ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هنگ کردن سیستم

amir hossain .kh
03-07-2015, 15:42
سلام من یه کارت گرافیک nvidia gt 430 دارم و وقتی به اینترنت متصل میشم بعضی وقت ها سیستمم هنگ میکنه ومجبور به ریستارت میشم فکر کنم مربوط به کارت گرافیک باشه چون چند وقت پیش مادربورد رم و پاورو عوض کردم واونجا بهم گفتن کارت گرافیکت ضعیفه البته بعضی وقت ها ماوس وکیبورد غیر فعال میشه و پس ریستارت سیستم بالا نیماد و یا باید دوتا سیمی که به هارد متصل میشه رو جدا کنم و دوباره بزنم و یا باید رمو در بیارم ودوباره سر جاش بزارم تا بالا بیاد راستی دمای کارت گرافیک توی بازی زیاد بالا میره یه بارم با نرم افزار furmark تست کردم تا بالای هفتادم رفت

EXTREME
03-07-2015, 16:23
سلام من یه کارت گرافیک nvidia gt 430 دارم و وقتی به اینترنت متصل میشم بعضی وقت ها سیستمم هنگ میکنه ومجبور به ریستارت میشم فکر کنم مربوط به کارت گرافیک باشه چون چند وقت پیش مادربورد رم و پاورو عوض کردم واونجا بهم گفتن کارت گرافیکت ضعیفه البته بعضی وقت ها ماوس وکیبورد غیر فعال میشه و پس ریستارت سیستم بالا نیماد و یا باید دوتا سیمی که به هارد متصل میشه رو جدا کنم و دوباره بزنم و یا باید رمو در بیارم ودوباره سر جاش بزارم تا بالا بیاد راستی دمای کارت گرافیک توی بازی زیاد بالا میره یه بارم با نرم افزار furmark تست کردم تا بالای هفتادم رفت

شما زمانی که به اینترنت متصل نیستید هیچ مشکل هنگ کردنی رو ندارید؟

amir hossain .kh
03-07-2015, 17:41
شما زمانی که به اینترنت متصل نیستید هیچ مشکل هنگ کردنی رو ندارید؟

بعضی وقت ها توی بازی هنگ میکنه یامثلا وقتی چند چیز مختلف با هم به سیستم متصله (فلش مموری و گوشی و....)

EXTREME
03-07-2015, 17:57
بعضی وقت ها توی بازی هنگ میکنه یامثلا وقتی چند چیز مختلف با هم به سیستم متصله (فلش مموری و گوشی و....)

نمیشه قطعی گفت مشکل از چیه چون هنگ کردن از هر چیزی میتونه باشه بایداول بررسی کنید مشکل نرم افزاری نداشته باشید یعنی ویندوز سالم باشه و سیستم ویروسی نباشه
اگر مشکل از این مورد نبود باید گرافیک رم هارد و پاور رو با قطعه سالم بررسی کنید

دمای قطعات رو هم چک کنید

amir hossain .kh
03-07-2015, 18:04
نمیشه قطعی گفت مشکل از چیه چون هنگ کردن از هر چیزی میتونه باشه بایداول بررسی کنید مشکل نرم افزاری نداشته باشید یعنی ویندوز سالم باشه و سیستم ویروسی نباشه
اگر مشکل از این مورد نبود باید گرافیک رم هارد و پاور رو با قطعه سالم بررسی کنید

دمای قطعات رو هم چک کنید

توی نرم افزار speed fan دمای یه چیزی به اسم core 0 وcore1 به حد اتش گرفتن بود و ویندوزمو تازه عوض کردم

EXTREME
03-07-2015, 19:01
توی نرم افزار speed fan دمای یه چیزی به اسم core 0 وcore1 به حد اتش گرفتن بود و ویندوزمو تازه عوض کردم

با نرم افزار hw monitor دما رو گزارش بدید

Sam.seven
04-07-2015, 07:09

شاید کارت گرافیکتون با چیزایی که عوض کردید سازگاری نداره.
مطمئنید که قطعات جدید به هم می‌خورن؟

EXTREME
04-07-2015, 08:00
کارت گرافیک جدا از برد اصلی است و مسیله سازگار بودن برای گرافیک مطرح نمیشه برد اسلات pci express2.0 x16 جداقل داشته باشه گرافیک روش میشینه

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

amir hossain .kh
05-07-2015, 19:07
کارت گرافیک جدا از برد اصلی است و مسیله سازگار بودن برای گرافیک مطرح نمیشه برد اسلات pci express2.0 x16 جداقل داشته باشه گرافیک روش میشینه

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

خوب چه جوری بفهمم که روش میشینه یا نه

EXTREME
05-07-2015, 22:25
خوب چه جوری بفهمم که روش میشینه یا نه

عرض کردم مینتون حداقل باید این اسلات رو داشته باشه بعد میتونید گرافیک های با اسلات pci express 2.0 x16 رو روش بزارید فقط برای نصب گرافیک به پردازنده و پاورتون باید توجه بکنید