PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سیستم (فقط کیس) از 1.5 تا 2 تومن

ehsan-inventor
05-07-2015, 18:05
سلام دوستان
من یه سیستم می خوام جمع کنم که هزینه م 1.5 تا 2 تومن بشه.
مانیتور، موس، کیبورد و اسپیکر دارم

کاری که از سیستم می خوام رندرینگ (3Dmax) نرم افزار مهندسی،ادیت و ویرایش عکس، حسابداری و کار با نرم افزار آفیس،اینترنت و استفاده روز مره هستش.
چه پیشنهادی دارین؟

پیشنهاد یکی از دوستانم این بوده:

CPU: Core i5 4440
Ram Adata 2*4 Gig
H.D.D : 1TB Seagate
Motherboard: Asus H81M-V3
Graphic: Asus GT730 2Gb
POwer: Green 430
Case: Green MD121
Dvd W : pioneer

afshin b
05-07-2015, 19:28
سیستم پیشنهادی، سیستم خوبیه. فقط نیاز به گرافیک مجزا ندارید. گرافیک مجتمع پردازنده کاملا جوابگو هست.
بنظر من پول گرافیک رو برای خرید ssd هزینه کنین که سرعت کلی سیستم به طور چشمگیری افزایش پیدا میکنه. پیشنهاد من برای ssd:
Samsung 850 EVO 120GB : 280.000

ehsan-inventor
05-07-2015, 20:06
ممنون افشین جان
ببخشید من نمی دونم منظورتون از SSD چیه... خیلی سر رشته ندارم.
میبشه بیشتر راهنمایی کنین؟ گرافیک مجتمع پردازنده و SSD ... ؟

afshin b
05-07-2015, 20:18
گرافیک مجتمع پردازنده:
درون این cpu که انتخاب کردید، پردازنده گرافیکی هم وجود داره، یعنی کار یه کارت گرافیک معمولی رو انجام میده. فقط مادربردی که انتخاب میکنید باید خروجی تصویر مورد نظرتون رو داشته باشه. خروجی VGA رو که همه دارن. خروجی HDMI اگر خواستید پیشنهاد میکنم این مادبرد تهیه کنین:
ASrock H81 Pro BTC : 195.000

توضیح ssd :
یک درایوی که به جای هارد ازش استفاده میکنین برای نصب ویندوز و برنامه ها روی اون. سرعت بسیار بالاتری از هارد معمولی داره و البته گرونتره. برای اطلاعات بیشتر یه سرچ کنین. مثلا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پشتیبانی-آونگ/آموزش-و-پایگاه-دانش-آونگ-knowledg-base/درایو-حالت-جامد-چیست-what-is-ssd/

gooogh
05-07-2015, 20:20
سلام دوستان
من یه سیستم می خوام جمع کنم که هزینه م 1.5 تا 2 تومن بشه.
مانیتور، موس، کیبورد و اسپیکر دارم

کاری که از سیستم می خوام رندرینگ (3Dmax) نرم افزار مهندسی،ادیت و ویرایش عکس، حسابداری و کار با نرم افزار آفیس،اینترنت و استفاده روز مره هستش.
چه پیشنهادی دارین؟

پیشنهاد یکی از دوستانم این بوده:

CPU: Core i5 4440
Ram Adata 2*4 Gig
Graphic: Asus GT730 2Gb
POwer: Green 430
Case: Green MD121

سلام

چون نوشتی از 1.5 تا 2 کار سخت شد اگه دقیقا بودجه رو بگی بهتره

Asus H97M-E : 340
Intel Core i5-4440 : 560
Western Digital Caviar Blue 1TB : 180
G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 cl7 : 250
Zotac GTX 750Ti 2GB : 550
Green GP430A-HE : 150

چون با 3dmax کار می کنی 550 صرف گرافیک شده

برای کار با 3dmax سیستم پایین تر از این رو توصیه نمی کنم فقط می تونی مادربرد ارزونتری بخری مثل

