مشاهده نسخه کامل
: مشکل رم
یک رم 1 گیگ ddr2 800 کینگ استون داشتم گذاشتم کنار رم 4 خودم تا رمش کمی بالا بره بشه 5 ولی تا گذاشتم کامپیوتر مشکل پیدا کرد روشن وریست می کرد . رم رو برداشتم . مشکل چی هست ؟
ممنون
ess_1362
24-06-2015, 19:19
شما یکبار رم 1 گیگ را به تنهایی روی سیستم بذارید و تست کنید
اگر سیستم بالا نیومد احتمال داره رم مشکل داشته باشه
ولی اگر سیستم بدون مشکل بوت شد احتمال داره مادربرد شما از یک مقدار مشخص رم(مثلا 4گیگ) بیشتر پشتیبانی نکنه
اول باید ببینید مینتون حداکثر چقدر حجم رم رو پشتیبانی میکنه همچنین دو رم وقتی در حالت دوال قرار میگیرند باید فرکانس و تایمینگشون بکی باشه وگرنه به مشکل میخورید برای اینکه بفهمید مشکل از این علت است یا نه میتونید چینش رم هارو عوض کنید و روی حالت سینگل قرار بدید اگر در این حالت باز هم مشکل دارید رم جدید رو تکی رو همه اسلات ها تست کنید اگه باز مشکل هست یا خود رم ایراد داره یا با بوردتون سازگار نیست اگر رم جدید به تنهایی مشکل ایجاد نمیکنه و در زمان ترکیب با رم قبلی مشکل ایجاد میشه به دلیل همون ناسازگار بودن دو رم باهمدیگر است که در صورت تغییر چینش رم ها درست نشد باید تغییراتی در فرکانس و تایمینگ رم جدید ایجاد کنید بایوس مین هم آپدیت باشه
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
از کجا می شه فهمین مادربردم تا چند گیگ ساپورت می کنه؟ . مدل مادر برد گیگا p31
چیزی ننوشته ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو همین لینک برید قسمت مشخصات برد نوشته ماکسیمم حداکثر چه مقدار حجم رم ساپورت میشه موارد گفته شده رو هم بررسی کنید
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
ess_1362
25-06-2015, 19:22
اگر برد شما همین هست که لینکش را گذاشتی قید کرده که حداکثر رم قابل پشتیبانی 4 گیگابایت هست
موفق باشید
درست شد .
رمش رو به 8 ارتقاع دادم .
mojtaba.b
03-07-2015, 15:45
سلام
من تو سایت مادربردم دیدم که بیشتر از 2 گیگ رم ساپورت نمیکنه اینجور که نوشته و با دوال چنل هم کار میکنه
الان من دو تا رم 2 گیگ گرفتم که بشه 4 گیگ ولی وقتی زدم رو سیستم درست کار نمیکنه و بعضی وقتا روشنم نمیشه
تو بازی هم اندازه ی رم چهار کار نمیکنه راهی هست درست بشه؟
سلام
من تو سایت مادربردم دیدم که بیشتر از 2 گیگ رم ساپورت نمیکنه اینجور که نوشته و با دوال چنل هم کار میکنه
الان من دو تا رم 2 گیگ گرفتم که بشه 4 گیگ ولی وقتی زدم رو سیستم درست کار نمیکنه و بعضی وقتا روشنم نمیشه
تو بازی هم اندازه ی رم چهار کار نمیکنه راهی هست درست بشه؟
مدل مینتون رو بگید...
mojtaba.b
03-07-2015, 22:54
asus p5pl2-e
mojtaba.b
04-07-2015, 12:56
اگر امکان داره جواب بدین:n37:
mojtaba.b
05-07-2015, 14:12
چرا تاپیک زدین وقتی جواب نمیدین . هیچ ارزشی برا کسی قائل نیستید
asus p5pl2-e
خوب طبیعی است که درست کار نکنه مینتون حداکثر 2 گیگ رم ساپورت میکنه 4 گیگ رم رو ساپورت نمیکنه شما میتونید در هر اسلات 512 مگ رم بزارید که جمعا بشه 2 گیگ رم یا تو یک اسلات یک 2 گیگ بزارید طبق سایت مینتون
esmipour68
21-05-2016, 09:52
سلام خسته نباشید:
بنده تازه یه سیستم اسمبل کردم و مادربورد مدل msi z170 m3 و رم مدل G.Skill TridentZ ddr4 با باس 3000 هست ولی هنگام بوت شدن اصلا هیچ تصویری نمیاد مثل اینکه ناسازگاری باس داره به هر کی هم میگی، میگه نمیدونم چشه ولی فکر کنم باید xmp تنظیم بشه ولی اصلا بوت نمیشه که سیستم بالا بیاد بشه یه کاریش کرد در ضمن چراغ DRAM و CPU مدام چشمک میزنه، اگه لطف کنین بنده را راهنمایی کنین ممنون میشم!!
با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.