مشاهده نسخه کامل
: مشکل در پارتیشن Dynamic
سلام
دوستان من می خواستم هارد دیسک لپ تاپم رو از Dynamic به Basic واسه نصب Ubuntu تغییر بدم.
ولی وقتی میخوام از نرم افزار AOMEI Dynamic Disk Manager Pro استفاده کنم اروری میده که تعداد درایو هات زیاده ــو اینا .
من خواستم یه درایو پاک کنم که با همچین صحنه ای مواجه شدم :| ( قبلا درایو هام رو با Disk Management ــه ویندوز ریسایز کرده بودم که Dynamic شد )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](75).png
الان موندم با اونه بخش کوچیک ــی که از درایو های E و D هست چکار کنم !؟ Free Space ــه این درایو های از اون مقدار های کوچیک بیشتره , امکان داره اطلاعاتی تو اونا نباشه ؟!
ممنون میشم کمکم کنید باید زودی Ubuntu بنصبم.
سلام
هنگامی که در هارد داینامیک درایوها به صورت چند تکه در Disk Management (یا در نرم افزار AOMEI Dynamic ِDisk Manager ) نشان داده شوند؛ (در قسمت گرافیکی ) امکان تبدیل هارد به حالت Basic وجود ندارد.
شما می توانید اطلاعات درایوهایی که به این صورت هستند (درایوهای D و E ) را به جای دیگری منتقل کنید.( هارد اکسترنال /درایوهای دیگر به جز درایو های D و E و.....) و پس از این که مطمئن شدید همه اطلاعات به صورت کامل کپی شده اند ؛ درایوها را Delete کنید. پس از حذف این درایوها ؛ درایوهای Dو E حذف شده و همه درایوهای D و E که در قسمت گرافیکی Disk Management ویندوز مشاهده می کنید هم حذف می شوند.
پس از تبدیل به حالت Basic می توانید در فضاهای Unallocated ایجاد شده مجددا درایو ایجاد کنید و یا این فضا را به سایر درایوها اضافه کنید. (با استفاده از Resize درایوها)
نکات مهم :
در هر مرحله فقط یکی از درایوها را حذف شود و پس از تایید و حذف درایو ؛ مراحل را برای درایو دیگر انجام شود.(پس از کپی و انتقال فایلها) (همزمان درایوهای D و E را Delete نشوند)
با حذف هر کدام از درایوهای D همه درایوهای D حذف خواهند شد و با حذف هر کدام از درایوهای E هم همه درایوهای E حذف می شوند.
با فرمت هر کدام از درایوهایی که به صورت چند تکه در Disk Management وجود دارند ؛ همه همه درایوهایی که Letter آنها مشابه درایو
فرمت شده است هم فرمت می شوند. مثلا هر کدام از درایوهای E که فرمت شوند همه درایوهای E هم فرمت می شوند.
در واقع در هارد فقط یک درایو D وجود دارد که در چند قسمت مختلف هارد تقسیم شده است. (برای درایو E هم همین گونه است) و مجموع حجم این درایوها (در قسمت گرافیکی Disk Management) برابر است با حجم اصلی درایو D که در My computer و در قسمت لیست درایوهای Disk Management مشاهده می شود.
خیلی ممنون از توضیحی که دادید.
سوالی که دارم این ـــه که من بر فرض این کار رو انجام دادم و هارد دیسک رو Basic کردم و حالا 3 تا درایو دارم . بعد من واسه نصب Ubuntu به 3 تا پارتیشن جدید هم نیاز دارم
( برای Bootو Swap و etc ).
وقتی دوباره میخوام یکی از درایو هارو Shrink کنم واسه اینکار دوباره هارد دیسک ــم به از Basic به Dynamic تبدیل نمیشه !؟
بعد یه سوال دیگه , این نرم افزار AOMEI Dynamic Disk Manager قابل اطمینان هست !؟ می تونه بدون اینکه اطلاعات پاک بشه دیسک رو Basic کنه !؟
خیلی ممنون بازم.
خیلی ممنون از توضیحی که دادید.
سوالی که دارم این ـــه که من بر فرض این کار رو انجام دادم و هارد دیسک رو Basic کردم و حالا 3 تا درایو دارم . بعد من واسه نصب Ubuntu به 3 تا پارتیشن جدید هم نیاز دارم
( برای Bootو Swap و etc ).
