مشاهده نسخه کامل
: دستگاه هوا ساز و دَم منزل
parsland
30-06-2015, 16:05
با سلام
خونه من طبقه دوم هست و متاسفانه هوا به شدت دَم می کنه ، یعنی هوا دائم گرفته هست، باید درب اصلی خونه رو باز بزارم تا هوا خوب بشه که هم دوست ندارم در اصلی خونه باز باشه هم خطر ناک هست بالاخره !!
2 تا پنجره بزرگ هم رو به پاسیو دارم که همیشه باز هستند اما دَم خونه برطرف نمیشه ، یه کولر سلولوزی 7500 هم برای یه خونه 60 متری خریدم ! اما باز هم کیفیت هوای خونه سنگین هست،
- از دوستان سوالی دارم درباره دستگاه های هوا ساز، با این توصیفاتی که من ازخونه و هوای خونه داشتم آیا دستگاه هوا ساز باعث بالارفتن کیفیت هوای خونه میشه آیا ؟!
- دوستان تجربه ای درباره رفع هوای سنگین و دَم خونه خودشون دارن آیا؟
- به نظر شما دستگاه هوا ساز رطوبت تولید می کنه ؟!
ممنون از توجه دوستان
MOHAMMAD_ASEMOONI
01-07-2015, 11:39
سلام
رطوبت داخل خونه چند درصده ؟
رطوبت بیرون چند درصده ؟
رطوبت توی خونه از کجا میاد ؟
باید یک رطوبت سنج عقربه ای یا دیجیتالی بخرین تا بدونین اختلاف رطوبت چقدره
اگر هوای بیرون خنک و خشک هست پس شما فقط یک تهویه مطبوع با قدرت مناسب لازم دارین
اگر کولر آبی هم نصب کنین میتونه هوای خونه رو سریعا تهویه کنه بشرطی که همیشه یکی دو پنجره 15 سانت باز باشه و اگر پشه و مگس میاد باید توری بزنین
ملا نصرالدین
01-07-2015, 11:45
با سلام
خونه من طبقه دوم هست و متاسفانه هوا به شدت دَم می کنه ، یعنی هوا دائم گرفته هست، باید درب اصلی خونه رو باز بزارم تا هوا خوب بشه که هم دوست ندارم در اصلی خونه باز باشه هم خطر ناک هست بالاخره !!
2 تا پنجره بزرگ هم رو به پاسیو دارم که همیشه باز هستند اما دَم خونه برطرف نمیشه ، یه کولر سلولوزی 7500 هم برای یه خونه 60 متری خریدم ! اما باز هم کیفیت هوای خونه سنگین هست،
- از دوستان سوالی دارم درباره دستگاه های هوا ساز، با این توصیفاتی که من ازخونه و هوای خونه داشتم آیا دستگاه هوا ساز باعث بالارفتن کیفیت هوای خونه میشه آیا ؟!
- دوستان تجربه ای درباره رفع هوای سنگین و دَم خونه خودشون دارن آیا؟
- به نظر شما دستگاه هوا ساز رطوبت تولید می کنه ؟!
ممنون از توجه دوستان
تجربه ی من برای برطرف شدن دم خانه اینه که یک پنجره یا در در انتهای خانه (مثلا اتاق خواب) و یک پنجره در انتهای دیگر خانه را باز بگذارید .اینجوری حتی بعضی از ساعات نیاز به کولر هم ندارید
خود کولر باعث دم میشه....فرض کنید یک بطری دارید و مرتب در اون بطری میدمید.بالاخره اون ظرف پر از هوا میشه و دیگه جایی برای هوای بیشتر ندارد.خانه هم همینطوره.اگر کولر را روشن میکنیدحتما باید یک پنجره که رو به بیرون باز میشود را باز بگذارید.اگر بجز نور گیر پنجره دیگری ندارید درب ورودی یا درب توالت و حمام را باز بگذارید.به هر حال باید چند راه خروج هوا را امتحان کنید
parsland
01-07-2015, 20:45
تجربه ی من برای برطرف شدن دم خانه اینه که یک پنجره یا در در انتهای خانه (مثلا اتاق خواب) و یک پنجره در انتهای دیگر خانه را باز بگذارید .اینجوری حتی بعضی از ساعات نیاز به کولر هم ندارید
خود کولر باعث دم میشه....فرض کنید یک بطری دارید و مرتب در اون بطری میدمید.بالاخره اون ظرف پر از هوا میشه و دیگه جایی برای هوای بیشتر ندارد.خانه هم همینطوره.اگر کولر را روشن میکنیدحتما باید یک پنجره که رو به بیرون باز میشود را باز بگذارید.اگر بجز نور گیر پنجره دیگری ندارید درب ورودی یا درب توالت و حمام را باز بگذارید.به هر حال باید چند راه خروج هوا را امتحان کنید
خونه دو پنجره 1.5 متری داره ، یکی داخل اتاق خواب، دیگری در آشپزخانه که پذیرایی هم از همین پنجره استفاده می کنه، هر دو پنجره همیشه باز هست، اگر نباشد که واویلا، من مشکلم با باز کردن درب اصلی خونه هست که نمی خوام این کار رو انجام بدم. متاسفانه پنجره باز کار من رو راه ننداخته تا الان
MOHAMMAD_ASEMOONI
01-07-2015, 21:13
خونه دو پنجره 1.5 متری داره ، یکی داخل اتاق خواب، دیگری در آشپزخانه که پذیرایی هم از همین پنجره استفاده می کنه
هر دو پنجره همیشه باز هست، اگر نباشد که واویلا، من مشکلم با باز کردن درب اصلی خونه هست که نمی خوام این کار رو انجام بدم. متاسفانه پنجره باز کار من رو راه ننداخته تا الانسلام
باز گذاشتن پنجرها کافی نیست
باید هوای داخل خونه رانده بشه به بیرون تا هوای بیرون جاش رو بگیره
یعنی یا باید هواکش متوسط بذارید در جائی دور از پنجره ها تا هوا رو بکشه و بفرسته بیرون و هوای تازه از پنجره ها وارد خونه بشه و یا یک کولر آبی نصب کنین تا هوای تازه بدمه توی خونه و هوای توی خونه از یک یا دو پنجره بره بیرون
اگر جائی هستین که گرد و غبار زیاده میتونین برای کولر یک فیلتر درست کنین بکشین روش
اگه خواستین بگین تا جزئیاتش رو بگم
اگر نمیخواین کولر بذارین میتونین یک هواکش متوسط رو پشت و رو نصب کنین تا هوای بیرون رو بدمه توی خونه
این رو هم میتونین براش فیلتر ضد غبار نصب کنین تا هوای پاکتر از هوای بیرون بفرسته توی خونه . هزینه ش هم خیلی کمتر از کولر هست
parsland
01-07-2015, 21:18
خونه تهران هست، هوای معمولی، منتهی چون از پاسیو هوا میگیرم و طبقه دوم هستم دم داره خونه ، فردا یک رطوبت سنج سفارش میدم.