EliteGroup Essentials Series H81H3-A3 : 230

afshin b
05-07-2015, 20:24
حرف دوستمون تایید میشه. من متوجه کاربری 3dmax شما نشده بودم. برای viewport در 3dmax به گرافیک مجزا نیاز پیدا میکنین. پس گرافیک مجتمع کافی نیست

ehsan-inventor
05-07-2015, 21:03
ممنون دوستان، از راهنمایی های خوبتون. :n40:
من قیمت دقیق بخوام بگم می تونم بگم 1.7-1.8 نهایتا.
و حالا می گم من سر رشته ندارم خیلی. سیستم من قراره در طول روز خیلی روشن باشه و کارای روزمره انجام شده مث آفیس و ...
هر چند از گاهی قراره بره زیر گرافیکی بار مثلا سه روزی یه بار یه رندر 3D MAX ازش بگیرم.
با این حساب چطور میشه؟

gooogh
05-07-2015, 23:07
ممنون دوستان، از راهنمایی های خوبتون. :n40:
من قیمت دقیق بخوام بگم می تونم بگم 1.7-1.8 نهایتا.
و حالا می گم من سر رشته ندارم خیلی. سیستم من قراره در طول روز خیلی روشن باشه و کارای روزمره انجام شده مث آفیس و ...
هر چند از گاهی قراره بره زیر گرافیکی بار مثلا سه روزی یه بار یه رندر 3D MAX ازش بگیرم.
با این حساب چطور میشه؟

به جای سی پی یو سیستم بالا سی پی یو زیر رو جایگزین کن

Intel Core i3-4170 : 400

که درمیاد 1870 و می تونی مادربرد رو هم

EliteGroup Essentials Series H81H3-A3 : 230

بگیری که در میاد 1760

ehsan-inventor
07-07-2015, 20:18
ممنون دوستان در مورد CPu به جای 4170 من 4370 بگیرم بهتر نیست؟ ولی گویا هیچ سایتی نداره. قضیه ش چیه؟
بهتره که 4370 بگیرم؟
تو مشخصاتش چنین چیزی هست:

memory controller

Memory controller
Built-in

Built-in

Memory type

DDR3-1600

DDR3-1333

DDR3

که 4170 فقط DDR3 هست ولی اون یکی DDR3-1600 , DDR3-1333 رو تیک زده. اینا مربوط به چی میشه مهمه؟

afshin b
07-07-2015, 20:25
ممنون دوستان در مورد CPu به جای 4170 من 4370 بگیرم بهتر نیست؟ ولی گویا هیچ سایتی نداره. قضیه ش چیه؟
بهتره که 4370 بگیرم؟
تو مشخصاتش چنین چیزی هست:

memory controller

Memory controller
Built-in

Built-in

Memory type

DDR3-1600

DDR3-1333

DDR3

که 4170 فقط DDR3 هست ولی اون یکی DDR3-1600 , DDR3-1333 رو تیک زده. اینا مربوط به چی میشه مهمه؟
برتری ۴۳۷۰ در ۱۰۰ مگاهرتز فرکانس بالاتر، یک مگ کش لول ۳ بالاتر و گرافیک مجتمع کمی بهتر هست.
اگر تو بازار نیست که خب کاریش نمیشه کرد.
اما در مورد ساپورت رم هیچ فرقی ندارن.
مقایسه دقیق تر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ehsan-inventor
07-07-2015, 21:05
ممنون افشین جان
در مورد کارت گرافیک هم چنین سایتی داریم؟
من CPU رو همین i3 4170 انتخاب می کنم... اگر 4370 گیرم بیاد چه بهتر.
حالا خواستم یه بررسی مقایسه ای گرافیکی هم انجام بدم.
ممنون میشم یه سایت خوب مث همین معرفی کنین.

afshin b
07-07-2015, 21:13
ممنون افشین جان
در مورد کارت گرافیک هم چنین سایتی داریم؟
من CPU رو همین i3 4170 انتخاب می کنم... اگر 4370 گیرم بیاد چه بهتر.
حالا خواستم یه بررسی مقایسه ای گرافیکی هم انجام بدم.
ممنون میشم یه سایت خوب مث همین معرفی کنین.
برای گرافیک من قسمت performance summery ریویوهای سایت techpowerup.com رو خیلی استفاده میکنم. یه مقایسه ی جامع و دقیق هست. مثل همین عکس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ehsan-inventor
13-07-2015, 20:55
سلام دوباره دوستان
ممنون از راهنمایی های شما.
من چند روزی مشغول مقایسه بودم. بودجم حالا یه خرده بالا پایین شه مشکلی نیست
این لیست نهایی. میخواستم نظرتون رو بدونم مجددا با توجه به اینکه بودجم می تونه تغییر کنه تا 2 تومن. حالا هرچی کمتر بهتر ولی 100 تومن این ور اون ور خیلی فرق نداره
پیشاپیش ممنون هستم و عذر می خوام بابت طولانی شدن متنم. لطف بزرگی می کنین اگه راهنمایی بفرمایین...

CPU: Core i3 4170
یا 4370 اگه گیر بیاد بهتره...

