PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست نقد و بررسی یک پردازنده قدیمی

shabnam1986
25-06-2015, 20:49
میشه راهنمایی کنین؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

D3vil_A
26-06-2015, 12:40
اولین نسل پردازنده های Phenom که اولین سری Triple-Core شرکت AMD هم محسوب میشه ، با سوکت AM2+ و Memory Controller که حداکثر از 16GB رم DDR2 تا فرکانس 1066MHZ پشتیبانی میکنه. این پردازنده در مقایسه با هم رده های خودش حرف زیادی برای گفتن نداشت و حتی یک پردازنده Intel E7300 از این برای اجرا بازی های و آورکلاکینگ عملکرد بهتری داره.

shabnam1986
27-06-2015, 20:22
من بدون مشورت ی اشتباهی کردم و ی گرافیک قوی روش انداختم

موقع بازی های سنگین دمای سی پی یو ب 80 میرسه
میخوام بدونم میشه بدون عوض کردن مین برد و رم و خلاصه خرج کلی یه سی پی یو قوی تر بگیرم؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

D3vil_A
29-06-2015, 09:30
من بدون مشورت ی اشتباهی کردم و ی گرافیک قوی روش انداختم

موقع بازی های سنگین دمای سی پی یو ب 80 میرسه
میخوام بدونم میشه بدون عوض کردن مین برد و رم و خلاصه خرج کلی یه سی پی یو قوی تر بگیرم؟

لیست پردازنده هایی که این مادربرد پشتیبانی میکنه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از تمامی CPU های AMD تا سوکت AM3 (حتی 1100T X6 ) پشتیبانی میکنه ! شما به نصب یک PhenomII X4 به راحتی میتونید محدودیت پردازنده برای کارت گرافیک رو از بین ببرید ! البته آکبند این پردازنده های دیگه وجود نداره و باید به صورت دسته دوم تهیه بشه.

shabnam1986
30-06-2015, 11:20
مرسی ظاهرا این پردازنده ورژن های مختلف داره کودومش خوبه؟

shabnam1986
01-07-2015, 23:03

D3vil_A
01-07-2015, 23:21
فرق آنچنانی نداره !
PhenomII 955 / 965 هر دوش اوکی هستش.

shabnam1986
01-07-2015, 23:29
و قیمت حدودیش رو نمیدونین؟

من ی پردازنده نشون کردم این پردازنده به مین برد من میخوره؟

AMD Phenom II X4 955 Black Edition

shabnam1986
03-07-2015, 23:21
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]