پیشنهاد شما برای تهویه مطبوع دقیقا چی هست ؟
سلام
رطوبت داخل خونه چند درصده ؟
رطوبت بیرون چند درصده ؟
رطوبت توی خونه از کجا میاد ؟
باید یک رطوبت سنج عقربه ای یا دیجیتالی بخرین تا بدونین اختلاف رطوبت چقدره
اگر هوای بیرون خنک و خشک هست پس شما فقط یک تهویه مطبوع با قدرت مناسب لازم دارین
اگر کولر آبی هم نصب کنین میتونه هوای خونه رو سریعا تهویه کنه بشرطی که همیشه یکی دو پنجره 15 سانت باز باشه و اگر پشه و مگس میاد باید توری بزنین
parsland
01-07-2015, 21:22
برای خونه یک کولر سلولوزی 7500 هم خریدم که به گفته خودشون برای خونه 700 متری خوبه ! اما اصلا کیفیت هوای خونه بالا نرفته ! اگر خاموشش کنم که قطعا خواهم مرد.
پیشنهاد شما برای بردن هوای داخل به بیرون دقیقه به چه صورت هست ؟
هوای بیرون من هوای پاسیو هست که اصلا خوب نیست برای همین هواکش کاملا هوا رو باید ببره بیرون ، داخل نباید بیاره.
من داشتم فکر می کردم شاید با وجود کولر سلولوزی اگر دستگاه هوا ساز بگیرم کیفیت هوا بره بالاتر
سلام
باز گذاشتن پنجرها کافی نیست
باید هوای داخل خونه رانده بشه به بیرون تا هوای بیرون جاش رو بگیره
یعنی یا باید هواکش متوسط بذارید در جائی دور از پنجره ها تا هوا رو بکشه و بفرسته بیرون و هوای تازه از پنجره ها وارد خونه بشه و یا یک کولر آبی نصب کنین تا هوای تازه بدمه توی خونه و هوای توی خونه از یک یا دو پنجره بره بیرون
اگر جائی هستین که گرد و غبار زیاده میتونین برای کولر یک فیلتر درست کنین بکشین روش
اگه خواستین بگین تا جزئیاتش رو بگم
اگر نمیخواین کولر بذارین میتونین یک هواکش متوسط رو پشت و رو نصب کنین تا هوای بیرون رو بدمه توی خونه
این رو هم میتونین براش فیلتر ضد غبار نصب کنین تا هوای پاکتر از هوای بیرون بفرسته توی خونه . هزینه ش هم خیلی کمتر از کولر هست
MOHAMMAD_ASEMOONI
02-07-2015, 14:32
سلام
کولر سلولزی چه فرقی با پوشالی داره ؟ تا حالا اسمش رو نشنیده بودم
شما با داشتن کولر به این حجم دیگه به خرید هواکش نیاز ندارین . کولر 7500 در هر دقیقه دهها متر مکعب هوای بیرون رو میدمه توی خونه و دیگه نباید خونه دم داشته باشه اصلا . اون هم توی تهران که هواش خشکه و رطوبت و شرجی نداره . یعنی وقتی کولر کار میکنه باید هوای توی خونه خنک (حدود 26 درجه ) با رطوبت حدود 30% باشه
شما از دراگستورها یا فروشگاههای کالاهای پزشکی یک دماسنج و رطوبت سنج ده پونزده هزارتومنی معمولی بخرین . دوتاش به هم چسبیده (مثل این عکسها)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در خریدش عجله نکنین , به چند جا سر بزنید و از انواعش و قیمتها و کیفیتش و تخفیفش مطلع بشین بعدش بهترین رو بخرین .
اینها برای خانه و محل کار خیلی مفید هست و بذای سلامتی چون رطوبت کمتر از 40% ضرر داره برای پوست و چشم و مو و ناخن و ریه و بینی
ببینین رطوبت خونه چقدر با بیرون اختلاف داره بدون روشن کردن کولر و با روشن کردن کولر چقدر کم یا زیاد میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.