ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل پایین آمدن سرعت

piter1000
28-06-2015, 18:20
با سلام
چند وقتی است که یک هارد جدید 3 ترابایتی به سیستم اضافه کردم و الان در مجموع 3 عدد هارد دارم اما مشکل عجیبی که بوجود آمده این است که با اضافه شدن این هارد جدید سرعت رایت cd , DVD روی سیستم بسیار کاهش پیدا کرده و دیسکی که معمولا در عرض 5 یا 6 دقیقه رایت می شد الان به حدود 20 دقیقه رسیده. نمی دونم دقیقاً مشکل چیه لطفاً در صورت امکان راهنمایی کنید
پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگذارم :n40:

EXTREME
28-06-2015, 20:50
با سلام
چند وقتی است که یک هارد جدید 3 ترابایتی به سیستم اضافه کردم و الان در مجموع 3 عدد هارد دارم اما مشکل عجیبی که بوجود آمده این است که با اضافه شدن این هارد جدید سرعت رایت cd , DVD روی سیستم بسیار کاهش پیدا کرده و دیسکی که معمولا در عرض 5 یا 6 دقیقه رایت می شد الان به حدود 20 دقیقه رسیده. نمی دونم دقیقاً مشکل چیه لطفاً در صورت امکان راهنمایی کنید
پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگذارم :n40:

یک علت این مشکل میتونه از ویندوز و ویروس باشه علت بعدی میتونه از ضعیف بودن پاور باشه

و علت دیگر میتونه از نوع هاردتون باشه اگر هاردتون وسترن گرین است یا از این دسته از هاردهاست یک مقدار سرعت کمتری نسبت به سایر هاردها دارد

piter1000
29-06-2015, 10:17
با تشکر از پاسخ شما
سیستم از لحاظ آنتی ویروس کاملاً آپدیت است و از نظر نداشتن ویروس و بد افزار کاملاً اطمینان دارم هارد از نوع وسترن گرین با RPM 7200 هست و اگر فرض را بر پاسخ شما بگیرم با توجه به اینکه یک هارد دیگه دقیقاً از همین نوع دارم پس این مشکل می تونست برای اون هارد هم اتفاق بیفته که نیفتاده ضمن اینکه این مشکل در هنگام کپی فایل از یک هارد به دیگری وجود ندارد و فقط هنگام رایت وجود دارد. (با نرم افزارهای رایت دیگر هم تست کردم) :n36:

EXTREME
29-06-2015, 11:05
با تشکر از پاسخ شما
سیستم از لحاظ آنتی ویروس کاملاً آپدیت است و از نظر نداشتن ویروس و بد افزار کاملاً اطمینان دارم هارد از نوع وسترن گرین با RPM 7200 هست و اگر فرض را بر پاسخ شما بگیرم با توجه به اینکه یک هارد دیگه دقیقاً از همین نوع دارم پس این مشکل می تونست برای اون هارد هم اتفاق بیفته که نیفتاده ضمن اینکه این مشکل در هنگام کپی فایل از یک هارد به دیگری وجود ندارد و فقط هنگام رایت وجود دارد. (با نرم افزارهای رایت دیگر هم تست کردم) :n36:

خوب این هارد به نسبت هاردهای دیگه کندتر است

پاور رو بررسی کردید؟

piter1000
29-06-2015, 11:14
منظورتون از بررسی پاور چیه؟ و چطور می تونم این کار رو انجام بدم؟
احتمال نداره بخاطر مادربرد باشه چون در حال حاظر دارم از تمامی پورت های ساتا استفاده می کنم...!

EXTREME
29-06-2015, 13:39
منظورتون از بررسی پاور چیه؟ و چطور می تونم این کار رو انجام بدم؟
احتمال نداره بخاطر مادربرد باشه چون در حال حاظر دارم از تمامی پورت های ساتا استفاده می کنم...!
منظورم اینه که با یک پاور قوی تر سیستم رو چک کنید نه اگر از همه پورت ها هم استفاده کنید مشکلی پیش نمیاد

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

piter1000
29-06-2015, 17:36
پاور ندارم....راهی نیست بشه بدون پاور تست کرد یا یه جوری از سلامت پاور اطمینان حاصل کرد؟
ممنون از راهنمایی