مشاهده نسخه کامل
: asus n551jk or asus n550jk or lenovo y5070
mojtaba7373
28-06-2015, 23:09
سلام دوستان عزیز
از این که وقت با ارزشتون رو برای پاسخگویی به من صرف می کنید بسیار سپاس گزارم...
من بین این سه مدل موندم و نمی دونم کدومو ترجیح بدم
صفحه ی IPS و مات n551jk
صفحه ی لمسی ولی براق و همچنین ضخامت کمتر n550jk
گرافیک بهتر lenovo y5070
من دانشجو هستم و به خاطر رشتم مالتی مدیا خیلی واسم مهمه.
من بیشتر اهل فوتبال و بازی های استراتژی هستم ولی گاهی وقتا هم بازی هایی مثل اساسینز و فارکرای رو هم سراغشون می رم. اما گیمر حرفه ای نیستم و تفریحی بازی می کنم
از طرفی صفحه نمایش و زیبایی و پرستیژ لپتاپ خیلی واسم مهمه.
بودجه ی من هم حدود ۳/۵ میلیون هست.چند سوال خدمتتون داشتم:
اگه در موقعیت من بودید کدوم اپتاپو ترجیح می دادید؟اگه لپتاپی خارج از این سه تا رو انتخاب می کردید هم لطفا بگید.نظرتون راجب لپتاپهای ام اس آی چطوره؟
صفحه ی آی پی اس و تی ان منو خیلی سردرگم کرده و نمی دونم تفاوتشون در چه حدی هست.آیا تفاوتشون زاده؟ آیا صفحه ی تی ان خیلی بی کیفیت تره؟
من شهرستانی ام و امکان این که این لپتاپ ها رو از نزدیک ببینم رو ندارم. لطف کنید و تجربه ی ارزشمندتون رو در اختیارم بذارید.
خیلی خیلی سپاسگزارم
Amir-Rainman
29-06-2015, 07:29
سلام
همه صفحات TN بی کیفیت نیستن ولی خب در حد IPS نیست کلا
هر 3 مدل مد نظرتون لپتاپای خوبین ولی کاربردتون ُ دقیق تر بگین؛ منظور مالتی مدیا چه کاراییه ؟؟؟ میکس و تدوین ؟ تولید محتوا؟
اما در کل هر 3 لپ تاپ میتونن از پس بازیای مورد نظرتون بر بیان
Public Enemy
29-06-2015, 12:04
یه نکته ای رو در مورد صفحه نمایش ها بگم ممکنه مشکل خیلی از دوستان باشه .
معمولا در ساخت صفحه نمایش ها از یکی از سه تکنولوژی TN , IPS و VA استفاده میشه . هر کدوم از این تکنولوژی ها محاسن و معایبی دارند ، لذا این محاسن و معایب باعث میشه که هیچکدام از این تکنولوژی ها برتری مطلق بر دیگری نداشته باشند .
اما صرف نظر از تکنولوژی ، صفحه نمایش ها یه سری پارامتر هم دارند که معیار کیفیت ساخت صفحه نمایش هستش . هرچند بعضی از این پارامتر ها تا حدودی تحت کنترل تکنولوژی ساخت هستش ، اما معمولا کیفیت ساخته که مشخص میکنه میزان این پارامتر ها نسبت به سایر مدل ها چقدر برتری یا ضعف داشته باشه .
متاسفانه برخی دوستان یه جورایی از تکنولوژی های صفحه نمایش های مختلف تعریف می کنند انگار سایر تکنولوژی ها منقضی شدند و این تکنولوژی کاملا جای اونها رو گرفته و از همه لحاظ تکنولوژی جدید برتره .
اگر بخوام مثال بزنم مثل این میمونه که ما بگیم هر گوشی ساخت ژاپن کیفیت عالی داره و هر گوشی ساخت چین بدون توجه به شرکت سازنده کیفیتش نامناسبه .مشخصه که این حرف صحیح نیست .
--------------------------
به عنوان مثال اگر صفخه نمایش lenovo Flex 2 با تکنولوژی IPS و Macbook air 2015 با تکنولوژی TN رو کنار هم قرار بدیم ، راحت متوجه میشیم که میزان روشنایی Macbook air 2015 تقریبا 1.5 برابر Flex 2 هستش لذا برای کارهای گرافیکی Flex 2 به دلیل روشنایی بسیار پایین ترش مناسب به نظر نمی رسه ، هرچند که تکنولوژیشIPS هستش و زوایای دید بهتری به ما میده .
-------------------------------------
به عنوان نکته بگم تک و توک داخل بازار مدل هایی با صفحه نمایش با کیفیت بسیار خوب مثل N550 پیدا میشه ، سایر مدل ها معمولا کیفیت نزدیک به هم دارند و واقعا در حدی نیستند که بخوایم یکی رو مطلقا بدتر از دیگری بدونیم . مهم ترین تفاوتشون همون زاویه دیدشون هستش .
supermax15
29-06-2015, 19:21
n551jk بگیر خودم دارم عالیه
صفحه براق اذیت میکنه
mojtaba7373
29-06-2015, 21:34
خیلی خیلی ممنون
منظورم از مولتی مدیا در حد همون فیلم دیدنه.
