ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم شناسایی هارد Seagate Expansion 1 TB

omidefatemeh
02-07-2015, 00:08
با سلام و درود خدمت دوستان عزیز؛من یک هارد اکسترنال یک ترای سیگیت دارم که تا امروز درست کار میکرد امروز بعد از اینکه از لپ تاب جداش کردم و به سیستم دسکتاپم وصلش کردم دیگه شناسایی نشد در اتصال مجدد به لپ تاب هم شناسایی نمیشه ، چراغش روشنه و موتورشم کار میکنه ، با یک کابل دیگه هم تست کردم همینطور بود و تغییری حاصل نشد، چیکار باید بکنم؟

در Disk management هم شناسایی نمیشه ولی در safe to remove USB گرینه اش میاد و البته وقتی میزنم Reject نمیشه (سیستم عامل لپ تاب 7 و دسکتاپ 8 هست در سیستم دسکتاپ از جلو و عقب کیس امتحان کردم اما نتیجه تغییر نکرد)

پیشاپیش ممنونم از راهنمایی تون

تصویر Disk management:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

omidefatemeh
02-07-2015, 01:32
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
02-07-2015, 09:08
پارتیشن تیبل هارد دچار مشکل شده اطلاعات مهم در هارد دارید؟

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

omidefatemeh
02-07-2015, 10:09
پارتیشن تیبل هارد دچار مشکل شده اطلاعات مهم در هارد دارید؟

با سلام و تشکر از پاسخ شما؛ بله اطلاعات محل کارم روش هست باید چیکار کنم با این وجود؟

EXTREME
02-07-2015, 12:12
با سلام و تشکر از پاسخ شما؛ بله اطلاعات محل کارم روش هست باید چیکار کنم با این وجود؟

به نظرم هارد رو به یک مرکز بازیابی اطلاعات ببرید چون اگر بخواین هارد رو inialized بکنید یا fix mbr بکنید ممکنه به اطلاعاتتون آسیب برسه

omidefatemeh
02-07-2015, 12:35
به نظرم هارد رو به یک مرکز بازیابی اطلاعات ببرید چون اگر بخواین هارد رو inialized بکنید یا fix mbr بکنید ممکنه به اطلاعاتتون آسیب برسه

پس راه دیگه ای ندارم :(

برای inialized یا fix mbr ممکنه راهنمایی بکنید یا لینکی معرفی بفرمایید؟ با Acronis disk director یا paragon تا حدودی کار کردم

گویا چاره ای جز ریکاوری و بازیابی ندارم درسته؟

omidefatemeh
02-07-2015, 13:59
کسی از دوستان برای شناسایی هارد مطلبی ندارند؟ لطفا کمک کنید

EXTREME
02-07-2015, 14:50
هرکاری کنید به اطلاعاتتون آسیب میرسه لهترین کار بازیابی اطلاعات هست

omidefatemeh
02-07-2015, 15:33
هرکاری کنید به اطلاعاتتون آسیب میرسه لهترین کار بازیابی اطلاعات هست

متاسفانه هارد شناسایی نمیشه توسط برنامه های ریکاوری تا ریکاور کنم باید چکار کرد؟

omidefatemeh
05-07-2015, 15:15
متاسفانه من نتونستم Firmware هاردم و از سایتش دانلود کنم کسی از دوستان ممکنه راهنمایی کنه که برای ریختن میان افزار روی هارد و تعمیر اون باید چکار کنم؟

omidefatemeh
05-07-2015, 15:39
هارد از زمانی اینجوری شد که به لپ تاب HP وصلش کردم
پرت هارد USB3 هست
قبلا شنیدم لپ تاب اچ پی مشکل سازه در این زمینه کسی از دوستان میتونه برام توضیح بده