ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در لپ تاپ دل N5110

Soroush-S
27-06-2015, 22:09
سلام دوستان
یه 4 سالی میشه 5110 دارم
حدود سه سال پیش زمانی که شارژر دستگاه نداشتم برا شارژ از شارژر HP استفاده کردم که البته باتری شارژ نشد!
بعد از اون هر از گاهی مشکل شارژ نشدن باتری داشتم که همزمان میشد با کندی لپ تاپ! گاهی اوقات هم اررور زیر میداد و هنوز هم میده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حدود یک ماهی میشه که باتری دستگاه از کار افتاده و مجبورا باتری در آوردم ولی امروز چند باری باز این اررور داد!
بنظر شما علت چی میتونه باشه؟:n01:

Public Enemy
04-07-2015, 02:18
با سلام . مطمئن هستین از شارژر اصلی Dell 5110 دارین استفاده می کنین ؟ از سالم بودن شارژر اطمینان دارین ؟ شارژر رو با یه Dell 5110 دیگه هم تست کردین ؟
یه زحمتی بکشین یه عکس از شارژر بزارین

پین درون کابل شارژره یا درون مادربورد ؟

Soroush-S
05-07-2015, 00:05
با سلام . مطمئن هستین از شارژر اصلی Dell 5110 دارین استفاده می کنین ؟ از سالم بودن شارژر اطمینان دارین ؟ شارژر رو با یه Dell 5110 دیگه هم تست کردین ؟
یه زحمتی بکشین یه عکس از شارژر بزارین

پین درون کابل شارژره یا درون مادربورد ؟

آره شارژر اصلی خودشه . از اول همین بوده . نه اطمینان ندارم ولی ولتاژگیری میکنم درسته موردی نداره . نه تست نکردم
عکس هم فردا میزارم
امکان داره از IC شارژ باشه؟

Soroush-S
05-07-2015, 12:32
hayyan71 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])@

پین داخل شارژره

-------
عکس از شارژر :

spirit's
22-08-2015, 15:02
دوستان شاید دارم بدجایی میپرسم
روی این مدل ۵۱۱۰ که موقعی که ویندوز هشت مینصبیدیم ققاطی میکرد این مشکل رو روی ویندوز ده داره ؟کسی تست کرده بگه؟می‌خوام روی این مدل ویندوز ده نصب کنم

Soroush-S
22-08-2015, 19:06
دوستان شاید دارم بدجایی میپرسم
روی این مدل ۵۱۱۰ که موقعی که ویندوز هشت مینصبیدیم ققاطی میکرد این مشکل رو روی ویندوز ده داره ؟کسی تست کرده بگه؟می‌خوام روی این مدل ویندوز ده نصب کنم
چه مشکلی پیش میومد با 8؟

spirit's
23-08-2015, 04:22
وایرلس روشن میشد سیستم هنگ می‌کرد
می‌خوام بدونم روی این ویندوز ۱۰ این مشکل رو داره؟یا نه؟که اگه نداره به این ۱۰ ارتقاش بدم

sina sdn
02-02-2016, 19:22
سلام آقا الان یه مشکلی برا من به وجود اومد.وقتی شارژو میزنم به لبتاپ چراغش خاموش میشه.باتری هم پیشم نیس امتحان کنم.مشکل از شارزه یا لبتاپ؟