مشاهده نسخه کامل
: پر بودن بی دلیل cpu
سلام
دوستان من امروز PC رو که روشن کردم دیدم فن بشدت کار میکنه در حالی که هیچ نرم افزاری CPu رو مشغول نمیکرد task manager رو که باز میکنم میبینم دوتا چیز بیخودی رو 25 درصده یعنی 50 درصد CPU مشغوله وقتی end task میکنم اون دوتارو دوباره دوتا برنامه ی دیگه به صورت رندوم میشه 25% اینقدر اینکارو میکنم تا به فایل های سیستمی میرسه چیکار کنم
ویروسه؟
امکان داره از ویروس باشه یا مربوط به یکی از نرم افزارها باشه سیستم رو ریستور کنید و اگه درست نشد ویندوز رو عوض کرده و با یک آنتی ویروس کل سیستم رو اسکن کنید پروسس ها چی هستن؟
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
امکان داره از ویروس باشه یا مربوط به یکی از نرم افزارها باشه سیستم رو ریستور کنید و اگه درست نشد ویندوز رو عوض کرده و با یک آنتی ویروس کل سیستم رو اسکن کنید پروسس ها چی هستن؟
وای الان رفتم با malware bytes اسکن کنم یه malware شناخت
بلافاصله بعد از اسکن صفحه سیاه شد الان فقط موس تکون میخوره تو صفحه ی سیاه safe mode هم اینجوریه.....
سیستم ریستور رو از دیسک ویندوز اجرا کنم ؟چون taskmanager هم دیگه بالا نمیاد فقط وقتی shift رو 5 بار میزنم یه پیقام میاد
فقط بمن بگید چجوری میتونم فایل های درایو C رو نگه دارم خیلی برا م مهمن
الان دیگه نمیتونم ببینم پروسس ها چیه ولی شانسی بود رو دوتا شون میرفت هر بار رو دوتا چیز مختلف میرفت یه بار IDM یه با fast find یه بار chrome یا ...
نرم افزار hiren boot cd توش یک ویندوز mini xp است با اون اطلاعات مهم رو منتقل کنید یا با لینوکس لایو هم میتونید بکنید بعد ویندوز رو عوض کرده و کل سیستم رو اسکن کنید
خیلی تو فکر اینم که یک ویندوز orginal بگیرم من به یقین اطمینان دارم که این مشکل های بی مورد برای اصل نبودن ویندوز هستش نظر شما چیه؟
ممکنه بی مورد باشه با قضیه ولی تو تاپیک ویندوز به من جوابی ندادن
شما تاحالا خیلی مشکل من داشتم راهنمایی کردید خیلی هم سریع بوده خیلی متشکرم
خیلی تو فکر اینم که یک ویندوز orginal بگیرم من به یقین اطمینان دارم که این مشکل های بی مورد برای اصل نبودن ویندوز هستش نظر شما چیه؟
ممکنه بی مورد باشه با قضیه ولی تو تاپیک ویندوز به من جوابی ندادن
شما تاحالا خیلی مشکل من داشتم راهنمایی کردید خیلی هم سریع بوده خیلی متشکرم
نه من که از ویندوز کرکی استفاده میکنم و مشکلی ندارم میخواین از یک ورژن دیگه ویندوز استفاده کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه از ویندوزهای شرکت گردو استفاده کنید
851086245
25-06-2015, 16:24
منم این مشکلو دارم
خوب من این نرم افزار رو دانلود کردم و قایل iso رو ریختم بعد از روی CD بوت میکنم یه منو میاد که windows xp mini رو داره بعد که وارد ویندوز میشم هیچ کدوم از فایل هام وجود نداره؟چطوریه؟فقط یه پوشه temp با همین windows XP
خوب من این نرم افزار رو دانلود کردم و قایل iso رو ریختم بعد از روی CD بوت میکنم یه منو میاد که windows xp mini رو داره بعد که وارد ویندوز میشم هیچ کدوم از فایل هام وجود نداره؟چطوریه؟فقط یه پوشه temp با همین windows XP
اصلا نمیشناسه هارد هارو تو device manager اصلا هارد ها وجود نداره
اینو بگم که من یه ssd دارم یه hdd البته
با لینوکس لایو هم تست کنید
با لینوکس لایو هم تست کنید
فکرکنم اینجا من کارم تموم شد سیستم وحشتناک ویروسیه به حدی که ویندوز جدید میخوام بریزم blue screen میده حالا من تو اورژانس سیستم های الوده مطرح کردم ببینم چی میشه
بازم ممنون
سیستم ریستور رو پیدا کردم وقتی میخوام ریستور کنم میگه
the instruction at 0xfbd8584d refrenced memory at 00000000X8.
the memory could not be read
الان با نورتون میخوام از طریق بوت اسکن کنم این ارور رو میده
الان با نورتون میخوام از طریق بوت اسکن کنم این ارور رو میده
رو نصب ویندوز میتونید ببرید ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.