کردید بقیش دیگه ساخت یه قالبه که قالب هم حالا ظاهرش هر طور بود اشکل نداره : دی
باتشکر :n40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.