ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمايی برای ارتقاء یا عدم ارتقاء cpu

saeed ssd
27-06-2015, 14:52
با سلام
دوستان من قصد ارتقا سیستم رو نداشتم تا اینکه چند روز پیش یکی از اقوام از بنده خواستن که براشون یه سیستم جمع کنم خلاصه قیمتهای بازار رو که دیدم خودم هم هوس کردم دو تا قطعه رو واسه سیستم خودم ارتقا بدم
کانفینگ قبلی سیستم این بوده:
cpu:core i3 2100 3.10 GHZ
گرافیک :Nvidia GT 440
رم 4
حالا من یه رم 8 گرفتم با قبلی تعویض کردم
و یه گرافیک GT 730 2g
حالا سوالم اینه که به نظر شما لازمه cpu رو هم ارتقا بدم یا نه همین خوبه و جواب میده؟
خيلی گمير نيستم يعنی ديگه حوصلش رو ندارم ولي دوست دارم بازي های روز رو حداقل یه بار تجربه کنم تنظیمات گرافیکی بازی هم زیاد مهم نیست برام همین که اجرا بشه کافیه
اینم مشخصات کاملتر cpu فعلی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون

Ali*Reza
27-06-2015, 15:17
سلام.
برای کاربری گیم بهتره گرافیکتون رو هم ارتقا بدین چون گرافیک فعلیتون مناسب گیم نیست.
در واقع ارتقای پردازنده به تنهایی تاثیری در بهبود عملکرد در گیمها برای شما نداره.

saeed ssd
27-06-2015, 15:35
سلام.
برای کاربری گیم بهتره گرافیکتون رو هم ارتقا بدین چون گرافیک فعلیتون مناسب گیم نیست.
در واقع ارتقای پردازنده به تنهایی تاثیری در بهبود عملکرد در گیمها برای شما نداره.
درود
ممنون عزیز
البته من عرض کردم خدمتتون که خیلی تنظیمات گرافیکی بازی برام مهم نیست
یعنی رو حداقل تنظیمات گرافیک هم بازی اجرا بشه کافیه
یعنی GT 730 2g به نظر شما واسه این کار هم ضعیفه

Ali*Reza
27-06-2015, 15:44
بله برای اجرای بازی در پایینترین جزییات مشکلی نیست ولی ممکنه در آینده برای اجرا در همین حداقلها هم مشکل ایجاد بشه.

majid gamer
06-07-2015, 11:33
سلام . یکی از دوستام که گیمر هم هست میخواد سیستمش رو ارتقا بده تا بتونه بازی هایی مثل Assassins Creed UNITY رو با کیفیت خوب بازی کنه . اینم مشخصات سیستمشه که البته مدل دقیق کارت گرافیکش رو نمیدونه !!
Genuine Intel(R) CPU 2160@ 1.80GHz
RAM : 2.00 GB
System type : 32-bit operating system
Graphic : 2G

و یه چیز دیگه هم اینه که میخواد بدونه بهتره که CPU Core i3 بگیره یا Core i5 . فقط در حدی که بتونه اینجور بازی ها رو با کیفت عالی که نه ولی خوب اجرا کنه و زیاد اذیتش نکنه . و باید به جز CPU چیا رو ارتقا بده .
ممنون میشم راهنماییم کنید که بهترین گزینه رو بهش پیشنهاد کنم .

afshin b
06-07-2015, 12:09
سلام . یکی از دوستام که گیمر هم هست میخواد سیستمش رو ارتقا بده تا بتونه بازی هایی مثل Assassins Creed UNITY رو با کیفیت خوب بازی کنه . اینم مشخصات سیستمشه که البته مدل دقیق کارت گرافیکش رو نمیدونه !!
Genuine Intel(R) CPU 2160@ 1.80GHz
RAM : 2.00 GB
System type : 32-bit operating system
Graphic : 2G

و یه چیز دیگه هم اینه که میخواد بدونه بهتره که CPU Core i3 بگیره یا Core i5 . فقط در حدی که بتونه اینجور بازی ها رو با کیفت عالی که نه ولی خوب اجرا کنه و زیاد اذیتش نکنه . و باید به جز CPU چیا رو ارتقا بده .
ممنون میشم راهنماییم کنید که بهترین گزینه رو بهش پیشنهاد کنم .
کل این سیستم باید عوض بشه!!
CPU ضعیفی داره
مادربرد قدیمیه و cpu های جدید بهش نمیخره
رم خیلی کمه
گرافیکش هم حتما خیلی قدیمی و ضعیفه.
اگر میتونه حدود ۱۵۰۰ هزینه کنه، بهتره یه سیستم جدید ببنده.
اگر میخواد با حدود ۶۰ تومن مثلا کارش راه بیافته، تنها پیشنهاد من تهیه ۲ گیگ رم دیگه هست.