مشاهده نسخه کامل
: کار نکردن USB3 در مادربورد PA65-UD3-B3
mohsenz2006
29-06-2015, 00:05
سلام.
من یه مادربورد PA65-UD3-B3 دارم که دو تا USB3 داره ولی هیچ کدوم کار نمیکنن. یعنی وقتی یه usb (فرقی نمیکنه نسخه 2 باشه یا 3) بهشون وصل می کنم هیچ اتفاقی نمیفته. درایو Etron USB3.0 Host Controller رو از خود سایت Gigabyte دانلود و نصب کردم ولی بازم اتفاقی نیفتاد.
لطفا راهنمایی کنید که چطور میتونم USB3 این مادربورد رو فعال کنم. ممنون.
بایوس مین رو اپدیت و سپس دیفالت کنید تنظیمات بایوس رو هم بررسی کنید
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
چیزهایی که آقامهرداد فرمودند تاییدو درادامه عرض کنم که ازتوی بایوس تمام یواس بی ها فعال باشد.
mohsenz2006
29-06-2015, 23:24
بایوس مین رو اپدیت و سپس دیفالت کنید تنظیمات بایوس رو هم بررسی کنید
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
ممنون. آپدیت بایوس مین رو از سایت گیگابایت دانلود کردم. فایل mb_bios_ga-pa65-ud3-b3_f12 که وقتی اکسترکت کردم سه تا فایل داشت:
autoexec.bat
FLASHSPI.EXE
pa65ud3.f12
اما وقتی autoexec.bat رو اجرا می کنم مینویسه cannot start or run due to incompatibility to 64-bit versions of windows. نسخه 64 بیتی هم نداشت که بخوام دانلود کنم.
اگه ممکنه توضیح بدین که چطوری آپدیتش کنم.
ممنون. آپدیت بایوس مین رو از سایت گیگابایت دانلود کردم. فایل mb_bios_ga-pa65-ud3-b3_f12 که وقتی اکسترکت کردم سه تا فایل داشت:
autoexec.bat
FLASHSPI.EXE
pa65ud3.f12
اما وقتی autoexec.bat رو اجرا می کنم مینویسه cannot start or run due to incompatibility to 64-bit versions of windows. نسخه 64 بیتی هم نداشت که بخوام دانلود کنم.
اگه ممکنه توضیح بدین که چطوری آپدیتش کنم.
برای آپدیت بایوس مین های گیگابایت از bios@ استفاده کنید فایل مورد نیاز رو که در همین فایل ها است رو بدید به اون نرم افزار و به صورت آفلاین آپدیت میکنیدش
فایل بایوس رو هم از سرور آسیا بگیرید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.