مشاهده نسخه کامل
: نتیجه چکاپ
shabnam1986
28-06-2015, 10:05
میشه بگین نتیجه این آزمایش چجوریاس؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بابام 55 ساله
همه چیز خوب هست
عقط آزمایشات مربوط به چربی مختصری مشکل داره
پیشنهاد میشه رژیم غذایی رو رعایت کنن و فعالیت بدنی بیشتر بشه
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
shabnam1986
28-06-2015, 20:13
اینم نتیجه آزمایش تیرویید خودمه امروز گرفتم
سن 31 سال میشه نتیجه ش رو بگین؟
هنوز مشکل داره
به پزشکتون مراجعه کردید برای درمان چه توصیه هایی کرد؟
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
shabnam1986
28-06-2015, 23:16
میشه واضح تر بگین؟
ی جوری ک منم بفهمم
روزی نصف لووتیروکسین میخورم
تا اونجایی که من یادم میاد تو ازمایش های قبلی هم همین مشکل رو داشتید که گفتم مقدار مصرف قرص شما تنظیم نیست
برای کم کاری تیروئید باید مقدار دارو جوری باشه که TSH در اندازه طبیعی نگه داشته بشه.....مگر اینکه بیماری چیزی دیگری باشه و پزشک بخواد عمدا TSH رو سرکوب کنه
بنابراین اگر شما تحت درمان کم کاری تیروئید هستید مقدار دارو برای شما زیاد هست که باید طبق نظر پزشک معالج تنظیم بشه
اگه هم برای چیز دیگه ای تحت درمان هستید قضیه پیچیده تر میشه که بهتر هست بیشتر با پزشکتون در تماس باشید تا اینجا
shabnam1986
28-06-2015, 23:30
خوب من آزمایش قبلی رو ب دکترم نشون دادم گفت نصف بخور تا تاریخ این آزمایش ک گرفتم و فردا باید بهش نشون بدم تا دوباره دوز جدید بهم بده
من دارم داغون میشم تا میرم بیرون خیس عرق میشم همه سردشون میشه من خیس عرقم وزنم 60 کیلو شده پرخاشگر شدم ریزش مو پیدا کردم الان کم کاریم درمون شده؟
باز پر کار شدم؟
خوابم زیاد شده همه ش میخوابم رمق ندارم
:لا شیوه تنظیم دوز همینطور هست.....
علائمی که میگید مربوط به پرکاری تیروئید هست
بنظر من اگه تحت نظر فوق تخصص غدد یا متخصص داخلی هستید پزشک خودتون رو عوض نکنید
اما اگه در مراجعهات بعدی باز هم بهبود پیدا نکردید برای دونستن نظر دوم به یک متخصص غدد دیگه مراجعه کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.