PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ MSI GE62 gtx965m

footballist
28-06-2015, 03:39
سلام دوستان
من قصد خرید این لپ تاپ رو دارم.به نظرتون با قیمت 4300 می ارزه؟کیفیت لپ تاپهای MSI چطوره؟گارانتی ماتریس چطوره؟ممنون میشم کمکم کنید.در ضمن رم این مدل هم 8 گیگ هست.مشخصات کامل اینجاست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون چطوره؟

HOJ-JAT
28-06-2015, 18:13
مدل جالبی هست همه چیش هم بالاست توی این رنج هم میارزه

footballist
28-06-2015, 19:11
مدل جالبی هست همه چیش هم بالاست توی این رنج هم میارزه
ممنون بابت جوابتون،پس شما این لپ تاپ رو،با این قیمت،برای خرید خوب میدونید؟یه چند تا سوال دیگه هم داشتم.ارزان ترین لپ تاپی که با gtx 970m پیدا کرد الان چند؟بعد لپ تاپهای sager ایران پیدا میشه؟ممنون

HOJ-JAT
29-06-2015, 16:22
اخر صفحه زیر میتونید ببیند
sager جای ندیدم اگه باشه بصوزت سفارشی وارد میشه

supermax15
29-06-2015, 19:22
کجا میفروشه 4 و 300؟

footballist
29-06-2015, 19:32
کجا میفروشه 4 و 300؟
نمایندگی MSI در ایران،شرکت ماتریس:
تو لیست قیمتها میتونید ببینید،نسخه ۸ گیگش ۴۳۰۰ هست.نسخه gtx960m هم داره که قیمتش نزدیک lenovo y5070 .

Xerxes-I
09-07-2015, 12:10
msi سابقه خیلی خوبی تو زمینه گیمینگ داره فقط مدلایی که من ازش دیدم یکم زمخت بوده ولی اگه با همه چیش کنار اومدی مشخصات سخت افزاریش خیلی خوبه و اگه کاربردت گیمینگه صد در صد میارزه،در ضمن حتما مدل gtx 965m رو بگیر نه gtx 960 رو،یه سرچ بزنی میبینی تفاوتاشون زیاده،از من میپرسی همین الان یکم بودجه اتو افزایش بده ویه کانفیگ با رم ۱۶ و هارد هیبریدی بگیر(احتمالا ۵۰۰ تومنی گرونتر باشه) تا دیگه خیالت واسه ۳ سال راحت باشه ،پیشاپیش مبارکه:n16:

footballist
09-07-2015, 15:53
msi سابقه خیلی خوبی تو زمینه گیمینگ داره فقط مدلایی که من ازش دیدم یکم زمخت بوده ولی اگه با همه چیش کنار اومدی مشخصات سخت افزاریش خیلی خوبه و اگه کاربردت گیمینگه صد در صد میارزه،در ضمن حتما مدل gtx 965m رو بگیر نه gtx 960 رو،یه سرچ بزنی میبینی تفاوتاشون زیاده،از من میپرسی همین الان یکم بودجه اتو افزایش بده ویه کانفیگ با رم ۱۶ و هارد هیبریدی بگیر(احتمالا ۵۰۰ تومنی گرونتر باشه) تا دیگه خیالت واسه ۳ سال راحت باشه ،پیشاپیش مبارکه:n16:
والله 16 گیگ با 8گیگ تو بازی فرقی ایجاد نمیکنه ولی برای یه سری نرم افزارهای خاص(ادیت ویدیو؟) به رم بالا نیازه،تو یه سری برنامه نویسی هم شنیدم زیاد که من هیچ کدومشون رو انجام نمیدم.قصدم هم هست که یه SSD بخرم اما گذاشتنش گارانتی رو باطل میکنه،زنگ هم زدم ماتریس گفتن که حتما باید نمایندگی تهران تحویل بدی تا نصب کنیم.منم که شهرستانم.همون نسخه 8 گیگ رو فعلا میخرم،اگه دیدم میشه بدون باطل کردن گارانتی کاری کرد،سعی میکنم یکی بخرم.

Xerxes-I
10-07-2015, 03:02
والله 16 گیگ با 8گیگ تو بازی فرقی ایجاد نمیکنه ولی برای یه سری نرم افزارهای خاص(ادیت ویدیو؟) به رم بالا نیازه،تو یه سری برنامه نویسی هم شنیدم زیاد که من هیچ کدومشون رو انجام نمیدم.قصدم هم هست که یه SSD بخرم اما گذاشتنش گارانتی رو باطل میکنه،زنگ هم زدم ماتریس گفتن که حتما باید نمایندگی تهران تحویل بدی تا نصب کنیم.منم که شهرستانم.همون نسخه 8 گیگ رو فعلا میخرم،اگه دیدم میشه بدون باطل کردن گارانتی کاری کرد،سعی میکنم یکی بخرم.
منظورم از افزایش رم واسه الان نبود البته،گفتم میخای بگیری یه چیزی بگیر چند سالی راحت باشی،کانفیگ ssd دار نداره خودش؟خارج از ایران چطور؟

footballist
10-07-2015, 03:17
کانفیگش با کانفیگ خارجی این رده قیمت یکیه.نسخه ssd دار نداره متاسفانه(تا اونجایی که تو سایت های مختلف دیدم).