مشاهده نسخه کامل
: خواب سنگین
Amin-Nasim
06-07-2015, 04:14
سلام
راجع به خواب زیاد و کابوس دیدن زیاد شنیدم ، اما در مورد خواب سنگین چیزی که بدرد بخوره پیدا نکردم
خواب من به شدت سنگین هستش
اصلا متوجه زنگ ساعتی که کوک کردم نمیشم
حتی چندتا ساعت هم کوک میکنم ولی باز هم متوجه صدای هیچ کدوم نمیشم (حتی شده که گوشی نیم ساعت زنگ زده ولی من متوجه نشدم )... ویبره ی گوشی هم تاثیری نداره
اهل منزل مثلا پدر و مادر هم خیلی به سختی منو از خواب بیدار میکنند ، توی مدتی که تلاش میکنن منو از خواب بیدار کنن ، من جوابشون رو میدم و باهاشون صبحت میکنم یا حتی میشینم و دوباره میخوابم ولی وقتی به طور کامل از خواب بیدار و هوشیار میشم ، هیچی از حرفایی که زدم و کارایی که کردم یادم نمیاد ( توی خواب راه نمیرم ، فقط موقعی که باید بیدار بشم اینجوری ام )
مدت زمان خوابم بیشتر از 7 ساعت در شبانه روز هست ( با توجه به اینکه تا بیدار بشم طول میکشه )
هر نوع غذایی هم قبل از خواب بخورم ، باز هم وضعیتم همونه
قهوه ، چای و اینجور چیزا هم تاثیری نداشتن
داروی خاصی هم مصرف نمیکنم
پیشاپیش از کمک شما تشکر میکنم :n40:
GHAGHALEELEE
06-07-2015, 10:04
یک موردی که شاید بدردتون بخوره این هست که زمان خواب سنگین در انسانها 11 شب تا 2 شب هست.یعنی اگر کسی هر چقدر این بازه زمانی رو از دست بده خوابش بی کیفیت تر هست. اگر سن تون نزدیک 15 سال هست طبیعتا 7 ساعت خواب زیادی نیست بلکه کمی هم کم هست ولی اگر 25 به بالا دارید 7 ساعت کافیه و باید سر حال بیدار بشید. اگر داروهای پزشکی مصرف میکنید این میتونه سنگینی پس از بیداری رو توجیح کنه
amirmahmod
06-07-2015, 10:31
منم 8 ساعت میخوابم اداره برق منفجر شده بود بیدار نشدم صداش انقدر محیب بوده همه ریخته بودن تو خیابون ببینن چه خبره وضعیت من که خیلی خراب تره :n02:.
ولی دو ساعت آخر خوابم سبک تر میشه.
سلام
من پزشک نیستم. اما اگر مشکل هایی مثل کم خونی، تیروئید و ... را ندارید. بیماری هایی مثل افسردگی و اضطراب که موجب عدم انگیزه فرد برای فعالیت و بلند شدن میشه رو در نظر بگیرید.
Amin-Nasim
06-07-2015, 20:56
یک موردی که شاید بدردتون بخوره این هست که زمان خواب سنگین در انسانها 11 شب تا 2 شب هست.یعنی اگر کسی هر چقدر این بازه زمانی رو از دست بده خوابش بی کیفیت تر هست. اگر سن تون نزدیک 15 سال هست طبیعتا 7 ساعت خواب زیادی نیست بلکه کمی هم کم هست ولی اگر 25 به بالا دارید 7 ساعت کافیه و باید سر حال بیدار بشید. اگر داروهای پزشکی مصرف میکنید این میتونه سنگینی پس از بیداری رو توجیح کنه
کلا فرقی نمی کنه چه ساعتهایی بخوابم ... هر ساعتی که بخوابم وضعیت همینه
منم 8 ساعت میخوابم اداره برق منفجر شده بود بیدار نشدم صداش انقدر محیب بوده همه ریخته بودن تو خیابون ببینن چه خبره وضعیت من که خیلی خراب تره :n02:.
ولی دو ساعت آخر خوابم سبک تر میشه.
خسته نباشی برادر :n02: البته منم جای شما بودم بیدار نمیشدم
ممنون از دوستان عزیز
به نظرتون باید به پزشک مراجعه کنم ؟
پزشک متخصص ؟ طب سنتی ؟ یا .... :n13:
کلا فرقی نمی کنه چه ساعتهایی بخوابم ... هر ساعتی که بخوابم وضعیت همینه
خسته نباشی برادر :n02: البته منم جای شما بودم بیدار نمیشدم
ممنون از دوستان عزیز
به نظرتون باید به پزشک مراجعه کنم ؟
پزشک متخصص ؟ طب سنتی ؟ یا .... :n13:
طب سنتی که این وسط کاری نمی تونه بکنه.
