مشاهده نسخه کامل
: لپ تاپ مناسب برنامه نویسی تا سقف 4.5 میلیون
با سلام
دانشجوی کامپیوتر نرم افزارم ، بیشتر کارم برنامه نویسیه و خیلی کم بازی هم میکنم. کلا یک لپ تاپ میخوام که تا 5 سال آینده جواب کارام رو بده. تا سقف 4.5 میلیون میتونم هزینه کنم.
ویژگی هایی که برام مهمه :
صفحه نمایش خوبی داشته باشه
کیبرد خوبی داشته باشه
وزنش کمتر از 2.2 کیلو باشه
ترجیحا ssd باشه
کیفیت ساخت خوبی داشته باشه ( لپ تاپ قبلیم N550JV بود که خیلی مشکل ریز کمتر از 2 سال پیدا کرد . از جمله سوختن پیکسل ال سی دی ، مشکل بلندگو ها ، جک هدفون و... )
لپ تاپی که الان مد نظرمه
Apple MacBook Pro MF840هست ، تا حالا با سیستم عامل مک کار نکردم آیا نرم افزار های مورد نیازم رو داره؟ ، آیا سخت افزار لپ تاپ فوق مشکلی توی کامپایل پروژه های سنگین نداره؟ آیا روی لپ تاپ فوق به خوبی ویندوز اجرا میشه؟
اگه شما بودید چه لپتاپی انتخاب میکردید؟
لطفا راهنماییم کنید.
با تشکر
سلام
نکته مهمی رو اشاره نکردین برنامه نویسی برای چه پلتفرمی دات نت؟ وب؟ اندورید؟
وب و اندروید مشکلی ندارید با مک و همه کامپایلر ها هست
دات نت فعلا ی نسخه ای ماکروسافت داده بیرون من امتحانش نکردم اما طبیعتا برای کار حرفه ای زیاد مناسب نیست
ویندوز روی مک با پارالل و بوت کمپ نصب میشه در هر دو حال مشکلی با ویندوز ندارین زیرا ویژوال استدیو اصلا سنگین نیست و براحتی بالا میاد
سلام
دات نت فعلا ی نسخه ای ماکروسافت داده بیرون من امتحانش نکردم اما طبیعتا برای کار حرفه ای زیاد مناسب نیست
ویندوز روی مک با پارالل و بوت کمپ نصب میشه در هر دو حال مشکلی با ویندوز ندارین زیرا ویژوال استدیو اصلا سنگین نیست و براحتی بالا میاد
خیلی ممنون بابت راهنماییتون. برنامه نویسی دات نت هم مد نظرم هست.
میشه چند تا لپ تاپ ویندوزی هم معرفی کنید.
با تشکر
لپتاپ ویندوزی با کیفیت همین سری n ایسوس هست که شما میگی پر از مشکل بوده
البته الترا بوک های سونی هم با این که خط تولیدشان بسته شده ولی هنوز توی بازار هستند اونا هم خوبن
وافعا ی الترابوک ویندوزی عالی تو بارار پیدا نمیشه و این جای تاسف داره
parmida_R
08-07-2015, 21:46
سلام
سلام
من از خوندن پست های شما فهمیدم که لپ تاپ های اپل بیشتر باتری نگه می دارن و صفحه نمایش های با کیفیتی دارن اما من فقط با ویندوز کار می کنم
همچنین شما نوشتید که می شه ویندوز رو روی اپل نصب کرد
به نظر شما می شه کلا لپ تاپ اپل گرفت و سیستم عاملش رو حذف کرد و فقط ویندوز نصب کرد یا باید هر دو نصب باشه و اینکه روی ویندوز نصب شده می شه همه نرم افزار های ویندوزی رو نصب کرد و کار کردن با اون به راحتی صورت می گیره یا ممکنه اختلالاتی یا ایرادهایی پیدا بشه
حالا اگه نمی شه سیستم عامل اپل رو حذف کرد (چون نمی دونم حجمش چقدره) مثلا 20 گیگ پر باشه برای سیستم عامل اپل آیا می شه بقیه هارد رو کلا اختصاص بدیم به ویندوز و کلا با اون 20 گیگ اپل کاری نداشته باشیم
سلام
من از خوندن پست های شما فهمیدم که لپ تاپ های اپل بیشتر باتری نگه می دارن و صفحه نمایش های با کیفیتی دارن اما من فقط با ویندوز کار می کنم