وقتی دوباره میخوام یکی از درایو هارو Shrink کنم واسه اینکار دوباره هارد دیسک ــم به از Basic به Dynamic تبدیل نمیشه !؟
خیلی ممنون بازم.
ممنون
چون در هارد به جز پارتیشن های C و D و E و پارتیشن 350 مگابایتی پارتیشن دیگری وجود ندارد ؛ پس از تبدیل به حالت Basic پارتیشن های C و پارتیشن 350 مگابایتی وجود دارند ولی چون پارتیشن های D و E حذف شده اند ؛ دیگر این درایوها وجود ندارند و به جای آنها فضای Unallocated با حجم تقریبی 800 گیگابایت وجود دارد.
برای ایجاد پارتیشنهای مورد نظر از نرم افزارهای پارتیشن بندی هارد استفاده کنید و پارتیشن های جدید را با حجم دلخواه بسازید. این نرم افزارها معمولا برای ایجاد درایوهای جدید هارد را به حالت داینامیک تبدیل نمی کنند.
با فرض این که درایو سوم هم وجود داشته باشد ؛ در نرم افزارهای پارتیشن بندی هارد از Resize (تغییر حجم درایوها )استفاده کنید و با راست کلیک بر درایو سوم (در صورتی که پس از حذف درایوهای D و E ساخته شده باشد ) و انتخاب Resize حجم آن را مثلا به نصف کاهش دهید و پس از Apply و تایید ؛ پارتیشن دیگری ساخته می شود و در فضای Unallocated باقی مانده می تواتید درایو دیگری با حجم دلخواه ایجاد کنید . و در صورت نیاز دوباره از Resize برای درایو جدید استفاده کنید.
از نرم افزارهای زیر می توانید استفاده کنید.
EaseUS Partition Master
MiniTool Partition Wizard
AOMEI Partition Assistant
در هاردهای به صورت Basic حداکثر 4 پارتیشن Primary می توان ساخت. برای ایجاد پارتیشن های بیشتر می توان حداکثر 3 پارتیشن Primary ایجاد کرد و پارتیشن های دیگر را به صورت Logical ایجاد کرد.
در صورتی که در هارد 4 پارتیشن Primary وجود داشته باشد ؛ و بخواهید پارتیشن دیگری ایجاد کنید ؛ ممکن است ویندوز هارد را به صورت Dynamic تبدیل کند؛ برای جلوگیری از این مشکل یکی از پارتیشن ها را با نرم افزار هایی که در بالا گفته شد به Logical تبدیل کنید و سپس با استفاده از Resize (تغییر سایز) حجم پارتیشن Logical را کاهش دهید و در فضای Extended ایجاد شده ؛ پارتیشن دیگری بسازید.
هر گاه هنگام ساختن پارتیشن جدید اخطار تبدیل هارد به حالت Dynamic دریافت کردید ؛ کافی است یکی از پارتیشنها را با یکی از نرم افزار های اشاره شده در بالا به حالت Logical تبدیل کنید و سپس پارتیشن جدید را ایجاد کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تغییری درایو C و درایو 350 مگابایتی ایجاد نشود.
هنگام استفاده از این نرم افزارها ؛ نرم افزارهای دیگر اجرا نشوند و تنظیمات Power option در حالت Power Saver نباشد.
ویرایش : شرمنده یه کم دیر شد . بله این نرم افزار کاملا قابل اطمینان است . پس از کانورت ؛ این نرم افزار پیام ریستارت سیستم را نشان می دهد که با کلیک بر OK سیستم بلافاصله ریستارت می شود. بخشی از مراحل تبدیل در زمان بوت انجام می شود پس ویندوز باید بدون مشکل بوت شود و به صورت ناگهانی و بدون دلیل ریستارت نشود و یا هنگ نکند.
اگر ویندوز مشکل خاصی نداشته باشد ؛ این نرم افزار قابل اطمینان است .
هنگام اجرای این نرم افزار هیچ نرم افزار دیگری در حال اجرا نباشد ؛ ترجیحا آنتی ویروس را هم موقتا غیرفعال کنید.
@*M!L4D* ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.