مسلما صفحه ی آی پی اس زاودیه دید بهتر و رنگ طبیعی تری داره ولی مشکل من با سرعت پاسخگویی پایین صفحه نمایش آی پی اس هست. این مورد خیلی حس میشه آیا؟ مثلا وقتی فوتبال بازی می کنید دنباله ی توپ دیده میشه؟
نظرتون راجع سری جی چیه؟ آیا واقعا سیستم خنک کنندگیش و ... خیلی با سری n متفاوته؟ من ظاهر سری ان رو خیلی بیشتر می پسندم.
سوپرمکس۱۵ عژیز لپتاپ از نظر اثر انگشت خیلی اذیتت نمی کنه؟
خیلی خیلی ممنون جهت پاسخگویی تون
Public Enemy
29-06-2015, 23:15
اینکه در هنگام بازی ghosting رو تجربه کنین یا خیر بسته بیشتر بسته به کیفیت و تکنولوژی ساخت مانیتور هستش .
برای کارهای 3 بعدی معمولا توصیه میشه response time زیر 8 میلی ثانیه باشه تا به مشکل ghosting برخورد نشه
TN ها به طور تقریبی Response time حدود 1 تا 2 میلی ثانیه دارند اما IPS ها در بهترین شرایط ( تکنولوژی E-IPS ) حدود 5 میلی ثانیه .
mojtaba7373
29-06-2015, 23:44
چ جوریی می تونم مدل دقیق پنل استفاده شده در لپتاپ رو در بیارم.
مثلا مدل لپتاپ n551jk چه صفحه نمایش و ساخت چ شرکتی هست؟
تفاوت سری ان و جی چیه؟
به نظر میاد فقط بدنه ها باهم فرق داره و هیچ تفاوتی تو کارایی لپتاپ مشاهده نمیشه. مثلا مدل n551jm و g551jm به غبر از تتفاوت های جزئی آیا تفاوتی اساسی هم دارند که ایسوس این دو تا رو در دو سری قرار داده؟
به نظر شما خرید سری ان به صرفه تره یا سری جی؟
واقعا از اطلاعاتی که بهم دادی واقعا ممنونم:n40::n40::n40:
supermax15
30-06-2015, 00:28
تفاوت سری ان و جی چیه؟
به نظر میاد فقط بدنه ها باهم فرق داره و هیچ تفاوتی تو کارایی لپتاپ مشاهده نمیشه. مثلا مدل n551jm و g551jm به غبر از تتفاوت های جزئی آیا تفاوتی اساسی هم دارند که ایسوس این دو تا رو در دو سری قرار داده؟
روی n551jk من این پنل ال چی بکار رفته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سری ان واسه مالتی مدیا هست سری جی واسه گیمینگ
تفاوت قیمت هم بخاطر لوازم جانبی هس که سری جی ی کوله عای با ی ماوس خفن با ی هدست با کیفیت تو جعبش داره
n551 اثر انگشت زیاد معلوم نمیشه چون نقره ای هس ولی دست عرق میکنه خیلی معلوم میشه کلا لک رو نشون میده
Public Enemy
30-06-2015, 00:39
تفاوت سری ان و جی چیه؟
اولا یه عذرخواهی بکنم پستم یه ایرادی داشت برای همین قسمت هاییش رو حذف کردم . توی سایت مربوطه response time مربوط به typical نوشته شده . اما امروزه response time امروزه به صورت Gray To Gray یا مخفف GTG اندازه گیری میشه . این دو مقدار فرق دارند و معمولا زمان GTG از میزان Black-to-black کمتر هستش . من به واحدش دقت نکرده بودم .
متاسفانه اطلاعاتی از میزان response time مربوط به GTG این مدل هارو پیدا نکردم . اما با توجه به اینکه میزان B2B این مدل 16 میلی ثانیه هستش ، به طور تقریبی میشه حدس زد نباید این مدل مشکل ghosting داشته باشه ، و یا اگر وجود داره بسیار نامحسوس هستش . ( دقیقا برعکس چیزی که توی پست قبلی گفتم ! :n02: خودمم تعجب کرده بودم چرا با اینکه این مدل PLS هستش چرا Response time بالایی داره و مشکل از کجاست )
اما برای اینکه بفهمین صفحه لپ تاپتون چه مدلی هستش ، می تونین از نرم افزار های مختلف استفاده کنین . مثل PCwizard و AIDA64 .
متاسفانه توی اون سایت چند مدل رو که جستجو کردم متوجه شدم همه میزان Response time مربوط به لپ تاپ ها رو به صورت typical نوشته لذا نمیشه نمیشه نظر کلی داد اما اگر response time در حالت typical به اندازه کافی پایین باشه این گونه میشه نتیجه گیری کرد که GTG هم به اندازه کافی پایینه
-------------------
در مورد G551JM و n551JM قبلا صحبت شده اینا دقیقا یکی هستند . فقط ظاهر فرق داره و حتی ابعاد هم یکیه !