برای ارزیابی وضعیت داخلی میتونید متخصص داخلی مراجعه کنید
hamid3369
06-07-2015, 23:50
باید چکاپ بدی ببینی میزونی :n33:
hesam_a_r
07-07-2015, 01:07
شما در طول روز هم می خوابید یا خستگی روزانه هم مثل حس خواب الودگی مزمن داری؟ یا فقط سخت بیدار میشی/
djbehnam73
07-07-2015, 01:31
والا راستیاتش چیز های که شما میگی رو منم دارم اما نه به این شدت :n02: ( حتی ریز به ریز چیز هایی که گفتید )
اما بذار رعنا جون رو یه یه فراخوانی بکنم ، شاید ایشون بتونن پاسخ بهتری به شما بدن :n09: raana
Amin-Nasim
07-07-2015, 20:29
شما در طول روز هم می خوابید یا خستگی روزانه هم مثل حس خواب الودگی مزمن داری؟ یا فقط سخت بیدار میشی/
بعضی وقتها در ظهرا هم میخوابم ... اگه خوابم به اندازه کافی باشه احساس خواب الودگی ندارم فقط مشکل سر بیدار شدنه .
والا راستیاتش چیز های که شما میگی رو منم دارم اما نه به این شدت :n02: ( حتی ریز به ریز چیز هایی که گفتید )
اما بذار رعنا جون رو یه یه فراخوانی بکنم ، شاید ایشون بتونن پاسخ بهتری به شما بدن :n09: @raana ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ریز به ریز ؟؟؟؟ خسته نباشی :n02:
hesam_a_r
08-07-2015, 19:19
خوب وقتی خواب آلودگی ندارین و سخت بیدار میشین شما چون افسرده نیستید احتمالا به علت میزان کافی سروتونین دیر به خواب rem وارد میشین و کلا خواب با کیفیت بالا دارین .اصولا خواب هاتون کاملا به خاطر میارید؟ظهرا سر ساعت خاص میخوابین ؟تا حالا بختک (فلج خواب) داشتین؟
hesam_a_r
08-07-2015, 19:21
اما بذار رعنا جون رو یه یه فراخوانی بکنم ، شاید ایشون بتونن پاسخ بهتری به شما بدن :n09: @raana ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز رعنا جون 90 درصد سولاتم نمیتونه جواب بده اونوقت .......
Amin-Nasim
08-07-2015, 22:09
خوب وقتی خواب آلودگی ندارین و سخت بیدار میشین شما چون افسرده نیستید احتمالا به علت میزان کافی سروتونین دیر به خواب rem وارد میشین و کلا خواب با کیفیت بالا دارین .اصولا خواب هاتون کاملا به خاطر میارید؟ظهرا سر ساعت خاص میخوابین ؟تا حالا بختک (فلج خواب) داشتین؟
متوجه این قسمت از حرفتون نشدم : احتمالا به علت میزان کافی سروتونین دیر به خواب rem وارد میشین
متاسفانه یا خوشبختانه اکثر خوابهایی که میبینم یادم میمونه (اکثرا هم خوابهای مزخرفی هستن مثلا جر و بحث با دیگران )
تا حدود یک ماه پیش خواب ظهرم تقریبا ساعت منظمی داشت ( حدود 30 دقیقه در روز ) ولی یه ماهی میشه که کم پیش میاد ظهر بخوابم
بختک داشتم ولی خیلی خیلی به ندرت اتفاق افتاده
hesam_a_r
09-07-2015, 05:45
خواب از چند مرحله هست که یکیش خواب REM که بیشتر خارویاها تو این مرحله ایجاد میشه حالا رفتن به این مرحله از خواب هنوز قطعا مشخص نیست 2 ناقل عصبی که من خوندم موثرن 1-استیل کولین2-سروتونین .حالا از عوامل افسردگی یکیش همین سروتونین هست و کلا اگر در سطح متعادل باشه باعث آرامش و احساس خوب و رضایتمندی میشه .شما که کابوس مبینید اصولا روانپزشکان ایمی پرآمین برای مدت محدود تجویز میکنن ولی اگر مشکل ازار دهنده هست پیس یک نورولوژیست (دانشیار یا استاد تمام) برید تا از هر نظر بررسی کنن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.