Ram Adata 2*4 Gig
یا
Ram KingStone 2*4 Gig
یا
Ram G.Skill Ripjaws 2*4 Gig
رم فرق داره از چه برندی باشه؟ کینگ از همه ارزون تره گویا و من قبلا همه رم هام کینگ استون بوده و راضی بودم... اگه کینگ بردارم خوبه؟ فرقشون چیه؟

یا
Western Digital Caviar Blue 1TB
هارد خیلی برام مهمه. من هارد فعلیم مشکل شایعی داشت که خود به خود خراب میشد . کلی داستان باهاش داشتم. می خوام هارد بی ایرادی باشه و زود خراب نشه... کدمش بهتره؟

یا
Motherboard: Asus H97M-E
یا
GigaByte GA-H97M-D3H
دو تای دومی مشخصات نزدیک به هم دارن. ولی اولی رو چون دوستم پیشنهاد داده گفتم. می خوام بدونم با چیزایی کهمن انتخاب کردم همین مادر برد اولی جوابگو من هست؟
تفاوت عمده چیه؟ خروجی 4کی و صدای خوب یا چیزای مهم تر؟
و یه نکته. Expansion Slots چیه؟ تو مادر برد ایسوزی که گفتم این جوریه:
Number of Legacy PCI Slots: 0

Number of PCIe 2.0 x16 Slots: 1

Number of PCIe 3.0 x16 Slots: 1

Number of PCIe x1 Slots: 3

سوالم اینه که اون اولی چیه؟ چیز مهمی نیست که صفره؟! ببخشید اگه سوالم ممکنه ابندایی به نظر بیاد... آخه تو مقایسه با هم رده هاش این فقط این تعدادش صفر بود.

Graphic: Asus GTX750 Ti 2Gb
یا
Zotac GTX 750Ti 2GB : 550
اول از همه خواستم بدونم این که مادر برد از یه برند باشه بهتره کارت گرافیکم از همون باهش تا بهتر مچ شعه یا نه مهم نیست؟
بعد این که قبلا عرض کردم من هر چند از گاهی می خوام با 3dmax یا نرم افزار های دیگه رندر بگیرم. و کار مهندسی هم انجام بدم که گرافیک بالا می خواد. شاید گیم مثل NFS هم اجرا کنم... گویا هیمنا جواب گوی نیازم هست. ولی کدوم برند؟ خیلی مهمه؟ از نظر طول عمر، داغ نکردن و خدمات و هرچی...
ممنون میشم یه توضیحی راجع به این موردم بدین.
Green GP430A-HE : 150
پاور هم که جواب گو هست؟
سیستم فعلی من تند تند پاور می سوزونه امیدوارم این پاور از این نظر خوب باشه...؟
Case: Green EX Jaguar
یه کیس با قیافه فضایی هستش که دادشم پسند کرده.. در واقع سیستم برای ایشونه ولی من قراره کار رندر هم ازش بکشم. کیس با خنک کنندگی خوبیه. و قیمت 170 تومنه...
اینم که فک نکنم جای بحث باشه...
خوب حول و حوش دو تومن میشه دیگه...
چطوره>؟ راهنمایی می کنین من قطعیش کنم؟
و با توجه به مذاکرات و نوسان دلار آیا منطقیه الان بخرم یا نه خیلی فرق قیمت نخواهیم داشت و من همین الان بخرم
سپاس :n16:

NEED FOR PC
13-07-2015, 21:55
آدم پست رو میبینه تنش میلرزه جواب بده:n02:

رم ها فرقی ندارند هرچی شد ولی کیفیت gskill معمولا بهتر بوده.

حقیقتا هارد خیلی موجود حساسیه :) اون دوتا برند هم هردوتا خوبن ! خودم یک وسترن آبی سوزوندم ولی دلیل نمیشه که وسترن بد هست اتفاقا بسیار هم خوب بود ! درکل نظری ندارم فکر نمیکنم فرقی بکنند.

در مورد pci لگاسی خوب یادم نیست فکر کنم برای اتصال کارت صدا و تیونر های مستقل استفاده میشده . هیچ وقت سمت h81 نرین اگر پول h97 رو دارید. پیشنهاد من اون مین گیگا هست.

کارت هم ایسوس 100 تومن گرونتره که ! همون ازراک رو بگیرید . هیچ چیزی رو از دست نمیدین! کوفتشان باد دلال ها !

پاور هم یکم قوی تر بردارین به جایی نمیخوره ! مثلا 450 وات کرسیر 130 تا 140 هست ! یا مثلا کولر مستر الیت 550 وات 160 تا 170 تومنه .

فرقی نمیکنه اینجا ایران است :)))

مبارکه !

درود:»