بنده G551JM رو ترجیه می دم هم به دلیل وسایل های اضافی همراه هم مارک گیمینگش
mojtaba7373
30-06-2015, 03:09
Hayyan و supermax عزیز واقعا دست مریزاد
واقعا نمی دونم چجوری ازتون تشکر کنم
این از بزرگواری شماست که اینجوری پاسخ دقیق و از روی صبر به من دادید
یه مورد دیگه که منو دودل کرده ارائه ی ویندوز ۱۰ هست.
از طرفی یه شدت به لپ تاپ نیاز دارم.
از طرفی اگه صبر نکنم شاید لپتاپ هایی با ویندوز ۱۰ بیان که خیلی حسرت بخورم.
مثلا اگه همین n551jk لمسی هم بود واقعا تو خریدش شک نداشتم ولی می ترسم ویژگی های لمسی خیلی تو ویندوز جدید کاربردی بشه.
به نظرتون اگه علی رغم نیاز شدید به لپتاپ صبر کنم منطقی یه؟ اگه صبر نکنم چی ؟:n37::n37::n37:
تو یه سایتی دقیقا برای زمان پاسخگویی پنل n551jk اینجوری نوشته:
35 (Typ.)(Tr+Td)
منبع:
Supermax عزیز ایا مشکل ghosting با n551jk داشتی؟!
parmida_R
08-07-2015, 21:32
روی n551jk من این پنل ال چی بکار رفته
سری ان واسه مالتی مدیا هست سری جی واسه گیمینگ
تفاوت قیمت هم بخاطر لوازم جانبی هس که سری جی ی کوله عای با ی ماوس خفن با ی هدست با کیفیت تو جعبش داره
n551 اثر انگشت زیاد معلوم نمیشه چون نقره ای هس ولی دست عرق میکنه خیلی معلوم میشه کلا لک رو نشون میده
سلام
لطف می کنی بگی از کجا فهمیدی مدل پنل n551jk چیه
چون من تو لینکی که داده بودی n551jk رو سرچ کردم ولی چیزی پیدا نمی شه
آیا راهی وجود داره که بشه مدل پنل یک لپ تاپ رو بفهمیم بدون اینکه اون لپ تاپ رو خریده باشیم
Public Enemy
08-07-2015, 21:48
سلام
آیا راهی وجود داره که بشه مدل پنل یک لپ تاپ رو بفهمیم بدون اینکه اون لپ تاپ رو خریده باشیم
منظورتونو متوجه نمیشم . تشخیص پنل تقریبا از روی زاویه دید ممکن هستش
اما اگر منظورتون تشخیص مدل صفحه نمایش هستش و اینکه چطور دوستمون مدل صفحه نمایش رو تشخیص داده ، باید بررسی های تخصصی رو بخونی . البته اکتفا به بررسی ها راه مطمئنی به حساب نمیاد .
دلیلشم اینه که ممکنه قطعات بسته به سری ساخت کاملا متفاوت باشند . به عنوان مثال اگر ما لپ تاپ مدل X با پنل TN و صفحه نمایش YYY داشته باشیم ، ممکنه دست فردی دیگه همون لپ تاپ X با پنل TN و صفحه نمایش مدل ZZZ موجود باشه
بهترین راه اینه که از فردی که خریداری کرده بخواین مشخصات صفحه نمایش رو براتون در بیاره ، سپس با خوشبینی نسبت به اینکه سری ساخت هر دو مدل دقیقا یکی باشند اونوقت نتیجه بگیریم صفحه نمایش ها یکی هستند
parmida_R
08-07-2015, 23:15
منظورتونو متوجه نمیشم . تشخیص پنل تقریبا از روی زاویه دید ممکن هستش
اما اگر منظورتون تشخیص مدل صفحه نمایش هستش و اینکه چطور دوستمون مدل صفحه نمایش رو تشخیص داده ، باید بررسی های تخصصی رو بخونی . البته اکتفا به بررسی ها راه مطمئنی به حساب نمیاد .
دلیلشم اینه که ممکنه قطعات بسته به سری ساخت کاملا متفاوت باشند . به عنوان مثال اگر ما لپ تاپ مدل X با پنل TN و صفحه نمایش YYY داشته باشیم ، ممکنه دست فردی دیگه همون لپ تاپ X با پنل TN و صفحه نمایش مدل ZZZ موجود باشه
بهترین راه اینه که از فردی که خریداری کرده بخواین مشخصات صفحه نمایش رو براتون در بیاره ، سپس با خوشبینی نسبت به اینکه سری ساخت هر دو مدل دقیقا یکی باشند اونوقت نتیجه بگیریم صفحه نمایش ها یکی هستند
ببخشید منظورم همون مدل صفحه نمایش بود
حالا اگه می شه لطف کنید مدل صفحه نمایش لپ تاپ زیر رو می خواستم تو سایت panelook
(توی گوگل سرچ کنید در یک سایت ایرانی می بینید)
Acer Aspire V5-573G-74508G1Takk
supermax15
09-07-2015, 00:12
سلام
من با این نرم افزار مدل صفحه نمایش رو فهمیدم>>>> AIDA64.Business.Edition
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.