PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای تجهیز یک سوپر مارکت بزرگ



Ali_S_64
29-06-2015, 02:17
سلام.
دوستان، ما یک مغازه به متزاژ همکف 110 متر، بالکن 90 متر و زیر زمین 200 متری در اختیار داریم.
مغازه توی یک شهرک پرجمعیت واقع شده و تقریبا اون حوالی خبری از چنین مارکتی نیست...
قصد داریم تمام این فضارو تجهیز کنیم.
در مورد سوپرمارکت داری یا مدیریت یک فروشگاه نسبتا بزرگ، بنده تجربه ای ندارم اما شریکم تجربه زبادی در زمینه صنوف مختلف داره، ولی در زمینه سوپر مارکت یا مواد غذایی. در نتیجه در این تاپیک کلا میخوایم پروژه راه اندازی یک چنین مارکتی رو استارت بزنیم:n39:

- به نظر شما توزیع انواع مواد غذایی و پروتئینی و سایر اقلام رو به چه صورت بین طبقه همکف و بقیه طبقات انجام بدیم؟
- چه تعداد یخچال هایی، با چه برند و چه محدوده قیمت هایی و از چه نوع برای چنین فضایی مورد نیاز هست؟ شرکت های پخش، با چه شرایطی حاضر میشن یخچال رایگان مانند یخچال بستنی و یخچال آبمیوه و ... رو در اختیارمون قرار بدن؟ یخچال های بدون درب چه تفاوتی از لحاظ قیمت با یخچال های درب دار دارن و برای ما میصرفه اصلا بریم طرفشون؟ میخوام حداقل هارو بدونم دقیقا..
- چه نوع صندوق فروشگاهی برای ما پیشنهاد می کنید؟ (برند و مدلی که تمامی لوازم مورد نیاز مثل پرینتر حرارتی، لیبل زن، بارکد خوان، نرم افزار حسابداری و ... رو یکجا داشته باشه.. معمولا چه درصدی از مواد غذایی بارکد ندارن و باید بصورت دستی مشخصاتشون تو فاکتور تایپ یشه؟:n03:
- برای هر طبقه، چه تعداد دوربین مدار بسته ای مورد نیاز هست؟ این دوربین ها چه فضاهایی رو باید مونیتور کنن؟ این دوربین ها چه ویژگی هایی باید داشته باشن؟ مثلا وایرلس باشن بهتره؟ چه برندی و مدلی رو پیشنهاد می دید که البته گرون نباشه اصلا... تلویزیون LCD برای نمایش تصاویر این دوربین ها حتما تیازه و در صورت مثبت بودن جواب، به چه تعداد نیازه و باید در کجا نصب بشه؟ یا اینکه مشاهده تصاویر از طریق مونیتور کامپیوتر مدیر فروشگاه کفایت می کنه؟

سوالاتم زیاده... خیلی ممنون میشم دوستان با تجربه، بنده رو راهنمایی بفرماین.. سپاسگزارم.

Ali_S_64
30-06-2015, 01:49