ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : داغ کردن بیش از حد cpu و خاموش شدن سیستم

uoogle
05-07-2015, 08:13
سلام دوستان
خسته نباشید
من مادر برد سیستمم چند روز پیش از کار افتاد رفتم یه دونه دیگه گرفتم
اما حالا یه مشکل داره
وقتی که میخوای بازی سنگین مثل pes رو اجرا کنی و یا حتی بخوای یه فایل حجیم رو انتقال بدی به فلش معموری و حتی موقع نصب برنامه ها و بازی های حجیم دمای CPU خیلی بالا میره تا حدود 115 درجه و سیستم بدون هیچ اخطاری خاموش میشه .
سیستم رو بردم همونجا که مادر برد رو گرفته بودم اونجا هیچ مشکلی نداره وصل میکنه خودش یه روز دادم از صب تا شب ازش کار کشید هیچ مشکلی براش پیش نیودم ولی اینجا خودم که میارم خاموش میشه !!!
به نظر شما مشکل چی میتونه باشه؟؟؟
ممنون

EXTREME
05-07-2015, 08:26
دمای محیط ممکنه بالا باشه حالا شما سبستم رو یک خاک گیری بکنید یک خمیر خوب به پردارنده بزنید و از درست کار کردن فن هم مطمین بشید تهویه کیس و دمای محیط خم خیلی موثره

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

uoogle
05-07-2015, 08:45
این کارا رو انجام دادم فن هم درست کار میکنه
ببینید سیستم من الان یه فن روی CPU داره با فنی که تو پاور هست و اون کوچیکه که رو کارت گرافیک هست .
رو مادربرد قبلی با همینا جواب میداد احتمال داره که روی این به فن اضافی نیاز داشته باشه برای خنک کردن؟

EXTREME
05-07-2015, 09:33
این کارا رو انجام دادم فن هم درست کار میکنه
ببینید سیستم من الان یه فن روی CPU داره با فنی که تو پاور هست و اون کوچیکه که رو کارت گرافیک هست .
رو مادربرد قبلی با همینا جواب میداد احتمال داره که روی این به فن اضافی نیاز داشته باشه برای خنک کردن؟

مدل پردازندتون چیه ؟...

1376MAXIMUM
05-07-2015, 10:21
با این اوصاف مطمئینید که خمیر پردازنده رو درست زدید و فن درست جا خورده؟
سی پی یو درست سر جاش هست؟

uoogle
05-07-2015, 10:58
مدل پردازندتون چیه ؟...

AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2.61 GHz

EXTREME
05-07-2015, 11:37
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2.61 GHz

نه این پردازنده با فن استوک به درستی کار میکنه شما خمیر پردازنده رو بررسی کردید ؟ اگر فن درسته تهویه کیس مشکلی نداره؟ خاک گیری کردید سیستم رو

من فقط یک بار با این موضوع رو به رو شدم که هرکاری کردم دمای پردازنده پایین نبود و با تعویض پاور مشکلش حل شد میگم فقط یک بار بود

uoogle
05-07-2015, 12:00
تمام این ها رو چک کردم ولی از هیچکدوم نبود
البته ناگفته نماند خمیر پردازنده رو چک کردم به نظرم مقدارش کم بود چون خمیر در دسترس نبود مقدار کمی خمیر دندون زدم بهش و کلر اتاق رو هم روشن کردم PES رو گزاشتم و نیمه اول بازی (10 دقیقه ) بدون مشکل شد بازی کنی در صورتی که قبلا حداکثر دو الی سه دقیقه بالا میموند . بعد دوباره خاموش شد
به نظر شما میتونه از پاور باشه ؟
یعنی پاور با برد قبلیم سازگار بوده ولی با این جدیده سازگار نیست ؟

uoogle
05-07-2015, 12:03
بینید در حالت عادی که کار میکنم دمای سی پی یو بین 70 تا 85 هست . به نظرم خیلی بالاس شاید مشکل از مادربرد باشه . نظر شما چیه؟

uoogle
05-07-2015, 12:44
در ضمن یه نکته فن و پایه و CPu از این نوع هستن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1376MAXIMUM
05-07-2015, 13:10
تمام این ها رو چک کردم ولی از هیچکدوم نبود
البته ناگفته نماند خمیر پردازنده رو چک کردم به نظرم مقدارش کم بود چون خمیر در دسترس نبود مقدار کمی خمیر دندون زدم بهش و کلر اتاق رو هم روشن کردم PES رو گزاشتم و نیمه اول بازی (10 دقیقه ) بدون مشکل شد بازی کنی در صورتی که قبلا حداکثر دو الی سه دقیقه بالا میموند . بعد دوباره خاموش شد
به نظر شما میتونه از پاور باشه ؟
یعنی پاور با برد قبلیم سازگار بوده ولی با این جدیده سازگار نیست ؟
ببخشید ولی خمیر دندون سیلیکن و خواص سیلیکن رو نداره انتقال حرارت نداره و بعد از مدت کوتاهی خشک میشه در حالی که خمیر سیلیکن جتی بعد از ۲-۳ سال هنوز خشک نشده و یه مقدار سقت تر شده یه جورایی خالت لاستیکی پیدا کرده ولی هنوز به دست میماله فعلا تو شرایط سنگین استفاده نکنید و در اولین فرست خمیر مرغوب تهیه کنید چیزی حدود ۱۰-۱۵ قیمتش هست ارزون تر هم هست اما خوب بعد از مدت کوتاهی کاراییش رو به میزان زیادی از دست میده که قیمتش حدود ۱۰۰۰ تومان و ... هست توصیه نمیکنم استفاده کنید
اگر نمیرسید خودتون برای خرید برید میتونید از دیجیکالا بخرید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یکی از بهترین خمیر های دنیا هست رو کارت گرافیکم من زدم یه ۲-۳ سالی هست دارمش اصلا مشکلی نداشته

قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید

uoogle
06-07-2015, 08:50
سلام
خمیر سیلیکن هم گرفتم زدم بهش ولی هنوز همون مشکل هست هنوز داغ میکنه و خاموش میشه
راه حل دیگه ای در نظر ندارید

afshin b
06-07-2015, 09:49
سلام
خمیر سیلیکن هم گرفتم زدم بهش ولی هنوز همون مشکل هست هنوز داغ میکنه و خاموش میشه
راه حل دیگه ای در نظر ندارید
پردازنده رو از جاش دربیار و ببین تمام پین هاش سالمه یا شکسته هم داره؟

EXTREME
06-07-2015, 13:18
بله پردازنده رو دربیارید و پین هاشو بررسی کنید و اگر سالم است دوباره جا بزنید اگر درست نشد و همه موارد هم بررسی شده بود با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

uoogle
06-07-2015, 16:57
پردازنده رو باز کردم مشکلی نداشت با یه پاور دیگه هم تست کردم ولی فرقی نکرد

فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk

afshin b
06-07-2015, 18:04
پردازنده رو باز کردم مشکلی نداشت با یه پاور دیگه هم تست کردم ولی فرقی نکرد

پردازنده رو با نرم افزار (مثل Aida 64) تحت فشار قرار بدید و همزمان دما رو چک کنین. همینطور که تحت فشار هست، برای چند ثانیه با انگشتتون هیت سینک رو فشار بدین به سمت پردازنده و ببینین در این حالت دما پایین تر میاد یا نه.
من دلیلی جز هیت سینک نمیبینم

1376MAXIMUM
06-07-2015, 18:11
پس احتمالا از سنسور ها هست و خیلی داغ نمیشه سنسور ها اشتباه داره و سیستم بر مبنای اطلاعات غلط خاموش میکنه سیستم رو

قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید

uoogle
06-07-2015, 19:30
هیت سینگ هم فوقالعاده داغ میشه یعنی اگه یه چند لحظه دستت روش باشه میسوزه دستت
تغییرات دما در حالت معمولی بین 70 تا 85 هست وقتی سی پی یو رو تهت فشار میزاری تا 120 درجه میره و خاموش میشه

afshin b
06-07-2015, 19:38
هیت سینگ هم فوقالعاده داغ میشه یعنی اگه یه چند لحظه دستت روش باشه میسوزه دستت
تغییرات دما در حالت معمولی بین 70 تا 85 هست وقتی سی پی یو رو تهت فشار میزاری تا 120 درجه میره و خاموش میشه

خیلی عجیبه
یه عکس از پین های CPU میتونین بذارین من ببینم؟

javad2015
06-07-2015, 20:35
سنسور مشکل داره.....من قبلنم برخوردم با چنین مشکلی.دما رو تا 150 نشون میداد!!!!بدیش اینه که مین بر اساس سنسور کار میکنه و سیستمو ریست میکنه!!

afshin b
06-07-2015, 20:38
سنسور مشکل داره.....من قبلنم برخوردم با چنین مشکلی.دما رو تا 150 نشون میداد!!!!بدیش اینه که مین بر اساس سنسور کار میکنه و سیستمو ریست میکنه!!
دما چطور به ۱۵۰ میرسید؟ بعد ۱۰۰ دیگه باید ری استارت میشده.

javad2015
06-07-2015, 20:52
وقتی ازطریق بوت میرفتی تو بایس میدیدی دماش مدام تغیر میکرد از 90 شروع میشد تا 150 متغیر بود.

EXTREME
06-07-2015, 21:40
بایوس مین رو آپدیت کنید درست نشد مشکل از طرف مین میتونه باشه

uoogle
07-07-2015, 08:52
ممنون از همه فکر کنم مادربرد مشکل داره بعد از تعطیلات برم یه نو بگیرم از شانس من هم ddr2 هست که گیر نمیاد

EXTREME
07-07-2015, 10:06
ممنون از همه فکر کنم مادربرد مشکل داره بعد از تعطیلات برم یه نو بگیرم از شانس من هم ddr2 هست که گیر نمیاد

بهتره اول قطعاتتون رو روی یک مین دیگه تست کنید بعد اقدام به خرید بکنید