همچنین شما نوشتید که می شه ویندوز رو روی اپل نصب کرد
به نظر شما می شه کلا لپ تاپ اپل گرفت و سیستم عاملش رو حذف کرد و فقط ویندوز نصب کرد یا باید هر دو نصب باشه و اینکه روی ویندوز نصب شده می شه همه نرم افزار های ویندوزی رو نصب کرد و کار کردن با اون به راحتی صورت می گیره یا ممکنه اختلالاتی یا ایرادهایی پیدا بشه
حالا اگه نمی شه سیستم عامل اپل رو حذف کرد (چون نمی دونم حجمش چقدره) مثلا 20 گیگ پر باشه برای سیستم عامل اپل آیا می شه بقیه هارد رو کلا اختصاص بدیم به ویندوز و کلا با اون 20 گیگ اپل کاری نداشته باشیم
لپتاپ های اپل روی مک یا نهایتا پارللل خوب باطری نگه میدارن روی ویندوز همون اشه و همون کاسه
مشکل بعدی با ویندوز همین رزلوشن بالای ان است که زیاد جالب نیست پ اذیت میکنه
بنظر من خرید لپتاپ اپل و پاک کردن مک و نصب ویندوز کار اشتباهی هست
بهتره برین سراغ الترابوک های ایسوس مثلا سری زن بوک
parmida_R
08-07-2015, 23:10
لپتاپ های اپل روی مک یا نهایتا پارللل خوب باطری نگه میدارن روی ویندوز همون اشه و همون کاسه
مشکل بعدی با ویندوز همین رزلوشن بالای ان است که زیاد جالب نیست پ اذیت میکنه
بنظر من خرید لپتاپ اپل و پاک کردن مک و نصب ویندوز کار اشتباهی هست
بهتره برین سراغ الترابوک های ایسوس مثلا سری زن بوک
خیلی ممنونم از پاسختون
من قبلا فکر می کردم رزولوشن جز مشخصات صفحه نمایشه می شه توضیح بدید "رزولوشن ویندوز بالاست" یعنی چه
و یک سوالی که پاسخ ندادید این بود که نصب نرم افزار روی ویندوزی که در اپل نصب شده مشکل ایجاد می کنه یا نه
ویندوز نهایتا فول اچ دی رو ساپورت میکنه ه اونم با هزاتا مشکل مواجع هست مثل تار بودن بعضی برنامه ها کوچک بودن ایکون ها
نمایشگر های مک بوک ها تقریبا ۲کی هستد که وضع وخیم تر میشود
ظبیعتا نرم افزار های سنگین مثل بازی یا کارهای رندرینگ جواب نمیده چون سخت افزار قوی نیست
باقی نرم افزار ها نباید مشکلی باشه
یه انسان
23-07-2015, 08:13
سلام لب تاب
ASUS N501JW
خیلی خوبه البته تو خاور میانه این اسمو داره ولی توی سایت asus
Asus Zenbook PRO UX501
یعنی شیفتش میشی
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 21.3 × 255 × 383 میلیمتر - وزن: 2.27 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4720HQ 2.60GHz up to 3.60 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 12 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: حافظههای هیبردی - مشخصات: یک ترابایت هارددیسک به همراه 128 گیگابایت حافظه SSD
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 960M GDDR5 4GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع IPS LCD با دقت 4K 3840x2160 - لمسی
امکانات:فاقد درایو نوری Webcam Card Reader Wi-Fi HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی از نوع پلیمری - Microsoft Windows 8.1
قیمت 4800
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.